Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Ingrijire persoane

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Tanar (Dany) ofer servicii.,curatenie si menaj.casa,apartament,garsoniera,duplex., ingrijesc locuinta., curatenie curte si gradina munca mutat si carat. cu plata la zi.,in sect.2-3 si 1.

 • Caut femeie sa supravegheze 2 copii,relații la tel 0733874424

 • Ingrijesc batrini persoane bolnave cu contract pt locuinta

 • Caut femeie interna , varsta peste 60 de ani, fara obligatii,pentru ingrijire batrana, 81 ani, deplasabila cu cadrul, din Bucuresti.

 • Asistent medical generalist, cu experienta in ingrijirea bolnavilor cu Demență, Alzheimer, Parkinson,ingrijesc bolnavi la domiciliu pe raza comunei Ighiu.

 • Doresc sa îngrijesc varstnici 20 lei pe ora

 • Persoana educata, cu simtul raspunderii, punctuala, serioasa si iubitoare de copii, doresc sa am grija in weekend sau part-time 17:00 - 21:00, de un copil cu varsta mai mare de 2 ani. Mentionez ca lucrez in invatamant de 20 de ani si doresc sa colaborez cu o familie deosebita. Ofer si cer seriozitate. Raspund numai la mesaje.

 • Caut insotitoare pentru o fetita de 5 ani jumate cu TSA ,pentru a o insoti la gradinita . Mai multe detalii in privat. Salariul se discuta la interviu. Data inceperii 31 August,pentru acomodare cu pitica.

 • Doamna serioasa,punctuala,curata cu experienta de peste zece ani ca bona/babysitter,doresc sa ingrijesc copil ,preferabil de o varsta peste 3 ani..Am fost bona la doua familii,unde copilasii sunt mari acum.tel. 0736646133

 • Caut o doamna serioasa, pentru menaj si ingrijire persoana cu handicap, caruia sa ii placa si animalele, cam 2 ore, a cate 2 sau 4 zile pe saptamana, in schimb preferabil din zona Traian. Detalii si informatii la telefon sau pe site

 • Cautam persoana serioasa pentru ingrijire 2 batrani(sot si sotie) la domiciliu, Loc. Suhurlui , jud. Galati. Se asigura cazare .

 • Vreau sa lucrez ca bona part-time . Specific ca am mai lucrat in trecut cu copii . Sunt o persoana calma ,respectoasa,cinstita si imi plac copii . -Pot sa iau de la scoala. -Sa ma joc cu ei . -Sa facem diferite activitatii. -Sa ii ajut cu temele . Persoanele doritoare sa ma contacteze . Rog seriozitate .

 • Familie serioasa Întreținem persoana invrasta Contra imobilului Rog seriozitste

 • Buna asi dori sa întrețin doamna Domn invrasta contra gospodărie La înțelegere Locuiesc la sat Căsătorit cu 3 fetițe suntem o familie Cu frica de dumnezeu

 • Agentia Lebensgfuhl 24 Std Austria zona Steirmarkt ingrijire batrani la domiciliu are locuri disponibile. Turnus de 28 zile. Salariile sunt in functie de caz de la 55 euro/zi pana la 70 euro pe zi comision 8% din salariu si este retinut direct din salariu de agentia din Austria. Transport organizat si asigurat dus – intors de agentie platit de familie. Mai multe informatii la nr. de telefon : 0040726145958.

 • Agenția Star Family (fără comision de la candidați) caută bonă de noapte (L-S - 19:00 - 7:00) pentru 2 gemeni (de 6 săptămâni) în Ploiești (zona Evocasa). Cerințe: - să fie o persoană serioasă, de încredere, răbdătoare, iubitoare de copii - să aibă experiență cu copiii mici, cu referințe de la foștii angajatori - disponibilă pentru o colaborare de 3 - 6 luni Responsabilitățile bonei: - îngrijește și supraveghează copiii; - pregătește și servește masa copiilor. Salariul net lunar va fi de 1.500 lei /lună, negociabil. Puteți aplica la anunț direct pe site-ul nostru www.starfamily.ro sau ne puteți contacta la numărul 0745.251.511, pentru mai multe detalii.

 • Căutăm o îngrijitoare în regim intern (2 weekend-uri libere / lună), pentru o doamnă de 85 ani (se deplasează singură și este lucidă) ce locuiește în zona Piața Domenii. Responsabilitățile îngrijitoarei: - îngrijește bătrâna, îi pregătește și servește mesele; - asigură igiena persoanei îngrijite; - administrează corect medicația; - face curățenie în camera bătrânei; - socializează cu aceasta, îi ține companie; - însoțește bătrâna la plimbări în parc. Cerințe: - să fie o persoană serioasă, harnică, de încredere - să aibă experiență în domeniu, cu referințe de la foștii angajatori - disponibilă pentru o colaborare de lungă durată. Persoana va avea cameră proprie și masă asigurată, iar salariu net lunar este de 3.000 lei (cu contract de muncă). Postul este disponibil începând cu 1 septembrie 2019. Puteți aplica la anunț direct pe site-ul nostru www.starfamily.ro sau ne puteți contacta la numărul 0745.251.511, pentru mai multe detalii.

 • Agenția Star Family (fără comision de la candidați) caută bonă internă pentru fetița (1 an și 1 lună) unei familii de români, care se vor muta în Elveția, din luna septembrie 2019. Cerințe: - să fie o persoană serioasă, de încredere, răbdătoare, iubitoare de copii, nefumătoare - să aibă experiență în domeniu, cu referințe de la foștii angajatori - disponibilă pentru o colaborare de lungă durată Responsabilitățile bonei: - îngrijește și supraveghează fetița; - spală și calcă hăinuțele copilului; - asigură curățenia în camera copilului și în spațiile de joacă; - pregătește și servește masa copilului; - însoțește copilul la plimbări în parc; - activități recreative și educative. Se oferă un salariu de 1.200 franci elvețieni /lună, plus decontarea transportului în țară, în vacanță. Puteți aplica la anunț direct pe site-ul nostru www.starfamily.ro sau ne puteți contacta la numărul 0745.251.511, pentru mai multe detalii.

 • Căutăm urgent o îngrijitoare pentru o doamnă de 86 ani, semi-imobilizată la pat (cu pampers), program de 12 ore/zi (L-V - 7:00 - 19:00), zona Calea Victoriei. Responsabilitățile îngrijitoarei: - îngrijește bătrâna, îi pregătește și servește mesele; - asigură igiena persoanei îngrijite; - administrează corect medicația; - face curățenie în camera bătrânei; - socializează cu aceasta, îi ține companie. Cerințe: - să fie o persoană serioasă, harnică, de încredere - să aibă experiență în domeniu, cu referințe de la foștii angajatori - disponibilă pentru o colaborare de lungă durată. Se oferă un salariu de 2.300 lei /lună. Puteți aplica la anunț direct pe site-ul nostru www.starfamily.ro sau ne puteți contacta la numărul 0745.251.511, pentru mai multe detalii.

 • Agenția Star Family (fără comision de la candidați) caută bonă full-time (10 ore/zi - L - V - 8:00 - 18:00) în zona Bucureștii Noi (Dămăroaia) pentru un băiețel de 1 an și 8 luni, începând din 16 septembrie. Cerințe: - să fie o persoană serioasă, de încredere, răbdătoare, iubitoare de copii, nefumătoare - să aibă experiență în domeniu, cu referințe de la foștii angajatori - disponibilă pentru o colaborare de lungă durată Responsabilitățile bonei: - îngrijește și supraveghează copilul - pregătește și servește masa copilului - păstrează curățenia în camera copilului și în locurile de joacă și de masă - însoțește copilul la plimbări în parc Se oferă un salariu de 2.500 lei /lună + concediul anual plătit. Puteți aplica la anunț direct pe site-ul nostru www.starfamily.ro sau ne puteți contacta la numărul 0745.251.511, pentru mai multe detalii.

 • Salveaza cautarea