Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Activitati tehnice si mecanice

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • angajam electrician cu atestat,pe perioada nedeterminata/salariu negociabil in functie de performanta.relatii la telefon:0799976035

 • Angajăm mecanici si electricieni auto. Mecanici- 2 posturi Electrician- 1 post Cerinte: Experienta in domeniu-constituie avantaj Bune abilități de munca in echipa. Absolvent de o școală de profil- constituie acantaj. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne trimiteți un CV, pe adresa de email

 • Atelier prelucrări prin aschiere, execută lucrări de: -strunjire -frezare -gaurire -debitare -sudura,etc. Pentru orice informații ne puteti contacta la numarul 0761951476. Persoana de contact-Adi

 • SERVICE AUTO sector 1 Angajeaza mecanic auto cu experienta, Se ofera salariu motivant+bonusuri in functie de performanta. Program flexibil si mediu de lucru profesionist. Detalii la telefon-0762.353.300 / 0769249306

 • Service auto multimarca autorizat RAR angajeaza personal. Se ofera salariu functie de performanta si experienta incepand de la 3 000 RON.

 • Angajam ELECTRICIAN AUTO cu experienta, salariu motivant si atractiv, negociabil in functie de cunostinte si pricepere. Rugam seriozitate. Atelierul este multimarca, dotat cu toate sculele si echipamentele necesare. (Excludem doritorii si consumatorii de bauturi alcoolice, in special in timpul programului) Locatia : Bucuresti, sector 6, str. Lujerului, nr. 32/34 (la 3-5 minute de statia de metrou Lujerului). Condiții: Pricepere, seriozitate, disponibilitate, mobilitate (de preferinta cu permis de conducere). Responsabilități: Intretinerea si repararea autovehiculelor (autoturisme si autoutilitare).

 • Angajam mecanic auto cu experienta, VULCANIZATOR – SERVICE ROTI, salariu motivant si atractiv, negociabil in functie de cunostinte si pricepere. Rugam seriozitate. Atelierul este multimarca, dotat cu toate sculele si echipamentele necesare. (Excludem doritorii si consumatorii de bauturi alcoolice, in special in timpul programului) Locatia : Bucuresti, sector 6, str. Lujerului, nr. 32/34 (la 3-5 minute de statia de metrou Lujerului). Condiții: Pricepere, seriozitate, disponibilitate, mobilitate. Responsabilități: Intretinerea si repararea autovehiculelor (autoturisme si autoutilitare).

 • Angajam MECANIC AUTO cu experienta, salariu motivant si atractiv, negociabil in functie de cunostinte si pricepere. Rugam seriozitate. Atelierul este multimarca, dotat cu toate sculele si echipamentele necesare. (Excludem doritorii si consumatorii de bauturi alcoolice, in special in timpul programului) Locatia : Bucuresti, sector 6, str. Lujerului, nr. 32/34 (la 3-5 minute de statia de metrou Lujerului). Condiții: Pricepere, seriozitate, disponibilitate, mobilitate (de preferinta cu permis de conducere). Intretinerea si repararea autovehiculelor (autoturisme si autoutilitare).

 • APTITUDINI: - Efectuarea lucrarilor de diagnoza si reparatii. - Urmarirea starii tehnice a mijloacelor de transport si anuntarea sefului direct la sesizarea unor defectiuni; - Stabilirea necesarului de piese de schimb si emiterea comenzilor necesare catre seful direct; - Executa si alte sarcini conform specificului locului de munca solicitate de seful direct sau de conducerea companiei. - Raspunde de efectuarea corecta si la timp a reparatiilor mijloacelor de transport; - Executa operatiile necesare astfel incat orice client sa fie multumit, avand o atitudine pozitiva. CERINTE: - Calificare profesionala in domeniu; - Experienta pe un post similar de minim 3 ani; - Permis auto - categoria B. - Cunostinte minime limba engleza - constituie un avantaj. *Automat cafea la dispozitia angajatilor. *Wi-Fi gratuit. *Salariu motivant. Tipul jobului: Perioada nedeterminata Contacte-mail:

 • Angajam mecanic auto cu experienta, OPERATOR GEOMETRIE ROTI, salariu motivant si atractiv, negociabil in functie de cunostinte si pricepere. Rugam seriozitate. Atelierul este multimarca, dotat cu toate sculele si echipamentele necesare. Gometrie 3D Ravaglioli, nou achizitionata. (Excludem doritorii si consumatorii de bauturi alcoolice, in special in timpul programului) Locatia : Bucuresti, sector 6, str. Lujerului, nr. 32/34 (la 3-5 minute de statia de metrou Lujerului). Condiții: Pricepere, seriozitate, disponibilitate, mobilitate (de preferinta cu permis de conducere). Responsabilități: Intretinerea si repararea autovehiculelor (autoturisme si autoutilitare).

 • Angajam, Operator / Consilier Service auto - preluare comenzi, salariu motivant si atractiv, negociabil in functie de cunostinte si pricepere. Rugam seriozitate. (Excludem doritorii si consumatorii de bauturi alcoolice, in special in timpul programului) Locatia : Bucuresti, sector 6, str. Lujerului, nr. 32/34 (la 3-5 minute de statia de metrou Lujerului). Condiții: Cunostinte in domeniul auto, cunostinte PC, pricepere in ofertare si relatii cu clientii, seriozitate, disponibilitate, mobilitate.

 • Firma de confectii metalice angajeaza operator plasma CNC. Nu este necesara experienta. Se asigura formarea. Trimiteti CV la adresa ; weld.manufacturing.com

  Repostat automat
 • Beneficiile dvs: salariu atractiv net de 2150 Euro/ luna; cazare,contract de munca legal în Olanda; concediu 24 zile/an; orele suplimentare se platesc cu un bonus de 25%; asigurare în caz de accident; asigurare medicala; dreptul la pensie; alocatie 190 EUR lunar/copil sau student;loc de munca stabil si sigur. Candidatul ideal trebuie sa aiba experienta în domeniu. Informatii detaliate la telefon 0738 . 665 . 425.

 • Locuri disponibile in fabrica de jucarii ca operator la banda – ambalat in cutii si etichetat produsele. Mediu de lucru placut, se lucreaza la standarde europene, si se castiga salariu avantajos 2150 euro net. Experienta in domeniu nu este obligatorie, se cere indemanare si sa nu existe probleme de sanatate, se face instructaj la locul de munca. Masa si cazarea sunt gratuite. Informatii detaliate la telefon 0738 . 665 . 425.

 • Beneficiile dvs: - salariu atractiv net de 2150 Euro/ luna; -cazare asigurata; - contract de munca legal în Olanda; -concediu 24 zile/an; - orele suplimentare se platesc cu un bonus de 25%; -asigurare în caz de accident; -asigurare medicala; -dreptul la pensie; - alocatie 190 EUR lunar/copil sau student; -loc de munca stabil si sigur ; Candidatul ideal trebuie sa îndeplineasca urmatoarele cerinte: - cunostinte de limba olandeza; - experienta în domeniu; Informatii detaliate la telefon 0738 . 665 . 425

 • Beneficiile dvs: -salariu atractiv net de 2150 Euro/ luna; -cazare,contract de munca legal în Olanda; -concediu 24 zile/an; -orele suplimentare se platesc cu un bonus de 25%; -asigurare în caz de accident; -asigurare medicala; -dreptul la pensie; -alocatie 190 EUR lunar/copil sau student; -loc de munca stabil si sigur. Candidatul ideal trebuie sa aiba experienta în domeniu. Alte informatii la telefon 0738 . 665 . 425 .

 • Beneficiile dvs: salariu atractiv net de 2150 Euro/ luna; cazare,contract de munca legal în Olanda; concediu 24 zile/an; orele suplimentare se platesc cu un bonus de 25%; asigurare în caz de accident; asigurare medicala; dreptul la pensie; alocatie 190 EUR lunar/copil sau student; loc de munca stabil si sigur. Candidatul ideal trebuie sa aiba experienta în domeniu. Informatii detaliate la telefon 0738 . 665 . 425.

 • Descrierea postului: Titularul Tehnician parcare se ocupă cu service-ul și administrarea sistemului de management al parcării complexului Iulius Mall Cluj. Descriere: - înlocuieşte tichetele de acces în parcare/alimentează cu tichete aparatele de taxare; - verifică starea monetarului din automatele de taxare; - verifică periodic configurările standard ale software-ului şi în caz de necesitate reiniţializează software-ul dispozitivelor; - verifică calitatea și buna funcționare a conexiunilor reţelei de comunicaţii; - execută lucrări de service şi reparaţii, în caz de necesitate, la echipamentele hardware ale sistemului: bariere, terminale acces, terminale ieşire, automate taxare, senzori defecţi, panouri de direcţionare defecte; - verifică periodic buna funcţionare a automatelor de taxat, a braţelor oscilante ale barierelor de acces, a senzorilor de semnalizare a locurilor din parcare ocupate/ libere; - verifică si curăţă pentru a asigura o funcţionare optimă: sistemul de imprimare tichete, senzorul și scannerul pentru tichete, calculatorul embedded terminal și detectorul auto; - verifică starea de curăţenie a componentelor multiplexor si a splitter-elor; Cerinţe: - studii medii sau superioare în domeniul tehnic/ telecomunicații; - limba engleză nivel mediu; - operare calculator; - cunoştinţe solide în domeniul tehnic; - rezistență la stres; - bune abilități de comunicare și relaționare. Se oferă: - Pachet salarial parte fixă și tichete de masă. Detalii și contact: Ne poți contacta la: 0264-206.400 CV-ul il poți trimite la adresa:

 • ANGAJĂM INSTALATOR Descrierea postului: - desfășoară activități de exploatare și mentenanță a instalațiilor aferente spațiilor comerciale; - asigură suportul necesar echipelor tehnice de mentenanță; - răspunde solicitărilor chiriașilor și proprietarului; - monitorizează activitatea firmelor subcontractoare, pentru zona sa de responsabilitate; - determină necesarul de materii prime, materiale și piese de schimb; - răspunde de încadrarea în timpul estimat pentru manoperă și de determinarea costurilor efective cu manopera. Cerințe: - Studii medii - liceu/școală profesională; - Calificare tehnică - instalator instalații HVAC, sanitare și stins incendiu sau lăcătuș mecanic; Cunoștințe sudură (deținător certificat în acest sens); - Experiență mentenanță tehnică clădiri (termic, climatizare, ventilații, instalații stins incendiu cu sprinklere, drencere și hidranți); - Abilități: comunicare, orientare către clienți, identificare de soluții, rezolvarea problemelor, capacitatea de învățare rapidă a echipamentelor și instalațiilor din clădire; - Disponibilitate de a lucra în schimburi; - Prezintă avantaj deținerea unui certificate privind calificarea de: Tehnician pentru sisteme și instalații de limitare și stingere a incendiilor; - Operare PC: Microsoft Office, e-mail;. - Deținerea unui atestat de fochist (valabil sau expirat de cel mult 2 ani) constituie un avantaj. Se oferă: - Pachet salarial motivant; - Condiții de muncă deosebite, într-un mediu dinamic și stimulativ. CV-urile se pot trimite la Centrul Informațional Iulius Mall Cluj sau pe adresa de email:

 • Descrierea postului: – Desfășoară activități de exploatare și mentenanță a instalațiilor aferente spațiilor comerciale; – Asigură suportul necesar echipelor tehnice de mentenanță; – Răspunde solicitărilor chiriașilor și proprietarului; – Monitorizează activitatea firmelor subcontractoare, pentru zonasa de responsabilitate; – Determină necesarul de materii prime, materiale și piese deschimb; – Răspunde de încadrarea în timpul estimat pentru manoperă și dedeterminarea costurilor efective cu manopera. Cerințe: – Studii medii – liceu/școală profesională; – Calificare tehnică – instalator instalații HVAC, sanitare șistins incendiu sau lăcătuș mecanic; – Cunoștințe sudură (deținător certificat în acest sens); – Experiență mentenanță tehnică clădiri (termic, climatizare,ventilații, instalații stins incendiu cu sprinklere, drencere și hidranți); – Abilități: comunicare, orientare către clienți, identificare desoluții, rezolvarea problemelor, capacitatea de învățare rapidă aechipamentelor și instalațiilor din clădire; – Prezintă avantaj deținerea unui certificate privind calificareade: Tehnician pentru sisteme și instalații de limitare și stingere aincendiilor; – Program de lucru în ture: 12h/24h, 12h/48h; Se oferă: – Pachet salarial parte fixă, tichete de masa și spor de weekend / noapte. Detalii și contact: Ne poți contacta la: 0733 480 290 CV-ul il poți trimite la adresa:

 • Salveaza cautarea