Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Ingrijire persoane

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Iti place sa conduci si esti atenta la nevoile celor din jur? Ti-ar placea sa lucrezi ca ingrijitor batrani? Aplica acum, vei avea multiple beneficii! - Contract de munca pe perioada nedeterminata - Cazare asigurata contra cost - Salariul porneste de la 8,00 lire pe ora si poate ajunge pana la 10,00 lire pe ora - Asistenta in obtinerea NINO si cont bancar - 28 de zile de concediu platit pe an Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a lucra pe acest post? Trebuie sa vorbesti engleza, sa iti placa sa conduci si sa fii atenta la nevoile celor din jur! Aplica acum cu CV-ul prin e-mail: office@brilliantrecruitment.ro Telefon: 0040350417794, 0773345679 Program: Luni - Vineri, 09-17

 • Selectam femei pentru a lucra in Anglia, in Azile de batrani! Beneficii: - Contract de munca pe perioada nedeterminata, full-time, cu posibilitatea de a efectua ore suplimentare - Salarizarea porneste de la 8,20 lire pe ora, dupa 4 luni creste la 8,50, iar dupa un an de zile la 8,80 lire pe ora - Turele de noapte si turele lucrate in sarbatori legale se platesc cu 0,50 lire in plus pe ora - Cazarea este asigurata contra cost - 28 de zile concediu de odihna platit pe an - Asistenta in obtinerea contului bancar si NINO - Veti avea aceleasi drepturi si obligatii ca ale unui cetatean englez! Cerinte: - Cunostinte de limba engleza la nivel mediu - Experienta, poate fi si non-profesionala (daca ati ingrijit un varstnic, poate fi cineva din familie) - Disponibilitate rapida de plecare - Seriozitate si profesionalism Aplica acum cu CV-ul! Locuri limitate!

 • Selectam femei, barbati, cupluri pentru a lucra in Anglia, pe postul de Infirmier/Ingrijitor batrani! Cu/fara experienta! Poti aplica daca: - Vorbesti limba engleza la nivel conversational - Iti doresti un loc de munca stabil, pe perioada nedeterminata - Ai o experienta in ingrijire batrani, chiar si in familie (nu este obligatoriu, dar constituie un avantaj) - Esti dispus sa te relochezi (daca locuiesti deja in Anglia) - locatia in care vei lucra este stabilita de angajator, in functie de locuri vacante, nivelul de engleza, etc. - angajatorul ofera cazare - Ai permis de conducere categoria B (doar pentru oferta de infirmier pe comunitate) Programe: - Infirmieri/Ingrijitori batrani in Azile - Infirmieri/Ingrijitori batrani la domiciliul pacientului (pe comunitate) Beneficii: - Contract de munca pe perioada nedeterminata, full-time, cu posibilitatea de a efectua ore suplimentare - Salarizare cuprinsa intre 7,85 si 10,00 lire pe ora brut, in functie de experienta si calificare - Cazare asigurata contra cost - 28 de zile de concediu platit pe an - Asistenta in obtinerea NINO si cont bancar Trimite CV-ul prin Facebook Messenger sau prin e-mail: office@brilliantrecruitment.ro! Iti stam la dispozitie si telefonic, de luni pana vineri, de la 09:00 la 17:00, la telefon 0040350417794, 0040773345679. Brilliant Recruitment - Seriozitate, experienta, responsabilitate, profesionalism! Companie de recrutare cu experienta de peste 4 ani - premiata al doilea an consecutiv de Camera de Comert si Industrie

 • Iti place sa conduci si esti o persoana sensibila si atenta la nevoile celor din jur? Vorbesti limba engleza la nivel conversational? Te incadrezi perfect in cerintele postului de Ingrijitor batrani la domiciliul pacientului, in Anglia! Beneficii: - Salariul este cuprins intre 8,00 si 10,00 lire pe ora, in functie de calificare si experienta - Cazarea este asigurata contra cost - 28 de zile de concediu platit pe an - Contract pe perioada nedeterminata - Bilet de avion decontat (in functie de oferta) - Asistenta in obtinerea NINO si cont bancar Cerinte: - Limba engleza la nivel conversational - Permis de conducere categoria B - Seriozitate - Profesionalism

 • Buna ziua! Am 22 de ani si doresc sa ajut la menaj sau ingrijirea unei persoane varstnice sau a unui copil. Studiez Medicina in anul 4, am facut cursuri de prim-ajutor, pot oferi ajutor la teme - am fost o eleva pasionata, predau engleza, sunt empatica si respectuoasa. Menajul nu imi impune probleme, stiu sa spal, calc, gatesc si sunt atenta la detalii. Situatia mea curenta imi impune gasirea unei locuinte, deci a locui permanent pe perioada colaborarii cu persoana in cauza este singura mea cerinta. Din aceasta cauza accept faptul ca salariul va fi scazut pentru a compensa. Va rog sa ma contactati prin mesaj aici sau pe mail: Nu am acces la numarul de telefon afisat. Multumesc!

 • Buna ziua! Am 22 de ani si doresc sa ajut la menaj sau intretinerea unei persoane varstnice sau a unui copil. Studiez Medicina in anul 4, am facut cursuri de prim-ajutor, pot oferi ajutor la teme - am fost o eleva pasionata, predau engleza, sunt empatica si respectuoasa. Menajul nu imi impune probleme, stiu sa spal, calc, gatesc si sunt atenta la detalii. Situatia mea curenta imi impune gasirea unei locuinte, deci a locui permanent pe perioada colaborarii cu persoana in cauza este singura mea cerinta. Din aceasta cauza accept faptul ca salariul va fi scazut pentru a compensa. Va rog sa ma contactati prin mesaj aici sau pe mail: Nu am acces la numarul de telefon afisat. Multumesc!

 • Caut bona pt. 2 copii(6 și 10 ani) Program 12-17. Zona Împărat Traian-Botosani Alte informații la tel. 0741281109

 • Tânără de 30 de ani, vorbitoare de română și maghiară, cu cunoștințe de pedagogie si psihologie si cu experiență in îngrijirea copiilor îmi ofer serviciile. Aștept oferte serioase pe mail. Va multumesc

 • Tânără de 30 de ani, cu cunoștințe de pedagogie si psihologie, vorbitoare de romana, maghiară si engleza, cu experiență in îngrijirea copiilor caut URGENT loc de munca in Târgu Mureș sau Sângeorgiu de Mureș. Aștept oferte serioase pe mail.

 • Tânără de 30 de ani cu cunoștințe de pedagogie si psihologie si cu experiență in îngrijirea copiilor caut urgent loc de munca in domeniu.

 • Tânără de 30 de ani, vorbitoare de romana, maghiara si engleza, cu cunoștințe de pedagogie si psihologie si cu experiență în îngrijirea copiilor caut sa am grija de copii. Aștept oferte pe mail.

 • Tânără de 30/de ani, cu cunoștințe de pedagogie si psihologie și cu experiență în îngrijirea copiilor, vorbitoare de romana si maghiara îngrijesc copii de orice vârstă. Pret 10-15 lei pe ora. Aștept oferte serioase pe mail.

 • Echilibrata, sociabila, vesela, blanda, asta sunt eu, si caut un copilas dragalas de care sa am grija, pe o perioada lunga de timp! (Sunt fumatoare) De preferat, cu o varsta apropiata de 2 ani sau 2 ani+ ☺ Accept si condita de a avea grija de un copil, la domiciliul meu , daca aveti disponibilitate sau sunteti nevoita\nevoit sa parasiti tara! Pret pe ora pt 8 ore - 11,5 lei Pret pe ora pt 10\12 ore-9 lei Caut program de Luni-Vineri! Pentru orice intrebare, va stau la dispozitie la nr de telefon 0733767210!

 • Agentia Bona MIA recruteaza si plaseaza Babysitter , pentru familii din Bucuresti. Se cauta persoane cu experienta in cresterea copiillor mici. Va rugam sa ne contactati la tel: 0722320045/ 0722320069, sau trimiteti cv-ul la adresa: recrutare@bonamia.ro. Nu se percepe nicio taxa.

 • Agentia BONA MIA recruteaza si plaseaza personal pentru Ingrijire batrani la domiciliu, pentru familii din Bucuresti , la program INTERN Se ofera cazare, masa si salariu motivant. Nu se percepe nicio taxa de plasare.

 • Workforce este o agenție britanică de recrutare specializată în furnizarea de personal calificat clienților noștri din domeniile: Mobilă & Textile, Automotive și domeniul Medical. Oferim: • Contract de muncă direct cu angajatorul pe perioadă nedeterminată; • Salarizare standard pentru Asistenți Medicali cu PIN (înregistrați în UK) de la £15.45 – £16.45 pe oră în primele 3 luni (în funcție de schimbul de lucru) și ore suplimentare garantate de la £17.45 – £19.45 pe oră; • Salarizare standard pentru Infirmieri de la £7.85 – £8.03 pe oră în primele 3 luni (în funcție de schimbul de lucru) și ore suplimentare garantate de la £9.85 – £11.03 pe oră; • Creștere salarială după primele 3 luni; • Cazare contra cost oferită de către angajator; • Suport în obținerea National Insurance Number și deschiderea contului bancar; • Înregistrare în Sistemul Național de Pensii. Cerințe: • Experiență relevantă în domeniul medical / îngrijirii adulților; • Cunoașterea limbii engleze la nivel conversațional; • Calificare (pentru Asistenți Medicali). Locații disponibile: Cheshire, Shropshire – Anglia Mai avem posturi disponibile și în alte locații din Anglia. Pentru mai multe detalii sunați la birou, program Luni-Vineri: 8-18 Aplică acum sau contactează-ne dacă ai experiență!

 • Agentia Lebensgfuhl 24 Std Austria zona Steirmarkt ingrijire batrani la domiciliu are locuri disponibile. Turnus de 28 zile. Salariile sunt in functie de caz de la 55 euro/zi pana la 70 euro pe zi comision 8% din salariu si este retinut direct din salariu de agentia din Austria. Transport organizat si asigurat dus – intors de agentie platit de familie. Mai multe informatii la nr. de telefon : 0040726145958.

 • Caut femeie serioasa pentru a îngriji un bătrân în Călărași. Pentru mai multe detalii sunați la Nr aceasta: 0721623111

 • Am nevoie de un barbat,pana in 31 de ani, sa fie serios,igienic,sociabil,pentru a ingriji un baiat bolnav de 29 de ani,la domiciliu zi si noapte.Handicap grad 1 locomotor (doar la picioare). Ofer salariu decent,cu carte de munca de la primarie. Pentru mai multe detalii 0728534866.

 • Salveaza cautarea