Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Ingrijire persoane

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Familie tânără liniștită din lugoj luam an tinere bătrâni SINGURI pentru ale oferi tot confortul la bătrânețe an schimbul de locuință sunați cu incredere pentru mai multe detalii!

 • Caut o casa sa locuiesc si sa am grija de ia sa o antretin daca are cineva si nu locuieste nimeni Lugoj ..

 • Angajez doamna pentru menaj si ajutor la gătit femeie in vârsta. Relatii la nr. de tel. 0760646003

 • Cautam ingrijitoare in regim intern(24h pe zi) pentru femeie varstnica din Cluj-Napoca pentru 4 zile consecutive pe luna, in fiecare luna.

 • Pensionara,serioasa,experiență în domeniu,caut loc de muncă,parte time,îngrijire bătrîni,menaj,curățenie,.

 • Caut bona,pt trei copii varsta 9 ani ,5 ani si 3 ani program de la 16 pana la ora 6 dimi .Foarte important sa iubeasca copii si sa aiba grija de ei ,nu este nevoie sa faca mancare pt mn este important sa aiba grija de ei cat eu nu sunt acasa, copii sunt cuminti ,salar discutabil .Rog seriozitate maxima nr de tel e: 0785137002 Zona :lidia vizavi de peny Timisoara.

 • Caut loc de muncă intern,cu program 8-10 ore pentru infirmier/îngrijire bătrani. Experiența-Azil de bătrani Italia și Anglia

 • Corsica si Italia-ingrijire la domiciliu - Asistarea si ingrijirea persoanelor batrane/ bolnave. - Efectuarea curateniei in casa familiei gazda, ajutarea la diverse activitati la bucatarie, diverse activitati casnice, ajutor la cumparaturi, SE OFERA : 1100 - 1300 €/luna; - Preluare de la aeroport; - Consultanta pentru selectia celei mai potrivite familii angajatoare; - Transport la familie; - Monitorizarea candidatului pe toata perioada contractului; - Cazare si masa oferite de catre angajator; - Plecare rapida. Cerinte: - varsta: aprox. 35-60 ani; - cu si fara experienta; - cu si fara calificare; - cunoasterea limbii italiene/franceze,este necesara; Asteptam CV urile dvs (cu foto atasata), pentru interviu si oferta de munca. Contact: 0730354783(12-20h).e.mail:a.neacsu66@yahoo.com

 • Doresc un loc de munca la o familie serioasa unde sa am grija de o doamna in virsta sau un copil de 6-7 ani.Mentionez ca doamna sa fie constienta si deplasabila.Ofer maxima seriozitate.De preferabil sector 2 sau 3.

 • Angajam bona full time sau interna,comuna 1 decembrie Green city,nu cerem experienta deoarece in permanență va mai fi un adult in casa,program 9,30-19,(posibilitate de cazare )

 • Agentia Lebensgfuhl 24 Std Austria zona Steiermark ingrijire batrani la domiciliu are locuri disponibile. Turnus de 28 zile. Salariile sunt in functie de caz de la 55 euro/zi pana la 70 euro pe zi comision 8% din salariu si este retinut direct din salariu de agentia din Austria. Transport organizat si asigurat dus – intors de agentie platit de familie. Mai multe informatii la nr. de telefon : 0040726145958.

 • Doamnă serioasă caut să îngrijesc bătrân cu ramanere in locuinta.

 • Agenția Star Family (fără comision de la candidați) caută bonă& menajeră internă (cu 2 week-end-uri libere /lună) pentru un bebeluș ce se va naște în luna august 2020, la o familie (3 adulți + 2 copii de 6 ani și 12 ani), ce locuiește în Corbeanca (Ilfov). Până la nașterea copilului, persoana respectivă va avea atribuții de menajeră, iar după nașterea copilului se va ocupa de acesta în principal, iar activitatea de menaj va fi secundară (când va avea suport și din partea mătușii, care locuiește cu familia). Cerințe: - să aibă experiență în domeniu, cu referințe de la foștii angajatori - să fie o persoană serioasă, de încredere, răbdătoare, iubitoare de copii, nefumătoare - disponibilă pentru o colaborare de lungă durată; Responsabilitățile bonei: - îngrijește copilul, îi pregătește mesele și hrănește copilul, plimbă copilul, activități recreative și educative (după nașterea lui în august); - face curățenie în locuință (vilă cu 5 camere); - calcă rufele pentru întreaga familie; - gătește ocazional pentru întreaga familie. Se oferă un salariu net de 3.000 lei /lună (până se naște copilul) și 3.500 lei /lună (din august 2020, după nașterea copilului), cazare asigurată (cameră proprie), masă asigurată. Puteți aplica la anunț direct pe site-ul nostru www.starfamily.ro sau ne puteți contacta la numărul 0745.251.511, pentru mai multe detalii.

 • Oferim locuri de munca in Austria la ingrijire batrani la domiciliu. Salariul este in functie de caz. Transport dus-intors platit de angajator. Asigurare platita pe toata perioada anului. Plecari saptamanale.

 • Oferim locuride munca in Austria pentru ingrijire batrani la domiciliu. Cerinte: germana conversational , experienta cu batranii. Salariu in functie de cazul persoanei de ingrijit. Transportul si asigurarea de sanatate SVA platite de familie. Perioada de lucru 21 , 28 , 30 , 60 de zile. Pentru detalii de L-V intre orele 10-17 tel. 0255213013

 • Caut bona cu experienta in Sf.Gheorghe,asigur transport , bona sa fie serioasa si calma pentru bebelus de 1 an si 2 luni Cerinte : supraveghere foarte atenta asupra copilului,joaca,plimbare la aer Program : 09.00 - 15.00 doar in zilele impare ( L-M-V) Salariu : 12 ron / ora Alte detalii la tel

 • Doamnă cu experienta doresc să îngrijesc bătrîni în Timișoara program flexibil. D-na Maria tel 0721027673

 • Soț soție întreținem bătrâni contra locuință poate fi și la țară casă batraneasca în jud.Timis, cu act notarial. Asigurăm toate cheltuielile curente și medicamente, îmbrăcăminte, mâncare și un trai decent D-na Maria tel. 0721027673

 • Caut femeie pentru ingrijire varstnica in Radauti, zona strazii 1 Mai, preferabil permanent. Se asigura cazare in conditii decente si camera separata, 1200lei/luna. Detalii la tel.0722 304 697.

 • Angajam infirmiera cu sau fara experienta pentru camin de batrani, full time/part time zona Baneasa Se ofera: - contract de munca - salariul motivant -mediu de lucru placut in conditii excelente. Detalii la numarul de telefon 0733 877 978

 • Salveaza cautarea