Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Horeca

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 6

  Angajez personal pentru restaurant de tip fast food, program flexibil, se poate lucra si in tura de noapte. Posibilitate de avansare, mediu de lucru placut. Salariu intre 2200-2800 lei in functie de bonusuri. Siguranta, seriozitate si analize periodice gratuite. Pentru detalii sau programari la interviu puteti suna de L-V 09:00-17:30

 • Restaurant Bucovinean situat la baza partiei de schi "Soimul" din Gura Humorului, angajeaza bucatareasa cu minima experienta. Se ofera salariu atractiv. Mai multe detalii la tel: 0740613536

 • Căutăm lucratori în bucatarie/casieri pentru cel mai mare lanț de restaurante de tip fast-food din lume. Împreună cu colegii tăi, prin rotație, te vei ocupa de: - clienți - casa de marcat; - prepararea sandwich-urilor; - buna funcționare a restaurantului. Ce primești în schimb : * 2000 - 2600 lei NET/lună * + tichete de masa 420 de lei/luna. * bonus de performanta, uniformă de lucru; * instruire. Stai liniștit, nu ai nevoie de experiență. Ne dorim de la tine seriozitate și determinare . Program full-time, 8 ore/zi, 5 zile/saptamana cu 2 zile libere. Daca ești interesat sau ai întrebări, mă poți contacta pe WhatsApp sau ma poti suna la numărul sau in privat pe facebook.

 • Zone Cafe angajeaza spalator de vase. Mai multe detalii la locatie sau la nr. .

 • 3

  Soft pentru restaurante - bar - hotel - pensiune softul instalat pe 1 calculator sau POS in 1 punct de vanzare al clientului. Include introducerea meniului Include Training pentru folosirea sistemului 49 eur/ luna care include licenta pentru folosirea sistemului software precum si si abonament service suport 0728 442 399 - Alex Bedeleu

 • Esti o persoana energica, dornica sa accepte noi provocari si care vrea sa lucreze alaturi de o echipa dinamica? Ai toate sansele sa devii colegul nostru si sa fii tu cel care investeste in ceea ce conteaza pentru tine.

 • 2

  Restaurant iNCARIS din sector 6, zona apusului, caută ospătăriță! program 2 zile cu 2. 10:00-23:00. Salariu atractiv!

 • 1

  Restaurant INCARIS din sector 6, zona apusului, caută colegi noi! Cautam persoane dornice de munca! Bucatar, specific internațional, program desfășurat in ture !!! Salariu motivant!!!

 • 5

  Restaurant pizzerie angajeaza: *pizzer *ajutor pizzer *spalator vase/lucrator bucatarie Program 1 zi cu 1 zi Masa asigurata Transport asigurat seara la plecarea acasa Salarizare atractiva(functie de implicare, seriozitate, experienta) Experienta constituie un avantaj Relatii la sau Un cv daca ai il poti lasa aici sau poti suna pt detalii la nr de mai sus!

 • 5

  Prime Garden este una din locatiile favorite ale lumii bune din Timisoara, atat datorita preparatelor servite, a ambientului deosebit, dar si datorita serviciilor oferite. Pentru ca ne dorim sa oferi in continuare servicii exceptionale, angajam: # Ospatar/ospatarita cu experienta, prezenta agreabila # Ajutor ospatar/ospatarita cu sau fara experienta Mai multe informatii la tel. . www.prime-restaurant.ro

 • angajez barman, ospatar si supraveghetor de jocuri de noroc, salariu atractiv

 • Restaurantul Balkon Resto Garden , un rooftop situat pe Calea Victoriei 116 , este in cautare de ospatari/ospatarite si barmani/barmanite . Avem ca obiectiv formarea unei echipe dinamice si serioase , intr-un mediu placut de munca . Asteptam CV-urile voastre pe whatsapp.

 • 3

  Angajam Ospatari-Ospatarite/Barmani-Barmanite pe vas fluvial de croaziera. Perioada contractuala 1.04-15.10.2022 Cerem experienta de minimum 3 ani in domeniul HORECA Cunoasterea limbii germane este un atuu. Se cere seriozitate, capacitate de munca in echipa, un aspect placut si ingrijit. Vaccinarea COVID cu 3 doze este obligatorie. Salariu atractiv, beneficii salariale, transport, cazare, masa si asigurare de sanatate gratuita. Nu suntem intermediari. Nu se percepe comision.

 • 9

  Cautam coleg / colega pentru postul de ospatar cu sau fara experienta, in zona Bragadiru. Program de lucru 14.00 - 22.00, luni - sambata. Se cere auto personal pentru care se va asigura decontarea combustibilului. Salariu 2700 lei + mese incluse.

 • 27

  Agenti imobliari cu/fara experienta pentru sector 3. Se cauta persoane optimiste si dinamice, care sa aiba o fire comunicativa, spirit de echipa, studii medii sau superioare, abilitati de vanzare, spirit de negociere, dorinta de a invata si avansa din punct de vedere profesional si financiar. Se ofera birou individual, laptop, masina, telefon mobil, decontare mijloace de transport, contract de munca, comision substantial din realizari, in zona ultracentrala, sediul in Dristor.

 • 15

  Restaurant situat in centrul istoric , angajam ospatar,picol sau barman, persoana la vase Pentru detalii va rugam sa ne contactati la numarul afisat sau sa trimiteti Cv-ul dvs atasat in mesaj.

 • 2

  Angajam sef de receptie pentru Resort Silver Mountain din Poiana Brasov, se ofera salariu atractiv si bonusuri

 • Salveaza cautarea