Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Activitati tehnice si mecanice Ilfov Bragadiru

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Daca esti pasionat de domeniul auto si in cautarea unui loc de munca te asteptam sa faci parte din echipa noastra. Compania, INTERACTIV SERVICE SRL, avand drept principal obiect de activitate repararea si intretinerea autovehiculelor (camioane, remorci, semiremorci, trailere), angajeaza mecanici auto cu sau fara experienta. Oferim pachet salarial motivant, conditii de munca de calitate, precum si o permanenta instruire si posibilitatea de acumula cunostinte profesionale. Persoanele interesate sunt rugate sa depuna cv-uri pe adresa de mail cornel.pitur@interactivservice.ro sau sa ne contacteze la numarul de telefon 0733555401.

 • Fabrica de biscuiti angajeaza electrician de intretinere si reparatii. Se lucreaza in 3 schimburi. Salariu motivant+bonuri de masa

 • Esti din Bucuresti/Ilfov ? Ai experienta ca mecanic sau stii un profesionist care isi cauta loc de munca intr-un mediu curat si sigur ? Atelierul My Car Ideal Service ( Auto Check Center ) ofera salariu intre 2300 si 4000 RON Salariul va creste daca: esti eficient in executarea interventiilor pe masini cu respectarea termenelor de predare catre clienti; esti responsabil; ai spirit de echipa; esti dinamic si iti doresti sa inveti mereu. ALTE BENEFICII: contract de munca pe perioada nedeterminata; bonusuri in functie de performanta; mediu pozitiv si civilizat de lucru .

 • Fabrica de biscuiti angajeaza mecanic utilaj. Se lucreaza in 3 schimburi. Se ofera salariu motivant si bonuri de masa.

 • Angajam mecanic auto ,tinichigiu si vopsitor,salariu atractiv

 • Caut colaboratori sau angajez muncitori calificați si necalificați, domeniu Supermarket montaj/de montaj Vitrine frigorifice, initiere training, acceptăm si din provincie posibilitate decontare transport. Pachet salarial atractiv. Detalii 0722376226 https://www.eurowestlein.ro/https:

 • SERVICE AUTO - TOP SPEED SERVICE SRL - Punct de lucru in Bragadiru, jud. Ilfov, angajeaza personal calificat si necalificat si anume: - Mecanici auto - Electricieni auto - Vopsitori auto - Pregatitori vopsitorie - Tinichigii auto - Muncitori necalificati cu posibilitatea de a fi instruiti si pregatiti la locul de munca. Cerinte: - experinta minim 2 ani in domeniu pentru personalul calificat - seriozitate - aptitudini tehnice - interes de a lucra in domeniu si in echipa Oferim: - salariu atractiv - cazare daca este cazul - transport la si de la locul de munca - o masa calda - conditii de lucru bune Cerem si oferim seriozitate

 • Caut mecanic-auto pentru camioane ,autocare ,masini mari .Salariu atractiv,rog seriozitate,mai multe detalii la telefonsunt din Bragadiru

 • IVA BESTAL (cu sediul in Bragadiru) angajeaza OPERATOR UTILAJ de asamblare plase antiinsecte. Ne dorim o persoana: - Cu bune aptitudini tehnice - Cu experienta in domeniul productiei (avantaj cei care au lucrat in domeniul tamplariei PVC) - Organizata si responsabila - Cu dorinta unei colaborari pe termen lung Vei beneficia de: - Salariul 2500 de lei net (inregistrat integral in cartea de munca); - Prime de Paste si Craciun; - Bonus anual; - Asigurare medicala in sistem privat; - Transport asigurat (sau decontat) din Bucuresti. Program de lucru: L –V, 8:30 – 17:30. Adresa IVA Bestal: Sos. Alexandriei nr, 544, Bragadiru, jud. Ilfov Pentru a programa un interviu va rog sa trimiteti un CV la sau sa sunati la: 0722 305 398 - (de luni pana vineri de la ora 9 la ora 18).

  Repostat automat
 • Cautam baieti pentru spalatorie conditi avantajoase full time. PENTRU MAI MULTE DETALI SUNATI LA 0767269333

 • Salveaza cautarea