Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Constanta

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 983 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Transport Persoane și Colete Internațional De la Adresa la Adresa

 • contactați-ne pentru mai multe informații la numărul nostru de telefon.

 • 3

  Ofer studio de inregistrari dotat cu aparatură profesionala nouă nefolosita intactă,pun la dispoziție pentru inregistrari și clapa yamaha tyros 5 cu program Iulik Tulcea,foarte convenabil,negociabil în Lazu Constanța.Daca sunteți interesați mă puteți contacta la tel.0751406044 sau email Sunt interesat și de o colaborare cu un solist/solistă și un suflator!

 • SOCIETATEA ANGAJEAZA RECTIFICATOR PENTRU MASINA DE RECTICAT PLANA,MASINA DE RECTIFICAT SUPAPE SI SCAUNE SUPAPE. EXPERIANTA SI PE ALTE MASINI DE HONUIT,FREZAT ESTE BINE APRECIATA. SE DEPUNE C/V-UL LA SI SALARIUL ATRACTIV , IN FUNCTIE DE PERFORMATE SI POSIBILITATE MUNCA IN STRAINATATE !

 • 1

  Traduceri autorizate din limba Rusa, Bulgara si Ucraineana. Facilitez legalizarea notariala a documentelor si transmiterea in toata tara, prin curier. Ofer servicii profesionale de interpretariat pentru societati mixte, institutii publice, delegatii etc. Tel. 0731010802. • TRADUCERI ACTE - acte de stare civila, de studii, certificate, caziere, documente notariale, permise de conducere, sentinte judecatoresti, invitatii pentru calatorii în strainatate, emigrare, turism, contracte de munca, declaratii de valoare etc. • TRADUCERI COMERCIALE - contracte, documente de import si export, comenzi, facturi, rapoarte, declaratii, corespondenta de afaceri, cataloage, oferte, bilanturi contabile etc. • TRADUCERI TEHNICE - specificatii tehnice, prospecte, manuale pentru echipamente, intretinere utilaje, software, telecomunicatii, carti de identitate si certificate de inmatriculare pentru autoturisme etc. • TRADUCERI STIINTIFICE - teze de doctorat, manuale, fragmente din carti, documente de cercetare etc.

 • 2

  -Angajez ingrijitori ovine, 2 barbati (eventual cu familie) cu varsta cuprinsa intre 20-60 ani, pe tot parcursul anului, la ferma de animale(ovine) din comuna Mircea Vodă,jud.Constanța -Conditii indeplinite: cunoscători in ale oieritului, seriozitate și adaptare in orice situatie impusa de activitatea in sine; -Ofer cazare in locuinta utilata si mobilata ,un salariu stabilit de comun acord si alte beneficii in functie de situatie.

 • Hotel Sunquest angajeaza receptioneri pentru sezonul 2021.

 • Hotel SUNQUEST din statiunea Venus angajeaza Sef Receptie. Relatii la telefon, de luni pana vineri intre orele 10.00-18.00.

 • 3

  Angajez șofer taxi cu suma fixa

 • Pozitie: Art Director Cerinte minime: - cunoasterea limbii engleze; - competente digitale; - studii medii; Responsabilitati: - lucreaza la partea vizuala a publicitatii, in stransa colaborare cu copywriter-ul; - colaboreaza cu prestatorul de servicii foto si cu cel de design site-uri in vederea armonizarii conceptelor publicitare ale clientilor; - centralizeaza documentele interne; - arhiveaza electronic si fizic documentele lunare ale firmei; - concepe programe de popularizare; Pentru a fi eligibil(a) pentru recrutare trebuie sa aveti domiciliul sau resedinta in zona de SUD-EST a Romaniei. Daca esti interesat(a), asteptam CV-ul tau pe email si stabilim o discutie.

 • Disponibil online

  PR Specialist @ KA.AGENCY

  Pozitie: PR Specialist Cerinte minime: - cunoasterea limbii engleze; - competente digitale; - studii medii; Responsabilitati: - creează și menține imaginea publică favorabilă a organizațiilor; - concepe programe de popularizare; - scrie materiale de presă și pregătește informațiile pentru media; - stabilește grupurile țintă; - ajută clienții să comunice eficient cu publicul; - dezvoltă și menține imaginea și identitatea organizațiilor, folosindu-se de logo-uri și semne; - menține relațiile cu media; Pentru a fi eligibil(a) pentru recrutare trebuie sa aveti domiciliul sau resedinta in zona de SUD-EST a Romaniei. Daca esti interesat(a), asteptam CV-ul tau pe email si stabilim o discutie.

 • Disponibil online

  Media Planner @ KA.AGENCY

  Pozitie: Media Planner Cerinte minime: - 1 an experienta in domeniu; - competente digitale; - studii medii; Responsabilitati: - execută strategii de social media; - se ocupă de popularizarea brandului în online și construirea reputației; - promovează evenimentele și produsele companiei pe Social Media; - administrează toate conturile de social media, oferă raspunsuri la mesaje și comentarii, elaborarează planul promoțional media; - urmărește modificările algoritmului rețelelor media; - monitorizează brandul și concurența; - derulează și monitorizează campanii; - creează și editează conținutul text și grafic; - creează stories pe conturile de social media ale clienților; - dezvoltă strategie de conținut si engagement; Pentru a fi eligibil(a) pentru recrutare trebuie sa aveti domiciliul sau resedinta in zona de SUD-EST a Romaniei. Daca esti interesat(a), asteptam CV-ul tau pe email si stabilim o discutie.

 • Șofer profesionist cu experienta caut firma pentru angajare

 • Societate comerciala angajam lacatusi din Medgidia si zonele limitrofe, experinta intr-o fabrica de ciment constituie un avantaj. Salariu atractiv. Nu raspundem la mesaje Detalii la telefon:

 • 7

  Angajam sudori si lacatusi cu si fara experienta, contract pe perioada nedeterminata, se deconteaza transportul celor din localitatile limitrofe. Atelierul se afla in Medgidia Detalii la telefon: 0728073777

 • 1

  Firma de confectii metalice, reparatii industriale si mentenanta mecanica angajeaza lacatusi mecanici cu experienta Detalii la telefon: 0728073777

 • Pozitie: Marketing Manager Cerinte minime: - 1 an experienta in domeniu; - competente digitale; - permis cat. B; - studii medii; Responsabilitati: - planifică, dezvoltă și proiectează campanii - se ocupă de realizarea elementelor de realitate augmentată (filtre SPARK AR) - Google ADS, Instagram ADS, Facebook ADS, Twitter ADS - realizează planul strategic - planifică bugetului - se ocupă de managementul brandului Aceasta pozitie este remote, iar permisul de conducere este necesar pentru deplasarea la sediul clientilor pentru meeting-uri, sedinte foto si alte situatii. Pentru a fi eligibil(a) pentru recrutare trebuie sa aveti domiciliul sau resedinta in zona de SUD-EST a Romaniei. Daca esti interesat, asteptam CV-ul tau pe email si stabilim o discutie.

 • 2

  Resposabilitati: -Sa intampine oaspetii hotelului conform standardelor de siguranta in mod amiabil si profesional; -Sa rezerve si cazeze oaspetii cu eficienta si profesionalism; -Sa administreze rezervarile, mesajele, anularile, no-show-urile de pe platforma Booking.com, avand toate cunostintele necesare in activitatea si lucrul pe aceasta platforma; -Stabileste relatii optime cu oaspetii pentru rezolvarea in timp util a tuturor situatiilor ocazionale, informand un superior daca este necesar; -Se informeaza permanent despre actiunile si activitatile din incinta proprietatii; -Are atributii de facturare si incasare daca este necesar; -Mentine ordinea la receptie, aranjand documentele in cauza; Candidatul ideal: -Atent la nevoile oaspetilor, amiabil, sociabil; -Vorbitor de limba engleza (nivel B2, intermediar); -Aspect fizic placut; -Experienta anterioara in acest domeniu; -Abilitate de a lucra in programe de calculator, in special pe platforma Booking.com, sa fie familiar cu modul de lucru si gestionare a rezervarilor de pe aceasta; -Flexibilitate si responsabilitate la situatiile care intervin in interactiunea cu oamenii. Pentru detalii suplimentare despre locatie, cat si poze cu aceasta, ne puteti contacta oricand la numarul de telefon afisat. De asemenea, salariul este negociabil.

 • 5

  Daca esti o persoana dinamica, cu abilitati de comunicare si deschisa la nou, acum ai sansa unei cariere in industria imobiliara. Oferim pregatire initiala si continua, iar posibilitatile de castig sunt superioare oricarui alt domeniu. Daca vrei sa afli mai multe, programeaza-te pentru o discutie la telefon

 • am card adr, transport marfa,experienta,card tahograf si caut loc de munca local Constanta program 8-10 ore experienta pe comunitate si intern pe Romania...nu doresc angajare pe prelata

 • Salveaza cautarea