Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Horeca

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Sterge toate filtrele 2311 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 9

  Complex Turistic Popasul Merei angajeaza: -Ospatar -Bucatar -Ajutor bucatar -Grataragiu -Spalator vase -Femeie de serviciu -Barbat responsabil de curatenie si intretinere curte

 • Angajam o spalatoreasa lenjerie, pentru Hotel Sir Fundeni Tower, salariu 1500 lei, program 8 ore pe zi, 8 libere pe luna.

 • 14

  Experienta nu este necesara Cerinte : - Studii medii; - Fire sociabila; - Disponibilitate imediata; - Seriozitate; - Rezistenta la stres; - Abilitate organizatorica. Oferim: - Salariu Competitiv; - Bonusuri in functie de performante; - Discounturi la parteneri; - Training de specialitate. Asteptam CV-ul tau impreuna cu o fotografie intr-un mesaj privat sau pe email (bogdan[A rond]fivetogo.ro) Programul de lucru se va stabili la interviu (full time)

 • Hotel 3 stele, zona Piata Uniri, angajam receptioner.Persoana responsabila, cu spirit de echipa. Limba engleza si experienta reprezinta un avantaj.

 • Hotel 3 stele, zona Hala Traian, Piata Muncii, angajam guvernanta. Persoana cu experienta, responsabila, cu spirit de echipa.

 • 1

  Tanar 31ani caut loc de munca in bucatarie cu cazare inclusa .mentionez ca am mai lucrat ca ajutor bucatar.grataragiu.shaormar si bucatar..laurentiu nr tel.

 • Candidatul ideal: Apreciem foarte mult candidatii care au o motivatie reala pentru acest job si care sunt optimisti in privinta muncii in sine. Ne-ar placea sa vii la noi, mai mult decat doar pentru a incerca. persoana carismatica; experienta de minim 6 luni pe o pozitie similara (calificare de barman); abilitati bune de prezentare si consiliere client; cunostinte de limba engleza la nivel conversational. Beneficii: posibilitatea de a dezvolta o cariera internationala si de a avansa pe linie profesionala in cadrul lantului hotelier ACCOR; programe de formare profesionala alaturi de profesionisti de top; bonusuri atractive functie de realizarea bugetului. Persoanele interesate pot trimite CV-ul la adresa de e-mail: ; doar persoanele selectate vor fi contactate telefonic pentru stabilirea unui interviu.

 • Candidatul ideal: Încurajăm candidații creativi și activi, cu profil de lider, în jurul cărora se poate coagula oricând o echipă eficientă cu valori și atitudini similare, cu orientare către clientul care se bucură de rezultatul pasiunii celor mai buni oameni din domeniul industriei hoteliere. Experienta manageriala de cel putin 2 ani, reprezinta un atu; Experienta de cel putin 3 ani in Food&Beverage; Aptitudini organizatorice, creativ. Beneficii: posibilitatea de a dezvolta o cariera internationala si de a avansa pe linie profesionala in cadrul lantului hotelier ACCOR; programe de formare profesionala alaturi de profesionisti de top; bonusuri atractive functie de realizarea bugetului. Persoanele interesate pot trimite CV-ul la adresa de e-mail: ; doar persoanele selectate vor fi contactate telefonic pentru stabilirea unui interviu.

 • Cerinte: fire comunicativa, amabila si energica; creativitate in gastronomie; experienta pe un post similar, constituie un avantaj. Beneficii: posibilitatea de a dezvolta o cariera internationala si de a avansa pe linie profesionala in cadrul lantului hotelier ACCOR; programe de formare profesionala alaturi de profesionisti de top; bonusuri atractive functie de realizarea bugetului.

 • Încurajăm candidații creativi și activi, cu profil de lider, în jurul cărora se poate coagula oricând o echipă eficientă cu valori și atitudini similare, cu orientare către clientul care se bucură de rezultatul pasiunii celor mai buni oameni din domeniul artei culinare. diploma de calificare; experienta ca bucatar de minimum 5 ani; spirit de echipa; capacitate de verificare si raportare; disponibilitate la program prelungit (inclusiv in weekenduri); atentie la detalii, rapiditate in executarea sarcinilor de serviciu. Beneficii: posibilitatea de a dezvolta o cariera internationala si de a avansa pe linie profesionala in cadrul lantului hotelier ACCOR; programe de formare profesionala alaturi de profesionisti de top; bonusuri atractive functie de realizarea bugetului.

 • 2

  angajez fata pentru bar in poarta 6. detalii la telefon

 • 6

  Angajam barman-ospatar , zona Piata Meva, Drobeta Turnu Severin

 • Selectionam bucatari pentru hotel de 4 stele litoral. Se ofera cazare si masa si salariu competitiv.

 • 8

  Angajam personal pentru sala de jocuri, in Hateg. Program flexibil, salariu avantajos, conditii foarte bune de munca.

 • Hotel Carmen Eforie Nord angajeaza ospatar. Locatie selecta si deosebit de frumoasa. Masa asigurata. Cadru legal asigurat. Colectiv educat si cooperant. Salariu si conditii de munca avantajoase! Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!

 • 2

  Hotel Carmen Eforie Nord angajeaza bucatar si ajutor de bucatar cu experienta. Locatie selecta si deosebit de frumoasa. Masa asigurata. Cadru legal asigurat. Colectiv educat si cooperant. Salariu si conditii de munca avantajoase! Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!

 • 1

  Hotel Carmen Eforie Nord angajeaza personal curatenie hotel . Locatie selecta si deosebit de frumoasa. Masa asigurata. Cadru legal asigurat. Colectiv educat si cooperant. Salariu si conditii de munca avantajoase! Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!

 • 1

  Hotel Carmen Eforie Nord angajeaza ajutor ospatar. Locatie selecta si deosebit de frumoasa. Masa asigurata. Cadru legal asigurat. Colectiv educat si cooperant. Salariu si conditii de munca avantajoase! Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!

 • Hotel 3 stele Cartier Titan , hotel mic , angajam receptioner/ a tura de noapte, urgent , persoana serioasa , experienta nu este obligatorie !

 • Hotel Carmen Eforie Nord angajeaza personal vase. Locatie selecta si deosebit de frumoasa. Masa asigurata. Cadru legal asigurat. Colectiv educat si cooperant. Salariu si conditii de munca avantajoase! Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!

 • Salveaza cautarea