Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Ingrijire persoane

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Doamna 41 de ani din Ploiesti doresc angajare am experiență poate fi și persoane cu dizabilități program de lucru 8 ore de luni până vineri.Tel 0733710538.

 • Ingrijesc o batrana la domiciliul meu, am toate conditiile, contra cost, 1800 lei.

 • Agenția Star Family (fără comision de la candidați) caută bonă internă pentru 1 băiețel de 5 luni în zona Floreasca. Cerințe: - să fie o persoană serioasă, de încredere, răbdătoare, iubitoare de copii, nefumătoare - să aibă experiență în domeniu, cu referințe de la foștii angajatori - disponibilă pentru o colaborare de lungă durată. Responsabilitățile bonei: - îngrijește și supraveghează copilul; - pregătește și servește masa copilului; - spală și calcă hăinuțele copilului; - face curățenie în camera copilului și în locurile de joacă; - însoțește copilul la plimbări în aer liber. Salariul net lunar va fi de 2.500 lei + cazare + masă asigurată+ decontare transport spre casă + concediu anual plătit. Persoana va avea 2 week-end-uri libere /lună. Puteți aplica la anunț direct pe site-ul nostru www.starfamily.ro sau ne puteți contacta la numărul 0745.251.511, pentru mai multe detalii.

 • Căutăm urgent o îngrijitoare pentru o doamnă de 86 ani, semi-imobilizată la pat (cu pampers), program de 12 ore/zi (L-V - 7:00 - 19:00), zona Calea Victoriei. Responsabilitățile îngrijitoarei: - îngrijește bătrâna, îi pregătește și servește mesele; - asigură igiena persoanei îngrijite; - administrează corect medicația; - face curățenie în camera bătrânei; - socializează cu aceasta, îi ține companie. Cerințe: - să fie o persoană serioasă, harnică, de încredere - să aibă experiență în domeniu, cu referințe de la foștii angajatori - disponibilă pentru o colaborare de lungă durată. Se oferă un salariu de 2.300 lei /lună. Puteți aplica la anunț direct pe site-ul nostru www.starfamily.ro sau ne puteți contacta la numărul 0745.251.511, pentru mai multe detalii.

 • Agenția Star Family (fără comision de la candidați) caută bonă full-time (10 ore/zi - L - V - 8:00 - 18:00) în zona Bucureștii Noi (Dămăroaia) pentru un băiețel de 1 an și 8 luni, începând din 16 septembrie. Cerințe: - să fie o persoană serioasă, de încredere, răbdătoare, iubitoare de copii, nefumătoare - să aibă experiență în domeniu, cu referințe de la foștii angajatori - disponibilă pentru o colaborare de lungă durată Responsabilitățile bonei: - îngrijește și supraveghează copilul - pregătește și servește masa copilului - păstrează curățenia în camera copilului și în locurile de joacă și de masă - însoțește copilul la plimbări în parc Se oferă un salariu de 2.500 lei /lună + concediul anual plătit. Puteți aplica la anunț direct pe site-ul nostru www.starfamily.ro sau ne puteți contacta la numărul 0745.251.511, pentru mai multe detalii.

 • Agenția Star Family (fără comision de la candidați) caută bonă internă pentru fetița (1 an și 1 lună) unei familii de români, care se vor muta în Elveția, din luna septembrie 2019. Cerințe: - să fie o persoană serioasă, de încredere, răbdătoare, iubitoare de copii, nefumătoare - să aibă experiență în domeniu, cu referințe de la foștii angajatori - disponibilă pentru o colaborare de lungă durată Responsabilitățile bonei: - îngrijește și supraveghează fetița; - spală și calcă hăinuțele copilului; - asigură curățenia în camera copilului și în spațiile de joacă; - pregătește și servește masa copilului; - însoțește copilul la plimbări în parc; - activități recreative și educative. Se oferă un salariu de 1.200 franci elvețieni /lună, plus decontarea transportului în țară, în vacanță. Puteți aplica la anunț direct pe site-ul nostru www.starfamily.ro sau ne puteți contacta la numărul 0745.251.511, pentru mai multe detalii.

 • Căutăm o îngrijitoare în regim intern (2 weekend-uri libere / lună), pentru o doamnă de 85 ani (se deplasează singură și este lucidă) ce locuiește în zona Piața Domenii. Responsabilitățile îngrijitoarei: - îngrijește bătrâna, îi pregătește și servește mesele; - asigură igiena persoanei îngrijite; - administrează corect medicația; - face curățenie în camera bătrânei; - socializează cu aceasta, îi ține companie; - însoțește bătrâna la plimbări în parc. Cerințe: - să fie o persoană serioasă, harnică, de încredere - să aibă experiență în domeniu, cu referințe de la foștii angajatori - disponibilă pentru o colaborare de lungă durată. Persoana va avea cameră proprie și masă asigurată, iar salariu net lunar este de 3.000 lei (cu contract de muncă). Postul este disponibil începând cu 1 septembrie 2019. Puteți aplica la anunț direct pe site-ul nostru www.starfamily.ro sau ne puteți contacta la numărul 0745.251.511, pentru mai multe detalii.

 • Caut o casa sa locuiesc si sa am grija de ia sa o antretin daca are cineva si nu locuieste nimeni Lugoj

 • Familie tânără liniștită din lugoj luam an tinere bătrâni SINGURI pentru ale oferi tot confortul la bătrânețe an schimbul de locuință sunați cu incredere pentru mai multe detalii!

 • La o familie serioasa in Bucuresti 1. sotia fosta infirmiera cu experienta in ingrijirea varsnicilor Sunt o persoana foarte harnică,curată,îngrijită,responsabila Cu recomandare de la familia precedenta 2. sotul sofer cat. B fara antecedente penale sau rutiere sau alcool/anturajuri Suntem o familie evacuata abuziv din locuinta Rugam seriozitate maxima,oferim seriozitate si punctualitate! Tel: 0763.330.571 Ionescu Va multumim!

 • Cautam bona pt baietelul nostru de 1 an si 8 luni , in Dumbrăvița, zona Kaufland. Program 8.30-16.30! Tel. 0720853284

 • Caut o doamna serioasa, pentru menaj si ingrijire persoana cu handicap, iubitoare de animale, preferabil din zona Traian. Detalii si informatii la telefon sau pe site

 • Caut o doamna serioasa, pentru menaj si ingrijire persoana cu handicap, caruia sa ii placa si animalele, cam 2 ore, a cate 2 sau 4 zile pe saptamana, in schimb preferabil din zona Traian. Detalii si informatii la telefon sau pe site

 • Doresc sa ingrijesc persoane varstnice 6 ore pe zi

 • Angajez PENSIONARA pentru curatenie, menaj casa si pentru a avea grija de un batran constient care se deplaseaza cu cadru. Este nevoie mai mult dimineata cateva ore dar putem colabora in mai multe feluri: 1. Lucrand 8ore/zi (oricate zile doriti pe sapt) = 50lei/zi; 2. Lucrand 4ore/zi (6zile/sapt) = 200lei/sapt. 3. Ofer cazare + masa + 30lei/zi (5-6zile/saptamana)=200lei/sapt; 4. Program normal 6ore/zi/6zile/sapt =1500lei net/luna. Locatia se afla in zona Metrou Costin Georgian- bd. 1decembrie1918

 • Tânără de 30/de ani, cu cunoștințe de pedagogie si psihologie și cu experiență în îngrijirea copiilor, vorbitoare de romana si maghiara îngrijesc copii de orice vârstă. Pret 10-15 lei pe ora. Aștept oferte serioase pe mail.

 • Tânără de 30 de ani, vorbitoare de romana, maghiara si engleza, cu cunoștințe de pedagogie si psihologie si cu experiență în îngrijirea copiilor caut sa am grija de copii. Aștept oferte pe mail.

 • Tânără de 30 de ani cu cunoștințe de pedagogie si psihologie si cu experiență in îngrijirea copiilor caut urgent loc de munca in domeniu.

 • Tânără de 30 de ani, cu cunoștințe de pedagogie si psihologie, vorbitoare de romana, maghiară si engleza, cu experiență in îngrijirea copiilor caut URGENT loc de munca in Târgu Mureș sau Sângeorgiu de Mureș. Aștept oferte serioase pe mail.

 • Tânără de 30 de ani, vorbitoare de română și maghiară, cu cunoștințe de pedagogie si psihologie si cu experiență in îngrijirea copiilor îmi ofer serviciile. Aștept oferte serioase pe mail. Va multumesc

 • Salveaza cautarea