Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Constanta

Categorii

Judete

Localitati

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Domarco Security SRL angajeaza pe perioada nedeterminata persoana dinamica in vederea deplasarii in teren pentru efectuarea operatiunilor de incasari, posesoare permis cat. B. Telefon: 0241.551.166 sau 0729.994.471 .

 • Ofer pregătire suplimentară la matematică pentru: -Evaluarea Națională -Bacalaureat - elevii claselor V-VIII ajutor teme și îmbunătățirea performanțelor școlare -depășirea stărilor de corijență -rezolvarea temelor de la clasă -orice probleme legate de matematică indiferent de nivelul actual Mă adresez în special elevilor foarte slabi la mate,care se află în situații critice în ceea ce privește înțelegerea materiei. Ședința este 50lei și are durata de 2 ore. Pentru alte detalii mă puteți contacta la 0763639679.

 • Cautam un coleg/colega care sa ne ajute in activitatea de vanzare servicii de publicitate. Sa ne prezentam: Suntem o agentie de publicitate cu activitate din anul 2005 si oferim clientilor locali / regionali / nationali servicii de creatie, grafica, web design, print digital si offset, productie publicitara, campanii BTL , vanzare spatiu de publicitate la radio in plan local/regional pentru urmatoarele posturi de radio: Zu Fm, ProFm, Europa FM, Kiss Fm, Magic FM, Rock Fm etc. Ce calitati trebuie sa ai: Persoana care ne-ar ajuta trebuie sa fie o persoana comunicativa, dormica de afirmare, creativa si implicata, cu atitudine proclient, organizata, care sa nu renunte usor, atenta la detalii si la mediul concurential, inspirata. Colegul/ colega iisi va desfasura activitatea la birou (de obicei in prima parte a zilei), dar si la sediul clientilor si va trebui sa prospecteze piata locala in cautarea de noi clienti pentru prezentarea ofertei de servicii oferite, incheierea contractelor, trimiterea/inmanarea instrumentelor de plata, sa urmareasca incasarile. Ocazional ne mai poate ajuta la realizarea altor activitati interne specifice. Este important pentru noi daca are permis de conducere. Vei beneficia de: - tot suportul nostru pentru a asimila toate serviciile pe care le vei prezenta clientilor, - de logistica necesara pentru prezentari, discutii etc. - Salariu cu contract din prima zi, pentru primele 3 luni (se reinnoieste lunar) - bonusuri in functie de rezultate sub forma de comision - program flexibil - cafeluta o oferim noi in fiecare dimineata (mai putin sambata, duminica si in zilele libere de peste an)

 • Restaurant - Terasă - Line Autoservire - Angajez bucătar pe toată perioada sezonului estival 2020 în stațiunea Venus. (Posibilitate de angajare permanent). Ofer Salariu atractiv, cazare și masă. - Mai multe detalii la tel.: 0751 267 656 - Nicu

 • Angajam rigipsari cu experienta pentru santierele noastre din Germania .Asiguram transportul din tara pana in Germania , cazarea si transportul de la cazare la santier , echipament de lucru si salariu motivant. Oferim si cerem seriozitate pe toata durata colaborarii. Semnarea contractelor si interviurile se vor tine in Sibiu la sediul firmei noastre. Va rugam sa ne contactati la numerele de tel : 0733629511 , 0722589400 , 0738646413

 • caut de lucru ca si paznic in CONSTANTA OVIDIU. Mentionez ca locuiesc in M.Kogalniceanu si am 61 ani

 • Suntem in cautare permanenta de persoane pentru posturile de ingrijitori batrani ( infirmieri ) in Anglia . Ca infirmier este important sa ai o atitudine pozitiva, sa fii prompt in realizarea sarcinilor, sa iti placa sa relationezi cu oamenii si ai rabdare. Orice fel de calificare / experienta profesionala sau non-profesionala in domeniul medical este importanta, dar nu esentiala, iar pentru a relationa cu pacientii, trebuie sa cunosti limba engleza mediu-conversational. DISCUTATI DIRECT CU ANGAJATORUL DIN ANGLIA !!! NU este necesar NINO, dar constituie un avantaj pentru dumneavoastra NU avem o limita de varsta. NU SE PERCEP TAXE SI COMISIOANE !!! Se ofera: # salariu intre 8.21 – 9.00 £ / ora.(in functie de experienta , in timp se poate mari ) # contract de munca pe perioada de 3 ani de zile, existand posibilitatea de reziliere in orice moment # ajutor in ceea ce priveste cazarea (compania gaseste chirie si o achita pana la primul dumnevoastra salariu) # sprijin in intocmirea celor necesare (card bancar, DBS) # program de munca cuprins intre 40 - 60 ore pe saptamana (in functie de preferintele dumneavoastra) # training de specializare pentru a obtine calificari in domeniu (dureaza 4-5 zile) Se cere: # minim 2 acte : buletin , permis (RO sau UK ), pasaport # limba engleza la nivel mediu-conversational # seriozitate si profesionalism # compasiune si rabdare pentru persoanele varstnice Persoanele interesate ma pot contacta pentru colaborare sau mai multe informatii: * Tel. : 004 / 0731893486 0044 / 07366411148

 • angajez conducator auto profesionist cu atestat de marfa eventual si agabaritic perioada nedeterminata salariu este procent din venit si poate depasi 3000 lei net sediul firmei este in Murfatlar 0722239461

 • SOCIETATEA ANGAJEAZA RECTIFICATOR PENTRU MASINA DE RECTICAT PLANA,MASINA DE RECTIFICAT SUPAPE SI SCAUNE SUPAPE. EXPERIANTA SI PE ALTE MASINI DE HONUIT,FREZAT ESTE BINE APRECIATA. SE DEPUNE C/V-UL LA SI SALARIUL ATRACTIV , IN FUNCTIE DE PERFORMATE SI POSIBILITATE MUNCA IN STRAINATATE !

 • Caut ingrijitoare-menajeră de incredere, fără obligații familiale, cu varsta pana-n 50 de ani, pentru o femeie bolnava de reumatism din Cernavoda. Programul va fi in regim intern (va locui la mine). Ofer un salariu de 1200 lei la 15 zile lucrate, masă și conditii rezonabile (casă la curte cu termoficare, baie). Mentionez ingrijitoarea sa nu aibă probleme de sanatate si sa nu fie supraponderală. Alte detalii la tel. 0724 886 490 sau 0731 433 232 dupa orele 10.

 • Firma constructii din Bucuresti Angajam: personal cu experienta Oferim: cazare gratuita La zi 170-200 de lei la zi pentru meseriasi 50 de lei avans zilnic si carte de munca Pentru exterioare : -placat polistiren -plasa+adeziv -decorativa. Continuitate pe tot timpul anului. Salariul la doua saptamani

 • Hotel Sunquest din statiunea Venus angajeaza cameriste! Se ofera: -salariu atractiv -contract pe 6 luni pentru a beneficia si de somaj -prima la final de sezon -decontarea transportului -cazare si masa in cadrul complexului daca este cazul Domiciliul in Mangalia sau localitatile limitrofe reprezinta un avantaj!

 • Hotel Sunquest din Statiunea Venus angajeaza receptionera cu domiciliul in Mangalia sau zone apropiate. Facilitati: decontarea transportului, contract de munca, salariu atractiv, prima la final de sezon.

 • Depozitul este situat in Constanta, in zona nicolae filimon Cautam persoane implicate si serioase.

 • La containere, pe tara sau locale

 • Activez in industria asigurarilor de viata si sanatate de 18 ani, pentru o singura companie, lider in lume si in Romania in acest domeniu. Coordonez activitatea unei echipe formate din oameni inimosi, destoinici, caractere puternice, care si-au pus expertiza in slujba clientilor lor trecuti, prezenti si viitori. Sunt permanent in cautare de persoane care vor sa se dezvolte profesional si individual, care vor sa fie independente financiar si pe care sa le pot ajuta in acest sens. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta oportunitate profesionala, trebuie sa stabilim un interviu in care sa raspund la toate intrebarile pe care cu siguranta le vei avea.

 • Sunt unit manager in cadrul celei mai puternice companii de asigurari din lume si lucrez de 18 ani alaturi de echipa mea formata din oameni extraordinari, harnici, inimosi si profesionisti. Vreau sa-mi maresc echipa si de aceea caut si alti oameni de acest fel carora sa le arat cat de frumoasa este meseria noastra si cat de mult te poti dezvolta personal si financiar lucrand in acest domeniu. Toti cei selectati vor fi sprijiniti in a deveni cei mai buni agenti de asigurari, deoarece ii au alaturi pe cei mai buni.

 • Descriere Locuri de muncaCerinte: Studii superioare in constructii; Atributii: Intocmire devize, calculatii de pret, postcalcule; Realizeaza masuratori ale lucrarilor la locul de realizare a acestora sau pe teren pe baza documentelor de executie, intocmeste caietele e masuratori, baze de preturi, devize si situatii de plata, incadreaza cantitatile de lucrari in articole de deviz, calculeaza costul final al investitiei, consumurile specifice si stabileste in timp real incadrarea in graficele de lucrari existente; Experienta nu este obligatorie.

 • Firma de constructii nou infiintata angajaza meseriasi(zidarie,finisaje,etc.).Lucrarile se vor face in mare parte mecanizat(tencuiala,glet,lavabil,etc .).Salariul este de 4000 net.Angajarea se face cu carte de munca la norma intreaga.Oferim transport.Cautam seriozitate oferim seriozitate.

 • angajam femeie sau barbat fara experienta un felde manipulant. la sediu munca permanent BEST COVOARE SRL

 • Salveaza cautarea