Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Ingrijire persoane

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Aveti pe cineva drag sufletului dumneavoastra, care nu se mai poate ingriji singur? Va lipseste timpul pentru a-i oferi atentia si ingrijirea necesara? Sau pur si simplu sunteti depasit/a de situatie? Atunci noi suntem solutia! Agentia noastra este specializata in recrutare ingrijitori persoane varstnice in functie de nevoile pacientului. Nu amanati! Contactati-ne chiar astazi la nr. Tel.: 0748854569

 • Agentia Initiativa pentru Familia Ta si-a propus sa vina in ajutorul celor aflati in dificultate. Fie ca aveti nevoie de o Bona pentru cei mici sau de Ingrijitor persoane varstnice pentru cei care nu se mai pot ingriji singuri, NOI suntem solutia! Ce va oferim noi? 1. CONSULTANTA GRATUITA Colaboratorii nostri se deplaseaza la domiciliul dumneavoastra pentru a ne cunoaste. Dumneavoastra ne spuneti ce nevoi aveti, iar noi cautam si va propunem solutii viabile pentru problemele dumneavoastra. 2. RECRUTARE Este sarcina noastra! Concepem anunturile, le promovam, preluam telefoane, programam intalniri, organizam sesiuni de interviu, facem selectia personelor si ne deplasam la domiciliul dumneavoastra pentru a vi le prezenta. 3. PLASARE Ati decis cu cine doriti sa mergeti mai departe? Felicitari! Persoana selectata incepe serviciul la domiciliul dumneavoastra. 4. UN PRIETEN DE NADEJDE Dupa incheierea procesului de consultanta, recrutare si plasare ramanem in legatura cu Dvs. Dorim sa ne asiguram de bunul mers al colaborarii. Ce aveti dumneavoastra de facut? Foarte simplu! Dumneavoastra trebuie doar sa ne contactati telefonic la nr. 0748854569 si sa programati o intalnire cu consultantii nostri. Va asteptam!

 • Doresti sa le oferi mai mult celor ce au avut grija de tine cand ai fost copil, dar nu ai timp fie ca muncesti prea mult fie ca te-ai mutat in alt oras sau alta tara?! Noi suntem solutia! Agentia noastra te ajuta sa gasesti ingrijitorul/ingrijitoarea/companionul potrivit(a) pentru familia ta. Tu ne spui ce nevoi ai, iar noi gasim persoana potrivita. Nu ezita si contacteaza-ne! 0748854569

 • Aveti pe cineva drag sufletului dumneavoastra, care nu se mai poate ingriji singur? Va lipseste timpul pentru a-i oferi atentia si ingrijirea necesara? Sau pur si simplu sunteti depasit/a de situatie? Atunci noi suntem solutia! Agentia noastra este specializata in recrutare ingrijitori persoane varstnice in functie de nevoile pacientului. Nu amanati! Contactati-ne chiar astazi la nr. Tel.: 0748854569

 • Caut doamnă serioasa, cu experiență pentru ingrijire batrana ,zona Damaroaia -Bucurestii Noi.

 • Agentia Lebensgfuhl 24 Std Austria zona Steirmarkt ingrijire batrani la domiciliu are locuri disponibile. Turnus de 28 zile. Salariile sunt in functie de caz de la 55 euro/zi pana la 70 euro pe zi comision 8% din salariu si este retinut direct din salariu de agentia din Austria. Transport organizat si asigurat dus – intors de agentie platit de familie. Mai multe informatii la nr. de telefon : 0040726145958.

 • CANDIDATUL IDEAL: Esti o persoana vesela, dinamica, provoci zambete si bucurie in jurul tau? Crezi ca esti responsabil si poti avea grija de copii, anticipand nevoi si actiuni? Vrei sa lucrezi intr-un loc dedicat copiilor, activitatilor educationale, dar si distractiei? Atunci poti face parte din echipa Atelierele Ninei. Suntem in cautarea unei persoane vesele, dinamice si jucause care sa aiba: - mereu zambetul pe buze, conditie fizica si aptitudini foarte bune de relationare cu copii; - au personalitate joviala, sunt creativi si iubesc copii; - au experienta in lucrul cu copii – avantaj; - aptitudini organizatorice; - atentie concentrata si distributiva; - adaptarea la sarcini de lucru schimbatoare; - usurinta, claritate si coerenta in exprimare; - comportament adecvat (limbaj, vestimentatie, reguli de politete); - cursurile de pedagogie si/sau animator socio-educativ ( constituie avantaj); - au experienta in activitati de lucru manual ( desen, modelaj, proiecte de craft, etc.) - avantaj; - stiu sa utilizeze calculatorul, internetul si pachetul Ms Office; - invata si se adapteaza rapid. RESPONSABILITATI / BENEFICII: - Preia si supravegheaza copii pe durata sederii lor in locul de joaca - Atributii in calitate de animatori: coordonare ateliere creatie, jocuri, programe interactive, etc - Ofera explicatii privind utilizarea jocurilor si asigura buna desfasurare a activitatilor cu acestea; - Urmareste accesul copiilor in centru si informeaza cu privire la timpul disponibil ramas; - Asista managerul de evenimente in desfasurarea petrecerilor ( costum animatie, momentul tortului, realizare decor, promovare oferte etc.); - Contribuie la buna gestionare a abonamentelor de acces in spatiu; - Cunoaste si informeaza clientii privind serviciile, promotiile oferite de Atelierele Ninei; - Respecta standardele de imagine si calitate; - Informeaza managerul general cu privire la cererile clientilor, sugestiile si reclamatiile primite. Beneficii - Contract de munca - Lucrul intr-un colectiv tanar; - Oportunitati de dezvoltare personala; CV pot fi trimise pe adresa de email: , doar candidatii selectati vor fi contactati

 • Doamna 41 de ani din Ploiesti doresc angajare am experiență poate fi și persoane cu dizabilități program de lucru 8 ore de luni până vineri.Tel 0733710538.

 • Ingrijesc o batrana la domiciliul meu, am toate conditiile, contra cost, 1800 lei.

 • Agenția Star Family (fără comision de la candidați) caută bonă internă pentru 1 băiețel de 5 luni în zona Floreasca. Cerințe: - să fie o persoană serioasă, de încredere, răbdătoare, iubitoare de copii, nefumătoare - să aibă experiență în domeniu, cu referințe de la foștii angajatori - disponibilă pentru o colaborare de lungă durată. Responsabilitățile bonei: - îngrijește și supraveghează copilul; - pregătește și servește masa copilului; - spală și calcă hăinuțele copilului; - face curățenie în camera copilului și în locurile de joacă; - însoțește copilul la plimbări în aer liber. Salariul net lunar va fi de 2.500 lei + cazare + masă asigurată+ decontare transport spre casă + concediu anual plătit. Persoana va avea 2 week-end-uri libere /lună. Puteți aplica la anunț direct pe site-ul nostru www.starfamily.ro sau ne puteți contacta la numărul 0745.251.511, pentru mai multe detalii.

 • Căutăm urgent o îngrijitoare pentru o doamnă de 86 ani, semi-imobilizată la pat (cu pampers), program de 12 ore/zi (L-V - 7:00 - 19:00), zona Calea Victoriei. Responsabilitățile îngrijitoarei: - îngrijește bătrâna, îi pregătește și servește mesele; - asigură igiena persoanei îngrijite; - administrează corect medicația; - face curățenie în camera bătrânei; - socializează cu aceasta, îi ține companie. Cerințe: - să fie o persoană serioasă, harnică, de încredere - să aibă experiență în domeniu, cu referințe de la foștii angajatori - disponibilă pentru o colaborare de lungă durată. Se oferă un salariu de 2.300 lei /lună. Puteți aplica la anunț direct pe site-ul nostru www.starfamily.ro sau ne puteți contacta la numărul 0745.251.511, pentru mai multe detalii.

 • Agenția Star Family (fără comision de la candidați) caută bonă full-time (10 ore/zi - L - V - 8:00 - 18:00) în zona Bucureștii Noi (Dămăroaia) pentru un băiețel de 1 an și 8 luni, începând din 16 septembrie. Cerințe: - să fie o persoană serioasă, de încredere, răbdătoare, iubitoare de copii, nefumătoare - să aibă experiență în domeniu, cu referințe de la foștii angajatori - disponibilă pentru o colaborare de lungă durată Responsabilitățile bonei: - îngrijește și supraveghează copilul - pregătește și servește masa copilului - păstrează curățenia în camera copilului și în locurile de joacă și de masă - însoțește copilul la plimbări în parc Se oferă un salariu de 2.500 lei /lună + concediul anual plătit. Puteți aplica la anunț direct pe site-ul nostru www.starfamily.ro sau ne puteți contacta la numărul 0745.251.511, pentru mai multe detalii.

 • Agenția Star Family (fără comision de la candidați) caută bonă internă pentru fetița (1 an și 1 lună) unei familii de români, care se vor muta în Elveția, din luna septembrie 2019. Cerințe: - să fie o persoană serioasă, de încredere, răbdătoare, iubitoare de copii, nefumătoare - să aibă experiență în domeniu, cu referințe de la foștii angajatori - disponibilă pentru o colaborare de lungă durată Responsabilitățile bonei: - îngrijește și supraveghează fetița; - spală și calcă hăinuțele copilului; - asigură curățenia în camera copilului și în spațiile de joacă; - pregătește și servește masa copilului; - însoțește copilul la plimbări în parc; - activități recreative și educative. Se oferă un salariu de 1.200 franci elvețieni /lună, plus decontarea transportului în țară, în vacanță. Puteți aplica la anunț direct pe site-ul nostru www.starfamily.ro sau ne puteți contacta la numărul 0745.251.511, pentru mai multe detalii.

 • Căutăm o îngrijitoare în regim intern (2 weekend-uri libere / lună), pentru o doamnă de 85 ani (se deplasează singură și este lucidă) ce locuiește în zona Piața Domenii. Responsabilitățile îngrijitoarei: - îngrijește bătrâna, îi pregătește și servește mesele; - asigură igiena persoanei îngrijite; - administrează corect medicația; - face curățenie în camera bătrânei; - socializează cu aceasta, îi ține companie; - însoțește bătrâna la plimbări în parc. Cerințe: - să fie o persoană serioasă, harnică, de încredere - să aibă experiență în domeniu, cu referințe de la foștii angajatori - disponibilă pentru o colaborare de lungă durată. Persoana va avea cameră proprie și masă asigurată, iar salariu net lunar este de 3.000 lei (cu contract de muncă). Postul este disponibil începând cu 1 septembrie 2019. Puteți aplica la anunț direct pe site-ul nostru www.starfamily.ro sau ne puteți contacta la numărul 0745.251.511, pentru mai multe detalii.

 • Caut o casa sa locuiesc si sa am grija de ia sa o antretin daca are cineva si nu locuieste nimeni Lugoj

 • Familie tânără liniștită din lugoj luam an tinere bătrâni SINGURI pentru ale oferi tot confortul la bătrânețe an schimbul de locuință sunați cu incredere pentru mai multe detalii!

 • La o familie serioasa in Bucuresti 1. sotia fosta infirmiera cu experienta in ingrijirea varsnicilor Sunt o persoana foarte harnică,curată,îngrijită,responsabila Cu recomandare de la familia precedenta 2. sotul sofer cat. B fara antecedente penale sau rutiere sau alcool/anturajuri Suntem o familie evacuata abuziv din locuinta Rugam seriozitate maxima,oferim seriozitate si punctualitate! Tel: 0763.330.571 Ionescu Va multumim!

 • Salveaza cautarea