Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Menaj

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajăm îngrijitoare curătenie grădiniță/creșă, program full time, grădiniță privata sector 6. Căutăm persoană blândă, calmă, care iubește copiii, de preferat cu experiență în domeniu. Studii medii. Se face Contract de muncă. Nefumătoare. Zona: Prelungirea Ghencea

 • Daca esti dezinhibata, va fi pt. avantajul si al meu si al tau.

 • Anunt angajare personal curatenie la subsol blocuri, cautam numai persoane serioase si dornice de munca, angajarea se va face numai prin CIM, trimiteti SOLICITARE angajare direct pe site web la adresa http:curatenieblocuri.freewb.ro/cariere si NOI va angajam, -program lucru 8 ore/zi, -angajare prin CIM, -salariu+abonamente, -FARA VARIANTA : nu am auzit ceasul, am pierdut autobuzul, -salariu intre 1050-2100 lei/luna

 • Ofer servici de curatenie la apartamente ,vile case sau sediu firma ,farmacii ,birouri de luni pana vineri program 09;00 -15;30 - Tel.0749928504

 • Familia angajează o doamnă menajera la un program de Luni pana Vineri. Programul este de 8 ore pe zi de la ora 9:00-17:00. Se dorește o doamna care sa vorbească limba engleza sau limba arabă la nivel conversational! Atributiile doamnei sunt menajul casei si sa ajute la gătit familia in anumite zile! Se caută o doamna care sa aiba experienta necesara in menaj si la gatit! Este o familie specială si deosebită si isi doreste o colaborare frumoasă de lungă durată cu doamna menajera tratând o ca pe un membru al familei! Salariul oferit pentru 8 ore pe zi fara weekend uri este de 3500 ron pe luna net! Daca va exista disponibilitatea de a lucra 1 weekend pe luna aceste ore se vor plăti separat de salariu! Locatia este langa Herăstrău! NU luam comision doamnelor dar cerem seriozitate si implicare pe termen îndelungat! Daca va doriti acest job ma puteti suna la numărul de telefon 0764884393! Multumesc frumos!

 • Familia angajează o bona internă la un program de Weekend de Vineri după amiază ora 17:00 pana Luni dimineață la ora 8:00. Familia este compusa din 2 membrii (mămica și 1 băiețel de 3 ani). Se doreste o doamna care sa aiba experienta necesara ca bona si care sa faca un menaj ușor ce tine de copil! Se doreste plimbare cu copilul afară cand vremea o permite, jucat si citit povești si gătit pentru băiețel. Salariul oferit este de 500 ron pe weekend, in total 2 weekend uri 1000 ron pe luna! NU luam comision doamnelor dar cerem seriozitate si implicare pe termen îndelungat! Daca va doriti acest job ma puteti suna la numărul de telefon 0764884393! La interviu se va veni cu buletinul, cazierul valabil 6 luni si adeverință de la medicul de familie pe care sa scrie clinic apt sănătos fara boli cronice luate în evidență, neurologice si psihice! Aștept cu drag sa sunați!

 • Familia angajează o bona internă cu 2 weekend uri libere. Familia este de cetatenie chineză care vorbesc românește si au nevoie de o doamna internă care sa ii ajute cu menajul casei si cu copii. Familia are o fetita de 5 ani care merge la grădinița pana dupa amiaza iar cea de a 2 fetita se va naște in curând! Familia ofera 3500 ron pe luna! Ne dorim o persoana care sa aiba experienta necesara in menaj si care sa iubească copii! Familia isi doreste sa aiba o colaborare pe lunga durată si doamna sa se integreze în familia dansilor ca facand parte din familie! Daca va doriti acest job ma puteti suna la numărul de telefon 0764884393! NU luam comision doamnelor dar cerem seriozitate si implicare pe termen îndelungat!

 • Familia angajează o prietena pentru băietelul familiei care are 5 ani si jumatate si merge la grădinița! Doamna trebuie sa petreacă timp de calitate cu băiețelul, jocuri ,citit si sa ii serveasca masa! Programul este de Luni pana Vineri intre orele stabilite la interviu cu mămica! Daca doamna are permis se ofera mașină pentru a lua băiatul de la grădiniță! Programul este de 4 ore pe zi cu salariul de 2000 ron pe luna. Cand baietelul va fi bolnav sau in vacante si nu va merge la grădinița doamna trebuie sa stea 8 ore cu un salariu de 3000 ron pe luna! Se doreste o doamna care sa aiba experienta necesara in creșterea copiilor si care sa mai fi lucrat in domeniu. Doamna trebuie sa fie o persoană veselă, calma si care sa iubească copii! FFamilia este compusa din 2 membrii, mamă și fiu! Daca va doriti acest job ma puteti suna la numărul de telefon 0764884393! NU luam comision doamnelor dar cerem seriozitate si implicare pe termen îndelungat! La interviu se va veni cu buletinul și cazierul valabil 6 luni si adeverință de la medicul de familie in care sa se specifice clinic apt sănătos fara boli cronice luate în evidență !

 • Familia angajează o bona la un program de Luni pana Vineri. Programul este de 8 ore pe zi de la ora 8:00-16:00 sau 9:00-17:00 in functie de nevoile familiei! Familia are o fetiță de 4 ani care merge la grădinița. Doamna trebuie sa se ocupe de menajul casei si sa gătească pentru fetiță! Programul de dus si adus de la grădiniță se va stabili cu familia la interviu. Este o familie specială si deosebită si isi doreste o colaborare frumoasă de lungă durată cu doamna care se va integra în familia dansilor! Se doreste o doamna care sa aiba experienta necesara in menaj si cresterea copilului si care sa mai fi lucrat in domeniu! Salariul oferit este de 2700 ron pe luna net! Daca va doriti acest job ma puteti suna la numărul de telefon 0764884393! NU luam comision doamnelor dar cerem seriozitate si implicare pe termen îndelungat! La interviu se va veni cu buletinul și cazierul valabil 6 luni si adeverință de la medicul de familie in care sa se specifice clinic apt sănătos fara boli cronice luate în evidență! Astept cu drag sa sunați!

 • Familia angajează o doamnă menajera la un program de Luni pana Vineri, 8 ore pe zi! Programul este de la ora 9:00-17:00. Se doreste menajul casei, tot ce tine bunul mers al unei case si gătit! Familia este deosebită si isi doreste o colaborare frumoasă de lungă durată cu doamna menajera! Familia locuieste la vila! Salariul oferit este de 2700 ron pe luna net! NU luam comision doamnelor dar cerem seriozitate si implicare pe termen îndelungat! Daca va doriti acest job ma puteti suna la numărul de telefon 0764884393! Astept cu drag sa sunați ! Multumesc frumos!

 • Familia angajează o bona la un program de Luni pana Vineri. Programul este de 9 ore pe zi de la ora 9:00-18:00. Familia are o fetiță de 3 luni. Se doreste o bona cu experienta, care sa mai fi lucrat in domeniu. Doamna trebuie sa se ocupe de tot ce tine de fetiță( plimbări, hranit, spălat si călcat pentru fetiță, gătit atunci când se va începe diversificarea hranei). Ne dorim o persoana serioasă, calmă ,caldă și care sa iubească copii! Salariul oferit este de 3500 ron pe luna net! NU luam comision doamnelor! Daca va doriti acest job ma puteti suna la numărul de telefon 0764884393! Familia este deosebită si isi doreste o colaborare frumoasă de lungă durată iar doamna să se integreze în familia dansilor ca facand parte din ea! Astept cu drag sa sunați!

 • Familia angajează o doamnă menajera la un program de Luni pana Vineri. Programul este de 8 ore pe zi de la ora 9:00-17:00. Se doreste o doamna care sa aiba experienta necesara in menaj si căreia sa ii faca plăcere să gătească! Familia este deosebită si isi doreste o colaborare frumoasă de lungă durată cu doamna! Salariul este de 2500 ron pe luna net! Daca va doriti acest job ma puteti suna la numărul de telefon 0764884393! NU luam comision doamnelor! Astept cu drag sa sunați la numarul afisat!

 • Dragi Angajatori! Ne ocupam de recrutarea si verificarea doamnelor si domnilor (bona,menajeră ,bucătăreasă, paznici, soferi). Avem in baza de date a firmei personal calificat pentru dorințele si cerințele dumneavoastra. Stim ca este o provocare sa poti gasi pe cineva de încredere pentru al băga in casele dumneavoastră si in acelasi timp sa lăsați ingerasul d voastră 8-10 ore pe zi cu cineva necunoscut. Ne recomanda pe piata angajatorii si angajații cu care am colaborat de a lungul anilor. Va scutim timpul d voastra si va garantam seriozitate, discretie si loialitate in ceea ce priveste alegerea personalului de care aveti nevoie! Intr un singur comision va oferim garanția ca daca nu ve ti fi multumiti va vom schimba doamna sau domnul in acelasi comision! Va asteptăm cu drag sa sunați si sa avem împreună o colaborare frumoasă! www.bona-menajera-Băneasa.ro iar telefonul este 0764884393 !

 • caut femeie pentru menaj usor apartament

 • Persoana serioasa , responsabila ,ofer servicii de menaj la domiciliu ,plati facturi , eventual cumparaturi , conform solicitarilor.

 • Caut menajeră pentru un apartament cu 3 camere să facă curățenie de 2 ori pe săptămână și să gătească. Persoana care dorește să facă serviciile să locuiască în apartament fără să plătească chirie. Sa fie in permanenta in aceasta proprietate. Mai multe detalii la nr de telefon 0720967195. Rog persoanele care doresc aceste servicii sa fie serioase. Doamnă sau studentă.

 • Doamna sanatoasa,educata,bun simt,atenta la detalii,exagerat de curata,ordonata,experienta in menaj(curatenie,calcat rufe-tinute office,camasi barbatesti,etc). Caut colaborare de lunga durata cu familie serioasa. Raspund doar la mesajele cu descriere.

 • Caut doamna pensionara pentru a lua 2 copii de la scoala in intervalul orar 16-18. De preferat sa locuiasca in sectorul 2, zona bd.Chisinau. Tel. 0721789733 dupa ora 19.

 • Se pot face bani usor si rapid de acasa, accesand o platforma, creand un cont, unde nu sunt cerute date sensibile. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe linkul de mai jos si sa iti faci cont!! Este simplu si usor ! Merita incercat!!! https://uarmoney.icu/2041958318624/

 • Tanar doresc sa fac curatenie la o Doamna cu plata la zi,eventual colaborare saptamana,doua,luna.preferabil sectoarele 2-3/1.

 • Salveaza cautarea