Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Activitati tehnice si mecanice

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Depozit de anvelope si SERVICE de ROTI angajam VULCANIZATORI cu sau fara experienta pentru service-ul din sudul Bucurestiului. Service-ul are un vad foarte bun, o clientela insemnata si functioneaza de peste 18 ani. Activitatea o reprezinta schimbul de anvelope, repararea acestora, geometria rotilor, mecanica usoara, incarcare aer conditionat, pentru autoturisme, camionete, camioane si utilaje agricole/industriale.

 • Cautam instalator , job care necesita deplasari/delegari in santiere.

 • Depozit din zona industriala a orasului angajeaza stivuitoristi Nu este necesar atestatul ISCIR, in schimb necesita experienta in munca cu stivuitorul. Stivuitoarele pe care le avem sunt electrice de 2 tone si 3,5 tone • Program: luni-vineri in 3 schimburi • Salariu: 2.000 lei net (in mana) • Bonuri de 10 lei/zi • Dupa 3 luni muncite salariul creste la 2300 lei + bonuri • Transport asigurat in Oradea Detalii la telefon: 0770.636.079

 • Angajam operator freza CNC , program un singur schimb , 8 ore . se ofera pachet salarial motivant, tichete de masa

 • Angajam programator CAD CAM pentru realizarea de programe pentru freza in 3 axe cnc. program un singur schimb .Conditii deosebite .

 • PREMIO, angajeaza pentru punctele de lucru din Alba Iulia si Sebes, vulcanizatori cu experienta si muncitori necalificati, pentru calificare ca si vulcanizatori. Persoane serioase si muncitoare din localitatile amintite sau din imprejurimi. Conditii de lucru decente si salarizare atractiva, totul doar pe acte.

 • Angajam mecanic auto cu experienta in intretinerea camioanelor. Nu se fac reparatii majore ! Nu se repara motoare sau cutii de viteza, doar intretinere . Program de lucru : 09:00 la 17:00 Pentru mai multe detalii sunati la 0748.225.317

 • Salut! Ai cunoştinţe de mecanică auto şi de limba franceză + engleză ? Avem disponibil un loc de muncă pentru un client care activează pe piaţa internaţionala a transporturilor. Activitatea constă în preluarea apelurilor şi analiza mesajelor cu privire la problemele tehnice semnalate de conducătorii auto în vederea acordării suportului tehnic şi îndrumarea în soluţionarea problemelor. Pentru mai multe detalii tel. 0746 047 580 sau trimite-ne CV-ul tău, actualizat, la adresa de email: Așadar, te asteptăm la o discuție, o cafea sau un ceai , la sediu Gi Group Cluj, pe str. Someşului, nr. 18-22.

 • Gi Group România recrutează pentru clientul său, companie ce activează pe piaţa internaţionala a transporturilor Tehnician Depanaj cu limba franceză. Cerințe: - Persoană atentă la detalii, cu spirit de observaţie; - Cunoştinţe de limba franceză şi engleză - nivel avansat; - Cunoştinţe tehnice în domeniu auto – camioane sunt obligatorii; - Cunoştinţe ale pachetului Microsoft Office (Excel, Outlook). Responsabilităţi: - Analiza mesajelor cu privire la problemele tehnice semnalate de conducătorii auto; - Oferirea suportului tehnic şi îndrumarea soferilor; - Identificarea avariei şi soluţionarea ei; - Soluţionarea problemelor tehnice direct cu societăţile externe; - Păstrarea legăturii cu şoferul şi transmiterea corectă a informaţiilor către depanaj. Beneficii: - Salariu atractiv; - Training din partea echipei; - Program de lucru în 2 schimburi: L-V- disponibilitate pentru muncă în 3 schimburi. Așteptăm cât mai curând aplicația ta la adresa de email: (tel. 0746.047.580) sau poţi să ne vizitezi la sediul nostru din Cluj-Napoca: str. Someşului nr. 18-22.

 • Salut! Ai cunoştinţe de mecanică auto şi de limba franceză + engleză ? Avem disponibil un loc de muncă pentru un client care activează pe piaţa internaţionala a transporturilor. Activitatea constă în preluarea apelurilor şi analiza mesajelor cu privire la problemele tehnice semnalate de conducătorii auto în vederea acordării suportului tehnic şi îndrumarea în soluţionarea problemelor. Pentru mai multe detalii tel. 0746 047 580 sau trimite-ne CV-ul tău, actualizat, la adresa de email: Așadar, te asteptăm la o discuție, o cafea sau un ceai , la sediu Gi Group Cluj, pe str. Someşului, nr. 18-22.

 • Gi Group România recrutează pentru clientul său, un jucător european major în sectorul de încălzire – Tehnician maşini de ambalare. Cerințe: - Studii medii în domeniul tehnic – electric/ electrotehnic; - Cunoştinte PLC - maşină de ambalare; - Abilităţi de cooperare şi lucru în echipă; - Orientare spre rezolvarea situaţiilor apărute. Responsabilităţi: - Previne aparitiţia defecţiunilor prin efectuarea regulată a operaţiunilor de întreţinere, conform fişelor de întreţinere ale maşinilor de ambalat; - Răspunde de buna stare a echipamentelor din dotare; - Preluarea echipamentului sau instalaţiei de la producţie în vederea inspectării şi efectuării intervenţiei de întreţinere şi evaluării necesarului de piese de schimb şi/sau materiale; - Semnalarea şi anticiparea necesarului de piese de schimb, materiale, aparate şi /sau echipamente în vederea menţinerii echipamentelor tehnice din producţie la o disponibilitate de 100% şi comunicarea necesarului; - Participă la procesul de instalare al maşinilor de ambalat şi echipamentelor noi, conform standardelor companiei. - Repararea şi reglarea maşinilor de ambalat. Beneficii: - Salariu atractiv; - Tichete de masă; - Bonus lunar; - Spor de noapte şi ore suplimentare plătite dublu; - Prime de Paşte şi de Crăciun; - Transport asigurat; - Program de lucru în 3 schimburi: L-V *Se oferă - posibilitatea unei cariere de succes, cu un pachet salarial pe masura performanțelor, în cadrul unei companii multinaționale cu rezultate excelente pe plan internațional. Așteptăm cât mai curând aplicația ta la adresa de email: (tel. 0746.047.580) sau poţi să ne vizitezi la sediul nostru din Cluj-Napoca: str. Someşului nr. 18-22.

 • Gi Group România recrutează pentru clientul său, un jucător european major în sectorul de încălzire – Tehnician laser. Cerințe: - Studii medii în domeniul tehnic – mecanic; - Cunoştinte CNC; - Cunoştinţe citire desen tehnic (autocad); - Atent la detalii; - Orientare spre rezolvarea situaţiilor apărute. Responsabilităţi: - Realizarea comenzilor de piese cu ajutorul utilajelor de prelucrat laser; - Veţi participa la instalarea şi punerea în funcţiune de maşini noi, instruire pentru operare, programare şi mentenanţă; - Veţi participa la realizarea diferitelor machete; - Se va informa şi va propune noi soluţii - materiale pentru stocul permanent. Beneficii: - Salariu atractiv; - Tichete de masă; - Bonus lunar; - Spor de noapte şi ore suplimentare plătite dublu; - Prime de Paşte şi de Crăciun; - Transport asigurat; - Program de lucru în 3 schimburi: L-V *Se oferă - posibilitatea unei cariere de succes, cu un pachet salarial pe masura performanțelor, în cadrul unei companii multinaționale cu rezultate excelente pe plan internațional. Așteptăm cât mai curând aplicația ta la adresa de email: (tel. 0746.047.580) sau poţi să ne vizitezi la sediul nostru din Cluj-Napoca: str. Someşului nr. 18-22.

 • Gi Group România recrutează pentru clientul său, un jucător european major în sectorul de încălzire – Tehnician Automatizari. Cerințe:  Studii medii în domeniul tehnic – electric/ electrotehnic sau mecanic;  Cunoştinte programare PLC - sau cunostinte CNC;  Cunoştinţe citire desen tehnic (autocad);  Abilităţi de cooperare şi lucru în echipă;  Orientare spre rezolvarea situaţiilor apărute. Responsabilităţi:  Diagnosticarea / reparaţia utilajelor şi a echipamentelor ;  Prevenirea şi aparitiţia defecţiunilor prin efectuarea regulată a operaţiunilor de întreţinere, conform fişelor de întreţinere ale maşinilor ;  Răspunderea de buna stare a echipamentelor din dotare;  Preluarea echipamentului sau instalaţiei de la producţie în vederea inspectării şi efectuării intervenţiei de întreţinere şi evaluării necesarului de piese de schimb şi/sau materiale;  Participarea la procesul de instalare al maşinilor şi echipamentelor noi, conform standardelor companiei; Beneficii:  Salariu atractiv;  Tichete de masă;  Bonus lunar;  Spor de noapte şi ore suplimentare plătite dublu;  Prime de Paşte şi de Crăciun;  Transport asigurat;  Program de lucru în 3 schimburi: L-V *Se oferă - posibilitatea unei cariere de succes, cu un pachet salarial pe masura performanțelor, în cadrul unei companii multinaționale cu rezultate excelente pe plan internațional. Așteptăm cât mai curând aplicația ta la adresa de email: (tel. 0746.047.580) sau poţi să ne vizitezi la sediul nostru din Cluj-Napoca: str. Someşului nr. 18-22.

 • Ne marim echipa! Cautam mecanici auto cu experienta. Ne dorim seriozitate, implicare si profesionalism. Oferim la schimb: mediu de lucru placut, salariu motivant si toata aparatura necesara. Adresa: Str. Ilioara, nr. 15, sector 3, Bucuresti Tel: 0765 263 199

 • Angajam muncitori pentru un atelier de zincare in Timisoara,C.Buziasului.Program de lucru 8 ore/zi de luni pana vineri .Salar 3000-4000 lei brut , in functie de performanta ,plus tichete de masa 15 lei/zi. Se ofera tichete cadou plus prime de Paste si Craciun. Prima concediu raportata la perioada lucrata. Crestere salariala in functie de performante.Contract pe perioada nedeterminata. Decont abonament mijloc de transport. Detalii la Tel-0723275819

 • Fabrica de productie incaltaminte din Timisoara, angajam urgent personal calificat si necalificat, dornic sa invete in domeniu. Salariu intre 1800 -2100 lei, plus bonuri de masa si decontarea transportului. Pentru informatii sunati la telefonul de contact.

 • Cunoasteti o meserie? Nu aveti o certificare in acest sens? Nu vreti sa chetuiti multi bani si timp pretios la cursuri? Acum se poate si altfel! Daca cunoasteti una din cele 30 de meserii din oferta noastra nu trebuie decat sa sustineti examenul pentru eliberarea certificatului. Certificatul este valabil in intraga Uniune Europeana! Certificatul se elibereaza in maxim 10 zile lucratoare! 1) dulgher – tamplar - parchetar 2) zidar- pietrar - tencuitor 3) tamplar universal 4) masinist la masini pentru terasamente 5) electrician constructor 6) zugrav-tapetar-ipsosar-vopsitor 7) operator la recoltarea si toaletarea arborilor forestieri (drujbist) 8) instalator instalatii tehnico – sanitare si de gaze 9) lacatus mecanic de intretinere si reparatii universale 10) mecanic auto 11) mecanic vulcanizator 12) tinichigiu carosier 13) ospatar (chelner) vanzator in unitati de alimentatie 14) barman 15) bucatar 16) brutar 17) cofetar-patiser 18) lucrator in comert 19) administrator pensiune turistica 20) camerista 21) receptioner de hotel 22) ingrijitor batrani la domiciliu 23) asistent personal profesionist 24) formator 25) operator introducere, validare si prelucrare date 26) montator pereti si plafoane din ghips carton 27) operator la colectatul si manipulatul lemnului (tafist) 28) gaterist la taiat busteni 29) fierar betonist 30) infirmiera Informatii la adresa de e-mail sau la tel.:756/702/887

 • Societate comerciala cu sediul in Lugoj jud Timis angajeaza mecanici utilaj . Informatii la tel. 0721038840 sau la sediul din Lugoj str Timisorii nr 129 biroul 2. Cerinte : experienta, diploma de calificare , spirit de echipa , seriozitate. Oferim : salarii atractive, continuitate , seiozitate si promptitudine.

 • Firma in Ghiroda angajam lacatus mecanici pentru sectie de confectii metalice -usoare. Se ofera conditii deosebite de lucru si salariu motivant + bonusuri.

 • Firma confectii metalice din Ghiroda angajam muncitori necalificati pentru operatii de lacatuserie . Se ofera conditii bune de lucru si Salariu motivant.

 • Salveaza cautarea