Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Menaj

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Familia angajează o bona la un program intern cu 2 weekend uri libere sau 4 zile legate pe luna. Familia are 2 copii si isi doreste o colaborare frumoasă de lungă durată cu bona! Salariul oferit este de 3500 ron pe luna net plus alte beneficii de Sărbători! Se doreste o doamna care sa aiba experienta necesara in creșterea copiilor si care sa mai fi lucrat ca bona interna! NU luam comision doamnelor dar cerem seriozitate si implicare pe termen îndelungat! Familia este deosebită si vorbesc româneste! Daca va doriti acest job ma puteti suna la numărul de telefon 0764884393! Astept cu drag sa sunați !

 • Familia angajează o menajeră la un program de Luni pana Vineri. Programul este de la ora o 8:00-16:00. Familia este compusa din 2 membrii. Se doreste o doamna care sa aiba experienta necesara in menaj si care sa mai fi lucrat! Salariul oferit este de 2600 ron pe luna net! Daca va doriti acest job ma puteti suna la numărul de telefon 0764884393! NU luam comision doamnelor dar cerem seriozitate si implicare pe termen îndelungat! La interviu se va veni cu buletinul, cazierul valabil 6 luni si adeverință de la medicul de familie! Astept cu drag sa sunați!

 • Cautam bona pentru fata noastra de 7 luni. Persoana serioasa, placuta copiilor mici, flexibila educatiei alese de catre parinti.

 • Singur, studii universitare, 40 ani, agreabil, caut tanara educata, cu bun simt, pentru menaj usor la domiciliul meu (sect 3) + ajutor la intretinerea unei gradini pe care o am in apropiere de Bucuresti.. De la persoanele interesate, rog mesaj aici, pe site.

 • Familia angajează o menajeră interna 2 săptămâni pe luna. Se lucrează 1 săptămână cu o săptămână liberă. Daca doamna are permis se ofera mașină de serviciu. Salariul oferit este de 2700 ron pe lună si contract de munca legal. Familia este deosebită. Daca va doriti acest job ma puteti suna la numărul de telefon 0764884393! NU luam comision doamnelor dar cerem seriozitate si implicare!

 • Familia angajează o bona cu ajutor in casa la un program de 8 ore de Luni pana Vineri. Locația se afla la Fântâna Miorița cu acces la multe mijloace de transport in comun ( 335,301,etc). Familia este compusă din 5 membrii ( 2 adulți si 3 copii) Cea mica are cateva luni dar se ocupa mamica . Copii merg la scoala clasa o din toamnă si grădiniță. Dupa amiaza de 2-3 ori pe saptamana de merge cu copii la activități after-school cu taxiul plătit de familie. Programul este de la ora 12:00-20:00. Familia locuieste la un apartament momentan. Se doreste menajul casei,spălat si călcat rufe. Mâncare se va face ceva usor pt copii. Salariul oferit este de 3000 ron net pe lună! Daca se va dori si contract de munca dupa o perioada familie poate face. Este o familie deosebita care isi doreste o doamna calmă si care sa se integreze in familia dansilor. Familia trateaza doamna cu respectul cuvenit si cere acelasi lucru in schimb. Daca considerati ca sunteti persoana potrivita ma puteti suna la numarul de telefon 0764884393! NU luam comision doamnelor! Astept cu drag sa ma sunați!

 • Familia angajează o doamna care sa o ajute pe mamica cu cei 2 copii. Programul este de la ora 14:00-21:00! Salariul oferit este de 2000 ron pe luna! Se dorește o doamna care sa iubească copii si care sa se integreze în familia dansilor pe lunga durată! Familia locuieste in zona Băneasa dar au mijloace de transport în comun langa locuinta! Familia este compusa din 4 membrii (2 adulți și 2 copii) de 3 ani si jumatate băiețel si fetiță nou născută de care se va ocupa mamica! Daca va doriti acest job ma puteti suna la numărul de telefon 0764884393! NU luam comision doamnelor dar cerem seriozitate si implicare! Multumesc frumos!

 • Familia angajează o bona la un program de Luni pana Vineri, 10 ore pe zi. Programul este de la ora o 9:00-19:00 sau ora 8:00-18:00. Pentru ore suplimentare se plătește separat 25 ron pe oră! Se doreste o doamna care sa aiba experienta necesara in creșterea copiilor si care sa mai fi lucrat ca bona la bebelusi! Se dorește menaj ușor si tot ce tine de copil (hranit, schimbat, călcat lucrusoare,plimbat afară cand timpul o permite)! Cand se va începe diversificarea hranei se gătește pt copil! Familia are o menajera la curățenie! Se ofera salariul de 3500 ron pe luna net si contract de munca legal! NU luam comision doamnelor dar cerem seriozitate si implicare pe termen îndelungat! Daca va doriti acest job ma puteti suna la numărul de telefon 0764884393! La interviu cu familia trebuie sa aveti buletinul ,cazierul valabil 6 luni si adeverință medicală pe care sa scrie clinic apt sănătos fara boli cronice! Multumesc frumos!

 • Familia angajează o doamnă menajera la un program de Luni pana Vineri, 8 ore pe zi! Programul este de la ora 9:00-17:00. Se doreste menajul casei, tot ce tine bunul mers al unei case si gătit! Familia este deosebită si isi doreste o colaborare frumoasă de lungă durată cu doamna menajera! Familia locuieste la vila! Salariul oferit este de 2700 ron pe luna net! NU luam comision doamnelor dar cerem seriozitate si implicare pe termen îndelungat! Daca va doriti acest job ma puteti suna la numărul de telefon 0764884393! Astept cu drag sa sunați ! Multumesc frumos!

 • Se cauta o bona internă pentru Germania orasul Munchen! Familia este compusa din 3 membrii! Băietelul familiei are 1 an si 8 luni! Se ofera bilete de avion dus-intors, cazare,mancare si salariul de 1200€ pe luna net! Bona trebuie să vorbeasca limba italiană sau germană! NU luam comision doamnelor dar cerem seriozitate si implicare pe termen îndelungat! Astept cu drag sa sunați la numarul de telefon 0764884393!

 • Familia angajează o bona internă care sa aiba grija de o fetiță de 3 an si jumatate. Fetita merge la grădinița pana la ora 15:00 ,iar pe timpul verii 1 luna la Constanța unde au o casă de vacantă si 1 luna cu tatal in Moldova. Familia este compusa din 3 membrii. Se dorește o doamna care sa iubească copii si care sa se integreze în familia dansilor pe lunga durată. Doamna trebuie sa fie o persoană calmă si in putere care sa se implice direct in activitatile fetitei. Se doreste menajul casei usor ,atunci când timpul o permite. Salariul oferit este de 3000 ron pe luna plus 2 weekend uri libere. Se ofera concediu anual platit. Postul este disponibil imediat. Daca va doriti acest job ma puteti suna la numărul de telefon 0764884393. Locatia este langa Herăstrău Nord intr un apartament cu 4 camere intr un complex rezidențial! NU luam comision doamnelor! Va astept cu drag sa sunați!

 • Angajez menajeră permanenta Ilfov Pantelimon

 • Ofer servici de curatenie la apartamente ,vile case sau sediu firma ,farmacii ,birouri de luni pana vineri program 09;00 -15;30 - Tel.0749928504

 • Caut menajera, cinci zile pe săptămâna -- luni - vineri Telefon 0745512055. Mulțumesc!

 • D-na pensionara,serioasa ,punctuala,caut de lucru in curatenie,menaj.

 • Angajam personal curatenie pentru o noua locatie . Se ofera salariu atractiv ! Pentru detalii sunati la

 • Compania internationala Europe Legal Work PC este specializata in recrutarea de muncitori din Nepal, India, Bangladesh si Sri Lanka. Lucrătorii sunt pregătiți si dispusi să primească salariu lunar între 250 € si 350 € . Absolut toti lucratorii vorbesc limba engleză dar cu timpul pot invata limba romană. Vă rugăm să ne informați dacă aveți locuri de muncă vacante pentru lucrători calificați si necalificați. Nu percepem absolut nici un comision de la dvs pentru personalul livrat TEL : 0 3 7 3 7 8 2 8 4 6

 • Prestez servicii de curățenie și călcat, in orice zonă a Bucureștiului.

 • Angajam personal in curatenie (barbati-femei) Program 7-16 Salar motivant Se accepta si navetisti Informatii telefonic 0724788590

 • Facem angajari in servicii de curatenie Informatii la nr. 0724788590

 • Salveaza cautarea