Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Horeca

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 3

  Supermarket Profi in Jimbolia cauta persona seriosa pentru post de Casier.

 • 1

  Angajăm femeie la vase sector 5 Restaurant Cuibul Rândunelelor salariu 3000 lei +tips+masa+cm. program 1 zi /1zi liberă.

 • Hotel 3 stele din Bran angajează receptionera .Salariu atractiv . Program 24h cu 48 h .Experiența reprezintă un avantaj. Contact

 • 2

  Rafael taragan sii VIP cinema la iulius mall cauta un chef bucatar. Must speak English. Salar foarte bun. 8 ore pe zii. Mai multe detail la telefon. Caut pe cineva serios. Salar I tot pe contract.

 • 1

  Restaurant Ocaua Lui Cuza Tecuci angajează Bucatar și Ajutor de Bucatar!

 • 3

  SC AGROPA SRL - HOTEL CITY - PLOIESTI angajeaza Receptioner Hotel si Femeie de servici la Bucatarie Cautam persoane competente, serioase, care sa isi indeplineasca sarcinile de serviciu cu precizie si atentie, cu capacitatea de a munci independent dar si de a colabora cu ceilalti angajati. Pentru relatii ne puteti contacta la tel:

 • 4

  program luni= vineri 4, 6, 8 ore pe zi la alegere cantina restaurant situata pe Calea Lugojului masa asigurata tel

 • Bună ziua....suntem un colectiv tânăr situat într-un restaurant din zona central București,suntem în căutare de bucătari,ajutori de bucătar,program de la 12:00 la orele 23:00 in timpul săptămânii,iar în weekend program de la 12:00 la orele 00:00.Programul este de 5 zile muncite cu 2 libere,iar salarizarea pornește de la 5500 lei pentru pozitia de bucătar ,iar pentru poziția de ajutor bucătar salarizarea pornește de la 3500 lei......se va oferi și un tips in valoare de 3%din valoarea totală a bucătăriei.Salarile se vor oferi de doua ori pe lună și se va putea negocia la stabilirea interviului. Telefon contact

 • Bună ziua....suntem un colectiv tânăr situat într-un restaurant din zona central București,suntem în căutare de bucătari,ajutori de bucătar,program de la 12:00 la orele 23:00 in timpul săptămânii,iar în weekend program de la 12:00 la orele 00:00.Programul este de 5 zile muncite cu 2 libere,iar salarizarea pornește de la 5500 lei pentru pozitia de bucătar ,iar pentru poziția de ajutor bucătar salarizarea pornește de la 3500 lei......se va oferi și un tips in valoare de 3%din valoarea totală a bucătăriei.Salarile se vor oferi de doua ori pe lună și se va putea negocia la stabilirea interviului. Telefon contact

 • pizzerie cu specific livrare, cauta ajutor pentru preparaea pizzei. nu este necesara experienta dar se cere indemanae, organizare si dorinta de a invata. se lucreaza in 2 schimburi de cate 7 ore, un weekend da , unul nu. Salariul porneste de la 2500 in mana. pentru mai multe detalii sunati la .

 • 2

  Fabrica noua de productie alimentara din Alexandria - Nanov Teleorman angajeaza electrician. Oferim stabilitate, salarii bune, beneficii extrasalariale.

 • 5

  Complex turistic Dracula situat in judetul Arges angajeaza ospatar Salariu atractiv Asiguram cazare si masa Perioda de colaborare de minim 2 ani Vechime minima un an Persoana serioasa executiv Relatii la telefon 0745473381

 • 5

  Se ofera si cazare si masa Contract de munca pe durata nedeterminata

 • 40

  Oferim loc de munca - casier. Salariu încadrare 3165 lei, tichete masa, ore suplimentare plătite dublu, spor noapte, spor weekend. Program lucru 12 cu 24,12 cu 48,disponibilitate pentru part-time, bonusuri în funcție de vânzări și implicare. Poți fi fără experienta. Împreună cu noi vei învață multe lucruri interesante. Mediu de lucru curat și plăcut. Te potrivești la noi dacă ai bună dispoziție, atitudine pozitiva. Restul se rezolva prin comunicare. Aștept CV la sediul stației. Relații suplimentare la telefon , între orele 09-19.

 • Mixologie cocktail,experienta 15 ani

 • program flexibil, necesita calificare receptioner. pentru detalii puteti suna la .

 • Cerințele postului: Experiență in domeniu minim 5 ani din care min 2 ani într-o poziție cu funcție de decizie. Cu experiență si cunoștință in domeniul gastronomiei cu competente organizatorice. Pasionat de gastronomie, creativ, cu inițiativă, bun organizator . Să aibă aptitudinea de a conduce și îndruma o echipa, talent în comunicare atât cu subalterni cât și cu superiorii. Atitudine pozitiva si aptitudini de planificare si utilizare eficienta a timpului de lucru; Să fie deschis la noi idei/tehnici ce țin de îmbunătățirea activității. Atribuțiile postului Coordonarea stricta a echipei pentru buna funcționare a activității. Determina necesarul de materii prime de comandat si realizează comenzile de aprovizionare Sa asigure ca aspectul si calitatea produsului final destinat servirii către consumator este la standardele agreate. Beneficii: Salariul este negociabil în funcție de experiență Bonusuri in funcție de vânzări Salariu motivant Mediu de lucru placut Posibilitatea de a creea propria echipa Tichete de masa Posibilitate de perfectionare Bonusuri performanta. CV-urile se depun la Rceptia VEGA HOTEL, sitauta pe Faleza Dunarii, langa parcul de la Elice, Bd. Marea Unire, nr. 107. Relatii la tel: , departament resurse umane.

 • 2

  Cerințe: Atributii post: sa asigure suportul necesar in procesul de primire a clientilor hotelului sa preia bagajele turistilor sa informeze oaspetii asupra serviciilor oferite de hotel sa insoteasca persoanele care viziteaza hotelul sa indeplineasca cu acuratete si promptitudine cerintele oaspetilor Cerinte: aspect fizic placut achilibru emotional, tact, calm abilitati de comunicare cunostinte bune de limba engleza (cunoasterea unei alte limbi straine constituie un avantaj) Permis de conducere constituie avantaj Beneficii: salariu motivant mediu de lucru placut posibilitate de promovare

 • Atributii de serviciu: - descarca si incarca produsele - recupereaza de pe traseu navetele -sa aiba o comportare decenta pe traseu si la clienti -raspunde de depozitarea in mijlocul de transport -sa informeze ori de cate ori este nevoie seful direct despre orice problema aparuta; -sa respecte programul de lucru -sa aiba o echipament de munca curat si ingrijit -sa raspunda atunci cind situatia o impune si la alte activitati din firma -să păstreze confiden ialitatea datelor i informa iilor din firmă, -să respecte prevederile Sistemului de Management al Sigurantei Alimentelor, PM i PSI. Responsabilitati: - manipularea corecta a marfurilor si ambalajelor Se ofera: salariu motivant mediu de lucru placut posibilitate de promovare contract perioada nedeterminata bonuri de masa prema de performanta prema zi de nastere Asteptam CV-urile pe e-mail: sau la receptia VEGA HOTEL, situat pe Faleza Dunarii, langa parcul de la Elice, Bdv. Marea Unire, nr 107.

 • 6

  Aptitudini necesare pentru un post de ospătar în industria HoReCa: Flexibilitate Profesionalism Abilită i de vânzare Informarea continuă Empatie și comunicare nonverbală Bun coechipier Orientat către satisfacerea clien ilor Atent la detaliile care sunt legate de client Capacitatea de a rămâne calm în situa ii tensionate. Atribuțiile ospătarului: Ospătarul le prezintă clienților produsele și serviciile restaurantului, iar principalele atribuții ale acestuia sunt: -pregătirea salonului pentru servire; -primirea oaspeților și îndrumarea acestora către o masă liberă; -prezentarea preparatelor; -oferirea de meniuri și de recomandări clienților care au nevoie de ajutor; -preluarea comenzii și transmiterea exigențelor clienților legate de prepararea mâncării; -servirea preparatelor și a băuturilor; -asistarea clientului în timpul serviciului și rezolvarea eventualelor reclamații sau nemulțumiri; -încasarea contravalorii produselor; -debarasarea spațiului de servire și pregătirea lui pentru viitorii clienți. Responsabilitățile ospătarului: -Servirea exemplară a clienților și acordarea atenției cuvenite acestora; -Cunoașterea meniului, astfel încât să oferi informații complete; -Îndeplinirea altor sarcini solicitate de superiorul direct- -Întocmirea corectă a notelor de plată și încasarea acestora; -Predarea sumelor încasate la sfârșitul turei de către șeful de sală; -Răspunderea pentru calitatea serviciilor oferite clienților și pentru experiența acestora în restaurant. Specificațiile postului: -să fie persoane sociabile, cu aspect plăcut, amabile și cu o atitudine pozitivă; -să rezolve cu discreție posibile probleme; -să fie o persoană conciliantă în relațiile cu clienții și colegii, capabilă de compromisuri constructive; -să demonstreze rezistența fizică pe care un astfel de job o necesită; -să colaboreze cu echipa de lucru. Se ofera: - contract de munca pe perioada nedeterminata - salariu motivant - bonuri de masa - mediu de lucru placut - posibilitate de promovare - training-uri, cursuri de perfectionare - bonusuri. Asteptam cv-ul tau la Vega Hotel, Galati, Bd. Marea Unire, nr. 107, la receptia VEGA HOTEL.

 • Salveaza cautarea