Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Ingrijire persoane

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Ingrijire in mediu intern batrana

 • Ingrijesc personae in varsta la domiciliul lor . Part time sau full time. Experienta lucru similar Italia

 • Caut o doamna serioasa pentru ingrijire bunica la domiciliul acesteia in Comana de Sus Jud. Brasov. Bunica a fost diagnosticata cu dementa senila. Nu este imobilizata la pat, mananca singura si nu este agresiva. Pentru Mai multe informatii puteti sa ma contactati la numarul 0752074467. Cer si ofer seriozitate. Multumesc.

 • Se cauta o doamna pensionara fara alte obligatii sau fara copii, serioasa, empatica, calduroasa/prietenoasa, si de incredere, cu timp liber, pentru a ajuta si tine companie unei doamne de 42 de ani. Doamna este linistita/prietenoasa/corecta, credincioasa , singura, iubitoare de animale si natura, si cu probleme de sanatate . Se pune accentul pe incredere si suport emotional si nu pe ajutor in treburi casnice.. Zilnic sau 3-4 zile /saptamana. Se cauta pe termen lung. Arad sau imprejurimile Aradului. Am masina. Pret la intelegere,. Telefon 0732269445. ROg seriositate! Sa sune numai doamnele care corespund cerintelor!

 • Buna sunt Anca ofer masaj..sunama imi place sa ma distrez..

 • Sunt o persoana agilă, sufletistă,curată si serioasă. Am experiență in ceea ce privește îngrijirea persoanelor trecute de vârsta a 2-a si nu numai. Caut o persoană pe care o pot îngriji (ii pot găti,menaj usor, cumpărături ,igiena personala ,plimbări,etc), maxim 8 ore zilnic.Rog si ofer seriozitate! Pentru mai multe detalii si oferte ma puteți contacta la numărul 0770876461(Digi). Mulțumesc anticipat!

 • Persoana , cu experienta, doresc sa am grija de copilul dvs. in weekend sau intern atunci cand vreti sa aveti putin timp pentru relaxare. Sunt o fire vesela, sunt creativa , sociabila si cu dragoste pentru copii. Daca aceste calitati sunt asemeni profilului cautat de dvs. astept sa ma contactati.Tel .0740253715 in PItesti sau Bucuresti.

 • Persoana , cu experienta, doresc sa am grija de copilul dvs. in weekend , intern sau zi de zi, atunci cand vreti sa aveti putin timp pentru relaxare. Sunt o fire vesela, sunt creativa , sociabila si cu dragoste pentru copii. Daca aceste calitati sunt asemeni profilului cautat de dvs. astept sa ma contactati.Tel .0740253715 in PItesti sau Bucuresti.

 • Persoana , cu experienta, doresc sa am grija de copilul dvs. in weekend sau intern atunci cand vreti sa aveti putin timp pentru relaxare. Sunt o fire vesela, sunt creativa , sociabila si cu dragoste pentru copii. Daca aceste calitati sunt asemeni profilului cautat de dvs. astept sa ma contactati.Tel .0740253715 in Bucuresti.

 • Agentia " Expert Bone & Menaj " va ofera personal cu experienta si recomandare, persoane care se pricep foarte bine sa ingrijeasca un bolnav sau varstnic la domiciliu in regim de lucru INTERN unde se ofera: ( Cazare + Masa + 2 Weekend-uri libere + Salariu ) Avem si personal pentru program de lucru - Extern ( 10 - 12h/zi ) - Full-Time ( 8 h/ zi ) - Part-Time ( 4-6 h/zi ) - Weekend Ajutam si persoanele care sunt in SPITAL, si au nevoie de un insotitor pentru ingrijire sau supraveghere permanenta ! Informatii si detalii suplimentare la numarul de contact : 0726.890.498 ( Vdf )

 • " Expert Bone & Menaj " Va ofera persoane cu experienta si recomandari, persoane selectate cu multa atentie pentru ingrijirea varstnicilor/bolnavilor la domiciliu , menajere pentru intretinerea locuintelor, ori o bona pentru ingrijirea unui copil sau mai multi . Avem personal pentru orice program de lucru cautati : Intern (Permenent), Extern ( 10 ore/zi ), Full-Time ( 8 ore/ zi ), Part Time ( 4- 6 ore/zi ), Ocazional sau in Weekend . Candidatele noastre au un dosar complet cu actele necesare care atesta statutul social, medical, judiciar , psihologic, si posbil o recomandare de la locul anterior de munca . Ajutam si persoanele care sunt in urgenta si au nevoie de ingrijire sau supraveghere in spital ! Pentru a va ajuta in cel mai scurt timp de la solicitarea dumneavoasta ne puteti solicita ajutorul zilnic la numarul de telefon : 0726.890.498 ( Vdf ) .

 • Agentia " Expert Bone & Menaj " - Va ofera personal casnic, energic cu experienta si recomandare pentru ingrijirea persoanelor invarsta sau bolnave la domiciliu, persoane care se ocupa strict de supravegherea si ingrijirea bolnavului, pregatirea tratamentului si a mesei, ori igiena conform cerintelor dvs, Candidatele disponibile doresc sa lucreze in regim de lucru INTERN ( Permanent ), unde se ofera : Cazare + Masa + Salariu + 2 Weekend-uri libere / luna . Pentru a va oferi persoana potrivita in cel mai scurt timp de la solicitarea dvs, asteptam sa ne comunicati mai multe detalii la numarul de telefon : 0726.890.498 ( Vdf ).

 • " Expert Bone & Menaj " Va ofera persoane cu experienta si recomandari, persoane selectate cu multa atentie pentru ingrijirea varstnicilor/bolnavilor la domiciliu , menajere pentru intretinerea locuintelor, ori o bona pentru ingrijirea unui copil sau mai multi . Avem personal pentru orice program de lucru cautati : Intern (Permenent), Extern ( 10 ore/zi ), Full-Time ( 8 ore/ zi ), Part Time ( 4- 6 ore/zi ), Ocazional sau in Weekend . Candidatele noastre au un dosar complet cu actele necesare care atesta statutul social, medical, judiciar , psihologic, si posbil o recomandare de la locul anterior de munca . Ajutam si persoanele care sunt in urgenta si au nevoie de ingrijire sau supraveghere in spital ! Pentru a va ajuta in cel mai scurt timp de la solicitarea dumneavoasta ne puteti solicita ajutorul zilnic la numarul de telefon : 0726.890.498 ( Vdf ) . Ajutam si persoanele care sunt in urgenta si au nevoie de ingrijire sau supraveghere in spital ! Pentru a va ajuta in cel mai scurt timp de la solicitarea dumneavoastra va rugam sa ne contactati zilnic la numarul de telefon : 0726.890.498 ( Vdf ) .

 • DORESC ANGAJARE CA BONA INTERNA IN BUCURESTI; EXPERIENTA 15 ANI LA FAMILI DEOSEBITE REFERINTE FAMILI AM 52 ANI SI AM LUCRAT CU COPII DE 0_7 ANI TEL 0772050872

 • Domn serios 64 ani cu un baiat de 21 ani care este cu mine, primesc in gazda femeie serioasa pete 50-55 ani eventual contra seviciI. Nu raspund la numere private. Multumesc.

 • Asistenta medicala ingrijesc persoane imobilizate sau care au nevoie de diverse servicii medicale,intre 2-8 ore/zi,de la 6-14,10 lei/ora'rel la tel 0731849155

 • Familie cu copiii , dorim sa ingrijim o batrana sau un batran, fara mostenitori, in schimbul locuintei in judetul Valcea. Poate sa fie si gospodarie la tara .Suntem seriosi si cerem seriozitate! Asiguram toate conditiile pentru un trai linistit.Tel.0755408994 sau 0753560995.

 • Familie serioasă cauta bona pentru băiețel de 6 luni fără menaj strict ce tine de copil salariu motivant.

 • Agenția Star Family (fără comision de la candidați) caută bonă full-time (8 ore/zi - Luni - Vineri) în zona Băneasa pentru un băiețel de 3 luni. Cerințe: - studii superioare - prezintă avantaj - să fie o persoană serioasă, de încredere, răbdătoare, iubitoare de copii, nefumătoare - să aibă experiență în domeniu de min. 10 ani cu bebeluși și copii până în 3 ani (cu continuitate pe post) - să aibă referințe de la foștii angajatori - disponibilă pentru o colaborare de lungă durată Responsabilitățile bonei: - îngrijește și supraveghează copilul - pregătește și servește masa copilului - păstrează curățenia în camera copilului și în locurile de joacă și de masă - însoțește mămica în diverse locuri, alături de bebeluș - însoțește copilul la plimbări în parc Se oferă un salariu net lunar între 2.500 - 3.000 lei /lună (negociabil, în funcție de pregătirea și experiența persoanei) + tichete de masă + concediu anual plătit + transport plătit + abonament servicii medicale. Puteți aplica la anunț direct pe site-ul nostru www.starfamily.ro sau ne puteți contacta la numărul 0745.251.511, pentru mai multe detalii.

 • Agenția Star Family (fără comision de la candidați) caută o îngrijitoare pentru un băiat bolnav (autist), program de 8 ore/zi (L-V - 8 ore /zi), în Măgurele (Ilfov). Responsabilitățile îngrijitoarei: - îngrijește băiatul, îi pregătește și servește mesele; - îi administrează corect medicația; - face curățenie în camera băiatului; - socializează cu acesta, îi ține companie. Cerințe: - să fie o persoană serioasă, caldă, de încredere - să aibă experiență în domeniu, cu referințe de la foștii angajatori - disponibilă pentru o colaborare de lungă durată. Se oferă un salariu de 2.500 lei /lună și concediu anual plătit. Puteți aplica la anunț direct pe site-ul nostru www.starfamily.ro sau ne puteți contacta la numărul 0745.251.511, pentru mai multe detalii.

 • Salveaza cautarea