Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Activitati tehnice si mecanice

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Vopsitor auto cu experienta pentru Olanda . -salariu net de 2150 Euro/ luna; - cazare,contract de munca legal în Olanda; -concediu 24 zile/an; -orele suplimentare se platesc cu un bonus de 25%; Mai multe detalii la telefon 07 31.37 84 51 .

 • Vopsitor auto cu experienta pentru Olanda . -salariu net de 2150 Euro/ luna; - cazare,contract de munca legal în Olanda; -concediu 24 zile/an; -orele suplimentare se platesc cu un bonus de 25%; Mai multe detalii la telefon 07 31.37 84 51 .

 • Angajez pentru fabrica de carne pentru sectia de ambalat si etichetat. Salariu de 2160 Euro /net . Se asigura cazare si 2 mese pe zi . Programul de lucru este de 5 zile/sapt , se lucreaza cate 8h/zi , iar daca va sunt solicitate ore suplimentare acestea se platesc separat. Acceptam grupuri si cupluri . Mai multe detalii la telefon 07 31.37 84 51 .

 • Firma de transport persoane angajeaza mecanic auto.

 • Recrutam pentru unul din clienții noștri, un mare producător de gaze naturale 1 Operator electrician pentru Calarasi. Responsabilitati: 1. Urmărește procesul tehnologic de fabricație ; 2. Asigura controlul stării tehnice a instalatiilor, utilajelor și mașinilor și respectă normele de exploatare; 3. Urmărește funcționarea permanentă și corectă a sistemelor și dispozitivelor de protectie, a aparaturii de masura si control 4. Asigura intervenții în stațiile electrice de medie si joasa tensiune; Cerințe: 1. Studii medii/ superioare, profil tehnic (Electrician, Electrician-automatist, Electromecanic 2. Cunoștințe tehnice solide 3. Abilități de lucru cu PC ; 4. Cunoștințe de bază de lb. engleza; 5. Capacitate de a lucra atat independent cat si in echipa; 6. Alte cerinţe: responsabilitate, echilibru şi stăpânire de sine, corectitudine, preocupare pentru perfecţionarea pregătirii profesionale 7. Deprinderi: analiză şi atenţie la detalii, îndemânare, precizie, rigurozitate, folosirea terminologiei de specialitate, imaginatie tehnica, putere de concentrare Oferte (bonusuri): ● Salariu motivant; ● Bonuri de masa (15 lei/zi); ● Diurna in cazul deplasarilor; ● Asigurare de viata; ● Abonament medical; ● Prime de Paste, Craciun + vacanta.

 • Recrutam Stivuitorist pentru o tipografie din Bucuresti. Programul este de 8 ore, impartit in 3 schimburi. Necesar experienta minim 1 an, Atestat de stivuitorist. Responsabilitati Asigura incarcarea produselor finite in mijloacele de transport ale clientilor/camioane pentru operatiunea de export; Aseaza marfa in rafturi in conformitate cu indicatiile date de catre gestionarul de materii prime sau de produse finite; Transporta in sectie materiile prime in conformitate cu dispozitiile date de catre gestionarul de materii prime; Oferte (bonusuri) Salariu lunar fix - 2012 net Prima de sarbatori; Orele suplimentare se platesc cu 75% in tmpul saptamanii, iar in weeknd sunt platite cu 150%; Orele suplimentare se efectueaza 6 - 8 luni din an. Salariul cu ore suplimentare este de aproximativ 2600 ron net.

 • Angajam personal pentru formarea in meseria de operator control nedistructiv imbinari sudate.

 • Anda trading srl angajeaza inspector ITP (chiar doi inspectori),mecanic auto cu experienta inclusiv service roti

 • Beneficiile dvs: -cazare asigurata; - contract de munca legal în Germania; -concediu 24 zile/an; -orele suplimentare se platesc cu un bonus de 25%; -asigurare medicala; - salariu net de 2160 Euro/ luna; Cerinte: -cunostinte minime de limba germana, italiana sau engleza; - experienta în domeniu; Mai multe detalii la telefon 0731.37 84 51 .

 • Angajam mecanic pentru utilitare Germania Beneficiile dvs: salariu 2150 Euro/ luna , net ; cazare asigurata; contract de munca legal în Germania; orele suplimentare se platesc cu un bonus de 25%; asigurare în caz de accident; Candidatul trebuie sa aiba cunostinte minime de limba germana, italiana sau engleza; experienta în domeniu; calificare . Alte informații la telefon 07 31.37 84 51 .

 • Angajam mecanic pentru utilitare Germania Beneficiile dvs: salariu 2150 Euro/ luna , net ; cazare asigurata; contract de munca legal în Germania; orele suplimentare se platesc cu un bonus de 25%; asigurare în caz de accident; Candidatul trebuie sa aiba cunostinte minime de limba germana, italiana sau engleza; experienta în domeniu; calificare . Alte informații la telefon 07 31.37 84 51 .

 • Beneficiile dvs: -salariu net de 2250 Euro/ luna; - cazare asigurata; - contract de munca legal în Germania; - concediu 24 zile/an; -orele suplimentare se platesc cu un bonus de 25%; Candidatul : - trebuie sa aiba cunostinte minime de limba germana, italiana sau engleza; - experienta în domeniu; - calificare ; Mai multe detalii la telefon 07 31.37 84 51 .

 • Angajam instalator apa Olanda . Avantaje - salariu 2150 Euro/ luna; -cazare asigurata; -contract de munca legal în Olanda; -concediu 24 zile/an; -orele suplimentare se platesc cu un bonus de 25%; Candidatul trebuie sa aiba experienta în domeniu. Informatii suplimentare la telefon 07 31.37 84 51 .

 • Beneficiile dvs: - salariu net de 2150 Euro/ luna; - cazare asigurata; Candidatul trebuie sa : - aiba cunostinte minime de limba germana, sau engleza; experienta în domeniu; Mai multe detalii la telefon 07 31.37 84 51 .

 • Descrierea jobului - Executa reparatii la subansamblurile autoturismului - Executa lucrarile de intretinere - Regleaza mecanismele de directie, franare, oprire-pornire si altele - Executa reparatii de motoare - Efectueaza revizii de intretinere - Verifica daca elementele au fost reparate conform normelor tehnice Beneficii: Oportunitati de dezvoltare profesionala si personala intr-un mediu dinamic si profesionist. Pachet salarial atractiv.

 • Caut loc de muncă necalificat 8 ore

 • Cerinte: -cunostinte solide de hidraulica-automatizari -studii tehnice -experienta de minim 2 ani intr-un post similar -responsabil, serios, organizat; -bun profesionalist si dedicat; -sa fie bun organizator si coechipier. Beneficii: -loc de munca sigur si stabil -contract de munca pe perioada nedeterminata -cazare pentru persoanele din afara Iasului -decontarea transportului pentru persoanele din imprejurimile Iasului -spor ore suplimentare -bonuri de masa (15 lei/bon) -tichete cadou: Pasti, Craciun, 1 Iunie. ASAM-producator local cu traditie, produce din tabla groasa piese si subansamble pentru industria agricola, feroviara si auto. Sediul ASAM este in IASI/ Tatarasi pe strada Aviatiei nr.9. Tel.0743.204.732

 • Cerinte: -cunostinte solide in domeniu -studii tehnice, autorizatii -experienta de minim 3 ani intr-un post similar -responsabil, serios, organizat, ordonat; -bun profesionalist si dedicat. Beneficii: -loc de munca sigur si stabil -contract de munca pe perioada nedeterminata -cazare pentru persoanele din afara Iasului -decontarea transportului pentru persoanele din imprejurimile Iasului -spor ore suplimentare -bonuri de masa (15 lei/bon) -tichete cadou: Pasti, Craciun, 1 Iunie. ASAM-producator local cu traditie, produce din tabla groasa piese si subansamble pentru industria agricola, feroviara si auto. Sediul ASAM este in IASI/ Tatarasi pe strada Aviatiei nr.9. Tel.0743.204.732

 • Salveaza cautarea