Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Activitati tehnice si mecanice

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Cerinte: Experienta anterioara in acest sector (de preferat, dar nu esentiala) Absolvent inginerie navala / inginerie mecanica / management sau institut tehnic Cunostinte de desen tehnic (Preferabil cu experienta practica) Buna cunoastere a limbii engleze si, de preferinta, a limbii italiene Buna cunoastere a programelor de desen tehnic(ArhiCAD,AutoCAD) Bunavointa, spirit de echipa, adaptare si flexibilitate Disponibilitate pentru deplasari scurte Permis auto (cat. B) Responsabilitati: Asistarea sefului de santier in toate demersurile zilnice – adminsitrative si de productie Relatia administrativa cu contractorul Raportare periodica – SAL (stadiu avansare lucrari), etc Beneficii: Salar motivant Pentru RELOCARE se asigura: cazare, 1 masa calda / zi lucratoare asigurata de santier Contract de munca pe perioada nedeterminata – Full Time Se oferta training la locul de munca

 • Cerinte: Experienta in domeniu - minim 1 an; Seriozitate si profesionalism; Abilitati tehnice si practice in citirea unui proiect; Proceduri de calitate specifice pentru tamplarie; Respectarea termenelor de predare a lucrarilor; Pastrarea in conditii optime a echipamentelor si sculelor de lucru; Permis auto, reprezinta avantaj. Responsabilitati: Selecteaza si pregateste materialul de lucru; Croieste (debiteaza) mobilier pentru constructii; Monteaza, asambleaza mobilier sau parti componente; Debiteaza placi din lemn, mdf s alte materiale pe masini-unelte si agregate; Intretine si regleaza masini-unelte; Aplica procedurile tehnice de lucru in vederea asigurarii cerintelor de calitate. Beneficii: Pachet salarial atractiv, bazat pe experienta, cunostinte si performanta; Diferite bonusuri si prime; Se asigura / deconteaza transport; Dezvoltarea carierei intr-o companie cu o vechime de peste 15 ani in domeniul productiei de mobilier; Conditii de munca deosebite. Pentru informaţii suplimentare ne puteţi contacta la nr de telAşteptăm CV-ul dumneavoastră la adresa de e-mail

 • S.C. SFL TECHNOLOGIES S.R.L. angajeaza PROIECTANTI, TEHNICIENI, DESENATORI TEHNICI Cerinte: - cunostinte tehnice (notiuni desen tehnic) - proiectare AUTOCAD (nivel mediu, mediu-avansat, avansat) - vedere in spatiu Localitate : TARGOVISTE, Dambovita Lucru intr-un mediu placut si intr-o echipa profesionala. Contract de munca pe perioada nedeterminata cu respectarea legislatiei in vigoare. Pachet salarial atractiv. Depunere CV la email : Telefon 0345 103 462

 • Candidatul ideal: - studii 10 clase; - rezistenta la efort; - constitutie atletica; - punctualitate; - seriozitate; Descrierea jobului - incarcarea si descarcarea marfurilor in / din mijloacele de transport; - aranjarea marfurilor in depozit conform instructiunilor Sefului de Depozit; - pregatirea comenzilor pentru livrare; - manipularea marfurilor in conditii de siguranta; Beneficii: - tichete de masa - salariul brut oferit: 2081 lei; Pentru mai multe informatii va rugam sa contactati direct Ascensorul Romservice Company.

 • Angajam OSPATAR CU EXPERIENTA minima pentru restaurant-pensiune situat in Magura. Se ofera: salariu motivant + transport asigurat/decontat. Pentru detalii sunati la numarul de telefon 0745 07 06 05 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, etaj.

 • Candidatul ideal: studii medii/calificat/necalificat cunostinte de mecanica conditie fizica Descrierea jobului: preia, transporta si preda produsul si alte materiale, in conditii optime pregatirea materialelor in vederea montajului Bonusuri: se oferta tichete de masa se ofera procent din lucrarile executate

 • Candidatul ideal: - Studii in domeniul electric: scoala profesionala, liceu profil electric (calificare electrician); - Reprezinta un avantaj experienta in realizarea de reparatii pe partea electrica si mecanica motoare electrice; - Initiativa si dorinta de invatare; - Responsabilitate si seriozitate; - Persoana organizata, atenta la detalii; - Abilitati de lucru in echipa, comunicare eficienta si respectuoasa cu clientii. Descrierea jobului: -Mentinerea, intretinerea/mentenanta si repararea motoarelor electrice (ascensoare); -Transportul motoarelor electrice cu mijloacele de transport aflate in dotarea firmei si conform permiselor de conducere detinute de catre angajat; -Manipularea motoarelor electrice la sediul firmei sau la punctele de amplasare in teren a acestora; -Operatii de instalare, punere/repunere in functiune sau inlocuire a motoarelor electrice; Beneficii: - tichete de masa - se ofera procent din lucrarile executate; - salariul brut oferit: 2080 lei; Pentru mai multe informatii va rugam sa contactati direct Ascensorul Romservice Company.

 • Meserias responsabil pentru intretinerea si efectuarea micilor reparatii care intervin in cladirea unui hotel.

 • Angajam SUDORI - CONFECTII METALICE- cu experienta pentru fabrica cu peste 100 de salariati ,ce executa confectii metalice si parti componente. Program de lucru: 8 ore/zi, de luni pana vineri, 7:00-15:00. Se ofera: salariu motivant + tichete de masa in valoare de 15 lei/zi lucrata. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0745070605 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • Candidatul ideal - Experienta in domeniul sistemelor de securitate de minim 1 an; - Permis conducere categoria B obligatoriu - Cursul de formare profesionala pentru meseria de “tehnician de sisteme de securitate“ este un avantaj; - Abilitati tehnice si cunoasterea notiunilor elementare pentru curenti slabi si circuite electrice simple; - Seriozitate, punctualitate, loialitate, spirit de echipa; - Cunostinte de retelistica si infrastructuri IT prezinta avantaj in desfasurarea activitatii. Descrierea jobului Responsabilitati: In functie de cunostintele detinute se stabilesc atributiile . Realizarea cablarii si instalarii sistemelor de securitate comercializate de firma: sisteme antiefractie, supraveghere video, control acces, pontaj, interfonie / videointerfonie, sonorizare, automatizari, etc.; Punerea in functiune si efectuarea programari sistemelor de securitate instalate; Executarea operatiunilor de interventie, service si mentenanta pentru clientii din portofoliu; Intocmirea documentatiei necesare fiecarei interventii (fisa de interventie, fisa intrare in service/ mentenanta, process verbal de predare primire etc.); Intretinerea sistemelor de securitate aflate in garantie si post- garantie; Instructaj de folosire a echipamentelor instalate catre beneficiarii firmei; Asigurarea asistentei tehnice catre clientii firmei. Oferta noastra pentru viitorul nostru coleg: - salariu atractiv peste media din domeniu , - prime in functie de performata in instalari - masina , laptop si telefon seriviciu - program de lucru normal - mediu de lucru dinamic, in cadrul unei colectiv tanar si motivat; - posibilitatea dezvoltarii carierei profesionale si dobandirii de noi competente; Descrierea companiei ALERT SOLUTIONS SRL este o firma specializata in domeniul sistemelor de securitate, autorizata si agreata de IGPR. Misiunea noastra este sa venim in intampinarea cerintelor clientilor nostri si sa le depasim asteptarile printr-o oferta de servicii complete, la un raport calitate-pret fara concurenta. NU raspundem la mesaje prin PUBLI24 !!!

 • Beneficii: Pachet salarial atractiv Loc de munca stabil Tichete de masă (15 RON/tichet/zi) Decontarea transportului (2 linii) Card de sanatate Calificare la locul de munca Prima 100 EUR la semnarea contractului Cerinte: Persoane dinamice, comunicative Etica profesionala Cunostinte cablaj tablouri electrice – constituie avantaj Cei interesaţi sunt rugaţi să depună un CV la adresa de e-mail: cariere@energom.ro Sau: Vă aşteptăm cu interes la sediul nostru de pe str. Luncii nr. 5A (incinta Grup 4 Instalatii), Cluj – Napoca, pentru depunere CV/interviu, de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00– 16:00 Detalii suplimentare la nr. De telefon: 0264403828

 • Tehnician frigotehnist cu sau fara experienta.

 • Jaeggi Industries SRL Sibiu, parte a Grupului Guentner, angajam colegi pentru posturile de productie: - montatori subansamble, - sudori, - magazineri( avantaj atestat de stivuitorist), - electricieni montaj, - operatori testare, - operatori cnc, - operatori spalare. Avem in organigrama posturi care nu necesita calificare sau experienta dar si unele pentru care calificarea este necesara. Ramane sa va contactam in functie de optiunea dumneavoastra. Oferim pachet salarial atractiv, acordam tichete de masa( 15 lei/zi dar si meniu subventionat la cantina, bonus lunar de productivitate, decontam sau asiguram transport pe anumite rute. Posibilitatea de a avansa in cariera. Posibilitatea de a lucra delegat in celelalte locatii Guentner din UE. Traininguri pe dotari tehnice de ultima generatie, calificari pe diferite meserii. Mediul de lucru este curat si placut! Numai candidatii considerati corespunzatori vor fi contactati!

 • Cautam colegi care sa lucreze pe linia de montaj a partii de putere aferente schimbatoarelor de caldura. Responsabilitati: - montarea reperelor electrice conform schitei tehnice, - mentinerea zonei de lucru intr-un mod ordonat Profil candidat: - studii tehnice, calificare in domeniu; - experienta profesionala anterioara constituie avantaj . Oferim pachet salarial atractiv si posibilitatea de a creste in cariera. Se lucreaza in doua schimburi intr-un mediu curat, fabrica noua, prima fabrica- gradina verde din Romania.

 • SERVICE AUTO MULTIMARCA angajează MECANIC AUTO. Cunostinte de intretinere si reparatii autovehicule . Experienta in domeniul constituie avantaj . Program luni-vineri 8 - 17 Salariu atractiv ! Pentru mai multe detalii va rugam sa ne sunați!

 • Angajam cu contract de munca tehnicieni mentenanta pentru desfasurare activitate pe plan local, lucrari de intretinere si reparatii in domeniile electric, electromecanic, frigotehnie, etc pentru statii de carburanti si supermarketuri. Relatii la telefon: 0769.010.240. Va rog sa trimiteti CV-urile dumneavoastra pe adresa de e-mail: florina.stoian@regioimpex.ro.

 • Angajam cu contract de munca electricieni si frigotehnisti din zona de vest a tarii pentru desfasurare activitate pe plan local, lucrari de intretinere si reparatii in domeniul electric si HVAC/ instalatii de frig pentru statii GPL si supermarketuri. Relatii la telefon: 0769.010.240 sau e-mail:

 • Societate comerciala angajeaza in urmatoarele domenii: instalatii termice si sanitare, instalatii electrice si instalatii frigorifice. Se ofera pachet salarial atractiv plus bonuri de masa. Diploma de bacalaureat reprezinta un avantaj. CV-ul se transmite pe adresa de e-mail: office@andocom.ro Informatii suplimentare puteti obtine de Luni pana Vineri intre orele 09:00-16:00 la nr. 0722 323 221

 • Cerinte: - cunostinte operare PC - sa stie sa masoare cu sublerul, micrometrul etc. - seriozitate si atentie la detalii Responsabilitati: - preluarea semifabricatelor si pregatirea acestora pentru prelucrare (debavurare, pilire muchii etc.) - urmarirea planificarii si respectarea acesteia - interpretarea desenului tehnic si a fisei de lucru - setarea parametrilor masinii - executarea piesei si verificarea acesteia - pastrarea masinii si sculelor in conditie optima de functionare (completare cu emulsie, ungerea conurilor etc.) - pastrarea curateniei la locul de munca Beneficii: - specializare la locul de munca - salariu pe masura aportului in cadrul firmei - munca in cadrul unei echipe tinere intr-un mediu cu dotari de ultima generatie Pentru mai multe detalii, va rugam sa sunati la numarul de telefon: 0762203673

 • Firma de instalatii din Bucuresti care opereaza atat in sistem de interventii, cat si programari, cauta un instalator priceput care poate rezolva orice problema in instalatii. Activitatile sunt acordate la alegere. Comision 50% si libertate de miscare. Post potrivit pentru persoana independenta. Castigurile sunt pe masura activitatii. Se cer scule si auto propriu. Se deconteaza benzina. Pentru detalii 0766144441, Cristian

 • Salveaza cautarea