Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Menaj

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Se angajează o doamnă menajera la un program de Luni pana Vineri! Programul este de 8 ore pe zi! Se doreste o doamna care sa aiba experienta necesara in menaj si care sa gateasca românește! Salariul oferit este de 2700 ron pe luna! NU luam comision doamnelor dar cerem seriozitate si implicare pe termen îndelungat! Daca va doriti acest job ma puteti suna la numărul de telefon 0764884393! Multumesc frumos!

 • Familia angajează o doamnă menajera la un program de Luni pana Vineri. Programul este de 8 ore pe zi de la ora 9:00-17:00. Se dorește o doamna care sa vorbească limba engleza sau limba arabă la nivel conversational! Atributiile doamnei sunt menajul casei si sa ajute la gătit familia in anumite zile! Se caută o doamna care sa aiba experienta necesara in menaj si la gatit! Este o familie specială si deosebită si isi doreste o colaborare frumoasă de lungă durată cu doamna menajera tratând o ca pe un membru al familei! Salariul oferit pentru 8 ore pe zi fara weekend uri este de 3500 ron pe luna net! Daca va exista disponibilitatea de a lucra 1 weekend pe luna aceste ore se vor plăti separat de salariu! Locatia este langa Herăstrău! NU luam comision doamnelor dar cerem seriozitate si implicare pe termen îndelungat! Daca va doriti acest job ma puteti suna la numărul de telefon 0764884393! Multumesc frumos!

 • Familia angajează o bona la un program de Luni pana Vineri. Programul este de 8 ore pe zi de la ora 8:00-16:00 sau 9:00-17:00 in functie de nevoile familiei! Familia are o fetiță de 4 ani care merge la grădinița. Doamna trebuie sa se ocupe de menajul casei si sa gătească pentru fetiță! Programul de dus si adus de la grădiniță se va stabili cu familia la interviu. Este o familie specială si deosebită si isi doreste o colaborare frumoasă de lungă durată cu doamna care se va integra în familia dansilor! Se doreste o doamna care sa aiba experienta necesara in menaj si cresterea copilului si care sa mai fi lucrat in domeniu! Salariul oferit este de 2700 ron pe luna net! Daca va doriti acest job ma puteti suna la numărul de telefon 0764884393! NU luam comision doamnelor dar cerem seriozitate si implicare pe termen îndelungat! Mulțumesc frumos!

 • Familia angajează o bona la un program de Luni pana Vineri. Programul este de 9 ore pe zi de la ora 9:00-18:00. Familia are o fetiță de 3 luni. Se doreste o bona cu experienta, care sa mai fi lucrat in domeniu. Doamna trebuie sa se ocupe de tot ce tine de fetiță( plimbări, hranit, spălat si călcat pentru fetiță, gătit atunci când se va începe diversificarea hranei). Ne dorim o persoana serioasă, calmă ,caldă și care sa iubească copii! Salariul oferit este de 3500 ron pe luna net! NU luam comision doamnelor! Daca va doriti acest job ma puteti suna la numărul de telefon 0764884393! Familia este deosebită si isi doreste o colaborare frumoasă de lungă durată iar doamna să se integreze în familia dansilor ca facand parte din ea! Astept cu drag sa sunați!

 • Dragi Angajatori! Ne ocupam de recrutarea si verificarea doamnelor si domnilor (bona,menajeră ,bucătăreasă, paznici, soferi). Avem in baza de date a firmei personal calificat pentru dorințele si cerințele dumneavoastra. Stim ca este o provocare sa poti gasi pe cineva de încredere pentru al băga in casele dumneavoastră si in acelasi timp sa lăsați ingerasul d voastră 8-10 ore pe zi cu cineva necunoscut. Ne recomanda pe piata angajatorii si angajații cu care am colaborat de a lungul anilor. Va scutim timpul d voastra si va garantam seriozitate, discretie si loialitate in ceea ce priveste alegerea personalului de care aveti nevoie! Intr un singur comision va oferim garanția ca daca nu ve ti fi multumiti va vom schimba doamna sau domnul in acelasi comision! Va asteptăm cu drag sa sunați si sa avem împreună o colaborare frumoasă! www.bona-menajera-Băneasa.ro iar telefonul este 0764884393 !

 • Școală Privată in Pipera angajează o doamnă la curățenie. Programul este de 8 ore si se lucrează in ture! Programul este de Luni pana Vineri! Weekendurile daca se va lucra se vor plăti separat over time! Se asigură transportul de la metrou Aviatorilor dus-intors! Salariul oferit cu bonusuri este de 2700 ron pe luna! Se ofera contract de munca cu salariul real! Se ofera multe beneficii pentru sanatate! Se doreste o doamna care sa aiba experienta necesara in menaj si care sa mai fi lucrat in domeniu! Experiența in curățenie pe cartea de munca este importanta la salariul lunar si anual,fiind luată în calcul! La interviu se va veni cu buletinul , cazierul valabil 6 luni si adeverință de la medicul de familie in care sa se specifice clinic apt sănătos fara boli cronice luate în evidență, neurologice si psihice! Recomndarile sunt un plus! Dacă va doriti acest job ma puteti suna la numărul de telefon 0764884393! NU luam comision doamnelor dar cerem seriozitate si implicare pe termen îndelungat! Este un job de la care se poate iesi la pensie daca intr adevăr va doriti acest job ! Astept cu drag sa sunați!

 • Familia angajează o doamna menajeră care sa ajute mamica si cu copiii (un baietel de 2 ani și jumătate si un nou nascut). Se doreste o doamnă blanda ,calma si care sa iubească copii. Familia isi doreste sa aiba o colaborare pe lunga durată cu doamna. Atributiile doamnei sunt menajul usor al casei deoarece dansii au o doamna care vine de 2 ori pe săptămână pt.a se face menajul complet al casei. Se doreste gatit pentru băietelul de 2ani si jumatate (ciorbite,snitele,piureuri). Programul este de Luni pana Vineri de la ora 9:00-19:00. Salariul la 9 ore este de 3000 ron iar la 10 ore de 3200 ron pe lună. Doamna trebuie sa se ocupe de baietel (schimbat pampers,hrănit, plimbare afara cand timpul o permite). Locatia este in Băneasa pe langa spitalul Regina Maria aproape de mijloacele de transport în comun. Daca va doriti acest job ma puteti suna la numărul de telefon 0764884393! NU luăm comision doamnelor! Va astept cu drag sa sunați!

 • Cautam menajera care sa ingrijeasca cele 5 camere ale pensiunii noastre de lux din Eforie Nord. Lucru pe timpul zilei, incepand cu 1 iulie , pana pe 15 septembrie. Salariu fix, de 2150 de euro pe luna! Ne dorim o persoana harnica si de incredere, asa ca oferim un salariu motivant plus diverse bonusuri! Cazare si masa asigurate! Alte informatii numai la telefon 0720 / 525220

 • Cautam menajera care sa ingrijeasca cele 5 camere ale pensiunii noastre de lux din Eforie Nord. Lucru pe timpul zilei, incepand cu 1 iulie , pana pe 15 septembrie. Salariu fix, de 2150 de euro pe luna! Ne dorim o persoana harnica si de incredere, asa ca oferim un salariu motivant plus diverse bonusuri! Cazare si masa asigurate! Alte informatii numai la telefon 0720 / 525220

 • Alte informatii numai la telefon 0720 / 525220 .

 • Alte informatii numai la telefon 0720 / 525220 .

 • caut doamna pentru menaj in apartament care sa accepte sa stau gol cat timp face curatenie. fara nici o conotatie sexuala, iar plata va fi pe masura

  Repostat automat
 • Mai multe detali an telefon.

 • Persoana fizica fac curatenie scari de bloc zonele complex soarelui giroc dambovita rog seriozitate

 • Caut bona tanara din Timisoara rog maxima seriozitate mai multe detali la telefon sau ma puteti gasi pe fesbuc exclus persoanele de 53 nu acept dn pakate numa de la 34 pana 37 rog maxima seriozitate.

 • Firma curatenie angajeaza agenti curatenie cu: -permis conducere cat B. Se ofera salariu motivant , ron,bonuri de masa si decontarea transportului. Tel 0754709077.

 • Firma specializata in servicii profesionale de curatenie angajeaza personal curatenie(femei) pentru lucru la echipa. Detalii la telefon 0724230802.

 • Firma DELUXE PROFESSIONAL CLEAN caută clădiri, de preferat birouri in care sa presteze servicii de curatenie.Detalii la nr de telefon 0742025582.

 • Salveaza cautarea