Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bucuresti

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Nu rata vino acum si califica-te pentru un viitor mai bun! Cu o experienta de peste 18 ani in organizarea de cursuri de calificare, initiere si perfectionare C.P.P.Alexanders va asteapta cu peste 55 de cursuri de calificare autorizate! Lectori cu experienta, suport de curs, practica asigurata, plata si in rate, posibilitati de angajare in tara si strainatate! Diplome recunoscute international! www.cppalexanders.ro Sos. Morarilor nr. 2 B, sector 2, Bucuresti! 0212550151, 0768102944, 0722359465, 0741039165

 • Experienta de peste 18 ani in organizarea de cursuri! Cei mai buni lectori! Practica asigurata! Suport de curs! Cursuri acreditate! Materiale incluse! Program flexibil! Plata si in rate! Reduceri! Diplome recunoscute international!

 • Profesor cu vechime 20 ani in invatamint meditez la limba romana pentru evaluare nationala,bacalaureat si de admitete la drept la sediul meu din Piata Unirii

 • Profesor cu experienta 20 ani si perfectionare in Franta meditez medici pentru emigrare,elevi si salariati firme

 • Compania Meda Prod ’98 angajeaza Mecanic intretinere utilaje / echipamente pentru fabrica locata in Cartierul 23 August, Sector 3, Bucuresti. Detalii despre grila de salarizare si program de lucru, in cardul interviului. Asteptam CV-urile dumneavoastra pe adresa , sau ne puteti contacta la numarul de telefon 0745.988.623 pentru programare la interviu.

 • Ce ne-ar bucura să găsim la tine? - Comunicare, coerență în exprimare; - Spirit de echipă; - Punctualitate. Care ar fi sarcinile tale? - Oferirea informaţiilor necesare despre marfa expusă; - Servirea clientilor (felierea mezelurilor); - Adaptarea etichetelor şi afişelor în funcţie de cerinţele curente; - Aranjarea produselor în vitrină; - Actualizarea stocului din vitrina; Locatii Bucuresti: Titan, Berceni, Colentina. Program de lucru in 2 schimburi (07.00-15.00; 14.00-22.00).

 • Avem pentru tine slujba perfectă! Umplere, Ambalare, Etichetare, Vidare și altele. Beneficii: - Salariu motivant; - Tichete de masă pentru fiecare zi lucrată; - Program pe perioadă nedeterminată; - Lucru în schimburi, mai mult timp pentru tine; - Pauze de masă; - Stabilitatea unui loc de muncă. Meda este o firmă românească cu peste 20 de ani de activitate în industria mezelurilor. Firma este localizată în Bucuresti. Poți să faci parte din echipa noastră, deci te așteptăm să ni te alături!

 • Avem job-ul de STIVUITORIST, perfect pentru tine! Se oferă: -salariu motivant; - tichet de masă pentru fiecare zi lucrată; - contract pe perioada nedeterminată; - stabilitatea unui loc de muncă; - pauze de masă. Meda este o firmă românească cu peste 20 de ani de activitate în industria mezelurilor. Firma este localizată în Bucuresti - Sector 3.

 • Angajam o persoana pentru manipulare marfa la depozit. Salariu + bonuri de masa.

 • Angajez PENSIONARA pentru curatenie, menaj casa si pentru a avea grija de un batran constient care se deplaseaza cu cadru. Este nevoie mai mult dimineata cateva ore dar putem colabora in mai multe feluri: 1. Lucrand 8ore/zi (oricate zile doriti pe sapt) = 50lei/zi; 2. Lucrand 4ore/zi (6zile/sapt) = 200lei/sapt. 3. Ofer cazare + masa + 30lei/zi (5-6zile/saptamana)=200lei/sapt; 4. Program normal 6ore/zi/6zile/sapt =1500lei net/luna. Locatia se afla in zona Metrou Costin Georgian- bd. 1decembrie1918

 • Angajam lacatus pentru teava inox pentru instalatie ventilatie si incalzire. Contract pe perioada lunga cu rotatia la doua luni si jumatate lucrate se stau doua saptamani acasa. Sunt platite de firma cazarea si drumurile. Oferta avantajoasa. Cei interesati sunt rugati sa sune la numar de telefon: 0744574791.

 • Angajam mecanici auto pentru proiect in derulare in Belgia. Se lucreaza in atelier la asamblare pentru fabrica de autocare. Contractul este avantajos si colaborare de lunga durata. Rotatia se face la 10 saptamani, se stau acasa 2 saptamani. Sunt platite de firma chiria si toate deplasarile locale si internationale. Pentru detalii va rugam sa sunati la: 0744574791.

 • Angajam personal necalificat. Salariu bun Detalii la telefon.

 • Soț și soție dorim să lucram pe aceeași tură avem experiență în bucătăria românească 8 ani de zile.. Am lucrat în restaurante, ala carte, chetering etc.. Oferim și cerem seriozitate

 • Restaurant Iute angajeaza shaormar, program 1/1 sau 2/2, 200 lei/tura + bonus din vanzare, zona militari.

 • Ma numesc Laurentiu Razvan M., din Bucuresti, 37 de ani. Caut un loc de munca in regim full time in Bucuresti sau judetul Ilfov. Am experienta 12 ani in domeniile: contabilitate, financiar, administrativ, logistica, comercial, achizitii. Vreau sa imi continui activitatea in aceste departamente sau asemanator. Am studii superioare economice. Cunosc bine limba engleza, MS Office, am carnet de conducere categoria B si conduc autoturisme des. Nu sunt dispus sa lucrez in sistemul MLM, asigurari sau in tura de noapte. Doresc un salariu minim de 2600 lei net.

 • Angajam personal in magazine Shop&Go situate in Bucuresti Sector 6 - zona Apusului si Jud. Ilfov - Loc. Mogosoaia. Salariu motivant, incepand de la 1700 RON. Se acorda bonuri de masa.

 • Direcția Generală de Asistență Socială Și Protecția Copilului București sector 3 Angajează persoane interesate să devină asistent maternal profesionist Pentru detalii vă puteţi adresa: Serviciului Asistenţă Maternală din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 3, Bucureşti cu sediul în str. Vasile Lucaciu nr. 34, sector 3, sau la numerele de telefon 0737788960/ 0737799517 şi site-ul instituției www.dgaspc3.ro

 • Cautam colaborare cu medici dentisti :generalisti, chirurgi, pedodonti, endodonti,parodontologi,ortodonti etc. Company details Clinica Stomatologica cu 4 puncte de lucru si cu laborator dentar propriu cu peste 1000 de programari lunare.

 • Salveaza cautarea