Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Brasov

Categorii

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 1514 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Firma cu activitate de peste 20 ani, angajează brutar cu sau fără experienta. Punct de lucru în localitatea Hărman. Se asigura transport. Salariu atractiv se negociază la interviu. Rugăm seriozitate.. Relații la telefon 0741088660. Pop Ludovica

 • 8

  Ferma lui Papuc cauta familie sau ingrijitor animale la ferma de vaci. Salariu motivant negociabil. Se asigura condiții foarte bune de cazare şi masă

 • Întreținerea hotelului, a spațiului verde si suport in remedierea defecțiunilor la instalații Se lucreaza 6 zile cu 1 zi libera Se asigura: cazare, masa si decontare transport. Salariu: intre 2000-2500 in functie de experienta

 • 1

  Se lucreaza pe meniu a la carte si mese in sistem all inclusive. Experienta in domeniu Aspect fizic placut Program: 5 zile lucratoare cu 2 zile libere. Beneficii: Cazare, masa asigurata si decontare transport Salariu intre 2000-2500 lei si comision, in functie de rezultat

 • Bucatar cu experienta restaurant a la carte; Gătit pizza constituie avantaj. Program: 5 zile lucratoare cu 2 zile libere. Se asigura: cazare, masa si decontare transport. Salariu: intre 2500-3500 lei Seriozitate Organizare Persoana stabila - ne dorim colaboare pe termen lung.

 • 4

  Angajez timplari sau persoane cu cunostiinte in prelucrarea lemnului cu punct de lucru in Rasnov jud Brașov

 • 1

  Profesoara de limba romana meditez elevi ciclul gimnazial.

 • 11

  Centru de pregatire profesionala angajeaza persoana pentru birou. Atributii: raspuns la telefoane, transmis oferte, incheiat contracte,pastrarea relatiilor cu parteneri, firme, instituti. Cerinte: cunostinte de calculator, domiciliul in oras, persoana credincioasa de preferat mai in varsta, timp disponibil. Angajarea de face cu program de 4 ore. Suntem situati in zona centrala. Preferam pensioner pensionar din invatamant, industrie. Se trimite un cv pentru contactare la interviu.

 • 7

  Aptitudini necesare: Indemanare, pregatire profesionala intr-un domeniu tehnic, disponibilitate pentru invatare, persoana de încredere, curata, ordonata, disciplinata si corecta. Programul: norma intreaga sau jumatate de norma, acceptam si pensionari. Programul este flexibil in functie de nevoile pensiunii si a persoanei angajate. Preferam persoane din orasul de resedinta a locatiei sau zonele adiacente. Pentru persoanele solicitante, care nu locuiesc in oras, putem oferi si cazare temporara. Prioritate au persoanele din orasul de resedinta sau imprejurimi. Oferim salariu motivant. Pensiunea este noua, de 4 stele, este dotata modern si se situaza in Rasnov, jud. Brasov.

 • 9

  Aptitudini necesare: Indemanare, atitudine profesionala, disponibilitate pentru invatare, persoana de încredere, curata, ordonata, disciplinata si corecta. Programul flexibil in functie de nevoile pensiunii si a persoanei angajate. Preferam persoane din zonele limitrofelocatiei noastre. Pentru persoanele solicitante, care locuiesc la distanta, putem oferi ocazional si cazare. Oferim salariu motivant. Pensiunea este noua, de 4 stele, detine 10 camere, este dotata modern si se situaza in Rasnov, jud. Brasov.

 • 2

  Angajam cofetar pentru laborator cofetarie Brasov

 • 1

  Candidatul ideal Va rugam sa va informati cu atentie asupra cerintelor si responsabilitatilor jobului si invitam doar persoanele care considera ca le intrunesc, sa aplice la anunt! RESPONSABILITATI: - configurare, programare si punere in functiune sisteme de detectie efractie, sisteme CCTV, control acces si pontaj, automatizare porti si interfonie audio/video - diagnosticarea starii de functionare a echipamentelor componente ale sistemelor. - montarea echipamentelor si a accesoriilor acestora, efectuarea cablajelor si conexiunilor aferente. CERINTE: - experienta anterioara intr-o pozitie similara (instalare/ intretinere sisteme de curenti slabi) minim 1 an; - seriozitate, constiinciozitate, abilitati tehnice; - studii medii de profil electronica, electrotehnica, automatizari, telecomunicatii ( studiile superioare constituie un avantaj ) - atestat ARTS tehnician sisteme de securitate precum si autorizarea ANRE constituie avantaje; - experienta in lucrari de retelistica: medii de transmisie, cablare, conectare, cablare structurata; - disponibilitate pentru munca pe teren; - disponibilitate la program prelungit Descrierea companiei S.C. BREAK SISTEMS S.R.L. este o societate cu capital integral privat, infiintata in anul 2008 si are ca obiect de activitate distributia, proiectarea , instalarea si servisarea intregii game de sisteme de securitate (SECURITATE LA EFRACTIE, SUPRAVEGHERE VIDEO, AUTOMATIZARI, INSTALATII ELECTRICE DE JOASA TENSIUNE) oferite pentru protectia obiectivelor cu grad de risc mediu, cum ar fi locuinte, sedii de firma, magazine, depozite, hale industriale, cat si a celor de interes special : institutii publice, centre de afaceri, hoteluri si banci.

 • 1

  Caut loc de munca constructii necalificat,Germania,cu cazare gratuit

 • 1

  Angajez instalator și ajutor instalator pentru instalații termice, sanitare și gaz. Cer și ofer seriozitate. Remunerare generoasa in funcție de cunoștințe și implicare.Q

 • 3

  Angajam operator BuldoExcavator, CAT 428F, model 2017. Solicitam calificare si experienta pe un astfel de utilaj. Oferim salariu fix plus bonusuri.

 • 6

  Instalatii Koko Angajam instalatori si ajutori instalatori pentru diverse lucrari de instalatii ,contract de munca 8 ore ,salarii atractive negociabile.Locatie stabila Brasov. Informatii suplimentare 0722203435

 • Constructii SA Sibiu angajează muncitori necalificati/calificati în construcții pentru santierele din tara, cu urmatoarele specializari: dulgheri, fierari betonisti, zidari. Descriere companie: -Produse prefabricate din beton pentru constructii: stalpi, grinzi, pereti, elemente de acoperis; prefabricate, tuburi pentru lucrari hidroetilitare, etc; -Lucrari de constructii a halelor industriale si comerciale; -Lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale; -Lucrari de constructii a drumurilor si autostrazilor. Cerinte job: -experienta profesionala, seriozitate, implicare.

 • 3

  Sint Bona iubitoare rabdatoare pentru copilasul tau in week-end

 • 1

  Angajam contabil Contabilitatea este o parte foarte importanta in afacerea noastra, asa ca vrem sa avem un department financiar-contabil puternic. Daca iti doresti sa faci parte din echipa noastra, vei lucra in biroul nostru din Brasov. Cum am vrea sa fie aceasta persoana? - Sa fie oganizata, foarte organizata. - Sa fie atenta la detalii. - Sa fie o persoana responsabila. - Sa aiba capacitatea de a se concentra pe realizarea mai multor sarcini in acelasi timp. - Sa ii placa sa duca la sfarsit task-urile care i se dau. - Sa respecte termenele limita. - Sa fie ambitioasa, sociabila, punctuala. - Sa stie sa vorbeasca frumos, sa fie amabila. Ce atributii si sarcini va avea aceasta persoana? - Asigura efectuarea corecta si la zi a inregistrarilor in contabilitate. - Verifica si inregistreaza operatiunile de trezorerie (registre de casa si extrase bancare). - Mentine legatura cu bancile. - Urmareste si inregistreaza avansurile spre decontare. - Inregistreaza deconturile de cheltuieli. - Inregistreaza facturi furnizori si facturi clienti (cazuri speciale) atat interne cat si externe. - Comunica cu furnizorii si clientii in vederea reconcilierii soldurilor. - Inregistreaza facturile de mijloace fixe si obiecte de inventar. - Urmareste soldurile clientilor si furnizorilor si verifica alocarea incasarilor si platilor. - Valideaza NIR. - Introduce salariile firmei in programul de salarii. - Organizeaza, supervizeaza si participa la intocmirea lucrarilor de inchidere de luna si a lucrarilor de inchidere a exercitului financiar contabil alaturi de Directorul Economic. - Asigura intocmirea si transmiterea la termen a obligatiilor societatii fata de bugetul de stat si terti in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare. - Intocmeste declaratiile INTRASTAT si Administratia Fondului de Mediu. - Elaboreaza rapoarte diverse. De cand avem nevoie de aceasta persoana? - Cu cat mai repede, cu atat mai bine….insa nici nu am vrea sa ne grabim… Ce oferim noi pentru aceasta persoana ? - Salariu motivant; - Atmosfera de lucru placuta; - Telefon fix si mobil; - Posibilitate de dezvoltare si promovare in companie; - Seriozitate (salariul si bonusurile le vei primi fara intarzieri... de fiecare data!); - Sef bun si intelegator. Te asteptam in echipa! Cv-urile puteti sa le atasati in mesaj, ori sa le trimiteti la adresa: tehnic @ expertmed . eu , si sa specificati pentru ce post aplicati. Multumim frumos.

 • 1

  RESPONSABILITĂȚILE POSTULUI: - Verificarea stocului de produse, introducerea comenzilor pentru furnizori, recepția mărfii; - Pregătirea vitrinelor pentru ziua de lucru: verificarea conformității produselor, a termenelor de valabilitate, a etichetelor de preț; aranjarea mărfii respectând standardele FIFO; - Ambalarea produselor vândute utilizând materiale specifice, pentru asigurarea livrării în condiții calitative corespunzătoare; - Realizarea obiectivelor zilnice; - Încasarea banilor de la clienți și închiderea zilei fiscale la casa de marcat. CERINȚELE POSTULUI: - Experiență într-un post similar; - Abilități foarte bune de comunicare persuasivă; - Viteză de lucru și îndemânare; - Persoana responsabilă, organizată, cu inițiativă. OFERTA: - Salariu atractiv; - Bonuri de masa; - Bonusuri de performanță; - Spor de fidelitate; - Prime de Pasti și de Crăciun; - Card de sănătate la o clinică privată.

 • Salveaza cautarea