Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Horeca

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Agajam Barman

  Angajam barman cu experienta pentru o locatie la Muntele Mic, jud. Caras!

 • Angajam OSPATAR/a

  Căutăm colegi pentru postul de Ospatar/a. Ne ajută un CV sau câteva cuvinte despre tine și experiența cu care te mândrești. Locatia este intr-o zona turistica la Muntele Mic, jud. Caras Hai să discutăm mai multe detalii la numărul de telefon.

 • picol ospatar

  Restaurant Bistro Nord angajează picol și ospătar. Salariu atractiv tipa masă din partea casei. Relații la telefon

 • 1

  Restaurant casa taraneasca Busteni

  angajez,bucatar,ajutor bucatar,necalificat in bucatarie.Ofer cazare,masa sau transport.Tel.

 • 1

  ospatari evenimente

  Ospatari evenimente echipa profesionala pentru orice tip de eveniment Nunti,botezuri,majorate,evenimente private Preluam atât restaurante cât și corturi În București Ilfov si Giurgiu NE DEPLASAM SI IN ȚARA Detalii la tel sau în privat

 • Angajam bucatar fastfood

  Angajam bucatar sau ajutor in bucataria noastra tip fast food de langa Primaria sectorului 1. Programul este de Luni pana Vineri de la 08 la 16. Experienta nu este obligatorie,dar reprezinta un factor de influenta in privinta salariului. Decontam abonamentul la ratb sau metrou. Suntem o echipa mica si avem doar produse de tip fast food: burgeri,cartofi, strips&wings, cartofi,sandwichuri,brunch.

 • 9

  Angajam operator casa de marcat in benzinarie , zona Marasti

  Angajam operator casa de marcat in benzinarie , zona Marasti

 • 31

  Angajez vanzatoare

  Angajez vanzatoare pentru magazin alimentar; pentru mai multe detalii sunati la numarul: 0722260833

 • 12

  Angajez lucrator comercial

  Angajez vanzatoare ,salariul 3000 lei net,zona nord magazin general.(alimentar).(doar cu experienta)program de lucru 24/24.

 • 5

  Cuptorist la Brutarie cu Lemne

  Angajam cuptorist cu experienta la cuptor cu lemne. Oferim salariu atractic+carte de munca. Daca aveti nevoie oferim cazare gratuit! Mai multa detalii sunati pe nr de contact

 • 12

  Brutari Cuptorist Modelator

  Angajam personal cu experiente in domenii panificatiei. Oferim salariu atractiv, cazare gratiut Zona Militari Lujerului Pentru detalii ca rog sa sunati

 • 14

  Receptionera /Cliente false / Hostess / Asistenta manager / Secretara

  Bar - Restaurant - Terasa angajam domnisoare part time sau full time: Receptionera / Hostess / Asistenta manager / Secretara / Cliente false. Varsta: 18 - 25 ani. Oferim training daca nu ai experienta. Responsabilitatile vor fi impartite si sunt urmatoarele: rezervari, receptie clienti, promovare online pe google, FB, Insta, Tik-Tok, stoc saptamanal si comenzi de marfa, gasirea de noi modalitati de promovare. Se cauta domnisoara inteligenta, descurcareta, open minded, care doreste o evolutie rapida si un confort financiar. Poate fi si studenta. Salariu: 5500 - 6000 lei. Va rugam sa trimiteti CV sau descriere pe whats-up sau pe mail.

 • Bucătar / ajutor de bucătar - pensiunea Valeria, Voroneț

  Pensiunea Valeria din Voroneț, Gura Humorului își mărește echipa ! Căutăm colegi experimentați, implicați și de încredere care să facă parte din echipa noastră. Dacă ai experiență în domeniu de minim 1 an pe un post de bucătar / ajutor bucătar, contactează-ne la numărul de telefon: . Asigurăm zilnic masa si transportul din Gura Humorului, salariu motivant în funcție de experiență și performanță !

 • 12

  Agent Imobiliar

  Agentie Imobiliara cu 18 ani experienta in domeniu, cu sediul in Bucuresti, Bulevardul Unirii si Calea Serban Voda, angajeaza agenti imobiliari cu sau fara experienta. Conditii foarte avantajoase. Cursuri la sediul firmei https://www.cristalholding.ro/pages/companie 0799059903

 • 25

  Angajez menajera pentru hotel, ofer cazare

  Caut sa angajez menajera pt hotel, pentru intretinerea camerelor, curatenie, spalat, calcat, ofer cazare+salariu.

 • 7

  Angajam Lucrator Comercial

  Severin SRL cauta lucrator comercial pentru magazin de electrice in zona Lacul Tei-Maica Domnului. Cerinte: - Studii medii - Abilitati de comunicare - Seriozitate in indeplinirea sarcinilor - Atentie la detalii Beneficii: -Training special de pregatire -Salariu:3000 lei NET -Decontare transport -Prime de sarbatori -Sarbatorile legale libere -Oportunitati de promovare in cadrul companiei Program Luni-Vineri 9:00-18:00 Sambata 9:30-14:00 Duminica INCHIS.

 • 1

  Restaurant Militari, angajam PIZZAR

  Restaurant LARA'S situat in Bucuresti, zona Pacii/Militari, sector 6 ce se va inaugura in curand, angajeaza PIZZAR (baieti) doar cu experienta. Se lucreaza pe cuptor electric de 32 cm/45 cm. Program de lucru: 2 zile lucratoare/2 zile libere, de la ora 10. ferim Salariu: pt inceput 3200 lei net Contract de munca pe perioada nedeterminata O masa pe zi Decontare transport seara Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon:

 • Angajam spalator de vase

  Echipa DelVecchio face angajari! Iti cauți un loc de muncă stabil hai să ne cunoastem. Noi căutăm pe cineva harnic si deschis să învețe lucruri noi. Mediu de lucru plăcut, curat și organizat O masă caldă pe zi, cafea si apa, plus alte beneficii. Posibilitatea de a face parte dintr-o echipa cu un plan de dezvoltare ambițios Restaurantul este in Timișoara zona girocului Program de lucru 2 zile lucru cu 2 zile liber

 • Restaurant Militari, angajam Bucatar

  Restaurant LARA'S situat in Bucuresti, zona Pacii/Militari, sector 6 ce se va inaugura in curand, angajeaza BUCATAR cu experienta. Program de lucru: 2 zile lucratoare/2 zile libere, de la ora 10. ferim Salariu: pt inceput 3500 lei net Contract de munca pe perioada nedeterminata O masa pe zi Decontare transport seara Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon:

 • 19

  Zaraza pitesti-angajez ospatar

  Avem nevoie de o persoana comunicativa ,care stie sa lucrze in echipa si descurcareata! Salariu incepe de la 1800 de lei ,programul este de joi pana duminica Dorim personal cu experienta!!

 • Salveaza cautarea