Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Menaj

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Firma specializata in prestarea serviciilor de curatenie angajeaza Agenti de curatenie cu experienta pentru spatii de birouri, in Bucuresti. Responsabilitati: - Realizeaza activitatile zilnice de curatenie in conformitate cu orarul stabilit si in zonele alocate. - Utilizeaza în mod eficient resursele puse la dispoziţia: echipamente, materiale de curăţenie şi dezinfecţie. - Raspunde cu promptitudine sarcinilor date de catre coordonatorul punctului de lucru. Descrierea jobului: - Candidatul ideal: dinamic, ferm, bun profesionist, organizat, responsabil, serios, spirit organizatoric, bune abilitati de comunicare - Experienta de minim 3 ani in domeniul vizat constituie avantaj - Salariu motivant; - Mediu de lucru profesionist.

 • Cautam doamne si domnisoare pentru roluri in filme pentru adulti ! Nu conteaza varsta ! Filmele sunt facute pentru America! Veti castiga 200 euro pe ora ! Cerem si oferim multa seriozitate !

 • Cautam doamne si domnisoara pentru a juca in filme pentru adulti ! Filmele sunt facute pentru America ! Castig 200 euro pentru ora de filmare! Cerem si oferim multa seriozitate!

 • Doamna serioasa, muncitoare, culta, varsta 58 ani, cu mult bun simt, harnica, curata, punctuala, respectuoasa, doresc sa supraveghez doamna varstnica deplasabila. Atributii, servirea meselor dejun, pranz, efectuare plimbari relaxante, oferire tratament medicamentos, mic menaj . .. Sunt disponibila 4 ore zilnic, exclus weekend. Locuiesc zona Auchan Titan. supermarket. Rog sa fiu contactata de persoane serioase cinstite si corecte. Disponibila de la data de 01. octombrie 2019.

 • FIRMA CURATENIE ANGAJAM PERSONAL CURATENIE. ZONA PIATA PRESEI LIBERE (SCANTEIA). PROGRAM 4 ORE (16-20) LUNI-VINERI. INFORMATII LA TELEFON 0737.521.521

 • FIRMA CURATENIE ANGAJAM PERSONAL CURATENIE. PROGRAM 8 ORE/ZI.ZONA PIATA PRESEI LIBERE (CASA SCANTEIA). INFORMATII LA TELEFON 0737.521.521

 • RIN Grand Hotel angajeaza personal in departamentul de curatenie: Ingrijitoare spatii hoteliere, ingrijitoare centru SPA, camerista. Puteti depune CV-ul si la receptia RIN Grand Hotel din Soseaua Vitan-Barzesti, numarul 7D, sector 4 (Puncte de reper: Centrul comercial Vitantis, spitalul Sf Ioan sau Targul de masini Autovit) Cerinte posturi: - persoana activa, meticuloasa, ordonata si responsabila; - rezistenta la sarcini de lucru repetitive; - usurinta in manipularea fizica si ordonarea obiectelor Beneficii: - salariu fix + tichete de masa - masa calda cu discount - prime de sarbatori - acces gratuit pt angajat/ familie in parcul acvatic Water Park situat in Otopeni - program de lucru in ture

 • Angajam personal de curatenie pt. magazin de mobila, program 4 ore/zi, dimineata, de Luni pana Vineri, Bucuresti Sos Pipera, salariu atractiv, CM. Experienta in domeniu.Strada Erou Iancu Nicolae Relatii la telsalariul 1000net

 • Agent curatenie ( femeie) cu experienta, pentru curatenie birouri in zona, Drumul Taberei, Afi Parc Cotrocenti. Program de lucru, Luni - Vineri / 8ore. Relatii la tel 0728.870.117 / 021.311.70.11

 • Angajam menajera ,pentru menaj familie , un program de 8 ore , zona Pipera tel. 0722.320.069

 • Angajam personal de curatenie pt. birouri, program 8 sau 4 ore/zi, dimineata, de Luni pana Vineri, Bucuresti, salariu atractiv, CM. Experienta in domeniu. Pentru zona Jiului, Bucuresti Noi, Piata Domenii Relatii la tel: 0213117001 / 0728870117, salariu 1400net pentru programul de 8ore, 700net pentru programul de 4ore.

 • Angajam menajera pt program 10-19 in zona P-ta Rosetti, salariu negociabil. Pt detalii va rog sunati la tel 0722320045.

 • Agent curatenie( femeie) cu experienta, pentru parti comune birouri in zona Baneasa Program , luni-vineri, C.M, Programari de luni pana Vineri la telsalariul 750 net la programul de 4ore.

 • Agent curatenie( femeie) cu experienta, pentru curatenie birouri in zona, Drumul Taberei, Afi Parc Cotrocenti. Program de lucru, Luni - Vineri / 8ore. Relatii la tel. 0728870117/0213117001 CM, PM.

 • Agent curatenie( femeie) cu experienta, pentru birouri in zona Jiului,Pipera Bucuresti Noi, Piata Domenii Program , luni-vineri, C.M, Programari de luni pana Vineri la tel. 0728870117 /0213117001 salariul 1400net la programul de 8ore / 700net la programul de 4ore

 • Avem nevoie de cineva sa ne ajute pe partea de curatenie, in cadrul catorva apartamente inchiriate in regim hotelier. Ce inseamna regim hotelier? Apartamentele sunt inchiriate pe termen scurt (2-3 zile de regula). Dupa fiecare oaspete este nevoie de curatenie: sters praful, spalat baia si bucataria, aspirat, spalat pe jos. Toate apartementele sunt dotate cu echipamente si produse de curatenie (aspirator, mop + galeata, lavete, solutii curatenie). Apartamentele sunt in zona Dimitrie Leonida, Sun Plaza, Calea Victoriei si intre Piata Romana - Universitate. Programul de lucru este part time. De regula avem nevoie de curatenii intre orele 11-14, de 3-4 ori pe saptamana. Va rugam sa ne sunati pentru informatii aditionale.

 • Societate comerciala angajează operatori curatenie(femei). Relații la tc 0755068165.

 • Sunt in cautarea unui loc de munca in domeniul Curatenie (Femeie de servici) ptr diferire locatii Farmacii,cabinete,magazine,gradinite,salariu Negociabil depinde de cerintele dstra program maxim 8ore...Rog si ofer seriozitate..Nu deranjati inutil!

 • Caut o bona si o menajera. Menajera trebuie sa faca mancare, curatenie, spalat haine, calcat haine la o familie cu 2 copii mici 3 zile pe saptamana. Bona sa aiba experienta vasta in relatia cu copiii. (baietel 2 ani si fetita 3 luni). Program bona: L-V 8:30-17:30 cu 1h pauza de masa 1:30-2:30. Salariul este motivant si discutabil in functie de experienta si de cum isi indeplineste reponsabilitatile. Locatia este in Comuna Domnesti, Sat Domnesti, Judetul Ilfov. Mai multe detalii la telefon: 0732895185

 • Angajam persoane serioasa si muncitoare pentru curatenie in institutii/spatii de birouri- program 8 ore/zi Luni -Vineri - cu contract de munca,norma intreaga. Angajam doar pe perioada indelungata persoane serioase, prezentabile si responsabile Salariu 1900 lei (include si abonam transport si bonuri) ,conditii de munca foarte bune. Bonusuri/ beneficii pe perioada indelungata. Experienta in domeniu constituie avantaj! Mai multe detalii la telefon.Nu Este Punct Fix de Lucru, angajatul va avea in jur de 5- 6 birouri alocate pe care le va face in decursul unei saptamani dupa orar exact(ore de munca efective 6-7ore) Avem mai multe variante de spatii, orare de lucru..etc Asiguram toate taxele la stat platite, prime de sarbatori. Rog seriozitate maxima!!!

 • Salveaza cautarea