Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna VIP langa poza ta de profil
Mesaje nelimitate zilnic
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bucuresti

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 8435 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Caut meseriașii pentru montaj faianță și gresie în București, Sector 3 Pallady. Plata se face la mp și salariul se da la săptămâna, Mai multe detalii la telefon:

 • Angajez dulgheri fierari zugravi rigipsari Salariul cuprins între 4500 6000 pe luna Pt mai multe detalii sunați la Nr afișat

 • 3

  Pentru o companie ce comercializeaza produse alimentare si non-alimentare premium cautam soferi distributie pentru locatia Berceni, Bucuresti. Responsabilitati - Pregatirea comenzilor de marfa ce urmeaza a fi livrate a doua zi, conform facturii proforme - Incarcarea si descarcarea marfurilor in mijloacele de transport - Efectuarea curselor in timp optim - Distributia produselor la client Profilul cautat - Persoana serioasa, responsabila, cooperanta - Permis de conducere cat. B - Lucrul in echipa - Program - Luni - Vineri 09.- 18.00 - Depozitul este situat in zona Grand Arena/Metalurgiei Publi2

 • 7

  Atributii Lucrator Comercial / Casier: - sa contribui la asigurarea unei imagini placute a magazinului; - sa oferi suport colegilor, atunci cand este necesar; - sa asiguri ordinea si curatenia spatiului tau de lucru. Experienta nu este obligatorie, dar reprezinta un avantaj. Activam in domeniul vanzarilor, cu magazine de proximitate de aproximativ 13 ani. Detinem magazine Shop&Go Mega Image in Bucuresti langa metrou sector 3, zona Nicolae Grigorescu si Blvd 1 Decembrie. Programari interviuri NUMAI la numarul de telefon afisat, intre orele 10:00-19:30. Echipa de recrutare

  Repostat automat
 • 8

  GLOVO - Partener acreditat! Programul de lucru poate sa fie full time sau part time. Comisionul firmei este de 8,5% + contract de munca de 4 ore 100ron/saptamana, daca lucrati in alta parte si aduceti adeverinta sau contract de munca de 8 ore 200ron/saptamana ! Activarea se face in maxim 2 zile si geanta o ridicati de la noi! Nu ai nevoie de Cv! NU ai nevoie de experienta Hai si tu in echipa Ce trebuie sa stii pentru a deveni curier Glovo? Esti autonom si iti faci singur programul Ai o modalitate de transport proprie( masina,scuter sau bicicleta) Ai un smartphone Android sau Ios. Ce conditi oferim? Flexibilitate - iti alegi singur orele in care lucrezi. Plata se calculează din momentul în care se preia cursa, si nu doar de la magazin/restaurant către client Bonusuri in fuctie de conditii meteo si perioadele cu cerere mare Contract de munca 4h part time sau 8h full time in functie de necesitatile dvs Plata săptămânală nu ezitați să sunați sediu 13septembrie prosper plaza

 • Angajam croitoreasa si doamna pentru retusuri. Program Full sau Part time. Sector 1;

 • 1

  Angajam casieri, cu experienta sau fara, full time. Magazinul se afla in Drumul Taberei, langa statia de metrou Orizont. Salariu cuprins intre 1.800 - 2.200 lei net. Persoana de contact - Marius Bucataru - . CV-ul se poate trimite pe adresa de mail Multumim.

 • Locuiesc in sector 6 Aleea parva , doresc sa ingrijesc o batrana 4-6 ore zi , aproape de casa , medicatie , schimb scutec , plimbare , persoanele inyeresate ma pot contacta la numarul . Rog seriozitate .

 • Angjez sofer transport alternativ București

 • 15

  Agenti imobliari cu/fara experienta pentru sector 3. Se cauta persoane optimiste si dinamice, care sa aiba o fire comunicativa, spirit de echipa, studii medii sau superioare, abilitati de vanzare, spirit de negociere, dorinta de a invata si avansa din punct de vedere profesional si financiar. Se ofera birou individual, laptop, masina, telefon mobil, decontare mijloace de transport, contract de munca, comision substantial din realizari, in zona ultracentrala, sediul in Dristor

 • Dezvoltam un proiect la nivel global si cautam parteneri doritori de un venit pasiv sau stabil lunar LUCRAND DE ACASA . Nu este vorba despre vanzare de produse , ci despre un bussines foarte avantajos . Este un job online , trebuie doar sa intrii pe https://csmoney.icu/ab94041480847/ sa iti creezi cont si sa introduci coduri de reclame fara sa investesti un leu. Încearcă si vei vedea ca de la primul cod introdus vei avea deja primul câștig.

 • 22

  Agenti imobliari cu/fara experienta pentru sector 3. Se cauta persoane optimiste si dinamice, care sa aiba o fire comunicativa, spirit de echipa, studii medii sau superioare, abilitati de vanzare, spirit de negociere, dorinta de a invata si avansa din punct de vedere profesional si financiar. Se ofera birou individual, laptop, masina, telefon mobil, decontare mijloace de transport, contract de munca, comision substantial din realizari, in zona ultracentrala, sediul in Dristor.

 • 14

  Agenti imobliari cu/fara experienta pentru sector 3. Se cauta persoane optimiste si dinamice, care sa aiba o fire comunicativa, spirit de echipa, studii medii sau superioare, abilitati de vanzare, spirit de negociere, dorinta de a invata si avansa din punct de vedere profesional si financiar. Se ofera birou individual, laptop, masina, telefon mobil, decontare mijloace de transport, contract de munca, comision substantial din realizari, in zona ultracentrala, sediul in Dristor.

 • 1

  Societate comerciala angajeaza instalatori sanitari. Salariu motivant în funcție de experienta.

 • 3

  in caz ca nu aveti timp la dispozitie pentru a face diverse cumparaturi, predarii, plati, deplasari(chiar si pe distante mari), livrare cadouri pentru doamne etc,va pot sta la dispozitie cu maxima seriozitate si discretie .nu exclud colaborare cu diverse firme

 • Societate comerciala cu profil de prestari servicii in agricultura angajeaza personal pentru montaj sisteme de protectie plantatii pomicole si viticole, montaj garduri, irigatii Necesar carnet de conducere cat B. Se asigura cazare si durna. Angajare cu carte de munca. Lucrarile sunt in toata România. Alte detalii la interviu sau telefon.

 • Salariu fix 2300 lei brut+ Decont transport lunar, bonus de prezenta 450 brut lei lunar, tichete de masa, libere legale rog și ofer seriozitate.

 • 5

  Berceni - Piața Reșița - Aleea Huedin Anunțul actualizat la 24.06.2021 Angajez vânzătoare cu sau fara experiență în domeniul produselor naturiste (Magazin PLAFAR) Salariu NET intre 2200 lei - 3000 lei, în funcție de experiență. Program: L-V - 08:30 - 17 12 - 20 S - 08:30 - 16:00 D - 08:30 - 15:00 Se lucrează în ture. Sambata si Duminica o singura tura. Un Weekend da, unul nu. Cerințe: Experiență vânzare, recepție marfă, aranjare produse pe raft.... CV europass actualizat Operare PC - mediu sau avansat - word, excel, internet Viteză la folosirea tastaturii Abilități de comunicare: prezentare produse, oferte. Mai multe detalii, la interviu. Mulțumim!

 • 4

  Cautam persoane muncitoare, stabile si implicate pentru angajare in restaurantele Dinner Food Auchan Militari/ Cora Lujerului/ Auchan Pallady / Auchan Berceni . Shaormar, grataragiu, vanzator/ lucrator fast-food. Oferim salariu atractiv si posibilitatea de lucru intr-un mediu tanar si dinamic. Cerem si oferim seriozitate. Sună la și programează-te la un interviu.

 • Salveaza cautarea