Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Constanta

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 1582 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Domarco Security SRL angajeaza urgent agenti interventie , posesori permis de conducere categorie B cu domiciliul in Municipiul Constanta. Telefon : 0241.551.166 sau 0729.994.471 .

 • 1

  Domarco Security SRL angajeaza persoana dinamica in vederea incheierii de contracte, posesoare permis de conducere cat. B, cunostinte medii de operare PC, salariu atractiv plus comisioane din vanzari. Telefon: 0241.551.166 sau 0729.994.471 .

 • 1

  sigmalux design angajeaza tamplar montator mobila la comanda cu experienta. Programul de lucru este de 8 ore de luni pana vineri. Salariul este motivant.

 • SigmaLux design angajeaza tamplar montator cu experienta . Programul de lucru este de 8 ore de luni pana vineri. Salariul este de 3000 roni in mana si carte de munca la 8 ore .

 • 1

  SigmaLux design angajeaza montator mobila la comanda cu experienta. Programul de lucru este de 8 ore de luni pana vineri. Salariul este atractiv plus contract de munca pe perioada nedeterminata.

 • Sigma Lux design angajeaza tamplar montator ( PAL, MDF) mobila la comanda cu experienta. Progrmul de lucru este de 8 ore de luni pana vineri. Salariul 3000 roni in mana plus carte de munca la 8 ore.

 • CERINTE - Absolvent studii superioare – instalatii pentru constructii (cu sau fara experienta); - Cunostinte de PC: MS Office, Auto Cad;( constuituie avantaj cunoasterea de programe pentru eleborare devize); - Aptitudini bune de comunicare si lucru in echipa; - Meticulozitate si aptitudini de analiza si rezolvare a problemelor; - Abilitati si cunoastere a limbajului tehnic in constructii si instalatii; RESPONSABILITATI -Participa la intocmirea documentatiei de licitatie si participa la negocieri; -Intocmeste specificatii tehnice pentru echipamente; -Intocmeste oferte conform listelor de cantitati si documentatiei puse la dispozitie de catre beneficiar -Verificare liste de cantitati si planuri in vederea estimarii corecte a pretului ofertat -Elaborare devize cu programe specializate pentru participare la licitatii -Realizare de oferte tehnice cu luarea in considerare a prevederilor caietelor de sarcini, a normativelor in vigoare si a tehnologiilor specifice fiecarui domeniu. -Studierea caietelor de sarcini si a proiectelor. Obtinerea de informatii relevante pentru emiterea ofertei. -Verificarea cantitatilor date de proiectant, mentinerea legaturii cu proiectantul pentru discutarea eventualelor solutii tehnice. -Preluare masuratori si realizarea situatiilor de plata. - Urmarirea proiectului de la faza de proiectare pana la faza de predare a lucrarii la cheie - Urmarirea respectarii bugetarii proiectului si urmarirea respectarii previziunilor initiale - Coordonarea echipei de executie (inclusiv a subcontractrorilor) - Colaborarea cu departamentele/companiile implicate in proiect; - Mentinerea relatiei cu beneficiarul / subcontractantii pe durata proiectului; - Emiterea instructiunilor de lucru pentru procedurile nestandardizate (teste, urgente, etc)

 • Cautam coleg/a cofetar/a cu experienta, in realizarea si decorarea torturilor si prajiturilor. Salariu atractiv bazat pe compententele dovedite. Oferim si rugam seriozitate. Pentru mai multe detalii va rugam sunați la 0729128819

 • 2

  Se angajeaza lucratori in depozite(femei si barbati) - diferite locatii din Anglia. • Salariu: 9,44-11,44 lire/ora (orele suplimentare sunt platite extra) • Se lucreaza 5 zile/saptamana in 3 schimburi • Contract 3 luni cu prelungire la 1 an. Dupa primele 3 luni plata creste cu 1lira/ora • Cazare: se achita la intare 335 lire/persoana(toate costurile incluse) – maxim 2 persoane in camera *Cuplurile/grupurile stau la aceeasi cazare si lucreaza impreuna Cerinte: • Cunoasterea limbii engleze la nivel conversational/mediu/avansat • Varsta maxima: 55 ani • Disponibilitate de plecare rapida Daca sunteti interesat lasati un mesaj cu Numele/prenumele, data nasterii, nivel engleza si numarul de telefon

 • Iti plac oportunitatile? Te aflii in locul potrivit! Ne marim echipa!! Cautam o persoana care se poate implica 100%, independenta, ambitioasa, determinata, perseverenta, muncitoare, dinamica si serioasa, persoana cu un bun time-management, persoana care se adapteaza usor oricarei situatii, cu o atitudine pozitiva, cu zambetul pe buze si isi doreste sa fie platita pe baza rezultatelor sale!! Criterii - Cunoasterea limbii engleza contituie un avantaj - Permis de conducere si autoturism personal - Disponibilitate de a lucra atat la birou cat si pe teren - Experienta in domeniul imobiliar constituie un avantaj Ce oferim? - Salariu atractiv ( min 350 euro - max NELIMITAT) - Comisioane si bonusuri de performanta - Calculator/ Laptop ( baza de date completa) - Suport in finalizarea tranzactiilor - Perioada de proba/ acomodare -- platita - Materiale training dezvoltare profesoniala -Nu exista limita maxima a veniturilor lunare individuale!

 • Caut loc de munca ca sofer profesionist Toate actele valabile,experienta 3 ani pe comunitate Tel 0720735495

 • 1

  Lucrează de acasă! Tu iti gestionezi timpul, tu iti creezi venitul! Noi suntem Destine Holding! o companie de Brokeraj ce se ocupă cu intermedierea serviciilor și a produselor în domeniu financiar și nu numai! Astfel produsele ofertate de noi sunt: -asigurări generale (rca, casco, locuințe, malpraxis, etc....), asigurări de viata. -credite (ipotecare, imobiliare, prima casa, nevoi personale, carduri de credit, leasing, etc...). -pachete turistice (oriunde în lume,bilete de avion, asigurări travel, etc....). -tranzacții imobiliare pe întreg teritoriul României. Unul dintre cele mai avantajoase puncte este faptul ca toată activitatea pe care o gestionezi, este pe platforma companiei, timpul efectiv investit în care tu înveți, te autorizezi, practici și te dezvolți fiind flexibil și la dispoziția ta! Poti lucra din confortul casei tale, activitatea este flexibilă, nu ai program fix și nici targhet! Noi iti punem la dispoziție un program de pregătire profesională care te costa doar 100 de lei după care susții un examen la cel mai mic preț de pe piața 250 de lei pentru a te autoriza(obții un cod raf=atestarea intermediarilor în asigurări și un certificat de absolvire în asigurări și reasigurări) Dacă îți surâde idea de a devenii consultant în compania noastră te invit sa aplici formularul de mai jos iar eu voi reveni cu un telefon in cel mai scurt timp! https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSekA7_XRT7AaXC5NSHuHwP81G0sHxIk4-wPq0gvHvioTWBtFw/viewform?usp=send_form

 • 1

  Serios,studii,permis conducere cat.B,fara accidente rutiere,doresc colaborare(timp scurt,mediu sau lung) Disponibil la deplasari (transport marfa,persoane,curierat),flexibil la program de lucru. Disponibil, serios, am 51 ani. tel. 0720385459,Constanta.

 • Angajez femeie de serviciu la scări de bloc,numai din Constanta

 • 2

  Caut de lucru pentru rotunjirea venitului ca lucrator comercial sambata si duminica 8 ore si chiar 12 ore. Rog seriozitate. Ma puteti contacta la nr. tel. 0743315711.

 • Angajez sofer taxi cu atestat valabil in urmatoarele conditii: - auto dacia logan 2019 cu gpl (dispecerat CITY TAXI); - contract de munca; - program o zi cu o zi; - modalitate de plata- 50% din incasari si 50% din combustibil (valabil numai pentru minim 1,7 lei/km). EXCLUS SUMA FIXA. Telefon: 0768 -106541

 • Urgent angajam lacatus mecanic cu experienta in tabla si tubulatura. Oferim: contract de munca pe durata nedeterminata, salariu intre 2500 - 3000 lei NET, tichete de masa in valoare de 20 lei/zi, decontarea transportului pentru persoanele din afara localitatii Constanta. Relatii la tel.0787.256.872, luni-vineri: 09,00 - 16,00

 • BLAST SOLTECH angajeaza pentru punctul de lucru din santier naval Mangalia: ✔ TURBINATOR - POLIZATOR ( pregatire mecanica in vederea vopsirii suprafetelor metalice). Info/ Tel. 0746 593 629 / 0722 342 584. ⚪️ Oferim SALARIU IN CONDITII AVANTAJOASE. ⚪️ ASIGURAM GRATUIT: TRANSPORT, CAZARE si MASA. Experienta: min.1 an/ post similar ( turbinator/ polizator/ vopsitor industrial) - in santier naval ( constructii noi) sau rafinarii.

 • Angajam personal in construcutii, pe teritoriul Danemarcei, contract de munca nedeterminat in Romania, transport si cazare asigurat de firma, salariu se plateste cu 10 euro pe ora, cu posibilitatea de marire, plecari in luna octombrie. Se cere experienta minim 5 ani, carnet de conducere, limba engleza conversational. Cv pe whatsup 0730118661 sau pe email

 • 8

  Activez in industria asigurarilor de viata si sanatate de 18 ani, pentru o singura companie, lider in lume si in Romania in acest domeniu. Coordonez activitatea unei echipe formate din oameni inimosi, destoinici, caractere puternice, care si-au pus expertiza in slujba clientilor lor trecuti, prezenti si viitori. Sunt permanent in cautare de persoane care vor sa se dezvolte profesional si individual, care vor sa fie independente financiar si pe care sa le pot ajuta in acest sens. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta oportunitate profesionala, trebuie sa stabilim un interviu in care sa raspund la toate intrebarile pe care cu siguranta le vei avea.

 • Salveaza cautarea