Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Activitati tehnice si mecanice

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Pentru clientul nostru, companie multinationala in domeniul logistic, recrutam Stivuitorist cu incarcare laterala: Program de lucru: 2 schimburi. Pachet salarial si de benefecii: -Salariu brut 3.300 lei --->1.941 lei net(in mana), dupa 3 luni 3.450 lei brut -Prima de eficienta 300 lei brut -Spor orele suplimentare: 200% -Tichete de masa 15 lei/zi lucratoare Pentru mai multe detalii va rog sa sunati la: 0729.496.686 - Lavinia

 • DESCRIERE JOB: efectuarea de cablaje, executa lucrari de instalare si intretinere a echipamentelor/instalatiilor de securitate, detectie si stingere a incendiului,TVCI, control acces, detectie a efractiei; configureaza softuri de aplicatie pentru echipamentele instalate, asigura calitatea lor , intervine pentru rezolvarea incidentelor. STUDII: medii tehnice finalizate (electric,electromecanic,automatizari) REPREZINTA UN AVANTAJ:cunostinte de instalare si service de echipamente de securitate, detectie a incendiului, TVCI, configurari soft si aplicatii pentru echipamentele integrate in sisteme de securitate; cunostinte PC- Word,Excel Outlook, despre retele de calculatoare, baze de date, configurari ale sistemelor de operare; detinerea unei certificari in domeniu; permis de conducere categ. B. Alte criterii: seriozitate, responsabilitate, punctualitate, capacitate buna de organizare a muncii si timpului, receptiv la nou, sa respecte standardele de lucru,sa manifeste dorinta de a invata. BENEFICII: un loc de munca stabil intr-un mediu placut, posibilitatea de a lucra intr-o echipa de profesionisti, se asigura cazare si diurna pentru deplasari in afara Bucurestiului, cursuri de specializare

 • SC Evalstar Serv SRL Beius isi propune angajarea a 4 noi persoane conform 4 posturi nou create si anume: 3 persoane pt operator CNC-operator la masini unelte cu comada numerica, 1 persoana pt.postul de Programator CNC-operator la masini unelte cu comada numerica, strict pe sectorul productiv-2815-Fabricarea lagarelor,angrenajelor,cutiilor de viteza si a elementelor mecanice de transmisie.Echipa de management a societatii a considerat oportuna crearea a 4 locuri de munca cu norma intreaga,pe perioada nedeterminata. Experienta in domeniu este obligatorie. Salariu atractiv. Cei interesati ne pot contacta telefonic sau la sediul societatii.

 • Angajam mecanic auto cu experienta, OPERATOR GEOMETRIE ROTI, salariu motivant si atractiv, negociabil in functie de cunostinte si pricepere. Rugam seriozitate. Atelierul este multimarca, dotat cu toate sculele si echipamentele necesare. Gometrie 3D Ravaglioli, nou achizitionata. (Excludem doritorii si consumatorii de bauturi alcoolice, in special in timpul programului) Locatia : Bucuresti, sector 6, str. Lujerului, nr. 32/34 (la 3-5 minute de statia de metrou Lujerului). Condiții: Pricepere, seriozitate, disponibilitate, mobilitate (de preferinta cu permis de conducere). Responsabilități: Intretinerea si repararea autovehiculelor (autoturisme si autoutilitare).

 • Angajam, Operator / Consilier Service auto - preluare comenzi, salariu motivant si atractiv, negociabil in functie de cunostinte si pricepere. Rugam seriozitate. (Excludem doritorii si consumatorii de bauturi alcoolice, in special in timpul programului) Locatia : Bucuresti, sector 6, str. Lujerului, nr. 32/34 (la 3-5 minute de statia de metrou Lujerului). Condiții: Cunostinte in domeniul auto, cunostinte PC, pricepere in ofertare si relatii cu clientii, seriozitate, disponibilitate, mobilitate.

 • Angajam MECANIC AUTO cu experienta, salariu motivant si atractiv, negociabil in functie de cunostinte si pricepere. Rugam seriozitate. Atelierul este multimarca, dotat cu toate sculele si echipamentele necesare. (Excludem doritorii si consumatorii de bauturi alcoolice, in special in timpul programului) Locatia : Bucuresti, sector 6, str. Lujerului, nr. 32/34 (la 3-5 minute de statia de metrou Lujerului). Condiții: Pricepere, seriozitate, disponibilitate, mobilitate (de preferinta cu permis de conducere). Intretinerea si repararea autovehiculelor (autoturisme si autoutilitare).

 • Angajam mecanic auto cu experienta, VULCANIZATOR – SERVICE ROTI, salariu motivant si atractiv, negociabil in functie de cunostinte si pricepere. Rugam seriozitate. Atelierul este multimarca, dotat cu toate sculele si echipamentele necesare. (Excludem doritorii si consumatorii de bauturi alcoolice, in special in timpul programului) Locatia : Bucuresti, sector 6, str. Lujerului, nr. 32/34 (la 3-5 minute de statia de metrou Lujerului). Condiții: Pricepere, seriozitate, disponibilitate, mobilitate. Responsabilități: Intretinerea si repararea autovehiculelor (autoturisme si autoutilitare).

 • Angajam ELECTRICIAN AUTO cu experienta, salariu motivant si atractiv, negociabil in functie de cunostinte si pricepere. Rugam seriozitate. Atelierul este multimarca, dotat cu toate sculele si echipamentele necesare. (Excludem doritorii si consumatorii de bauturi alcoolice, in special in timpul programului) Locatia : Bucuresti, sector 6, str. Lujerului, nr. 32/34 (la 3-5 minute de statia de metrou Lujerului). Condiții: Pricepere, seriozitate, disponibilitate, mobilitate (de preferinta cu permis de conducere). Responsabilități: Intretinerea si repararea autovehiculelor (autoturisme si autoutilitare).

 • APTITUDINI: - Efectuarea lucrarilor de diagnoza si reparatii. - Urmarirea starii tehnice a mijloacelor de transport si anuntarea sefului direct la sesizarea unor defectiuni; - Stabilirea necesarului de piese de schimb si emiterea comenzilor necesare catre seful direct; - Executa si alte sarcini conform specificului locului de munca solicitate de seful direct sau de conducerea companiei. - Raspunde de efectuarea corecta si la timp a reparatiilor mijloacelor de transport; - Executa operatiile necesare astfel incat orice client sa fie multumit, avand o atitudine pozitiva. CERINTE: - Calificare profesionala in domeniu; - Experienta pe un post similar de minim 3 ani; - Permis auto - categoria B. - Cunostinte minime limba engleza - constituie un avantaj. *Automat cafea la dispozitia angajatilor. *Wi-Fi gratuit. *Salariu motivant. Tipul jobului: Perioada nedeterminata Contacte-mail:

 • Tehnician sisteme securitate Candidatul ideal • Studii medii in domeniile: eletrotehnica, electronica si telecomunicatii - de preferat • Minime cunostinte legate de instalarea si intretinerea sistemelor de detectie si semnalizare incendiu, CCTV, control acces, interfonie, sonorizare, efractie; • Cunostinte in domeniul electronicii/ microelectronicii • Disponibilitate deplasari; • Fire dinamica si responsabila; • Cunostinte de operare PC; • Permis de conducere categoria B; Descrierea jobului Responsabilitati: • Realizarea de cablaje si conexiuni pentru sisteme de Securitate tehnica, conform documentatiei primite • Instalarea si punerea in functiune a sistemelor de securitate ( sisteme de detectie si alarmare antiefractie, sisteme de control acces, sisteme CCTV, sisteme de detectie si alarmare la incendiu, audio si videointerfonie, automatizari; • Programarea sistemelor de securitate instalate. • Realizarea operatiilor de interventie de urgenta si mentenanta la obiectivele cu care are societatea contract Oferta (bonusuri, beneficii): • oferta salariala in functie de experienta/cunostinte; • laptop/telefon/masina; • posibilitate de dezvoltare personala in domeniu prin participarea la cursuri si traininguri de specialitate; • echipament adecvat; Descrierea companiei Depisto este o companie ce activează pe piața instalatiilor electrice, a sistemelor de securitate și de protecție la incendiu. Cu o experiență de peste 10 ani, Depisto are un vast portofoliu de clienți din industriile: bancară, de construcții, dezvoltare imobiliară, securitate, energie, retail, turism, precum și din instituțiile publice: școli, spitale, primării. Depisto este structurată în trei divizii dotate cu resurse și expertiză de specialitate proprie, pentru a întâmpina solicitările clienților cu promptitudine și profesionalism: - Electrice (instalații electrice din segmentul construcțiilor – curenți tari și slabi) - Securitate (evaluarea riscului de securitate fizică; proiectarea, executarea și asigurarea mentenanței pentru sistemele de Securitate și detecție incendiu) - PSI (consultanță și întocmirea documentației PSI; comercializarea materialelor PSI; asigurarea mentenanței pentru stingătoare, sisteme de stingere și sisteme de evacuare a gazelor ferbinți)

 • Societate productie produse sanitare angajam muncitori calificati si necalificati, operatori masini unelte automate si semiautomate, vopsitori industriali, manipulanti marfa, lacatusi mecanici. Societatea este situata in str.Preciziei nr.3, sector 6 , Militari. Detalii la numarul de telefon : 0745.767.469

 • Dunapack Rambox, membru al Diviziei Packaging a Grupului Prinzhorn, deschide anul acesta o noua fabrica langa Bucuresti, in Bolintin Deal, dotata si utilata conform celor mai moderne standarde, oferind angajatilor un mediu placut si conditii de lucru deosebite. Pentru completarea echipei de productie angajam operatori, electricieni, mecanici si stivuitoristi. Oferim salariu motivant, tichete de masa, bonusuri de activitate, prime cu ocazia sarbatorilor si alte beneficii. Pentru programarea unui interviu va rog sunati la tel 0738381534 si trimiteti CV-ul pe email la adresa Va asteptam in echipa Dunapack. Mult succes !

 • Firma de constructii, cautam sa angajam mecanic intretinere utilaje si camioane. Se ofera salar motivant, program flexibil si cazare gratuita in Timisoara. tel

 • Buna ziua! Emerson angajeaza operator asamblare! Se cauta absolventi de liceu sau colegiu tehnic; Minim un 1 an experienta in domeniu tehnic sau pe o pozitie similara ( mecanic sau mentenanta); Program de lucru de Luni- Vineri in schimburi de 2 *Se cauta BARBATI * Salarulul si bonificarile se discuta in privat la numarul de telefon 0787838173 - Potra Voicu

 • Buna ziua! Emerson angajeaza operator asamblare! Se cauta absolventi de liceu sau colegiu tehnic; Minim un 1 an experienta in domeniu tehnic sau pe o pozitie similara ( mecanic sau mentenanta); Program de lucru de Luni- Vineri in schimburi de 2 *Se cauta BARBATI * Salarulul si bonificarile se discuta in privat la numarul de telefon 0787838173 - Potra Voicu

 • Buna ziua! Se cauta electricieni care sa completeze echipa partenerului nostru. Programul este de Luni- Vineri, transportul este decontat pana la sediu ( Baciu). Responsabilitati: -lucrari interioare, -posturi transformare -masuraturi pram Pentru mai multe detalii in privat la numarul de telefon 0787 838 173

 • Buna ziua! Caut oameni seriosi pentru munca in fabrica Program de L-V. Transportul asigurat pana la fabrica pentru persoanele din Gherla si Dej. Se cauta doar barbati momentan. Se ofera tichete zilnice de masa. Detalii despre salarizare si pozitii la numarul de telefon 0787 838 173

 • Clientul nostru este un important producator de porti si garduri din aluminiu. Cautam un sudor in aluminiu cu experienta! Responsabilitatile postului: - Pregatirea si verificarea aparatului de sudura; - Curatarea si verificarea partilor componente de eventualele defecte, impuritati; - Reglarea tensiunii/intensitatii curentului electric; - Utilizarea dispozitivelor de masura pentru controlul pieselor finite. Cerinte necesare ocuparii postului: - Studii de calificare in domeniu; - Experienta pe un post similar; - Spirit de observatie; - Viteza de reactive; - Rezistenta la efort fizic; Se ofera: - Salar de inceput oferitt: 3.000 Ron Net (in mana); - Program de lucru: Luni-Vineri, 08:00 – 16:30. Contact de luni pana vineri, intre orele 08.00 si 16.00 la telefon 0728.572.880 sau e-mail: cv(A rond)publiceuroconsulting.ro Doar candidatii selectati vor fi contactati.

 • OFERIM PACHET SALARIAL ATRACTIV! PENTRU DETALII VĂ AȘTEPTĂM LA SEDIUL FIRMEI DIN DEJ, STR.BISTRITEI, NR.63, DE LUNI PÂNĂ VINERI INTRE ORELE 08:30-16:30 SAU LA TEL 0720/333.210

 • Ne cautam coleg ingrijitor cladiri ► Ce ne dorim? • muncitor necalificat pentru munca administrativa • detinator al permisului de conducere categoria B • apt fizic pentru activitatile gospodaresti •apt mentenanta cladiri (lucrari de electricitate generala, instalatii sanitare, zugraveli, montaj faianta si gresie, vopsitorie). ► Beneficii: • Pachet salarial competitiv; • Bonuri de masa • O masa calda/ zi. Cv-urile se pot trimite la adresa de email :

 • Salveaza cautarea