Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Ingrijire persoane

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Recrutam bona pentru familie deosebita. Varsta copil: 5 luni Locatie: Vitan Program de lucru full-time, 8 ore/zi Activitatea se va desfasura intr-un interval orar flexibil. Oferta salariala: 2700 lei, negociabila in functie de experienta anterioara Candidatul ideal pentru noi este o persoana proactiva, vesela, responsabila, interesata de o colaborare pe termen lung. #babysitter #bona #bonafulltime #jobstudenti #recrutare #sector3 #ProfilesRecruitment Pentru informatii suplimentare despre acest post, ne poti contacta la numerele de telefon 0735.179.929; 0371.183.146 de Luni pana Vineri in intervalul 10:00 si 17:00 sau inscrie-te direct pe site-ul nostru accesand link: https://www.profiles.ro/inregistrare-cv.php si noi te vom contacta pentru mai multe detalii. Pentru mai multe informatii si oferte de locuri de munca, urmareste si pagina noastra de Facebook: www.facebook.com/profilesrecruitment Ne recomanda experienta de 15 ani pe piata muncii din Romania.

 • Agentie angajeaza ngrijitoare pentru un batran imobilizat. Se lucreaza o saptamana da, una nu. Se cere experienta schimbat pampersi, menaj usor, mancare. Relatii 0727760960

 • Agentie angajeaza in regim intern pentru familii din Bucuresti ingrijitoare batrani cu experienta. Se cere schimbat pampersi, toaleta pacientului, administrare medicamente si menaj usor. Se ofera , cazarea si toate mesele, 2 weekenduri libere pe luna. Relatii 0727760960 salariul nde la 2000 la 2500 lei

 • Angajam infirmiere/ingrijitoare cu sau fara experienta pentru camin de batrani.Contact 0761 200 327

 • Angajam infirmiere/ingrijitoare pentru camin de batrani (Sector 1,metrou Jiului). Contact 0761 200 327

 • Tanar 33 ani proprietar primesc o fata in gazda. Detalii la tel.

 • Angajam bona pentru familie deosebita. Locatie: Floreasca, sector 2 Varsta copil: 10 luni, fetita Program de lucru: 8 - 10 ore/ zi, de Luni pana Vineri Salariul lunar net: 2800 - 3000 lei, negociabil, in functie de experienta anterioara pe post similar. Candidatul ideal pentru noi este o persoana cu experienta in domeniu, calma, responsabila, vesela, interesata de o colaborare pe termen lung. #babysitter #bona #jobfulltime #bonafulltime #jobbona #locuridemunca #recrutare #bonaFloreasca #sector2 #ProfilesRecruitment Suna si programeaza o intalnire cu noi 0735.179.929; 0722.331.960 sau inscrie-te direct pe site http://www.profiles.ro/inregistrare-cv.php Urmareste pagina noastra de Facebook, pentru oferte de joburi: www.facebook.com/profilesrecruitment Ne recomanda experienta de peste 15 ani pe piata muncii din Romania.

 • Recrutam bona pentru bebelus nou-nascut. Locatie: Aeroport Baneasa, sector 1 Program de lucru: 8 ore/ zi, in intervalul orar 12.00-20.00 de Luni pana Vineri Salariul lunar net: 2700 - 3000 lei, negociabil, in functie de experienta pe post similar Alte beneficii oferite: concediu de odihna 21 zile/an, plata orelor suplimentare #babysitter #bona #jobfulltime #bonafulltime #jobbona #recrutare #bonaBeneasa #aeroportBaneasa #sector1 #ProfilesRecruitment Pentru informatii suplimentare despre acest post, ne poti contacta la numerele de telefon 0735.179.929; 0371.183.146 de Luni pana Vineri in intervalul 10:00 si 17:00 sau inscrie-te direct pe site-ul nostru: http://www.profiles.ro/inregistrare-cv.php si noi te vom contacta pentru mai multe detalii. Pentru mai multe informatii si oferte de locuri de munca, urmareste si pagina noastra de Facebook: www.facebook.com/profilesrecruitment Ne recomanda experienta de 15 ani pe piata muncii din Romania.

 • Recrutam bona pentru familie deosebita. Locatie: Calea Mosilor, sector 2. Program de lucru: 10 ore/zi, de Luni pana Vineri. Varsta copil: 1 an si 6 luni, fetita Salariul lunar net: 2500 - 2800 lei, negociabil, in functie de experienta anterioara. Candidatul ideal pentru noi este o persoana cu experienta anterioara (reprezinta avantaj), empatica, responsabila, calma, interesata de o colaborare pe termen lung. #babysitter #bona #jobfulltime #locuridemunca #bonasector2 #bonaMosilor #CaleaMosilor #recrutare #ProfilesRecruitment #ingrijirecopil Pentru informatii suplimentare despre acest post, ne poti contacta la numerele de telefon 0735.179.929; 0371.183.146 de Luni pana Vineri in intervalul 10:00 si 17:00 sau inscrie-te direct pe site-ul nostru accesand link: https://www.profiles.ro/inregistrare-cv.php si noi te vom contacta pentru mai multe detalii. Pentru mai multe informatii si oferte de locuri de munca, urmareste si pagina noastra de Facebook: www.facebook.com/profilesrecruitment Ne recomanda experienta de 15 ani pe piata muncii din Romania.

 • Bona pentru familie deosebita. Locatie: Piata Romana Varsta copil: 3 ani, baiat Program de lucru: 8 ore/ zi, in intervalul 8.00 – 16.00, de Luni pana Vineri Salariul lunar net: 2800 - 3000 lei, negociabil, in functie de experienta anterioara pe post similar Candidatul ideal pentru noi este o persoana cu experienta si recomandari, proactiva, responsabila, vesela, interesata de o colaborare pe termen lung. #babysitter #bona #jobfulltime #bonafulltime #jobbona #locuridemunca #recrutare #ProfilesRecruitment Pentru informatii suplimentare despre acest post, ne poti contacta la numerele de telefon 0735.179.929; 0722.331.960 de Luni pana Vineri in intervalul 10:00 si 17:00 sau inscrie-te direct pe site-ul nostru: http://www.profiles.ro/inregistrare-cv.php si noi te vom contacta pentru mai multe detalii. Pentru mai multe informatii si oferte de locuri de munca, urmareste si pagina noastra de Facebook: www.facebook.com/profilesrecruitment Ne recomanda experienta de peste 15 ani pe piata muncii din Romania.

 • - Dorim sa angajam persoane stabile,harnice si serioase; - Facem curatenie in spatii de birouri; Oferim: - Salariul platit la timp; - Contract de munca perioada nedeterminata; - Posibilitate decontare transport; - Program Luni-Vineri Pentru detalii sunati la 0742 054 359.

 • Oferim: - Program part-time : 05:00-08:00 sau 05:00-09:00 (3 sau 4 ore/zi) - Curatenie in birouri zona ARADULUI; - Contract de munca pe perioada nedeterminata; - Program de lucru Luni-Vineri; - Bonusuri in functie de performanta Cerinte: -Seriozitate -Punctualitate -Dorinta de munca -Aspect fizic ingrijit Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la telefon: 0742 054 359

 • Cerinte: - Seriozitate. - Punctualitate. - Dorinta de munca. - Aspect fizic ingrijit Se ofera: - Salariu motivant. - Bonusuri de performanta. - Pprogramul de lucru (Luni-Vineri). - Echipamenete si instrumente de lucru, de ultima generatie. - Posibilitate de asigurare/decontare transport. - Contract de munca pe perioada NEDETERMINATA.

 • Caut femeie pt. Ingrijire 24/7 pt. o doamna de 80 ani care este la pat fara posibilitate de a merge. -vorbitoare limba germana la nivel conversational -langa Munchen -ofer transport dus - intors gratuit -cazare si masa gratuite -salar.nego./luna -persoana trebuie sa faca curatenie, mancare si sa aibe grija de mama mea de 80 ani.52kg. Astept raspuns la nr. de telefon. 004917686374444

 • Buna ziua! Doresc sa ma angajez ca bona pt copii cu vârsta mai mare de 1 an. Precizez ca am experiența de 3 ani in lucrul cu copiii. Sunt o persoana calma, răbdătoare și echilibrata cu studii superioare in desfășurare. Pot lua copiii de la scoala/ gradinita/ creșă și însoti la diferite activități. Pot realiza diferite activități recreative și distractive cu copiii și de asemenea pot oferi ajutor la teme. Ofer și cer respect și seriozitate. Pot lucra la program full-time cât și part-time

 • Agentie fara comision recrutam ingrijitoare batrani cu experienta in regim intern pt weekenduri,de sambata dimineata pana luni dimineata,doamne serioase care doresc colaborari pe termen lung...detalii la tel 0774635630

 • Familia angajează o infirmieră pentru îngrijirea unei doamne in vârsta de 86 ani cu Alzheimer. Locația se află in apropierea metroului Timpuri Noi. Programul dorit este intern de 3 zile lucrate cu 3 zile libere. Doamna se schimbă cu alta persoană care o îngrijește pe bunica familiei. Se doreste o doamna cu experiență in îngrijirea vârstnicilor si este obligatoriu sa știe să faca injecții intramusculare si sa ii dea medicatia prescrisa de medici. Salariul oferit pentru programul de 15 zile lucrate pe lună (2 săptămâni) este de 1700 ron pe lună. Daca considerați că sunteți persoana potrivita pentru acest job ma puteti suna la numărul de telefon 0764884393. Multumesc frumos!

 • Familia angajează o doamnă pentru îngrijire vârstnici! Se doreste o doamna cu experiență in îngrijirea vârstnicilor, calmă, blanda si care isi doreste sa devina un membru al familiei pe termen îndelungat! Se doreste ingrijirea unei doamne de 72 de ani care a suferit un AVC si care are nevoie de ajutorul d voastră. (Îmbrăcat, spălat, hrănit, oferit medicatia prescrisa de medic, facut mancare si menajul de intretinere). Salariul oferit pentru programul intern cu 4 zile libere este de 3000 ron pe lună! Se ofera cazare separată intr un apartamentin acelasi complex ,deci doamna va dormi separat de familie unde are toata intimitatea de acasă. Cazarea si mancarea sunt asigurate. Este o familie minunata care are nevoie de ajutor pentru o persoana importanta si dragă din viata lor. Daca considerați că sunteți persoana potrivita pentru acest job ma puteti suna la numărul de telefon 0764884393! NU luam comision doamnelor dar cerem seriozitate si implicare pe termen îndelungat! La interviu se va veni cu buletinul si cazierul valabil 6 luni si adeverința de la medicul de familie pe care sa scrie clinic apt sănătoasă fara boli cronice psihice si neurologice! Multumesc frumos!

 • Angajez asistente și infirmiere camin de bătrâni situat în orașul Pantelimon.

 • Intermam bătrâni începând de la 3000 lei/luna, detalii pe www.caminarhanghelulgavriil.ro și la telefon 0722398040

 • Salveaza cautarea