Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Ingrijire persoane

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Caut o casa sa locuiesc si sa am grija de ia sa o antretin daca are cineva si nu locuieste nimeni Lugoj

 • Familie tânără liniștită din lugoj luam an tinere bătrâni SINGURI pentru ale oferi tot confortul la bătrânețe an schimbul de locuință sunați cu incredere pentru mai multe detalii!

 • La o familie serioasa in Bucuresti 1. sotia fosta infirmiera cu experienta in ingrijirea varsnicilor Sunt o persoana foarte harnică,curată,îngrijită,responsabila Cu recomandare de la familia precedenta 2. sotul sofer cat. B fara antecedente penale sau rutiere sau alcool/anturajuri Suntem o familie evacuata abuziv din locuinta Rugam seriozitate maxima,oferim seriozitate si punctualitate! Tel: 0763.330.571 Ionescu Va multumim!

 • Cautam bona pt baietelul nostru de 1 an si 8 luni , in Dumbrăvița, zona Kaufland. Program 8.30-16.30! Tel. 0720853284

 • Caut o doamna serioasa, pentru menaj si ingrijire persoana cu handicap, iubitoare de animale, preferabil din zona Traian. Detalii si informatii la telefon sau pe site

 • Caut o doamna serioasa, pentru menaj si ingrijire persoana cu handicap, caruia sa ii placa si animalele, cam 2 ore, a cate 2 sau 4 zile pe saptamana, in schimb preferabil din zona Traian. Detalii si informatii la telefon sau pe site

 • Doresc sa ingrijesc persoane varstnice 6 ore pe zi

 • Angajez PENSIONARA pentru curatenie, menaj casa si pentru a avea grija de un batran constient care se deplaseaza cu cadru. Este nevoie mai mult dimineata cateva ore dar putem colabora in mai multe feluri: 1. Lucrand 8ore/zi (oricate zile doriti pe sapt) = 50lei/zi; 2. Lucrand 4ore/zi (6zile/sapt) = 200lei/sapt. 3. Ofer cazare + masa + 30lei/zi (5-6zile/saptamana)=200lei/sapt; 4. Program normal 6ore/zi/6zile/sapt =1500lei net/luna. Locatia se afla in zona Metrou Costin Georgian- bd. 1decembrie1918

 • Tânără de 30/de ani, cu cunoștințe de pedagogie si psihologie și cu experiență în îngrijirea copiilor, vorbitoare de romana si maghiara îngrijesc copii de orice vârstă. Pret 10-15 lei pe ora. Aștept oferte serioase pe mail.

 • Tânără de 30 de ani, vorbitoare de romana, maghiara si engleza, cu cunoștințe de pedagogie si psihologie si cu experiență în îngrijirea copiilor caut sa am grija de copii. Aștept oferte pe mail.

 • Tânără de 30 de ani cu cunoștințe de pedagogie si psihologie si cu experiență in îngrijirea copiilor caut urgent loc de munca in domeniu.

 • Tânără de 30 de ani, cu cunoștințe de pedagogie si psihologie, vorbitoare de romana, maghiară si engleza, cu experiență in îngrijirea copiilor caut URGENT loc de munca in Târgu Mureș sau Sângeorgiu de Mureș. Aștept oferte serioase pe mail.

 • Tânără de 30 de ani, vorbitoare de română și maghiară, cu cunoștințe de pedagogie si psihologie si cu experiență in îngrijirea copiilor îmi ofer serviciile. Aștept oferte serioase pe mail. Va multumesc

 • Persoana , cu experienta, doresc sa am grija de copilul dvs. in weekend sau intern atunci cand vreti sa aveti putin timp pentru relaxare. Sunt o fire vesela, sunt creativa , sociabila si cu dragoste pentru copii. Daca aceste calitati sunt asemeni profilului cautat de dvs. astept sa ma contactati.Tel .0740253716 in PItesti sau Bucuresti.

 • Persoana , cu experienta, doresc sa am grija de copilul dvs. in weekend sau intern atunci cand vreti sa aveti putin timp pentru relaxare. Sunt o fire vesela, sunt creativa , sociabila si cu dragoste pentru copii. Daca aceste calitati sunt asemeni profilului cautat de dvs. astept sa ma contactati.Tel .0740253716 in PItesti sau Bucuresti.

 • Caut un tanar ( intre 30 -40 ani ) sociabil , curat , priceput in treburi gospodaresti cuminte cu frica de Dumnezeu sa aiba un servici mai lejer eventual sa lucreze in ture , sa nu consume alcol sa nu aiba anturaje dubioase . Caut acest gen de tanar care obligatoriul trebuie sa locuiasca cu mine . Eu am 63 ani sunt operat de cancer si alte boli.....! Acest tanar vreau sa ma ajute cand sunt bolnav sa vina la mine la spital cu cele necesare unui bolnav sa ma ajute la treburi gospodaresi sau sa ma insotiasca pe unde am eu anumite treburi - medici ....... sau sa merga el cand eu nu pot . Daca ne vom intelege ca intro relatie tata - fiu sunt dispus sa-i ofer printrun contract de intretinere notarial garsoniera mea de 43 m/p in sector 5 Bucuresti Pot fi contactat zilnic intre orele 08 - 18 Costel . ( Acest anunt nu este ceva matrimonial sau pentru persoane cu diverse obligatii matrimoniale sau familiare )

 • Caut persoana din Timisoara sau Utvin (femeie) pentru ingrijire copil clasa a I a, liceul Pedagogic, ( luat de la scoala, teme) in intervalul orar 12 -18. Ofer 900 lei. Astept oferte

 • Angajez (citeva ore pe săptămâna )persoana responsabila,cinstita și răbdătoare pentru îngrijire unei batrine in forma fizica. Ajutorul consta : -acompaniere cumpărături -curățenie ușoară -prepararea mesei -ajutor divers(,prepararea mincarei, medicamentelor ,plimbare,ingrijire, etc)de preferinta in apropierea zonei Exercitiu.

 • Angajez ingrijitor batrani, pentru un camin de batrani privat, in localitatea Supuru de Jos, judetul Satu Mare. Program de lucru, linistit, nu necesita calificare, doar seriozitate. Salar atractiv, si un program accesibil, 24/72. Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati.

 • Caut o femeie sau chear și două pt ingrijirea bunicii mele,care este bolnavă la pat. Ea are nevoie de cineva permanent,de acea am menționat mai sus că am nevoie "chear și de două" Locuim in Comuna Tinca jud.Bihor. Ofer cazare,masă și salar atractiv. CER SERIOZITATE!!! Ps Noi avem și animale,daca este vreo familie Soț,Sotie și 1-2 copii oferim cazare,masă gratuit și salar atractiv. Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la numerele de telefon

 • Salveaza cautarea