Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Menaj

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Familia angajează o bona interna care sa ajute si la menajul casei cand fetițele sunt la grădiniță! Familia are 2 fetite gemene de 3 anisori. Locatia se afla in OTOPENI. Doamna va avea 2 weekend uri libere pe lună, camera si baia proprie, cu tot confortul de acasă! Familia este deosebita si tratează doamna cu respectul cuvenit asteptând acelasi lucru in schimb! Se doreste o doamna cu experiență in cresterea copiilor si care sa devina un membru al familiei! Doamna trebuie să ajute si la menajul casei cand fetițele sunt la grădiniță! Salariul oferit este de 3500 ron pe lună! NU luam comision doamnelor dar cerem seriozitate si implicare pe termen îndelungat! Daca considerați că sunteți persoana potrivita pentru acest job ma puteti suna la numărul de telefon 0764884393! Multumesc frumos!

 • Familia angajează o bona la un program de Luni până Vineri. Programul poate fi de 4 ore pe zi salariul 2000 ron pe lună sau Programul poate fi de 8 ore pe zi salariul 3000 ron pe lună. Familia are un copil de 1 an si 10 luni! Se doreste o doamna cu experiență in cresterea copiilor si care sa mai fi lucrat ca bona la copii mici! Bona trebuie sa fie o persoana educată, calmă, calda si care sa iubeasca copii! Locatia este in zona HERĂSTRĂU la toate mijloacele de transport în comun si metrou! Daca considerați că sunteți persoana potrivita pentru acest job ma puteti suna la numărul de telefon 0764884393! NU luam comision doamnelor dar cerem seriozitate si implicare pe termen îndelungat! Multumesc frumos!

 • Familia angajează o doamna menajera cu experiență la menaj. Programul este de Luni până Vineri de la ora 8:00-18:00. Locatia se afla in Pipera-Tunari cu mijloacele de transport în comun 301 si 135. Familia este compusă din 4 persoane, 2 adulti si 2 copii de 5 ani si 12 ani. Se doreste o doamna cu experiență in menajul casei (aspirat,spălat și călcat). Salariul oferit pentru programul de 10 ore este de 3000 ron pe lună! Daca considerați că sunteți persoana potrivita pentru acest job ma puteti suna la numărul de telefon 0764884393! NU luam comision doamnelor dar cerem seriozitate! Multumesc frumos!

 • Familia angajează o doamna menajera la un program de Luni până Vineri ,6 ore pe zi! Programul este de la ora 9:00-15:00 . Familia este compusă din 4 persoane. Se doreste o colaborare frumoasa pe termen îndelungat cu o doamna care are experiență in menaj (aspirat,spălat, calcat,..)! Salariul oferit pentru 6 ore este de 2000 ron pe lună. NU luam comision doamnelor dar cerem seriozitate! Daca considerați că sunteți persoana potrivita pentru acest job ma puteti suna la numărul de telefon 0764884393! Multumesc frumos!

 • Se cauta bone si menajere la un program full time ,part time sau intern. Familiile sunt deosebite si tratează doamnele cu respectul cuvenit! Daca va doriti un job stabil pe o perioada nedeterminată astept sa ma sunați la numarul de telefon 0764884393! Salariile sunt in funcție de programul dorit între 1500 ron pentru part time si 2500-3000 pentru program full time sau intern. Unele familii fac si contract de muncă! Va astept cu drag sa sunați sa stabilim o întâlnire! NU luam comision doamnelor! Va ajutam sa va angajați în siguranta!

 • Familia angajează o bona la un program de Luni până Vineri. Programul este de la ora 9:00-17:00. Se doreste o colaborare frumoasa pe termen îndelungat cu doamna. Familia are o fetiță de 7 luni. Bona trebuie sa aiba experiență in acest domeniu, sa mai fi lucrat ca bona. NU se doreste menajul casei. Doamna trebuie să se ocupe de tot ceea ce tine de fetiță( hranit,schimbat,plimbat,jucat si citit). Salariul oferit pentru programul de 8 ore este de 3000 ron pe lună. Daca se va lucra la weekend, anunțat in prealabil acesta se va plati separat de salariu cu 25-30 ron pe oră. Locatia se afla in Pipera si se ajunge cu autobuzul 301. NU luam comision doamnelor dar cerem seriozitate de la doamnele care aplică pentru acest job. Daca considerați că sunteți persoana potrivita pentru acest job ma puteti suna la numărul de telefon 0764884393! Astept cu drag sa sunați pentru a programa un interviu!

 • Școală Privată in Pipera angajează o doamnă la curățenie. Programul este de 8 ore si se lucrează in ture! Programul este de Luni pana Vineri! Weekendurile daca se va lucra se vor plăti separat over time! Se asigură transportul de la metrou Aviatorilor dus-intors! Salariul oferit cu bonusuri este de 2700 ron pe luna! Se ofera contract de munca cu salariul real! Se ofera multe beneficii pentru sanatate! Se doreste o doamna care sa aiba experienta necesara in menaj si care sa mai fi lucrat in domeniu! Experiența in curățenie pe cartea de munca este importanta la salariul lunar si anual,fiind luată în calcul! La interviu se va veni cu buletinul , cazierul valabil 6 luni si adeverință de la medicul de familie in care sa se specifice clinic apt sănătos fara boli cronice luate în evidență, neurologice si psihice! Recomndarile sunt un plus! Dacă va doriti acest job ma puteti suna la numărul de telefon 0764884393! NU luam comision doamnelor dar cerem seriozitate si implicare pe termen îndelungat! Este un job de la care se poate iesi la pensie daca intr adevăr va doriti acest job ! Astept cu drag sa sunați!

 • Familia angajează o doamna menajera cu experiență la menaj si calcat. Familia este compusă din 4 membrii. Se doreste menajul casei, aspirat,spălat și călcat. Programul este de la ora 8:00-16:00 de Luni până Vineri! Weekendul este liber. Salariul oferit pentru programul de 6 ore este de 2500-2700 ron pe lună net! Daca considerați că sunteți persoana potrivita pentru acest job ma puteti suna la numărul de telefon 0764884393! NU luam comision doamnelor dar cerem seriozitate! Multumesc frumos!

 • Familia angajează o bona la un program de Luni până Vineri. Locatia se afla in Bucurestii Noi. Programul este de la ora 14:00-20:00. Salariul oferit pentru programul de 6 ore este de 2200 ron pe lună net. Se doreste o colaborare frumoasa pe termen îndelungat cu BONA. Familia este compusă din 4 membrii. Dacă considerați că sunteți persoana potrivita pentru acest job ma puteti suna la numărul de telefon 0764884393. NU luam comision doamnelor dar cerem seriozitate si implicare pe termen îndelungat! Multumesc frumos!

 • Familia angajează o doamna menajera cu experiență la menaj. Se doreste o doamna caldă, blândă si care sa devina un membru al familiei! Locatia se afla la Stefan cel Mare intr-un complex rezidențial. Se doreste menajul apartamentului de 4 camere, aspirat,spalat,călcat si 1 data pe săptămână ajutor la gătit (salate,gratar). Programul este de 3 zile pe saptamana (Luni,Miercuri si Vineri) de la ora 9:00-17:00. Salariul oferit pentru 3 zile este de 2000 ron pe lună net! Familia este compusă din 3 membrii si este o familie frumoasă care tratează doamna cu respectul cuvenit. Daca considerați că sunteți persoana potrivita pentru acest job ma puteti suna la numărul de telefon 0764884393! NU luam comision doamnelor dar cerem seriozitate! Multumesc frumos!

 • Dragi Angajatori! Ne ocupam de recrutarea si verificarea doamnelor si domnilor (bona,menajeră ,bucătăreasă, paznici, soferi). Avem in baza de date a firmei personal calificat pentru dorințele si cerințele dumneavoastra. Stim ca este o provocare sa poti gasi pe cineva de încredere pentru al băga in casele dumneavoastră si in acelasi timp sa lăsați ingerasul d voastră 8-10 ore pe zi cu cineva necunoscut. Ne recomanda pe piata angajatorii si angajații cu care am colaborat de a lungul anilor. Va scutim timpul d voastra si va garantam seriozitate, discretie si loialitate in ceea ce priveste alegerea personalului de care aveti nevoie! Intr un singur comision va oferim garanția ca daca nu ve ti fi multumiti va vom schimba doamna sau domnul in acelasi comision! Va asteptăm cu drag sa sunați si sa avem împreună o colaborare frumoasă! www.bona-menajera-Băneasa.ro iar telefonul este 0764884393 !

 • Familia angajează o doamna menajera cu experiență la menaj,călcat si servit la mese! Programul este de Luni până Vineri de la ora 10:00-18:00 si Sambata de la ora 10:00-15:00. Salariul oferit pentru este de 3000 ron pe lună. Familia este compusă din 2 persoane. Orele suplimentare peste cele 8 ore se plătesc separat de salariu cu 20 ron pe oră! Familia este deosebita si tratează doamna cu respectul cuvenit asteptând acelasi lucru in schimb! NU luam comision doamnelor dar cerem seriozitate si implicare pe termen îndelungat! Daca va doriti un job stabil intr o familie frumoasa ma puteti suna la numărul de telefon 0764884393! Aștept cu drag sa sunați pentru a programa un interviu!

 • Familia angajează o bona si ajutor la menaj, la un program de Luni până Vineri. Programul este de la ora 10:30-18:30. Familia are o fetiță de 1 an si 8 luni care merge la o grădiniță până la ora 15:00. Bunicul o va aduce pe cea mica acasa, bona trebuind să se ocupe pana la venirea părinților acasă. Doamna trebuie să ajute in primele ore cand fetita nu este acasa la menajul apartamentului, aspirat, spalat ,calcat. De la ora 15:00-15:30 cand cea mica ajunge acasa ,doamna trebuie să se ocupe in exclusivitate de fetiță. Plimbat in parc ,cand timpul o permite, schimbat si hrănit, activități specifice vârstei! Familia este deosebita si tratează doamna cu respectul cuvenit. Se doreste o doamna cu minim liceul si care sa mai fi lucrat ca bona. Recomandările doamnei sunt un avantaj. Doamna va sta singură cu fetița pana la venirea părinților acasă. Salariul oferit pentru 8 ore este de 3000 ron pe lună. Daca se va lucra anuntat in prealabil la weekend aceste ore se vor plati separat cu 25 ron pe oră. NU luam comision doamnelor dar cerem seriozitate si implicare pe termen îndelungat. Daca considerați că sunteți persoana potrivita pentru acest job ma puteti suna la numărul de telefon 0764884393! Astept cu drag sa sunați pentru a programa un interviu cu familia. La interviu se va veni cu buletinul si cazierul valabil 6 luni si adeverința de la medicul de familie pe care sa scrie clinic apt sănătoasă fara boli cronice psihice si neurologice! Multumesc frumos!

 • Familia angajează o doamna menajera cu experiență la menaj. Programul este de 3 zile pe săptămână (Luni,Miercuri, Vineri). Programul este de la ora 10:00-18:00. Salariul oferit pentru 3 zile pe saptamana este de 2400 ron net pe luna! Locatia se afla in Pipera-Tunari cu mijloacele de transport în comun 301 si 135. Familia este deosebita si tratează doamna cu respectul cuvenit. Se doreste o doamna cu experiență in menaj (aspirat, calcat,spălat) si tot ceea ce tine de bunul mers al unei case! Daca considerați că sunteți persoana potrivita pentru acest job ma puteti suna la numărul de telefon 0764884393! NU luam comision doamnelor dar cerem seriozitate si implicare pe termen îndelungat! Multumesc frumos!

 • Asociatia de Proprietari bl 15 str Aleea Calinesti nr 10 sector 4 Bucuresti,angajeaza ingrijitor/ingrijitoare (femeie/barbat de serviciu)urgent,salariu negociabil:nr tel contact Presedinte bl.15.D.na LIVEANU ANDREEA: 0726 047 494

 • Ofer servicii menaj.

 • Caut doamna ptr menaj,saptaminal, ptr apt 2 cam, in zona Tineretului. Doar curatenie, fara gatit, spalat, calcat. Rog seriozitate, tel dupa ora 17.00. Cristian. tel: 0731 814425.Multumesc

 • Angajez doamna pentru menaj vorbitoare engleza s-au ebraica 0046707902911

 • Tocmai ai terminat de renovat sau de construit o casă dar nu reușești să faci curățenia de după? Esti foarte ocupat/a Si nu ai timp pt curățenie? Detii o firma si vrei ca totul sa strălucească la locul de munca? Lasă grija asta in seama profesioniștilor! NEW CLEANING PROJECT servicii de calitate!

 • Avem cel mai avantajos pret pentru o curatenie de calitate! Avem experienta in curatenia la domiciliu si birouri !! Viziteaza site-ul Homy.ro pentru detalii. OFERIM CALITATE SI SERIOZITATE! Abonamente lunare curatenie 1. apartament cu 2 camere / 2 interventii pe luna = 200 lei 2. apartament 3 camere/ 2 interventii pe luna 250 lei 3. apartament cu 4 camere /2 interventii pe luna 300 lei 4. case/ vile cu suprafete min 100 mp intre3 si 5 lei/mp PRETURI PENTRU CURATENIA GENERALA Preturile de la 4 lei/ mp

 • Salveaza cautarea