Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Ingrijire persoane

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Tanara de 29 de ani, vorbitoare de romana, maghiara si engleza, cu cunostiinte de pedagogie si psihologie, cu experienta in ingrijirea si supravegherea copiilor caut urgent loc de munca. Astept oferte pe mail.

 • Caminul de batrini Mediesu Aurit,jud.SM,angajaeaza Infirmieri, activi sau Pensionari. Se ofera cazare masa si retribuire avantajoasa. Tel 0722964948.

 • Caminul de batrini Mediesu Aurit,jud.SM,angajaeaza Asistent Medicali activi sau Pensionari. Se ofera cazare masa si retribuire avantajoasa. Tel 0722964948.

 • Se doreste o bona INTERNA energica, cu experienta si recomandare pentru un copil nou nascut, la o familie deosebita din Bucuresti . Se ofera : ( Cazare + Masa + Salariu 3500 Lei + 2 weekend-uri libere/ luna ). Va oferim detalii suplimentare la numarul de telefon : 0726.890.498 ( Vdf )

 • Părintii si bunicii sunt cei care ne-au crescut si carora le datorăm ce suntem noi astăzi. Suntem la randul nostru datori sa ii tratăm cum se cuvine acum, cand sunt lipsiti de putere. Cu ajutorul nostru puteti găsi persoana potrivită nevoilor si cerintelor dumneavoastra, pentru ca acestia sa aiba parte de îngrijirea cuvenită, iar dumneavoastra sa aveti sufletul împăcat. Sunteti la un telefon distantă de ușurarea sufletească de care aveti nevoie! 0724641466

 • Economiseste timp pentru a-l petrece alături de familie! De restul ne ocupam noi, oferindu-ti bona potrivită pentru cel mic. Pentru ca am învătat din proprie experientă cat de importantă este persoana ce se ocupa de copiii nostri in lipsa noastră, mai ales in prima etapa de dezvoltare, decisivă vieții, stim exact ce căutati. Daca sunteti in cautarea unei bone, sau guvernante, nu ezitati sa ne contactați la numarul de telefon 0724641466.

 • Cautam bona pentru un baiat de 1 an si 7 luni si o fetita ce se va naste in luna mai, in sistem intern. Data probabila de incepere a lucrului este sfarsitul lui aprilie, inceputul lui mai. Bona va avea camera ei complet dotata, TV, telefon, internet si orice altceva ii este necesar. Lunar, va avea 4 zile libere la buna intelegere cu parintii copiilor. Pe langa atributiunile propriu-zise, aceasta va trebui sa faca menaj usor in casa (un apartament cu 3 camere) si sa gateasca pentru ea si copii. In primele 2-3 luni, mamica va fi acasa aproape permanent. Conditiile de lucru sunt excelente, familia foarte faina. Salariul va fi 2000-2200 Ron, in functie de performante si profesionalism. Se doreste o persoana serioasa, cu experienta, de incredere, cu varsta intre 40 si 60 de ani. Pentru detalii va rog sa ne contactati la numarul de telefon 0724641466. NU percepem comision de la bona!

 • Doresc sa ingrijesc o persoana bolnava cateva ore pe zi . Daca e posibil, cartier Alfa sau zona Bou Rosu.

 • Familie serioasa cauta sa intretina persoane (batrani) pentru ( casa ) locuinta.

 • FCER - Centrul care acorda servicii de ingrijire si asistenta la domiciliu angajeaza cu program full time 15 ingrijitori batrani la dimiciuliu. Pentru informatii suplimentare: 0734047881 - Alupoaie Mihaela

 • Doresc ajutor in cresterea baietelului meu de 3,5 ani. Programul este de trei ore de la 6-9 dimineata de luni pana vineri si weekend-urile la nevoie. Multumesc anticipat! 0745062313

 • Caut femeie serioasa , harnica, curata pentru ingrijire persoana varstnica in Pitesti ( femeie ). Experienta anterioara in ingrijirea persoanelor varstnice si menaj consituie un avantaj .Va locui la bloc impreuna cu persoana in ingrijire ( interna ) , va lucra o saptamana da si una nu si va primi 400 lei / saptamana si mancare.

  Repostat automat
 • Am peste 20 ani experienta in SUA la ingrijire batrani deplasabili cu orice afectiune. Cer 15 lei pe ora minimum 8 ore pe zi.

 • Cautam ingrijitoare interna pentru ingrijirea unei doamne deplasabile zona Militari.sector 6. Atributii: ingrijire doamna, gatit, insotit la medic, mic menaj, companie. Program intern, 2 weekenduri libere/luna, salariul 2200 lei

 • Camin de batrani din Selimbar, angajăm personal calificat si necalificat ptr postul de infirmieră.Salariu atractiv si bonuri de masa.

 • Cautam bona pentru copil un an zona sector 3 (Nicolae Grigorescu) . Atributii: ingrijire si supraveghere copil, gatit doar pentru bona si copil. Program 10 ore/zi luni- vineri, salariul 2200 lei

 • Cautam o doamna bona pentru ingrijirea unui copil (in varsta de 3 luni) zona Fundeni. Atributii: ingrijire copil, activitati legate doar de copil. Program 8 ore/zi. Salariul 2000 lei, se poate oferi carte de munca.

 • Caut sa ingrijesc copii/batrani intre orele 17:00 - 22:00. Nr. Tel: 0787255149

 • Ingrijitoare cu experienta in Austria de peste 5 ani cu calificare. Astept oferte privat pentru ingrijire pacienti mobili sau imobili( curatenie gatit ajutir la igiena ajutor la luat medeicamentele. Disponibilitate de luni pana vineri de la 8.30 pana la 15. Crina 0740113583

 • Candidatul ideal Recrutăm femei, bărbați, cupluri, pentru a lucra în Anglia, pe postul de îngrijitor bătrâni! Experiența nu este obligatorie, dar reprezintă un avantaj! Programe: - Infirmier/Îngrijitor bătrâni în Azile (se lucrează în ture de zi și noapte, în 3 schimburi) - Infirmier/Îngrijitor bătrâni la domiciliile pacienților (se fac vizite cu mașina la casele bătrânilor; se lucrează doar pe timpul zilei) Descrierea jobului Beneficii: - Salarizare cuprinsă între 8,30 și 9,00 lire/oră pentru posturile în azile și între 8,00 și 15,00 lire/oră pentru posturile pe domiciliu, în funcție de experiență, nivel de limba engleză, etc; - Contract de muncă pe perioadă nedeterminată, full-time, cu posibilitatea de a efectua ore suplimentare; - Cazare asigurată contra cost; - 28 de zile de concediu de odihnă plătit pe an; - Concediu medical plătit; - Asistență în obținerea NINO și cont bancar; - Veți avea aceleași drepturi și obligații ca un cetățean englez. Cerințe: - Cunoștințe de limba engleză la nivel mediu-conversațional; - Nu se cere obligatoriu experiență în domeniul îngrijirii de persoane, dar reprezintă avantaj (dacă ați avut grijă de cineva chiar și din familie, vă recomandam să specificați în CV-ul dvs); - Seriozitate și profesionalism; Descrierea companiei Brilliant Recruitment-agentie specializata in recrutare si plasare forta de munca la nivel national si international.

 • Salveaza cautarea