Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Finante contabilitate

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 7

  Angajare part-time in contabilitate tel:

 • 43

  Firma contabilitate,..cautam contabil cu/fara experienta, cunoscator Saga..pt contabilitate primara Conditii deosebite Tel: 0723.159.772

 • Angajez tanara, 24 - 27 de ani, pentru a lucra in domeniul financiar. Training-ul va fi facut in Italia, dupa care se va lucra in Romania.

 • Economista, A.S.E. Bucuresti, media de licenta 9.00, cu experienta in contabilitatea generala, soft-uri folosite Win- Mentor, Ciel, Saga , Fox-Pro- gestiunea bazelor de date, avand cunostinte de fiscalitate si lb. engleza, doresc angajare in domeniu. Ofer si pretind seriozitate. Tel. 0734062710.

 • Execut evidenta contabila generala pentru S.R.L.,,P.F.A.,, Intrep.Individ. ( se poate emite factura pentru prestarea de serviciu Î

 • 1

  Experiență în facturare contabilitate primara caut loc de muncă

 • 6

  Juristi cu multa experienta infiintam societati, PFA, IF, II, asociatii si fundatii, modificam acte constitutive, deschidem/inchidem puncte lucru, cesiuni, suspendari, dizolvari, modificari obiect de activitate. Redactam acte constitutive, contracte, reprezentam in fata autoritatilor, oferim consultanta de specialitate. Asiguram profesionalism si rapiditate. Tel: 0724767758

 • 3

  Cerinte: - Persoană agreabilă, plăcută, atentă la detalii, comunicativă; - Studii superioare în domeniul juridic sau financiar-contabil; - Cunostinte bune de operare Microsoft Office (Excel, Word); - Bune aptitudini organizatorice, de comunicare, de interpretare de date si de autoverificare a muncii prestate; - Persoana dinamica si tenace; - Spirit de echipa. Responsabilitati: - Gestionarea portofoliului de dosare de insolventa repartizat si implementarea tuturor deciziilor privind cazurile si strategiile - Desfasoara activitati specifice de întocmire a rapoartelor de activitate; Persoanele interesate sunt rugate sa ne transmita CV-ul la adresa de e-mail

 • 18

  Secretara asistenta personala part time fara obligatii salariu ok

 • economist tin evidenta contabila ordonat , la zi. ( bilant , REVISAL, declaratii ) orice complexitate si orice tip de firma.

 • economist refac evidente contabile, ordonat , la zi , indiferent de complexitate si perioada. ( URL-uri , ONG, SA, II, PFA, IF, Cabinete )

 • 3

  Saga CLOUD - Lucreaza de acasa! SECURITATE, SIGURANȚĂ, EFICIENȚĂ Lucrați cu programe de contabilitate? Saga, Mentor, Ciel sau altele? Vă oferim avantajos posibilitatea de a lucra în cloud aplicațiile pentru evidența contabilă, expertiză și audit. Avantaje: 1. În cloud se poate lucra simultan de pe mai multe stații client ( PC, laptop, tabletă sau telefon mobil ), fără să fie nevoie de mai multe licențe Saga, 2. Puteți lucra din orice locație de pe glob, la orice oră, disponibilitatea serviciului fiind de 100%, viteza de lucru este maximă chiar și la o conexiune la internet de viteză redusă (ex: 2MB), 3. Centralizarea tuturor documentelor într-un singur loc, astfel că toți utilizatorii le pot accesa rapid și eficient din orice locație, 4. Accesul la documente se poate restricționa individual, pe utilizator sau pe grupe, în moduri doar citire, scriere-citire sau acces interzis, se pot accesa individual și aplicațiile (inclusiv Saga) de către colaboratori, ca să nu poata vedea firmele dvs. din listă, 5. Siguranța datelor - indiferent dacă se defectează / virusează / criptează echipamentul dvs., toate datele sunt în cloud și nu pierdeți nimic, deoarece datele se salvează zilnic, automat în mod profesional, 6. Configurare / instalare - nu mai aveți bătăi de cap, totul facem noi, instalăm și alte aplicații la cerere (gen revisal, e-tigris 7. Actualizare și întreținere, executată de specialiștii noștri. Tot ce aveți nevoie este să achiziționați o singură licență Saga, un calculator și să dispuneți de o conexiune la internet. Tarif 450 lei / lună, pe baza unui abonament lunar, cu contract.

 • 1

  Contabilitate completa,la domiciliul meu.Pret avantajos.

 • 1

  Experiență în facturare contabilitate primara caut loc de muncă

 • Economist cu studii superioare si o experienta de peste 17 ani în deparatamentul de Contabilitate si Resurse Umane ,ofer evidenta contabila pentru, Asociatii, Cabinete medicale,Intreprindere individuala, persoane fizice sau juridice: - inregistrare si prelucrare contabila ale operatiunilor financiar-contabile in baza documentelor primare; - intocmire si verificare jurnale de cumparari, de vanzari, registrul de casa, jurnale de banca; - intocmire si depunere declaratii fiscale lunare, trimestriale sau anuale catre ANAF; - intocmirea la timp si in conformitate cu dispozitiile legale a balantelor de verificare lunare; - raportare financiara anuala (bilant contabil, cont de profit si pierdere si anexe); - analiza rezultatelor financiare ale firmei si propunere masuri pentru cresterea rentabilitatii, ( raport între profitul net și capitalul permanent) - raportare contracte de munca, actele aditionale in REVISAL Registrul General de Evidenta a Salariatilor; Daca v-am trezit interesul va rog sa trimiteti email pentru a discuta mai multe detalii. Va multumesc.

 • Compania noastra este interesata de angajarea unui profesionist in functia de Contabil. 1) Experienta necesara solicitata: - lucrul cu ContabSQL ,WinMenthor si/ sau Saga sau alte programe de contabilitate; - Microsoft Office; 2) Calificari: studii universitare in Contabilitate/ Finante 3) Alte competente necesare: - viteza de lucru si eficienta crescuta in intocmirea lucrarilor; - acuratetea si calitatea trebuie sa fie elementele cheie in finalizarea lucrarilor; - candidatul trebuie sa fie un bun coleg, sa-i placa sa lucreze in echipa, dar si individual, sa ofere ajutor colegilor atunci cand este necesar, sa stie sa-si organizeze bine timpul de lucru, sa poata lucra bine in conditii de respectare a termenelor limita stranse; - cunoasterea rezonabila a programelor Microsoft: Excel si Word; - carnet de sofer categoria B (de preferat, dar nu obligatoriu). Responsabilitati: - emitere de documente contabile (facturi, chitante); - intocmire si urmarire derulare contracte prestari servicii; - verificare deconturi; - incasari, plati; - urmarirea zilnica a incasarilor; - mentinerea relatiilor cu clientii si furnizorii; - inventarierea anuala a patrimoniului, confirmari de sold; - arhivare documente, scanare, corespondenta email; - aprovizionarea departamentelor societatii cu consumabile; - raportari specifice.

 • 1

  Societate de contabilitate angajeaza contabil. Pentru detalii, ne puteti contacta la nr. de telefon .

 • 17

  Descriere Locuri de muncaEsti comunicativ, dinamic si motivat sa lucrezi in domeniu financiar, alaturi de o echipa de profesionisti? Echipa de vanzari directe Raiffeisen Bank, se mareste si este dornica sa te cunoasca! CERINTE: - Orientare catre rezultate si atingerea target-ului - Bune abilitati de relationare, comunicare si negociere -Entuziasm, flexibilitate, atitudine pro-activa; - Crearea si dezvoltarea unui portofoliu propriu de clienti (prin vizite directe la clienti/firme , abordari telefonice, recomandari, etc.) - Experienta in vanzari directe, sectorul financiar bancar/ asigurari;( constituie un avantaj) -Studii superioare/medii; Beneficii: - Cea mai buna schema de recompensare din piata - Traininguri + concursuri - Posibilitate de dezvoltare personala - Cautam persoane ambitioase care sa-si doreasca sa-si dezvolte propria afacere intr-un mediu profesionist. Forma de colaborare este ca PFA sau SRL. Tel: 0745 781749 Cv-urile se trimit la adresa:

 • 2

  Caut societati pentru lucrari specifice pregatirii.

 • Experiența în facturare contabilitate primara caut loc de muncă

 • Salveaza cautarea