Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Activitati tehnice si mecanice

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajam mecanic cu experienta pentru a lucra pe un aparat de ultima generatie cu laser pe partea geometrie roti masini. Conditii foarte bune de munca, clienti asigurati, venituri in functie de experienta + comision din lucrari. Program luni-vineri 8-17. Nu asiguram/decontam transportul. Persoanele interesate sa trimita un cv aici, sau mesaj cu cu nume si numar de telefon si ii contactam noi. Va asteptam in echipa noastra!

 • Angajam mecanici avansati si mecanici cu minim de experienta (schimb ulei, frane, componente). Conditii foarte bune de munca, clienti asigurati, venituri in functie de experienta + comision din lucrari. Program luni-vineri 8-17. Nu asiguram/decontam transportul. Persoanele interesate sa trimita un cv aici, sau mesaj cu cu nume si numar de telefon si ii contactam noi. Va asteptam in echipa noastra!

 • Firmă subcontractoare angajează tubulatori navali pentru șantierul naval Tulcea. Salariul se negociază în funcție de competențe. Detalii la telefon 0742783284.

 • Firma specializata si autorizata in domeniul sistemelor de securitate , angajeaza tehnician sisteme de securitate cu experienta . Cerinte : >Permis auto categoria B >Seriozitate >Punctualitate >Cunostiinte in domeniu(nivel mediu) Beneficii: >Program de lucru 8 ore/zi >Pachet salarial atractiv >Bonusuri/prime in functie de performante >Masina de serviciu Pentru alte detalii nu ezitati sa ne contactati . 0765.717.274

 • Firma specializata si autorizata in domeniul sistemelor de securitate , angajeaza tehnician sisteme de securitate cu experienta . Cerinte : >Permis auto categoria B >Seriozitate >Punctualitate >Cunostiinte in domeniu(nivel mediu) Beneficii: >Pachet salarial atractiv >Bonusuri/prime in functie de performante >Masina de serviciu Pentru alte detalii nu ezitati sa ne contactati . 0765.717.274

 • Angajare electrician curenți slabi, cu minima experienta în domeniu. Salariul în funcție de experienta și rezultate.

 • Companie specializata in productia de jante pentru biciclete isi mareste echipa si cauta persoanal pentru a ocupa pozitia de Operator productie in cadrul fabricii din Timisoara. Oferim: - Salariu de la 2.900 la 3200 RON brut; - Tichete de masă de 15 ron /zi lucrată; - Program de lucru în 2 (două) schimburi. - Transport asigurat in Timişoara/ in afara Timişoarei; - Bonusuri lunare de performanţă; - Prime de sarbatori; - Contract pe perioadă nedeterminată ; - Al 13-lea salariu; Cerinţe: - Experienta anterioara in productie/ fabrica reprezinta un avantaj. - Atenţie la detalii; - Seriozitate - Disponibilitate pentru lucrul în două schimburi; Responsabilităţi: - Alimentarea liniei de productie - Respectarea standardelor de calitate,a procedurilor şi instrucţiunilor de lucru. - Realizarea planului de producţie la volumul şi calitatea necesară; Contact: 0740.307.011

 • Angajez meseriaș reparați injectoare și pompe common rail cu experiența in domeniu.

 • fabrica de dresuri de dama cauta mecanic pentru masini textile producand dresuri

 • Mecanic auto cu experiență execut și în particular lucrări mecanice inclusiv distribuții motor. Ofer seriozitate și calitate lucrărilor efectuate. Puteți trimite mesaj in legătură cu problemele survenite la autoturism. Vă răspund în cel mai scurt timp posibil.

 • -ANGAJEZ VULCANIZATOR -pe perioada schimburilor de anvelope iarna-vara -contract de munca pe perioada determinata -indemnizatie avantajoasa (negociabila) -conditii de munca satisfacatoare RELATII -0766285764

 • Suntem un birou de proiectare care realizam proiecte la cerintele clientilor nostri din domeniile: ingineriei mecanice, industriale si navale: - Concept/ Prototipare - Basic design - Modelarea 3D a echipamentelor sau structurilor la cererea clientului - Planuri tehnice realizate pe baza modelului 3D cu ajutorul modulelor DRAFT al softurilor de modelare - Planurile de executie realizate pe baza planurilor tehnice - Liste de materiale pentru realizarea proiectelor - Specificatii de aprovizionare - Programe masina pentru debitat table sau profile - Calcule de rezistenta - Analiza FEA (Finite Elelement Analys) a structurilor - Asistenta tehnica a celor prezentate mai sus https://dms.licdn.com/playback/C5605AQHM3O9DfGTEdA/feedshare-aws-analyzed_servable_progressive_video?ev=beta&t=csbHIcXDiP5_1duyLFR_jxNRKryv5ICoXiIj6BFyV60 Pentru detalii suplimentare va rog sa ne contactati: Tel

 • Societate comerciala din Suceava angajeaza inginer service cu abilitati tehnice si practice in diagnoza si depanarea echipamentelor electronice. Se solicita: experienta anterioara, capacitate de asimilare informaţii şi abilităţi noi, permis categoria B, seriozitate si implicare maxima. Cv-urile se trimit la adresa:

 • Societate comerciala din Suceava angajeaza tehnician IT pentru lucrari de instalare si intretinere sisteme de securitate si automatizari, cu abilitati tehnice si practice. Se ofera salariu de 3000 lei lunar.Cerinte: experienta anterioara, capacitate de asimilare informaţii şi abilităţi noi, seriozitate, responsabilitate, implicare, integritate morala, permis categoria B (cerinta obligatorie).

 • Societate comerciala din Suceava angajeaza tehnician CATV cu abilitati tehnice si practice. Se ofera salariu de 3000 lei lunar. Cerinte: seriozitate, responsabilitate, implicare, integritate morala, permis categoria B (cerinta obligatorie).

 • Societate comerciala din Suceava angajeaza tehnician CATV cu abilitati tehnice si practice. Se ofera salariu de 3000 lei lunar. Cerinte: seriozitate, responsabilitate, implicare, integritate morala, permis categoria B (cerinta obligatorie).

 • Societate comerciala din Suceava angajeaza tehnician IT pentru lucrari de instalare si intretinere sisteme de securitate si automatizari, cu foarte bune abilitati tehnice si practice. Cerinte: experienta anterioara, capacitate de asimilare informaţii şi abilităţi noi, seriozitate, responsabilitate, implicare, integritate morala, permis categoria B (cerinta obligatorie). CV-urile se vor trimite pe e-mail:

 • Vand peugeot 207 din 2007 motor 1,4 diesel masina este in stare foarte buna acte la zi mai multe detalii la tel

 • Salveaza cautarea