Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Constanta

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 2073 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Pizzeria San felice Cauta pizzer Program Marți / duminica 9: In funcție de experienta

 • 54

  Angajăm Agenți de Securitate din Mun. Constanța și Stațiunea Mamaia, Jud. Constanța, contract pe perioadă nedeterminată, de preferintă să aveți atestat de pază. Cei care nu aveți atestat vă putem școlariza noi. Salariul pleacă de la 1800 lei net. Sunați la tel. sau de luni până vineri între orele 09:30 -16:00. Rugăm seriozitate.

 • 1

  Firma serioasa cu impresionant parc auto, angajează cu contract, soferi profesioniști, pt tir cu prelata, curse interne. Oferim salariu atractiv, plus alte beneficii, în funcție de realizări și seriozitate.

 • Blast Soltech angajeaza pentru santiere navale: VOPSITOR MANUAL (femei si barbati) Info-Tel. . Recrutăm personal din toată țara! Activitati: Aplicare vopseluri cu pensula si rola pe suprafetele metalice de lucru; Protejare suprafețe de lucru; Activități suport. Cerințe: Experienta: minim 1 an - in santier naval, constructii nave noi / rafinarii (vopsitor manual sau vopsitor industrial). Condiții: Oferim salariu în condiții avantajoase; Contract de muncă pe o perioadă nelimitată; Asigurăm gratuit: transport,cazare sau/și masă.

 • Magazinul LA 2 PASI din Agigea angajeaza personal! Detalii la tel:

 • 1

  Societate de constructii si amenajari interioare angajeaza zugravi, gipsari dulgheri si fierari pentru departamentul de amenajari interioare cu contract individual de munca. Se oferta conditii decente de munca, garantarea locului de munca inclusiv pe perioada iernii. Program de lucru , include pauza de masa. Salariu negociabil.

 • 4

  La Sufertaș "Mamaia Nord" angajează personal bucătărie, "ajutor bucatar" relații la telefon .

 • 3

  Cautam o persoana cu experienta in domeniu, energica, careia ii place si stie sa gateasca, care sa aiba grija de o casa de aproximativ 300 mp, in Faleza Nord. Familia este formata din 2 adulti si un copil. Program intern, cu 2 weekend-uri libere pe luna. Este nevoie de curatenie, calcat si gatit. Salariul 4000 de lei negociabil si bonusuri. Agentia Elite Recruitment fara comision.

 • 1

  Hotel Piccadilly angajeaza receptioner, program tura 12/24, salariu motivant, decont transport. Contact .

 • Societate de paza angajeaza operator dispecerat cu sau fara experienta, pentru spatiu comercial. Relatii la tel

 • Angajez fierari cunoscatori de plan

 • Execut lucrări de amenajări interioare și exterioare: Tencuieli, șape, reparații, finisaje, glet, lavabil, montaj gresie și faianță, mozaic, piatră naturală, rigips, parchet laminat, placări polistiren, tencuieli decorative...

 • 3

  Disponibil online

  Job de acasa

  Caut urgent persoane, (nu contează în ce zonă locuiti)pentru un loc de muncă part-time, nu necesită deplasare, nici investiții și nu se cere experiență Este cineva interesat sau cunoașteți pe cineva care are nevoie? Cere Detalii

 • Societate angajaza cu forme legale fierari betonisti

 • Fotograf de arta angajeaza modele feminine pentru fotografie de arta. Nu este necesara experienta. Nu este importanta varsta. Fotografiile se expun doar in cadrul unor expoztii organizate in galerii de arta. Salar fix deosebit si comisoane

 • Angajez dansatoare, animatoare pentru club, contract legal de muncă, perioadă nedeterminată, permanent, condiții avantajoase, colectiv bun

 • Firma de construcții angajează în condiții legale zidari, salariu atractiv și cazare

 • 1

  Așteptăm cv-ul tău atașat aici la mesaj. Biochimist / Nutritionist Asistent Vanzare Plafar in Mall City Park Constanta Oferta: Pachetul salarial lunar variaza intre 3000-4500 lei net (2100 lei net +400 lei tichete masa + comision motivant lunar); Program de lucru flexibil 12/24 (o zi 12 h si urmatoarea liber); Contract de munca full-time, programe de training, bonusuri de performanta si fidelizare. Important: Cautam persoane pasionate de domeniul nutritiei, interesate de o alimentatie sanatoasa, care au mai lucrat pe o pozitie similara si au cunostinte in domeniu. Compania angajatoare reprezinta cel mai mare retailer de suplimente nutritive la nivel international si unul dintre cei mai importanti producatori in acest domeniu. Cerinte: Cunostinte/studii in domeniul nutritiei, biochimiei sau fitoterapiei; Experienta pe o pozitie similara (consultant plafar, asistent vanzare, biochimist, nutritionist, vanzare online parafarmaceutice etc.); Limba engleza nivel conversational. Responsabilitati: Activitate de consultanta pentru clientii magazinului; Incasare numerar, emitere bonuri fiscale, facturi etc.; Consiliaza clientii in procesul decizional, prezinta suplimentele nutritive, ingredientele, propietatile si cantitatea recomandata, conform necesitatilor formulate; Ofera clientilor informatii legate de actiunile promotionale si serviciile de specialitate de care poate beneficia. Asigura expunerea produselor pentru vanzare: verifica pretul, respecta conceptul de merchandising, etc; Participa la receptia marfurilor, gestionarea, inventarierea si asigurarea securitatii acestora. Așteptăm cv-ul tău atașat aici la mesaj.

 • Salveaza cautarea