Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Activitati tehnice si mecanice Sibiu Sibiu

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 2

  Caut pe cineva avand cunostinte avansate de reparat biciclete in vederea asocierii pentru deschiderea unui atelier de reparatii biciclete. Posed spatiu si dotari pentru activitatea in acest domeniu.

 • Sudor de 35 de ani caut colaboratori..SERIOZITATE SI PROFESIONALISM... in Sibiu si localitati limitrofe...Desen tehnic-asamblaj sudura mig-mag, tig, electrod ...fier, inox, aluminiu...reparatii interioare exterioare si instalatii....combinatie perfecta intre TEORIE-PRACTICA....Johnny SIBIU 0748680856...Ocazie unica...spor in toate si Doamne ajuta la toata lumea muncitoare !!!

 • OLD GSM -Str.Ocnei nr. 20 Sibiu angajeaza electronist / tehnician GSM pentru reparații telefoane mobile . Program 09-17 Luni -Vineri ! Pentru detalii va rog sunati la nr.0744877154!!! Nu răspundem la mesaje!

 • Vopsitorie auto angajeaza vopsitor si pregatitor auto in conditii avantajoase de salariu si conditii de munca.se cere experienta in domeniu minim 1 an.se ofera salariu motivant fix si procent.pt personal din afara localitatii se ofera cazare.

 • 1

  ANGAJAM!!! Tehnician curenti slabi/Electrician Candidatul ideal Cerinte : *Cunostinte in unul din domeniile: Electrica/Sisteme securitate *Persoana placuta, dinamica si motivata; *Fara Cazier *Persoanele cu experienta in postul disponibil, constituie avantaj *Carnet de conducere categoria B - constituie avantaj * CANDIDATII FARA EXPERIENTA SAU CUNOSTINTE IN DOMENIU VOR FI ADMISI LA INTERVIU ! Descrierea jobului Responsabilitati : • pregatire cablare, montaj tub PVC / pat canal • cablare curenti slabi(retele voce -date, detectie incendiu, supraveghere viceo, sisteme antiefractie) • instalare si realizare conexiuni echipamente securitate(camere, detectori efractie+incendiu), echipamente voce-date(prize voce-date, echipamente active retea) • programare sisteme de securitate • Interventii pentru diagnosticare si masuri corective • Cablare structurata BENEFICII: *Salariu motivant si platit la timp *Bonusuri de performanta lunara *Comisioane atractive *Echipamente si scule de lucru performante *Colectiv placut *Posibilitatea de a participa la cursuri de pregatire si avansare Descrierea companiei ESTIPROTEJAT.ROL din Sibiu, este o societate cu capital privat romanesc infiintata in anul 2005. In prezent suntem integratori de sisteme de securitate, IT si telecomunicatii cu experienta in domeniu. Societatea detine licenta IGPR. Va asteptam in echipa noastra!

 • Angajam Mecanic auto pentru Camioane. Relatii la Telefon : 0723568571

 • 3

  Ne dorim pentru echipa noastra de vanzari persoane determinate, cu gandire si atitudine pozitiva Cerinte: - Experienta profesionala in domeniu minim 1 an (lucru in depozit).Eperienta in domeniul pieselor de schimb auto/uleiuri/anvelope constituie avantaj - Studii medii finalizate cu diploma de bacalaureat - Fara antecedente penale - Bune abilitati numerice - Cunoasterea si respectarea legii 22/1969 - Integritate, etica profesionala - Persoana capabila de a-si seta corespunzator prioritatile si de a lucra in echipa - Cunostinte de operare calculator - MS Office, Oferim: - Un mediu stimulativ de lucru cu oportunitati de invatare si dezvoltare. - Posibilitate de dezvoltare personala si profesionala; - Resursele necesare indeplinirii obiectivelor - Pachet salarial atractiv, bonusuri in functie de realizari si implicare. Cei interesati sunt rugati sa adauge CV-ul/sa depuna CV-ul la sediul filialei Inter Cars Romania din Sibiu str. Podului nr. 131(In incinta firmei Total NSA). Detalii la tel.: 0755-080055

 • marca importanta, angajaza agent comercial plurimandatar, sector produse consumabile tinichigerie, automotive relatii la telefon: 00393280352295

 • 1

  Jaeggi Industries SRL Sibiu, parte a Grupului Guentner- lider mondial in domeniul producerii schimbatoarelor de aer cald, angajam colegi pentru posturile de productie: - supervizor sudura, - electricieni montaj, - operatori CNC, - vopsitor. Toate posturile necesita calificare, experienta nu este obligatorie. Oferim pachet salarial atractiv, acordam tichete de masa( 15 lei/zi , bonus lunar de productivitate, decontam sau asiguram transport pe anumite rute. Posibilitatea de a avansa in cariera. Traininguri pe dotari tehnice de ultima generatie, calificari pe diferite meserii. Mediul de lucru este curat si placut! Puteti aplica un CV numai prin intermediul acestui anunt( dati mesaj si atasati un cv). Va rugam sa aplicati cu un CV cat mai detaliat si sa mentionati o adresa de email valida. Interviul va fi telefonic. Angajam strict pe pozitiile din acest anunt! Numai candidatii considerati corespunzatori vor fi contactati! Multumim!

 • Service Auto in zona Industriala Vest Sibiu (aeroport) angajeaza mecanici si electricieni cu experienta. Oferim seriozitate, conditi bune de lucru si un salariu motivant !! Daca esti interesat si serios - trimite CV la e-mail: sau suna la nr. 0728 808886, te asteptam.

 • 2

  Angajam personal pentru productie in Sibiu, pentru urmatoarele pozitii:sudor, lacatus mecanic pentru confectii metalice si pentru executie fier forjat.

 • RETRASIB SA, societate romano-germana, producatoare de transformatoare de putere angajeaza bobinatori transformatoare. Cerinte : scoala profesionala profil electromecanic, electric, electroenergetic, electrotehnic, scoala de ucenicie – bobinator, seriozitate, indemanareCurs macaragiu, stivuitorist reprezinta un avantaj. Beneficii : salariu fix, tichete de masa, decontarea transportului pe Tursib, bonusuri, training la locul de munca. e-mail : , site:

 • 2

  Service auto, din Sibiu — camioane si turisme angajeaza electrician auto cu experienta. Cautam Inginer cu experienta in domeniu si cu Permis: BCE. Service-ul este in zona Industriala Vest, langa Aeroportul din Sibiu. Oferim un post de lucru sigur, conditii bune de lucru,seriozitate, masa etc... Daca si tu esti SERIOS trimite mail pe: sau suna la tel. 0728 808 886 !! Echipa HS Invest te asteapta.

 • Contractam mecanic si electrician auto cu experienta. Conditii optime de munca. Se lucreaza in conditii de igiena desavarsita, la standarde ridicate. Service modern,situat in Sibiu.

 • 4

  Angajam muncitori pentru sectie cutite de stanta , conditii foarte avantajoase. Salariu motivant +bonuri de masa. Decontarea cheltuielilor de transport.

 • Recrutez un Team leader pentru o companie de producție din Sibiu. Ne interesează o persoană cu experiență in activități de asamblare, coordonarea de echipe de operatori/ șefi de linie, cunoscătoare a limbii engleze. Va avea în subordine în jur de 130 de persoane și va răspunde de atingerea indicatorilor de performanță. Este o bună oportunitate de creștere profesională pentru cineva care este șef de linie, șef de echipă sau coordonator într-o firmă care realizează asamblări în cablaje, conectică, electronică sau alte domenii adiacente. Se lucrează un singur schimb, pe un program cu flexibilitate. Rog persoanele interesate să sune pentru detalii la numărul 0742798473 sau să-mi scrie:

 • 1

  Angajam mecanic si electrician auto cu experienta. Conditii optime de munca. Service modern,situat in Sibiu. Se lucreaza in conditii de igiena desavarsita, la standarde ridicate.

 • Inchiriem pentru mecanici experimentati posturi de lucru in atelier auto. Punem la dispozitie toate sculele necesare cat si lucrari. Asiguram venituri de peste 6000 -8000 lei

 • Societate comerciala angajeaza excavatorist cu experienta ,salariu motivant (atractiv); Program: Luni-Vineri 8:00-17:00; Asteptam Cv-uri la adresa de email :

 • Tehnician în automatizări, caut loc de muncă în domeniul automatizărilor (electrician intretinere si reparatii, tehnician mentenanță echipamente industriale etc). Anunt valabil pentru Sibiu.

 • Salveaza cautarea