Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Activitati tehnice si mecanice

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Companie multinationala din Parcul Industrial Prejmer angajam Electrician Intretinere Masini si Utilaje. Profilul candidatului: - calificare în domeniul electric; - minim 1 an experienţă în diagnosticare, întreţinere si reparatii maşini şi utilaje; - disponibilitatea de a lucre in schimburi Responsabilitati: - verificarea, diagnosticarea, repararea, executarea sau modificarea precum și întreținerea mașinilor; - efectuarea reviziilor periodice conform planurilor de întreținere; - remediază şi înregistrează defecţiunile în programul de evidenţă a defectelor; - propune şi implementează soluţii de îmbunătăţire în vederea reducerii numărului de defecţiuni şi a timpului de staţionare; - instalare și punere în stare de funcționare a mașinilor și utilajelor electrice și hidraulice; - efectuează reparațiile solicitate cât mai eficient, fără a bloca procesul de producție; - răspunde prompt solicitărilor venite din partea șefului direct; - participă activ la îmbunatațirea performanțelor echipei din care face parte; - întocmește necesarul de piese de schimb, în vederea realizării reviziilor periodice, pe baza cărţii tehnice Oferim: - salariu atractiv - tichete de masa - bonus de performanta - transport asigurat gratuit. Pentru detalii sunati la numarul de telefonsau puteti trimite cv-ul dvs. la adresa de email:

 • Angajam instalator apa Olanda .Beneficiile dvs: - salariu atractiv net de 2150 Euro/ luna; -cazare asigurata; -contract de munca legal în Olanda; -concediu 24 zile/an; -orele suplimentare se platesc cu un bonus de 25%; -asigurare în caz de accident; -asigurare medicala; -dreptul la pensie; -alocatie 190 EUR lunar/copil sau student; -loc de munca stabil si sigur. Candidatul ideal trebuie sa aiba experienta în domeniu. Informatii suplimentare la 0747- 167 732 sau 0747 * 167 733 .

 • Beneficiile dvs: - salariu atractiv net de 2150 Euro/ luna; -cazare asigurata; - contract de munca legal în Olanda; -concediu 24 zile/an; - orele suplimentare se platesc cu un bonus de 25%; -asigurare în caz de accident; -asigurare medicala; -dreptul la pensie; - alocatie 190 EUR lunar/copil sau student; -loc de munca stabil si sigur ; Candidatul ideal trebuie sa îndeplineasca urmatoarele cerinte: - cunostinte de limba olandeza; - experienta în domeniu; Informatii detaliate la 0747- 167 732 sau 0747 * 167 733 .

 • Service auto angajeaza mecanic auto si ucenic, in regim full time si de colaborare. Zona Calea Vitan;

 • Service auto angajeaza mecanic auto cu experienta in marcile VW -Audi, in regim full time si de colaborare. Zona Calea Vitan;

 • in regim full time si de colaborare pt. service auto zona Calea Vitan, specializat in marcile vw-audi.

 • Seturi sudura autogena:furtune, reductoare, truse, etc. Lichidare, preturi ff avantajoase.

 • Daca esti pasionat de domeniul auto si in cautarea unui loc de munca te asteptam sa faci parte din echipa noastra. Compania, INTERACTIV SERVICE SRL, avand drept principal obiect de activitate repararea si intretinerea autovehiculelor (camioane, remorci, semiremorci, trailere), angajeaza mecanici auto cu sau fara experienta. Oferim pachet salarial motivant, conditii de munca de calitate, precum si o permanenta instruire si posibilitatea de acumula cunostinte profesionale. Persoanele interesate sunt rugate sa depuna cv-uri pe adresa de mail cornel.pitur@interactivservice.ro sau sa ne contacteze la numarul de telefon 0733555401.

 • Service auto autorizat RAR, situat in Bucuresti - Sector 5, cauta: MECANIC AUTO Cerinte: minim doi ani experienta in domeniu experienta de lucru cu Mercedes Benz Responsabilitati: Intretinere si reparare a autoturismelor (mecanica auto si motoare) in conformitate cu tehnologia producatorului si documentatia specifica de lucru, in vederea realizarii conformitatii autovehiculului si satisfacerii cerintelor si asteptarilor clientilor. Program: Luni - Vineri 10:00 - 18:30 (8h/zi) Salariu: 3.000 - 3.500 lei net cu posibilitate de crestere, contract perioada nedeterminata. Pentru programarea unui interviu, va rog sa ma contactati la 0724 326 743 -

 • Firma specializata in domeniul acoperirilor metalice cu sediul in Bucuresti angajeaza: galvanizatori, slefuitori si muncitori necalificati. Pachete salariale atractive+bonusuri in functie de realizari si aptitudini Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic la: 0722.274.235. Va asteptam!

 • Vand ham de siguranta pentru lucrul la inaltime sau pentru alpinisti.Hamul nu este nou,dar este in stare foarte buna.Hamul il vand cu 250 de lei.

 • OFERIM: - Pachet salarial atractiv - Mediu de lucru placut, intr-o companie care este in continua ascensiune - Bonusuri de performanta - Prime de sarbatori - Conditii foarte bune de lucru - Se ofera RELOCARE ( daca este cazul ) Pentru mai multe detalii va rog sa ne contactati la numerele de telefon: 0724 994 858 / 0730 449 941 / 0748 121 277. Va asteptam si la sediul firmei de pe Blv. Eroilor de la Tisa, nr 37 A etajul 1, Timisoara, intre orele 9:00 - 18:00 de luni pana vineri.

 • Responsabilitati: -Monteaza instalatiile interioare de apa rece si calda pentru uz menajer; -Monteaza instalatii pentru stingerea incendiilor; -Monteaza utilaje utilizate in intalatiile de canalizare; -Monteaza instalatiile de canalizare; -Remediaza defectiunile de orice tip aparute la instalatiile montate. Ce iti oferim noi: -Salar satisfacator; -Bonuri de masa; -Prima de Craciun si de Paste; -Diurna (Pentru lucrarile in care se deplaseaza peste 50 km). Program de lucru: 08:00 – 16:30 cu 30 min pauza de masa. Postul necesita experienta! Autorizatie Anre ( Constituie un avantaj ). Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze de luni – vineri, in intervalul orar 09:00 – 18:00 la numerele de telefon 0724 994 858 / 0730 449 941 sau ne puteti trimite cv-ul pe adresa de e-mail Adresa: Bulevardul Eroilor de la Tisa, nr. 37 A, vis – a –vis de fostul Abator, zona Complex - TIMISOARA.

 • ANGAJAM PERSONAL Operatori productie pentru materiale textile netesute (Vatelina) Responsabilitati: -preluarea, cantarirea, etichetarea, ambalarea si depozitarea produselor; -urmeaza intocmai instructiunile de lucru comunicate de seful de linie; -semnaleaza imediat orice anomalie sau abatere care apare in functionarea si exploatarea liniei de productie, calitatea produselor, starea de sanatate a colegilor; -efectueaza curatenia liniei de productie; -intervine imediat la inlaturarea anomaliilor aparute (in masura instruirii); -solicita ajutor in momente de criza si solicita informatii complete cu privire la sarcini. -execută curăţenia la locul de muncă zilnic. Oferim: -salar motivant -prima de productie -bonuri valorice 15 lei/zi; -spor de noapte 25%; -ore suplimentare – 175%; -ore suplimentare in week-end – 200%; -se deconteaza transport pentru cei de la sat; -se deconteaza abonamentul de transport pentru cei din oras. * Studii gimnaziale * Nu necesita experienta Pentru mai multe detalii va rog sa ne contactati la numerele de telefon: 0724 994 858 / 0730 449 941 / 0748 121 277, sau pe Va asteptam si la sediul firmei de pe Blv. Eroilor de la Tisa, nr 37 A etajul 1, Timisoara, intre orele 9:00 - 18:00 de luni pana vineri.

 • OFERIM: - Pachet salarial atractiv - Mediu de lucru placut, intr-o companie care este in continua ascensiune - Bonusuri de performanta - Prime de sarbatori - Conditii foarte bune de lucru - Se ofera RELOCARE ( daca este cazul ) Pentru mai multe detalii va rog sa ne contactati la numerele de telefon: 0724 994 858 / 0730 449 941 / 0748 121 277. Va asteptam si la sediul firmei de pe Blv. Eroilor de la Tisa, nr 37 A etajul 1, Timisoara, intre orele 9:00 - 18:00 de luni pana vineri.

 • Responsabilitati: -Intrerupe tensiunea si separa instalatia sau partea de instalatie, dupa caz, la care urmeaza sa lucreze; -Identifica instalatia sau partea de instalatie in care urmeaza a se lucra; -Verifica lipsa tensiunii sau legarea imediata a instalatiei sau a partii de intalatie la pamant si in scurtcircuit; -Delimiteaza corespunzator conform Normelor de SSM zona de lucru; -Se asigura impotriva accidentelor de natura neelectrica care ar putea surveni pe parcursul executarii lucrarii; -Verifica integritatea izolatiei, ingradirilor, starea carcaselor; -Verifica instalatiile de protectie prin legare la nul si/sau legare la pamant; -Verifica echipamentul de protectia muncii; -Executa legaturile la pamant si in scurtcircuit in zona de lucru; -Autorizeaza accesul de lucru cu foc deschisa daca lucrarea o impune; Ce iti oferim noi: -Salar satisfacator; -Bonuri de masa; -Prima de Craciu si de Paste; -Diurna (Pentru lucrarile in care se deplaseaza peste 50 km). Program de lucru: 08:00 – 16:30 cu 30 min pauza de masa. Postul necesita experienta! Autorizatie Anre ( Constituie un avantaj ). Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze de luni – vineri, in intervalul orar 09:00 – 18:00 la numerele de telefon 0724 994 858 / 0730 449 941 sau ne puteti trimite cv-ul pe adresa de e-mail Adresa: Bulevardul Eroilor de la Tisa, nr. 37 A, vis – a –vis de fostul Abator, zona Complex - TIMISOARA.

 • Angajez in conditii avantajoase, mecanic auto cu experienta profesionala minima. Pentru relatii sulimentare telefon 0722237647

 • Responsabilitati: -Monteaza instalatiile interioare de apa rece si calda pentru uz menajer; -Monteaza instalatii pentru stingerea incendiilor; -Monteaza utilaje utilizate in intalatiile de canalizare; -Monteaza instalatiile de canalizare; -Remediaza defectiunile de orice tip aparute la instalatiile montate. Ce iti oferim noi: -Salar satisfacator; -Bonuri de masa; -Prima de Craciun si de Paste; -Diurna (Pentru lucrarile in care se deplaseaza peste 50 km). Program de lucru: 08:00 – 16:30 cu 30 min pauza de masa. Postul necesita experienta! Autorizatie Anre ( Constituie un avantaj ). Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze de luni – vineri, in intervalul orar 09:00 – 18:00 la numerele de telefon 0724 994 858 / 0730 449 941 sau ne puteti trimite cv-ul pe adresa de e-mail Adresa: Bulevardul Eroilor de la Tisa, nr. 37 A, vis – a –vis de fostul Abator, zona Complex - TIMISOARA.

 • *Postul necesita certificat ISCIR* 0724 994 858 / 0730 449 941

 • Cautam persoana dinamica, muncitoare și serioasa pentru postul de echipayor/dezechipator auto

 • Salveaza cautarea