Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Activitati tehnice si mecanice Ilfov Magurele

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Selcar International angajeaza tinichigiu auto Cunostinte solide practice si teoretice de tinichigerie; Experienta 1-3 ani ca tinichigiu auto; Integritate si corectitudine; Constituie avantaj lucrul cu masini de mare tonaj (tir-uri) Beneficii: Salariu motivant, tichete de masa, transport gratuit, masa de pranz asigurata.

 • Selcar International, angajeaza mecanic auto Studii de calificare in meseria mecanic auto; Cunostinte solide practice si teoretice de mecanica; Experienta 1-3 ani ca mecanic auto; Integritate si corectitudine; Constituie avantaj lucrul cu masini de mare tonaj (tir-uri) Beneficii: Salariu motivant, tichete de masa, transport gratuit, masa de pranz asigurata.

 • Selcar International, angajeaza electrician auto Studii de calificare in meseria de electrician auto; Cunostinte solide practice si teoretice de electrica si electromecanica; Experienta 1-3 ani ca electrician auto; Integritate si corectitudine; Constituie avantaj lucrul cu masini de mare tonaj (tir-uri) Beneficii: Salariu motivant, tichete de masa, transport gratuit, masa de pranz asigurata

 • SC Nuclear&Vacuum SA cu sediul in Magurele angajeaza : - LACATUS , FREZOR - OPERATOR – CNC, masini unelte cu comanda numerica - electrician - sofer - lucrator la spatii verzi Cerinte: studii , cu atestarea profesiei, cunostinte desen tehnic si experianta in domeniu – 5 ani. Pentru CV , detalii si programare interviu :Tel : 021.457.44.28 ; office@nuclearvacuum.eu Oferim prima de instalare.

 • Candidatul ideal Studii medii tehnice de profil; Experienta de minim 1 an pe o pozitie similara; Initiativa; Rigoare si atentie; Respectarea metodelor de lucru si a termenelor; Abilitatea de a-si imbunatati performantele personale; Permis categoria B . Descrierea jobului -Examinarea vehiculelor programate pentru reparatie; -Depistarea defectiunilor si comunicarea necesarului de piese si material; -Executarea lucrarilor de mecanica, repartizate de catre seful de atelier; -Colaborea cu restul colegilor pentru a dezvolta procese imbunatatite si eficiente; - Asigurarea unui nivel cat mai inalt de satisfactie al clientilor. Descrierea companiei - SC Top Service Concept SRL este o companie care activeaza in domeniul reparatii si intretinere auto multimarca autorizat; -Oferim salariu atractiv, stabilitate, conditii de munca deosebite intr-un mediu dinamic si profesionist; – Carte de munca, concediu de odihna respectat, zile libere legale; -Locul de munca se desfasoara in str. Pechea Nr 4 Baneasa (Clinica Medicaver); - Nu se lucreaza in weekend! -Nr tel. contactCORNEL).

 • Societate comerciala angajeaza montator usi garaj sectionale si industriale. Cerinte minime: - permis categorie B, - experienta OBLIGATORIE in instalarea usilor sectionale de garaj. Se ofera: - seriozitate. - cariera intr-o companie cu peste 10 ani de activitate, - program normal de lucru, - sambata + duminica zile libere, - salariul negociabil in functie de abilitati si cunostinte.

 • Service auto autorizat, infiintat prin fonduri europene, doreste sa se extinda. Daca esti pasionat, muncitor si serios si vrei sa te alaturi echipei noastre, fa-ne o vizita pe Soseaua Atomistilor, nr. 1A, Ilfov, la granita cu sectorul 5, contacteaza-ne la nr. tel. 0749 849 555, sau trimite-ne un cv pe adresa de mail procarmagurele@gmail.com. Te asteptam cu salariu atractiv, conditii optime de lucru, hala spatioasa si echipata, oprtunitati de avansare.

 • Salveaza cautarea