Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Activitati tehnice si mecanice

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • SC Duramax / Gradiste, Arad Angajeaza Sablator cu sau fara experienta , salariu motivant. Detalii la 0753 754 427

 • Responsabilitati - Executa lucrari de mentenanta pentru instalatii de detectie si semnalizare la incendiu; - Executa lucrari de instalare/ extindere sau reparatii la sistemele de semnalizare si alertare in caz de incendiu - Participa la activitatile de Punere in Functiune (PIF) ; - Executa modificari/reprogramari ale sistemelor de securitate instalate, in functie de solicitarile Beneficiarilor; - Intervine in cazuri de urgenta/stari de defect a sistemului, la solicitarea beneficiarilor - Asigura reinstruirea personalului tehnic desemnat de catre Beneficiari; - Presteaza activitati de service in garantie si post garantie; - Colaboreaza cu toate departamentele din firma. - Respecta normele de securitate PSI/SSM; - Incheie fise raport si mentine evidenta lor (situatii instalatii aflate in contracte de service in derulare). Cerinte - Studii medii / postliceala (profil tehnic); - Diplome: –Tehnician pentru sisteme si instalatii de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu - Experienta in domeniu – minim 2 ani (pe profil!); - Permis de conducere (CAT B) – min. 3 ani; - Cursuri de profil/scolarizari (echipamente detectie, alarmare, stingere – HONEYWELL, BOSCH, SIEMENS, SHCRACK etc.) – reprezinta un avantaj; - Cunostinte de masurari electrice si electronice; - Capacitate de lucru cu computer (MS OFFICE); - Disponibilitate la deplasari indelungate (posibil 2 sapt/luna – ocazional); Beneficii Oferite - Salariu motivant; -telefon si masina de serviciu - echipamente profesionale de lucru - Mediu de lucru profesionist si dinamic; - Posibilitate de afirmare si acces la o gama larga de proiecte, atat din punct de vedere al diversitatii cat si din punct de vedere al complexitatii.

 • Angajam tehnician instalatii limitare si stingere in caz de incendiu Responsabilitati: - Executa lucrari de mentenanta pentru instalatii de limitare si stingere incendiu; -Stabileşte detaliile de instalare cu atenţie şi meticulozitate, pe baza proiectului aprobat, prin compararea proiectului cu realitatea din teren. - Realizează traseele de conducte şi/sau cabluri cu atenţie, meticulozitate şi profesionalism, în conformitate cu proiectul aprobat şi cu cerinţele speciale ale beneficiarului, în conformitate cu prevederile normativelor şi standardelor în domeniu, cu mijloace tehnice adecvate şi cu respectarea normelor de sănătate , Securitate în muncă şi protecţia mediului. - Efectuează lucrările de instalare a echipamentelor sistemelor şi instalaţiilor cu atenţie şi profesionalism, conform graficelor de execuţie, cu mijloace tehnice adecvate, în conformitate cu proiectul aprobat. - Participa la activitatile de Punere in Functiune (PIF); - Executa modificari/reprogramari ale sistemelor de securitate instalate, in functie de solicitarile Beneficiarilor; - Asigura reinstruirea personalului tehnic desemnat de catre Beneficiari; - Incheie fise raport , PV;si mentine evidenta lor (situatii instalatii aflate in contracte de service in derulare). - Intocmeste liste de cantitati/devize de reparatie - Presteaza activitati de service in garantie si post garantie; - Colaboreaza cu toate departamentele din firma. - Respecta normele de securitate PSI/SSM; Cerinte - Studii medii / postliceala (profil tehnic); - Diplome: – Tehnician pentru sisteme si instalatii de limitare si stingere a incendiilor - Experienta in domeniu – minim 2 ani (pe profil!); - Permis de conducere (CAT B) – min. 3 ani; - Cursuri de profil/scolarizari ) – reprezinta un avantaj; - Cunostinte de masurari electrice si electronice, grupuri pompare; - Capacitate de lucru cu computer (MS OFFICE); - Disponibilitate la interventii de urgenta/remedieri defectiuni; Beneficii Oferite - Salariu motivant; - Mediu de lucru profesionist si dinamic; -Telefon si masina serviciu - Posibilitate de afirmare si acces la o gama larga de proiecte, atat din punct de vedere al diversitatii cat si din punct de vedere al complexitatii.

 • Angajam supraveghetor pista karting zona Romexpo București sector 1 Responsabilități - prezintă un scurt filmuleț clientului - explica ce are de făcut clientul pe pista - echipează clientul cu costumul de protecție și accesoriile necesare - cronometrează timpul acordat clientului pe circuit - oprește cursa in caz de nevoie sau la expirarea timpului acordat - alimentează kartul cu combustibil Cerinte - studii medii preferabil in domeniul mecanici [ Nu e condiție obligatorie ] -cunostinte de limba engleza nivel conversațional - bun organizator - disponibil in a lucra în ture Beneficii Perioada de instruire Masa calda in restaurant Decont RATB și/sau metrou Decont taxi după ora 23 Abonament karting gratuit Salariu motivant discutabil la interviu Persoanele interesate sunt rugate sa ne lase un CV la adresa Tel 0724800660

 • Compania ROYAL N, infiintata in anul 1993, este o companie specializata, recunoscuta in Romania, ce are ca obiect de activitate importul, comertul si distributia unei game complete de produse si echipamente pentru instalatii termice, sanitare, de ventilatie si aer conditionat precum si a gamei complete de servicii de instalare, service, autorizari, reparatii, a produselor comercializate. ROYAL N SERVICII este o companie a grupului ce ofera servicii complete de proiectare, ofertare, montaj si service, autorizate de producatori si autoritati pentru toate echipamentele comercializate. ROYAL N SERVICII este partener service autorizat ISCIR conform PT A1/2010 si PT C4/2010 pentru toti producatorii marcilor comercializate, fiind in acelasi timp centru service coordonator pentru marcile importate. Persoana pe care o dorim in echipa noastra – tehnician, inginer service trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: • Montează, pune în funcțiune, diagnostichează și remediază toate tipurile de instalații • Efectueaza revizii tehnice periodice ale centralelor termice. • Intretinere, reparatii centrale termice in garantie si post garantie. • Efectueaza lucrari de intretinere si reparatii asupra instalatiilor • Remediază defecțiuni de orice tip apărute la instalațiile montate • Poseda viziune tehnica, dexteritate manuala, indemanare, atentie la detalii, precizie • Primeşte comenzile de la clienţi si de la conducerea departamentului service • Analizează comenzile, contactează clienţii şi stabileşte de comun acord cu clienţii data şi ora executării comenzii • Se deplasează la clienţi cu piesele, aparatura şi sculele necesare desfăşurării intervenţiei (revizie, reparaţie, punere în funcţiune) Cerințe: • experienta minim 2 ani • punctualitate si seriozitate; • atentie distributiva, rabdare • abilitatea de lucru in echipa • capacitate de planificare si organizare • Persoana serioasa, muncitoare, amabila, onesta si cu bun simt. • Foarte buna comunicare si relationare cu clientii si cu colegii. • Permis auto categoria B. Daca doresti sa faci parte din echipa noastra, trebuie sa stii urmatoarele : • Punctul de lucru pentru acest post este in Bucuresti, Militari • CV urile se pot trimite la adresa de email , sau ne puteti contacta la nr de telefon 0725557600 • Salariul este pe masura performantei si muncii depuse, format din salariu de baza + bonusuri in functie de targetul propus • Ai posibilitatea de a iti folosi experienta si noile tale idei

 • Angajam frigotehnist cu experienta in productia si montajul instalatiilor frigorifice. Salariu atractiv, 1200 EURO. Detalii telefonic la numarul 0745008728.

 • Angajam supervizor activitate control calitate si reconditionare componente metalice. Descriere job: coordoneaza activitatea pe schimbul alocat, instruieste personalul din subordine, verifica activitatea acestuia si realizarea planificarii primite de la client. Se solicita cunostiinte desen tehnic, spirit organizatoric, experienta in lucru cu personal in subordine, leadership, bune abilitati de comunicare. Va rugam sa ne contactati la

 • Cerințe: -control vizual in baza unor instructiuni de lucru -retusare piese metalice -separare in piese acceptate, respinse -intocmire rapoarte de lucru -acuitate vizuala si atentie la detalii -disponibilitate ore weekend -lucru in schimburi: 8 ore/ zi; 3 schimburi Condiții: -cazier curat -minim 10 clase -apt medical pentru efort fizic -instruire la locul de munca -calificarea in una din meseriile: sculer matriter, slefuitor, lacatus mecanic, ajustor, prelucrator prin aschiere, controlor calitate, precum si cunostiinte de utilizare a echipamentelor de masura si control reprezinta un atu. Responsabilități:​ -pentru calitatea activitatii prestate -conform fisei postului Va rugam contactati telefonic (0722518576) pentru mai multe detalii si trimite CV ()

 • Service scule electrice si motorizate marca Bosch, Makita, Stihl, Ruris, Dewalt, Hikoki, etc.

 • Buldoexcavatorist cu experienta! Solicit angajare! Brașov! Telefon 0755339275

 • Mecanic auto, ofer servicii de revizii, constatări, reparatii.. Preturi corecte. Telefon: 0761880751

 • Firma cu domeniul de activitate in domeniul service si mentenanta instalatii electrice si automatizari angajam electrician cu permis de conducere cat. B. Autorizatia ANRE constitue un avantaj.

 • Angajez frigotehnist, tehnician reparatii electrocasnice. Ofer conditii de munca si salarizare bune , cer seriozitate.

 • Societatea Ironcon SRL angajaza 3 lacatusi si 2 sudori pentru orasul Buftea. Se ofera cazare pentru cei din provincie, decontarea transportului, plata orelor suplimentare si bonusuri in functie de performata. Se cere seriozitate, punctualitate si spirit de echipa.

 • Angajez tinichigiu auto Salariu motivant

 • Vand utilaje atelier mecanic si tinichigerie mica Strunguri, freza, aparat sudura in puncte. trusa tinichigerie mica, bancuri de lucru, masina de gaurit, polizor

 • Angajam mecanic auto camioane, pentru intretinerea parcului auto propriu ! Cerinte: - Seriozitate; - Pasiune pentru munca; - Spirit colegial, comunicativ si de echipa; - Dorinta de invatare si perfectionare; - Riguros si atent in indeplinirea sarcinilor. - Permis de conducere categoria B. Oferta: - salariu atractiv in functie de cunostinte; - bonusuri de performanta; Persoanele interesate sunt rugate sa raspunda la acest anunt cu un CV sau sa ne contacteze la nr. din anunt!

 • Firma de distributie , angajeaza ambalator-incarcator automate de Vending. Program 8-17, luni-vineri. Salariu atractiv + tichete de masa. Experienta in incarcare de automate Vending. CV-urile se depun la adresa de e-mail :

 • Angajez lacatus mecanic cu sau fara experienta. Carnet de sofer reprezinta un avantaj. Pachet salarial atractiv.

 • Salveaza cautarea