Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Ingrijire persoane Bucuresti

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Proprietar 33 ani, primesc, ofer găzduire la o fata. Detalii vb la tel.

 • Top Med Assistance, angajeaza cu contract de munca, ingrijitoare batrani in vederea colaborarii in regim full – time pentru ingrijirea persoanelor varstnice la domiciliu. Salariul este de 1400 lei net pentru 8 ore de luni-vineri + 100 de lei transport. Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati via e-mail sau telefonic la: , respectiv 0785 605 570.

 • Acceda, firma de plasare de personal specializata in plasarea de personal pentru ingrijire bolnavi / batrani la domiciliu, va ofera una dintre cele mai convenabile solutii de ingrijire a parintilor / rudelor dv in varsta / bolnave din Bucuresti. Acceda plaseaza in Bucuresti personal pentru ingrijire batrani bolnavi la domiciliu in conditiile stabilite de dumneavoastra. Dumneavoastra hotarati programul, atributiile, salariul, etc. ingrijitoarei in functie de nevoile si posibilitatile varstnicului, astfel incat sa obtineti un raport convenabil calitate-program-pret. 13 ani de experienta in selectia de personal casnic. Personal casnic de calitate, selectat in mod responsabil si in timp rapid. Costuri scazute. Sperantele pot deveni realitate. www.acceda.ro,

 • ACCEDA, firma de plasare de personal fara taxe de mediere va faciliteaza GRATUIT gasirea un loc de munca in domeniul personalului casnic (bone, menajere, persoane pentru ingrijire bolnavi/batrani) prin 2 modalitati: - 1. Direct, va facilitam gratuit gasirea un loc de munca in Bucuresti ca bona / menajera / ingrijitoare batrani la domiciliu. - 2. Prin intermediul site-ului de recrutare BonaMenajBatrani. ro specializat in recrutarea de personal casnic in Romania / in strainatate. Persoanele interesate sa lucreze in Bucuresti sunt rugate sa trimita CV la office@acceda.ro. Persoanele interesate sa lucreze in orice locatie din tara sau din strainatate sunt invitate sa isi completeze CV pe site-ul de recrutare BonaMenajBatrani. ro pentru a putea fi contactate direct de familiile angajatoare.

 • Agenția Star Family (fără comision de la candidați) caută bonă full-time (8 ore/zi - Luni - Joi) în zona Bucureștii Noi (Dămăroaia) pentru un băiețel de 1 an și 8 luni, începând din 16 septembrie. Cerințe: - să fie o persoană serioasă, de încredere, răbdătoare, iubitoare de copii, nefumătoare - să aibă experiență în domeniu, cu referințe de la foștii angajatori - disponibilă pentru o colaborare de lungă durată Responsabilitățile bonei: - îngrijește și supraveghează copilul - pregătește și servește masa copilului - păstrează curățenia în camera copilului și în locurile de joacă și de masă - însoțește copilul la plimbări în parc Se oferă un salariu de 2.500 lei /lună + concediul anual plătit. Puteți aplica la anunț direct pe site-ul nostru www.starfamily.ro sau ne puteți contacta la numărul 0745.251.511, pentru mai multe detalii.

 • Agenția Star Family (fără comision de la candidați) caută bonă internă pentru 1 băiețel de 5 luni în zona Floreasca. Cerințe: - să fie o persoană serioasă, de încredere, răbdătoare, iubitoare de copii, nefumătoare - să aibă experiență în domeniu, cu referințe de la foștii angajatori - disponibilă pentru o colaborare de lungă durată. Responsabilitățile bonei: - îngrijește și supraveghează copilul; - pregătește și servește masa copilului; - spală și calcă hăinuțele copilului; - face curățenie în camera copilului și în locurile de joacă; - însoțește copilul la plimbări în aer liber. Salariul net lunar va fi de 2.500 lei + cazare + masă asigurată+ decontare transport spre casă + concediu anual plătit. Persoana va avea 2 week-end-uri libere /lună. Puteți aplica la anunț direct pe site-ul nostru www.starfamily.ro sau ne puteți contacta la numărul 0745.251.511, pentru mai multe detalii.

 • program 17.00/19.30, zona Spital Fundeni. Program 08.00-19.00 cand nu mergem la gradinita, adica cand suntem bolnava,

 • Agenția Star Family (fără comision de la candidați) caută bonă internă pentru fetița (1 an și 1 lună) unei familii de români, care se vor muta în Elveția, din luna septembrie 2019. Cerințe: - să fie o persoană serioasă, de încredere, răbdătoare, iubitoare de copii, nefumătoare - să aibă experiență în domeniu, cu referințe de la foștii angajatori - disponibilă pentru o colaborare de lungă durată Responsabilitățile bonei: - îngrijește și supraveghează fetița; - spală și calcă hăinuțele copilului; - asigură curățenia în camera copilului și în spațiile de joacă; - pregătește și servește masa copilului; - însoțește copilul la plimbări în parc; - activități recreative și educative. Se oferă un salariu de 1.200 franci elvețieni /lună, plus decontarea transportului în țară, în vacanță. Puteți aplica la anunț direct pe site-ul nostru www.starfamily.ro sau ne puteți contacta la numărul 0745.251.511, pentru mai multe detalii.

 • Căutăm urgent o îngrijitoare pentru o doamnă de 86 ani, semi-imobilizată la pat (cu pampers), program de 12 ore/zi (L-V - 7:00 - 19:00), zona Calea Victoriei. Responsabilitățile îngrijitoarei: - îngrijește bătrâna, îi pregătește și servește mesele; - asigură igiena persoanei îngrijite; - administrează corect medicația; - face curățenie în camera bătrânei; - socializează cu aceasta, îi ține companie. Cerințe: - să fie o persoană serioasă, harnică, de încredere - să aibă experiență în domeniu, cu referințe de la foștii angajatori - disponibilă pentru o colaborare de lungă durată. Se oferă un salariu de 2.300 lei /lună. Puteți aplica la anunț direct pe site-ul nostru www.starfamily.ro sau ne puteți contacta la numărul 0745.251.511, pentru mai multe detalii.

 • Căutăm o îngrijitoare în regim intern (2 weekend-uri libere / lună), pentru o doamnă de 85 ani (se deplasează singură și este lucidă) ce locuiește în zona Piața Domenii. Responsabilitățile îngrijitoarei: - îngrijește bătrâna, îi pregătește și servește mesele; - asigură igiena persoanei îngrijite; - administrează corect medicația; - face curățenie în camera bătrânei; - socializează cu aceasta, îi ține companie; - însoțește bătrâna la plimbări în parc. Cerințe: - să fie o persoană serioasă, harnică, de încredere - să aibă experiență în domeniu, cu referințe de la foștii angajatori - disponibilă pentru o colaborare de lungă durată. Persoana va avea cameră proprie și masă asigurată, iar salariu net lunar este de 3.000 lei (cu contract de muncă). Postul este disponibil începând cu 1 septembrie 2019. Puteți aplica la anunț direct pe site-ul nostru www.starfamily.ro sau ne puteți contacta la numărul 0745.251.511, pentru mai multe detalii.

 • Buna ziua . Am 25 ani si caut sa lucrez peste programul meu de la job.imi place sa lucrez cu oamenii care au nevoie de un mic ajutor. Persoane cu dezabilitatii persoane in varsta etc .sunt un băiat cuminte fără anturaje multumesc .0759313150

 • Tanar (Dany) ofer servicii.,curatenie si menaj.casa,apartament,garsoniera,duplex., ingrijesc locuinta., curatenie curte si gradina munca mutat si carat. cu plata la zi.,in sect.2-3 si 1.

 • Angajez pe termen lung, in regim intern, cu doua weekend-uri libere pe luna si 2500 ron/luna, in zona Bucuresti-Pipera, o persoana pentru ingrijirea mamei mele in varsta de 68 de ani , semi imobilizata, cu un inceput de dementa. Caut o persoana cu experienta, fara obligatii, nefumatoare, serioasa, dedicata si optimista , cu un aspect fizic placut si ingrijit. Accept la interviu doar persoanele cu cazier valabil, adeverinta de sanatate si optional referinte. Data incepere activitate : imediat

 • Angajez urgent persoana pentru ingrijire batran 4 ore pe zi de luni pana vineri.Asigur salariu si cazare

 • Caut tanara (preferabil studenta) pentru a sta la scoala cu o fetita de 10 ani, dimineata, 3 zile pe saptamana, 15 RON/ora. Scoala este situata in zona Piata Resita, sector 4 (mijloace de transport - troleibuz 76, autobuzesi 116). Cerinte : rabdare, calm, vorbire si scriere corecte, igiena riguroasa. Relatii la telefon.

 • Se doreste o persoana cu experienta pentru ingrijrea unui batran deplasabil la domiciliu in regim de lucru INTERN, zona Garii de Nord, sector 1, Bucuresti.. Se ofera: (Cazare + Masa + Salariu + 2 Weekend-uri libere / LunaOfer detalii si informatii telefonic persoanelor interesate de acest post.

 • Pot avea grija de copii dvs. in weekend, ii pot ajuta la teme. Sunt o persoana sociabila, responsabila, studii superioare, mama a 2 copii.

 • Familie cu un bebelus au nevoie de o bona /menajera pentru ajutorul mamei in cresterea si ingrijirea copilului Program intern ,2 weekenduri ibere Salariu 3500 lei Agentia SELECT FAMILY

 • Angajam menajera 2- 3 zile pe saptamana, casă 150 mp, curățenie si călcat pentru doi adulți și doi copii, ofer 150 de lei pe zi , zona Baneasa Sistesti. Cerințe: fara cazier, min 50 de ani max 65 de ani, persoana serioasă și muncitoare

 • Ma numesc Mariana, am 58 ani, experienta de 6 ani in ingrijire batrani deplasabili intern si extern. Caut sa ingrijesc batran/batrana deplasabil/deplasabila in regim intern sau extern. Numar telefon: 0755669599

 • Salveaza cautarea