Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna VIP langa poza ta de profil
Mesaje nelimitate zilnic
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Constanta

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 2144 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Multinațională cu sediul în Napoli caută pentru biroul din Constanța, project manager sau asistent manager în funcție de experiența acumulată până acum. Candidatul ideal trebuie să vorbească engleza fluent, să fie dispus pentru deplasări interne și internaționale de scurtă durată, să aibă prestanță și să fie rezistent la stres. Constituie avantaje cunoașterea limbii italiene, experiență în scrierea proiectelor europene (Erasmus + , POCU, POR etc.) și experiență anterioară ca formator. Se oferă salariu motivant, bonuri de masă, contract de muncă pe perioadă nedeterminată, laptop și perfecționare continuă. Din activitățile principale: - activități specifice de secretariat - activități de gestionare grupuri de studenți străini pentru stagii de 4 săptămâni și mai mult - activități de tutoriat și predare pentru grupurile de studenți străini în funcție de specificul fiecărui proiect - activități de ghidaj turistic pentru grupuri de studenți străni (câteodată în week-end) -activitati de traducere proiecte si scriere sub îndrumare a cererilor de finanțare -activități de căutare de parteneri pentru proiecte -activități de organizare evenimente (conferințe, mese rotunde etc.) Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV (în engleză sau italiană) la adresa de e-mail info[a]cosvitec.ro. Selecția CV-urilor are loc până pe 15.05.2021.

 • Angajez muncitor necalificat pentru montaj de garduri din beton si pavele. Cerinte:oameni cu o buna sănătate, forța fizica, seriozitate. Santierul este în comuna Lumina, jud. Constanța. Oferim cazare gratuit.

 • Cautam lacatusi mecanici de pe teritoriul Romaniei pentru angajare in SUA(America) in industria auto,salariu 3600 dolari in mana, perioada minim 3-6 luni pana la un an, cu posibilitate de prelungire. Cheltuielile de avion, cazare, viza, pasaport si toate formalitatile de angajare sunt asigurate de firma angajatoare. Cei interesati pot obtine detalii la . Plecarile se pot face in decurs de 2 pana la 4 saptamani de la deschiderea formalitatilor de viza si angajare. Angajam persoane serioase care nu consuma alcool.

 • 1

  Angajez muncitor necalificat pentru producția de pavele și garduri din beton. Cerinte: o buna condiție fizica, forța fizica, o buna sănătate. Fabrica este în comuna Lumina, jud. Constanța.

 • 9

  SPALATORIE AUTO CITY PARK MALL, ANGAJEAZA CASIER/CASIERA CU CARNET DE CONDUCERE CATAGORIE B.SALARIU ATRACTIV

 • 3

  Hotel Carmen Eforie Nord angajeaza personal curatenie hotel . Locatie selecta si deosebit de frumoasa. Masa asigurata. Cadru legal asigurat. Colectiv educat si cooperant. Salariu si conditii de munca avantajoase! Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!

 • 5

  Hotel Eforie Nord, angajam cameriste. Oferim salariu atractiv, transport. Pentru detalii:

 • 9

  Daca esti talentat, pasionat sa lucrezi in cadrul unui restaurant si cauti noi oportunitati, te asteptam in echipa restaurantului SABROSO. CE CAUTAM? - DISPECER care sa fie comunicativ si sa stie sa gestioneze situatiile dificile! - SOFER DELIVERY care sa fie rabdator in trafic si sa ii faca placere sa interactioneze cu clientii! CE OFERIM? salariu motivant, pe masura experientei! posibilitati de promovare! contract pe perioada determinata si nedeterminata; mediu placut de lucru; Contacteaza-ne la sau

  Repostat automat
 • 15

  Daca esti talentat, pasionat sa lucrezi in cadrul unui restaurant si cauti noi oportunitati, te asteptam in echipa restaurantului SABROSO. CE CAUTAM? - BARMAN care sa realizeze cele mai bune cocktail-uri si fresh-uri! - OSPATAR care sa se ocupe de preluarea comezilor si servirea preparatelor catre clienti! - AJUTOR OSPTAR care sa ajute la servirea preparatelor si debarasarea meselor! - HOSTESS care sa fie carismatica si sa stie sa se faca placuta de clientii pe care ii va intampina! CE OFERIM? salariu motivant, pe masura experientei! posibilitati de promovare! contract pe perioada determinata si nedeterminata; mediu placut de lucru; Contacteaza-ne la sau

  Repostat automat
 • 10

  Daca esti talentat, pasionat sa lucrezi in cadrul unui restaurant si cauti noi oportunitati, te asteptam in echipa restaurantului SABROSO. CE CAUTAM? - BUCATAR care sa "fure" rapid secretele Chef-ului nostru! - AJUTOR BUCATAR care sa ajute ori de cate ori este nevoie in bucatarie! - PERSONAL VASE care sa se ocupe de realizarea curateniei in bucatarie si spalatul vaselor si, de ce nu, sa ajute la nevoie, in bucatarie! - PIZZAR care sa fie indemanatic, rapid si pasionat de secretele bucatariei italienesti! CE OFERIM? salariu motivant, pe masura experientei! posibilitati de promovare! contract pe perioada determinata si nedeterminata; mediu placut de lucru; Contacteaza-ne la sau

  Repostat automat
 • Societate comerciala angajăm, casieri,lucratori comerciali,manipulați. program 7 h zi .salariul se negociază.rel

 • 4

  Societate comerciala productie echipament de protectia muncii angajam confectioner industria textila - masinista, masina liniara. Solicitam experienta minima. Salariul este 1500 lei net, se deconteaza transportul. Programul de lucru este de luni pana vineri de la ora 7:00 la ora 15:00. Telefon contact: 0722595426

 • SC.CIVITAS PSG ANGAJAZA ,AGENTI PENTRU MAGAZINE. -- CAZIER CURAT -- MINIM 8 CLASE -- ATESTAT AG.SECURITATE -- SALARIU +BONURI -- ORELE SUPLIMENTARE PLATITE CU 175 % .MAI MULTE DETALII LA TEL.

 • 2

  Hotelul Europa din Eforie Nord angajeaza cu data imediata cameriste si lucratori in spalatorie. Beneficii: Salariu inregistrat integral in contractul de munca Bonusuri in lunile de vara Decontarea transportului Masa Cazare (pentru cei veniti din tara) Program flexibil Mediu de lucru profesionist Cerinte: Experienta anterioara in turism sau in pozitii similare poate reprezenta avantaj Tel. www.anahotels.ro

 • 7

  Locul : benzinăria Petrom Tabacarie Constanta Ce oferim: program 12/24;12/48 ;salariu net de 2000 , tichete masa de 270 lei , bonusuri pentru zile speciale (8martie ,8 septembrie) , contract citit si apoi semnat , sporuri ,o echipă faina . Ce ne dorim : sa fii o fire veselă, sa ai liceul terminat , sa - ti placa sa lucrezi cu oamenii ,sa înveți procedurile noastre si sa le aplici . Tel Dacă ai nevoie de un job stabil pe termen nelimitat , suna- ma la si vom stabili împreună cum vom face sa vii in echipa noastră.

 • Angajez camerista cu norma intreaga pe perioada sezonului de vara ( pana la 15 Septembrie). Locul de desfasurare a activitatii este o pensiune aflata in zona Mamaia Nord ( foarte aproape de Scoica Land). Se ofera salariu motivant, decontare transport si bonus in functie de performanta. Rugam seriozitate.

 • Restaurant Luna angajeaza bucatar si ajutor bucatar. Rel la tel

 • Angajam barman, ospatar, ajutor ospatar pentru terasa/restaurant la Hotel Union Eforie Nord. Oferim: - contract de munca si salariu corespunzator in functie de postul ocupat - cazare si masa pentru personalul din tara - masa si decontare transport pentru personalul din localitatile limitrofe Solicitam seriozitate! Posturi libere sunt: - la terasa / restaurant Hotel Union Eforie Nord - la beach bar Union, plaja Eforie Nord Ne puteti contacta la telefon sau sau mesaj la acest anunt cu transmiterea unui numar de telefon.

 • Firmă parteneră Tazz by Emag, angajăm LIVRATORI în orașele Sibiu, Constanța, Iași și Brașov. CERINȚELE NOASTRE: - să ai 18 ani împliniți - un smartphone Android sau iOS - un mijloc personale transport, indiferent de natura lui ( bicicletă, mașina, scooter, trotinetă, etc.) - seriozitate și ambiție - personalitate dinamică - dorința de performanță CE OFERIM: - training înainte de începerea activității - suport continuu din partea noastră - plată săptămânală - câștig mediu de 18 lei/comandă - BONUSURI - program de lucru flexibil, în funcție de nevoile tale - contract de muncă full-time sau part-time - dacă deja ai o flotă de livratori, te ajutăm să îți crești performanțele Te vrem în echipa noastră! Suntem aici să îți răspundem la toate întrebările, contactându-ne telefonic sau pe whatsapp la nr. , persoană de contact - Diana

 • Societate autorizata pe gaze naturale angajeaza instalatori si sudori

 • Salveaza cautarea