Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Activitati tehnice si mecanice

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Inginer, instalator sisteme fotovoltaice solare cod COR 741103, electrician autorizat ANRE IV A+B, proiectant, RTE ANRE electrice si diriginte santier, caut colaborare (ca PFA sau chiar si varianta de angajare cu norma partiala) in vederea proiectarii si executiei de instalatii fotovoltaice solare, inclusiv prin programul ”CASA VERDE” - programul privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională, cu decontări cu Administrația Fondului pentru Mediu (AFM). Oriunde in tara, obtin certificat de urbanism, avize, autorizatia de construire (de montarea a instalatiei fotovoltaice si racordarea ei la RED - reteaua electrica de distributie), ATR - aviz tehnic de racordare, in cel mai scurt timp, avand o experienta vasta in domeniul instalatiilor fotovoltaice. Tel 0770 581989, disponibil la orice ora. fotovoltaice.instal@gmail.com PS Anunt valabil pentru toate judetele: Alba, Arad Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea

 • Lucrator pe Vola Punct de lucru: Comuna Isvoarele (langa Com. Hotarele) Jud. Giurgiu

 • Beneficiile dvs: -salariu atractiv net de 2150 Euro/ luna; - cazare,contract de munca legal în Olanda; -concediu 24 zile/an; -orele suplimentare se platesc cu un bonus de 25%; -asigurare în caz de accident; - asigurare medicala; -dreptul la pensie; -alocatie 190 EUR lunar/copil sau student; -loc de munca stabil si sigur. Candidatul ideal trebuie sa aiba experienta în domeniu. Informatii detaliate la telefon 0725 . 517958 .

 • Beneficiile dvs: - salariu atractiv net de 2150 Euro/ luna; - cazare asigurata; - contract de munca legal în Germania; - concediu 24 zile/an; -orele suplimentare se platesc cu un bonus de 25%; - asigurare în caz de accident; - asigurare medicala; - dreptul la pensie; - alocatie 190 EUR lunar/copil sau student; - loc de munca stabil si sigur ; Candidatul ideal trebuie sa : - aiba cunostinte minime de limba germana, italiana sau engleza; experienta în domeniu; Informatii detaliate la telefon 0725 . 517958 .

 • Angajez personal pentru atelier Sudor, Lacatus, muncitor necalificat Zona Afumati Ilfov Salariul negociabil in functie de aptitudini De la 2200lei/luna (muncitor necalificat) Carte de munca Tichete de masa Pentru cei din provincie asiguram cazare!

 • Cautam electricieni pentru instalații interioare și hale industriale. Salariu 3000 ron!! Permisul de conducere constituie avantaj. Tel. 0766577097.

 • Caut mecanic auto ptr locatie noua

 • Beneficiile dvs: salariu atractiv net de 2150 Euro/ luna; cazare,contract de munca legal în Olanda; concediu 24 zile/an; orele suplimentare se platesc cu un bonus de 25%; asigurare în caz de accident; asigurare medicala; dreptul la pensie; alocatie 190 EUR lunar/copil sau student; loc de munca stabil si sigur. Candidatul ideal trebuie sa aiba experienta în domeniu. Informatii detaliate la telefon 0725 / 517958.

 • Beneficiile dvs: - salariu atractiv net de 2150 Euro/ luna; -cazare asigurata; - contract de munca legal în Olanda; -concediu 24 zile/an; - orele suplimentare se platesc cu un bonus de 25%; -asigurare în caz de accident; -asigurare medicala; -dreptul la pensie; - alocatie 190 EUR lunar/copil sau student; -loc de munca stabil si sigur ; Candidatul ideal trebuie sa îndeplineasca urmatoarele cerinte: - cunostinte de limba olandeza; Informatii detaliate la telefon 0725 / 517958.

 • Aplica aici: https://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/lucrator-depozit-farmaceutic-manipulant-marfa-oradea/1254909 Candidatul ideal pentru noi trebuie sa indeplineasca urmatoarele calitati: - seriozitate - punctualitate - implicare - experienta pe o pozitie similara, anterioara, constituie avantaj. Responsabilitati: -participarea la operatiuni de incarcare/descarcare a marfii; -asezarea pe raft a produselor si culegerea acestora conform facturilor; -participarea la operatiuni de receptie a marfii; -participa la inventarele organizate in departament. Descrierea companiei A&D Pharma este cel mai mare grup farmaceutic din Romania care include compania Mediplus – lider national in distributie de produse farmaceutice si parafarmaceutice, Sensiblu – cel mai mare lant de farmacii cu acoperire nationala din Romania si fundatia Sensiblu ce se implica activ in proiecte sociale. Suntem compania in care pasiunea, creativitatea si perseverenta te conduc spre performanta. Iti oferim un mediu provocator si dinamic in care te poti dezvolta alaturi de echipe de succes si unde tu stabilesti masura impactului pe care il poti avea! Accepta provocarea de a face diferenta impreuna!

 • Angajam inginer sau tehnician pentru reparatii si centrale termice Asiguram specializare

 • Pentru clientul nostru, un service auto nou infiintat in Bucuresti, cautam: MECANIC TINICHIGIU PREGATITOR Cerinte: Minim 3 ani experienta in domeniu Responsabilitati: Reparatii automobile – toate tipurile - testare/diagnostic/reparare; Repararea caroseriei și șasiului pentru autovehiculele cu defecțiuni (vehicule personale); Pregătire pentru vopsire, degresare, praf de control, vopsire prin pulverizare (grund, strat de bază, înveliș transparent), vopsea de amestecare. Beneficii: 5.000 - 6.000 net (in functie de experienta) + 4.000 - 5.000 net (bonus in functie de orele facturate catre client) + bonuri de masa (dupa perioada de proba de 90 zile) Locatia: 2 minute de statia de metrou Laminorului Sunati la nr. de telefon 0724.326.743 - Irina Cristian, in vederea programarii unui interviu.

 • Firma de instalatii sanitare cauta Operator macara cu atestat pentru pod rulant in Bucuresti, sect 6 (Preciziei). CERINTE: *Calificare corespunzatoare deservirii podului rulant (autorizatie ISCIR pt. poduri rulante); *Experienta in domeniul manipularii podului rulant constituie avantaj. ATRIBUTII: *Executa activitati de descarcare/incarcare manual sau cu ajutorul podului rulant a materiei prime, semifabricatelor si marfurilor in hale industriale, fara sa aduca atingere integritatii acestora, urmarind siguranta operatiunii; *Verifica permanent conditiile de functionare ale utilajului si comunica orice semnal care poate preveni o defectare a acestuia. ABILITATI: - Acuitate vizuala si auditiva, dexteritate manuala; - Munca in echipa; - Persoana organizata, harnica, responsabila, punctuala, serioasa. Salariu: 2.200 lei net + bonuri masa (13 lei/ bon)+ bonus prezenta (100 lei/ luna) Program de lucru: luni - sambata- flexibil: intre 06.00- 18.30. Detalii suplimentare la 0724 326 743 - Irina Cristian

 • Firma ce activeaza de peste 10 ani in domeniul confectiilor metalice profilata pe producerea de piese si subansamble pentru masini si utilaje grele, angajeaza LACATUS MECANIC. Cerinte: Persoana cu indemanari tehnice; Experienta ca lacatus mecanic minim 3 ani Experienta in domeniul confectiilor metalice sau industriale minim 1 an, Capabil sa lucreze dupa desen tehnic, Spirit de initiativa, bun gospodar, cu reale abilitati tehnice si indemanare practica. Se ofera: Salariul se discuta la interviu, in functie de experienta, pregatire si indemanare. - Bonuri de masa de 15 lei/zi, - Prima anuala, - Bonusuri ( de performanta, aniversare etc), - Program de lucru 8 ore , 2 schimburi , de luni pana vineri.

 • Companie cu activitate de productie, cu 23 ani experienta pe piata din Romania, angajeaza OPERATOR PRODUCTIE, pentru fabrica de geam termoizolant din Ploiesti, cu experienta in munca de productie. Cerinte: Studii medii; Experienta in munca de productie; Atentie la detalii; Disponibilitate pentru lucrul in schimburi, dupa finalizarea perioadei de proba; Spirit de echipa; Seriozitate. Beneficii: Venit net lunar: de la 2360; Posibilitate de alte sporuri; Program de lucru: L - V Spor de weekend (atunci cand se lucreaza sambata); Instruire teoretica si practica la locul de munca.

 • Daca ai experienta in domeniu si iti doresti o noua oportunitate de angajare, te invitam sa aplici un CV sau sa ne contactezi telefonic. Cerințe: - Studii profesionale de specialitate; - Cunoștințe temeinice de specialitate; - Experienta in domeniu minim 2 ani - Autorizația ANRE constituie un avantaj; - Apt pentru lucrul la înălțime si lucru sub tensiune; - Program de lucru in ture: 12h/24h, 12h/48h. Condiții: - Pachet salarial parte fixă, tichete de masa și spor de weekend / noapte. Detalii si contact: Ne poți contacta la: 0730 066 893 CV-ul il poti trimite la adresa:

 • Service auto angajam mecanic auto cu experienta Cer si ofer seriozitate. Salariu fix + procent. Program Luni-Vineri 8:30 -18:00 cu posibilitate de ore suplimentare

 • Angajam instalator echipamente aer conditionat.

 • Urgent Caut loc de muncă Durata determinată sau nedeterminata Lăcătuș, lacatus montaj Strungar clasic Telefon 0756707130

 • Candidatul ideal - Absolvent/Masterand ai facultatilor cu profil auto; - Experienta / stagiu de practica in service auto, identificare piese, etc. Suntem in cautarea unor persoane cu studii finalizate in domeniul auto, care sa aiba cunostinte cu privire la piesele componente unui autovehicul. Experienta anterioara sau stagiu de practica intr-un service auto sau in identificare de piese reprezinta un avantaj. Sunt necesare cunostinte de limba engleza.

 • Salveaza cautarea