Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Activitati tehnice si mecanice

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajam mecanici sau ucenici care au terminat scoala auto cu si fara experienta Mediu de lucru placut ,echipa tanara ,conditii de lucru foarte bune, utilaje de ultima generatie noi,salariu foarte bun in functie de experienta Responsabilitati: Executarea lucrarilor de mecanica sau electrica conform comenzilor de atelier; Respectarea tehnologiei reparatiilor si conditiilor de calitate;

 • SC REC OBI PLAST SRL, angajeaza mecanic utilaj greu, relatii la tel

 • Societate autorizata in domeniul sistemelor antiefractie angajeaza tehnicieni sisteme de securitate, retele de calculatoare, IT. Descrierea postului: instalare, configurare si mentenanta sisteme antiefractie (CCTV si alarma), mentenanta retele de calculatoare, reparații calculatoare, transfer date. Permis de conducere categoria B, atestat tehnician STA. Experienta in domeniu reprezinta un avantaj. Oras Constanta.

 • Firma SC Gabro SRL din Arad,avand domeniul de activitate de confectii metalice,cu punctul de lucru pe strada Poetului,Nr. 1C,Hala 92 , angajeaza lacatus full time (cu program de lucru de la ora 7 la 15:30) . Pentru detalii sunati la: 0722487293 - Mereg Gavril (administrator)

 • Oferim: - Pachet salarial format din salariu fix + multiple beneficii extrasalariale ( bonus pentru performanta, prima de Craciun, prima de Pasti, spor de vechime, prima de recomandare); - Ore suplimentare dublu plătite; - Tichete de masa; - Asigurare medicala privata; - Transport gratuit; - Transparenta si claritate in ceea ce priveste posibilitatea de promovare; - Un loc de munca sigur si posibilitatea de a creste si promova. Cerinte: Studii medii tehnice de specialitate (electric, electromecanic,electrotehnic).Studiile superioare in domeniul tehnic reprezintă un avantaj. Experienta necesară: minim 2 ani de zile; Cunostinte tehnice: automatizări industriale (cunostintele de pneumatica si electropneumatica reprezinta un avantaj) Atentie, judecata si capacitate decizionala, organizare, capacitate de finalizare, munca in echipa, flexibilitate, orientare catre performanta, disciplina, responsibilitate. Disponibilitate pentru 3 schimburi; Responsabilitati: Colaborează cu membrii echipei pentru îndeplinirea sarcinilor Creeaza şi menţine relaţii profesionale Identifica si rezolva probleme complexe evaluand rezultatele obţinute Documentaţia tehnică: execută desene de ansamblu, citeşte desene de execuţie, interpretează planuri de operaţii Execută lucrări de reparaţie la maşini electrice; Verifică ungerea rulmenţilor, lagărelor (planul de grasare de la utilaje); Controlează regimul de funcţionare a maşinilor electrice, vibraţii, regim tehnic; Montează şi demontează, înlocuieşte motoare electrice defect, imbunatateste partea de automatizare/protectie ale acestora; Execută dispozitive pentru fixarea aparatelor electrice pe maşini şi utilaje; Intreţine şi repară sistemele de ventilaţie ale echipamentelor electrice; Verifică ventilaţia maşinilor electrice; Verifică starea cuplajelor şi le înlocuieşte pe cele uzate; Executa diverse lucrări de natură mecanică pentru echipamentele electrice (repară dulapuri electrice, doze cutii de legătură, sisteme de blocare, reţele de împământare); Executa operatiuni de intretinere si reparatii la instalatiile hidraulice si pneumatice ale echipamentelor din zona de productie; Inlocuieste componentele defecte (uzate) sau care nu functioneaza la parametrii proiectati de natura electrica, mecanica, hidraulica sau pneumatica, dupa care anunta seful direct pentru a aproviziona piesele timpul intretinerii preventive, verifica aparitia de jocuri in sistemul cinematic al utilajului daca se constata pierderi de lichid la instalatiile hidraulice, incearca sa le remedieze imediat sau aprovizioneaza piesele necesare pentru a finalize reparatia cat mai repede posibil; Verifica filtrele din instalatia de aer comprimat ca acestea sa fie curate si sa contina lichid de lubrifiere daca este echipat cu recipientul respectiv

 • Oferim: Salariu de incadrare cuprins intre 2500 si 2700 RON in functie de complexitatea postului; Multiple beneficii extra salariale: bonus de performanta ce poate ajunge pana la 1200 Ron /lunar, prima de Craciun, prima de Pasti, spor de vechime, prima de recomandare, bonus de caldura; Ore suplimentare dublu platite; Asigurare medicala privata; Tichete de masa; Transport gratuit; Program de lucru in 2 sau 3 schimburi; Cursuri gratuite; Transparenta si claritate in ceea ce priveste posibilitatea de promovare; Un loc de munca sigur si posibilitatea de a creste si promova, Cerinte: Disponibilitate de lucru in 3 schimburi; Capacitate de lucru in picioare; Cunostinte tehnice minime; Experienta in domeniu reprezinta un avantaj; Orientare spre cresterea si dezvoltarea profesionala. Resposabilitatile postului: Raspunde de exploatarea corecta a utilajului si a accesoriilor acestuia. Colaboreaza cu ceilalti operatori in vederea exploatarii optime si folosirea la capacitate a utilajului pe care este repartizat, de realizarea indicatorilor de productivitate si de calitate in procesul de fabricatie. Urmareste folosirea rationala si cat mai economica a materiilor prime si a materialelor necesare productiei.

 • Mecanic auto cu experienta. Salariu intre 2000 - 6000 lei. Zona Lild-Fizicienilor, sector 3. Nicu 0756209237

 • adresa mea de e-mail: (marinapusok696@gmail. com), Buna ziua, Atunci când bancile sau rudele nu va pot urmari, este bine sa ttiti ca exista un ajutor reciproc undeva. Ajuta-ma, ttiu, face parte din slujba mea. În momentul în care banca nu dorette sa ne urmeze deoarece prefera rambursarea creditului curent. Aveti nevoie de finantare pentru casa dvs., pentru afacerea dvs., pentru achizitionarea de matini, pentru cumpararea de motociclete, pentru crearea propriei dvs. afaceri, pentru nevoile dvs. personale etc ... Sunt o persoana care se deschide utile sale pentru persoane fizice prin acordarea unui împrumut de la 500 la 1000.000.000 €, cu conditii foarte simple pentru oricine poate rambursa cu o rata a dobânzii de 2%. Va rugam sa precizati în cererea de împrumut suma exacta pe care o doriti ti data ti termenul de rambursare. PS: Permit doar oamenilor sa ma rasplateasca. adresa mea de e-mail: (marinapusok696@gmail. com),

 • Angajez persoana necalificata cu abilitati tehnice care doreste sa invete montajul parbrizelor auto lipite si al geamurilor laterale. Asigur una masa pe zi. Salariu 1800 ron.in mana.

 • ANGAJAM in orasul LUGOJ: - SOFER AUTOBASCULANTA- -EXCAVATORIST- -MACANIC UTILAJE OFERIM CAZARE CEREM SI OFERIM SERIOZITATEA Pentru a extinde echipa noastra suntem in cautarea unor muncitori de incredere, flexibili, seriosi, cu experienta in domeniu. Pentru mai multe detalii contactati-neTELEFONSalariu ATRACTIV!!!!!!

 • Angajam sudor întreținere stație, într-o balastiera situată în orasul Lugoj. Se oferă salariu atractiv . Rog seriozitate !

 • Firma Comati Mill SRL angajeaza: 1. Operator CNC, cu urmatoarele cerinte: -Notiuni de baza in utilizarea calculatoarelor -Experinta in domeniul prelucrarilor prin aschiere, pe o masina CNC -Notiuni de desen tehnic -DIsponibilitate la program prelungit -Rezistenta la stres si autocontrol Studii necesare: medii Contract: perioada nedeterminata Experienta in domeniu constituie un avantaj. Punct de lucru: Roman (Judetul Neamt) 2. Lacatus mecanic (ajustor), cu urmatoarele cerinte: -Cunoasterea masinilor si a instrumentelor folosite in debavurarea pieselor (din domeniul prelucrarilor mecanice) -Notiuni de baza de desen tehnic -DIsponibilitate la program prelungit -Rezistenta la stres si autocontrol Studii necesare: medii Contract: perioada nedeterminata Experienta in domeniu constituie un avantaj. Punct de lucru: Roman (Judetul Neamt)

 • Firma Mill Serv 3D SRL angajeaza: 1. Operator CNC, cu urmatoarele cerinte: -Notiuni de baza in utilizarea calculatoarelor -Experinta in domeniul prelucrarilor prin aschiere, pe o masina CNC -Notiuni de desen tehnic -DIsponibilitate la program prelungit -Rezistenta la stres si autocontrol Studii necesare: medii Contract: perioada nedeterminata Experienta in domeniu constituie un avantaj. Punct de lucru: Roman (Judetul Neamt) 2. Lacatus mecanic (ajustor), cu urmatoarele cerinte: -Cunoasterea masinilor si a instrumentelor folosite in debavurarea pieselor (din domeniul prelucrarilor mecanice) -Notiuni de baza de desen tehnic -DIsponibilitate la program prelungit -Rezistenta la stres si autocontrol Studii necesare: medii Contract: perioada nedeterminata Experienta in domeniu constituie un avantaj. Punct de lucru: Roman (Judetul Neamt)

 • Firma QUALITY PRO SOLUTIONS SRL angajeaza 2 inspectori (controlori) calitate, cu urmatoarele cerinte: -Notiuni de baza in utilizarea calculatoarelor -Experinta pe o masina de verificat 2D (coloana de masurat), si pe alte instrumente aferente unui laborator de masuratori (din domeniul prelucrarilor mecanice). -Notiuni avansate de desen tehnic -DIsponibilitate la program prelungit -Rezistenta la stres si autocontrol Studii necesare: medii Contract: perioada nedeterminata Experienta in domeniu constituie un avantaj. Punct de lucru: Roman (Judetul Neamt)

 • Cautam pentru clientul nostru Stivuitorist Magazie/ Productie!!! Cerinte: - studii medii; - atestat stivuitorist si autorizatie ISCIR; - rezistenta fizica; - experienta de minim 6 luni. Responsabilitati: - aprovizionarea departamentelor cu matarii prime si materiale; - mentinerea curateniei si a ordinii; - actualizarea frecventa a stocului; - urmarirea etichetarii corespunzatoare. Beneficii: - tichete de masa; - transport asigurat; - asigurare medicala privata; - tichete cadou de Sarbatori; - o masa calda; - bonus anual de performanta si de loialitate. Program: TESA – Luni – Vineri: 08:00 – 17:00 sau 3 schimburi. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la numarul 0787325524.

 • Companie franceza prezenta pe piata internationala de peste 12 ani, specializata in executia de confectii metalice si feronerie de arta, dorim sa angajam la punctul nostru de lucru din Franta si suntem in cautare de personal motivat, responsabil si interesat sa isi dezvolte o cariera pe termen lung. Va oferim un loc de munca sigur cu un salariu motivant,(fara lucru in ture), echipamente noi / utilaje moderne si avantaje diverse, locuinta furnizata, echipa de romani deja existenta. Disponibilitate: 2 posturi de Lacatus confectii metalice (pentru Franta) Salariu: 10 euro/ora - Net Cazare + transport (bilete de avion tur - retur) asigurate de angajator. Cerinte : - Absolvent studii medii tehnice/scoala profesionala - Calificare in meseria de lacatus – Avantaj - Experienta intr-un post similar (confectii metalice) – minim 2 ani - Orientare spre rezultate si calitate. Persoanele intersate sunt rugate sa ne contacteze telefonic: 0341455115 ; Dorim sa ne marim echipa la punctul de lucru din Constanta si suntem in cautare de personal motivat, responsabil si interesat sa isi dezvolte o cariera pe termen lung. Va oferim un loc de munca sigur cu un salariu motivant, program de lucru normal - 8h, echipamente noi / utilaje moderne si avantaje diverse. Disponibilitate: 6-10 posturi de Lacatus confectii metalice (pentru Romania, Constanta) Salariu: 500-700 EUR / Net Cerinte : - Absolvent studii medii tehnice/scoala profesionala - Calificare in meseria de lacatus – Avantaj - Experienta intr-un post similar (confectii metalice) – minim 2 ani - Cunostinte foarte bune de desen tehnic, cunoasterea simbolurilor de sudura reprezinta un avantaj (Mig Mag) - Orientare spre rezultate si calitate. Disponibilitate: 4 posturi de Inginer proiectant / Desenator CAD - confectii metalice (pentru Romania, Constanta) Salariu: 800-1000 EUR / Net Cerinte: - Experienta pe un post similar – minimum 2 ani - AutoCAD 2D – nivel avansat - Cunostinte de structuri metalice si feronerie – un real avantaj - Limba engleza – nivel avansat - Limba franceza – nivel mediu Responsabilitati: - Realizarea planselor de executie pentru structuri metalice și feronerie de arta (scari, porti, cupole, balustrade, lucrari industriale) - Realizarea notelor de calcul - Predimensionări elemente de rezistență - Generare liste de materiale pentru structurile proiectate Persoanele intersate sunt rugate sa ne contacteze telefonic: 0341455115

  Repostat automat
 • Compania MARTUR angajeaza in judetul Arges operatori asamblare Beneficii: - Salariu de bază 2150 lei brut; - Salariu de bază brut 2350 lei începând cu a 7-a lună; - Bonus brut lunar de 360 lei; - 25% spor ore de noapte; - Plata orelor suplimentare 175% - Tichete de masă: 10 lei pe zi; - Primă Vacanță; Crăciun; Paște; - Diverse pachete și prime; - Bonus aniversare 5 ani și bonus evenimente deosebite (căsătorie, naștere copil, deces în familie). TRANSPORT GRATUIT. Cerințe: - Studii: min. 8 clase; - Capacitatea de a lucra stând în picioare; - Seriozitate; Dexteritate; - Disponibilitate de lucru pe 3 schimburi. SUNĂ la nr. de telefon 0748 267 696 / 0745 523 650 sau VINO cu CV-ul în str. Razboieni nr.29, Pitești

 • Fabrica productie angajeaza LABORANT care urmeaza sa faca teste de analiza in laborator. CERINTE: -Disponibilitatea de a lucra in 3 schimburi; -Abilitatea de a urma instructiuni de lucru; -Atentie la detalii, rapiditate in munca; -Responsabilitate, flexibilitate. BENEFICII: -Pachet salarial motivant; -Bonuri de masa din prima zi de activitate; -Transport asigurat gratuit din Brasov si imprejurimi (Sacele, Prejmer, Intorsura Buzaului, etc); -Responsabilitate, flexibilitate. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numerele de telefon: 0268308281, 0731121041 sau pe adresa de email: hr@eldon.com.

 • program felxibil sau part time detalii la telefon

 • Salveaza cautarea