Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Ingrijire persoane Cluj

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Fosta infirmiera, 58 ani cu experiență de 30 ani in spital cu bolnavi și persoane vârstnice, pensionara, îmi ofer serviciile pentru a îngriji persoane vârstnice / bolnave la domiciliul acestora. Sunt o persoana harnica, curata, serioasa, amabila, nefumatoare, rabdatoare, linistita, de preferat la 8 ore dar si alte intervale orare! Locuiesc in Floresti, am abonament gratuit. Ofer si recomandari. Disponibilitate imediata! E valabil si pentru Germania, Austria, sa merg acolo dar sa fie familie de romani ca nu stiu limba germana! Salar la intelegere! Mariana

 • Doamna foarte serioasa, cu experienta in cresterea si educarea copiilor, care stie ce insemna ca mamica sa aiba nevoie, cateodata, de o persoana cu care sa-si lase copilul in siguranta pentru cateva ore, imi ofer ajutorul part time de luni pana vineri sau ocazional pentru cand aveti o urgenta sau pentru plimbari in parc si/sau scos de la gradinita / scoala si supraveghere pana la sosirea parintilor SAU pentru copiii mai mari - imi ofer ajutorul full time in timpul vacantelor scolare, cu disponibilitate maxima ca insotitor copil pentru deplasari in tara sau chiar in strainatate pana la destinatia dorita de dvs, inclusiv in tabere sau excursii . Pentru varianta de part time prefer zonele : Centru, Gara CFR, Grigorescu, Cordos, Calea Baciului. Oferta si pentru weekend 24 din 24 h - la domiciliul meu cu 3 mese + gustari/ zi incluse in pret - in regim vacanta de weenkend la tara - doar cu programare in prealabil - la nevoie pot sa preiau eu copilul / copiii. Tariful se negociaza in functie de nevoia dvs. Mentionez ca NU sunt fumatoare si ii rog, cu mult respect, pe parintii care fumeaza in locuinta, deci in imediata apropiere a copilului, sa NU ma contacteze. Pe parintii fumatori ii pot ajuta cu supravegherea copilului doar la domiciliul meu . Pentru detalii suplimentare puteti sa ma contactati la telefon

 • Sunt sclav caut o stapana sa ma pedepseasca.fac orice

 • Oferim locuri de munca ca si INGRIJITOR( carers, Healthcare assistant, support workers) pentru azile de pe intreg teritoriul UK. Se ofera: -contract full timere /saptamana -ore suplimentare platite - concediu de odihna platit (28 de zile/an) - salarizarea porneste de la 7.83 lire/ora pentru ingrijitorii incepatori si ajunge pana la 8.5-9 lire/ ora pentru infirmierii cu experienta -traininguri pentru cei fara experienta - se ofera cazare in apropierea locului de munca contra cost, plata se va face din primul salar -in functie de locatie unele ofera o luna de cazare gratuita - asistenta in deschiderea contului bancar si suport pentru obtinerea NINO Angajatorul cere: -nivel mediu conversational al limbii engleze pentru a lucra in azile -2 recomandari -experienta reprezinta un avantaj( salariul e mai mare de la inceput), insa NU ESTE NECESARA! -motivatie, dorinta de a munci, Daca esti interesat asteptam CV-ul tau pe e-mail : recrutare75@gmail.com si venim cu o oferta personalizata.

 • D-na foarte serioasa, de maxima incredere, ordonata, cu studii universitare, carnet cat. B, nefumatoare, ofer companie unei persoane pensionata, dar activa (prefer o d-na), ajutor la cumparaturi, plata facturi, citit, voiaj, croaziere, sport, plimbari - inclusiv cu bicicleta etc. Partea financiara se discuta in particular in functie de nevoile dvs . Exclus ingrijire persoane varstnice sau menaj . Pentru informatii suplimentare puteti suna la telefon

 • Doamna foarte serioasa, cu experienta in cresterea si educarea copiilor, care stie ce insemna ca mamica sa aiba nevoie, cateodata, de o persoana cu care sa-si lase copilul in siguranta pentru cateva ore, imi ofer ajutorul part time de luni pana vineri sau ocazional pentru cand aveti o urgenta sau pentru plimbari in parc si/sau scos de la gradinita / scoala si supraveghere pana la sosirea parintilor SAU pentru copiii mai mari - imi ofer ajutorul full time in timpul vacantelor scolare, cu disponibilitate maxima ca insotitor copil pentru deplasari in tara sau chiar in strainatate pana la destinatia dorita de dvs, inclusiv in tabere sau excursii . Pentru varianta de part time prefer zonele : Centru, Gara CFR, Grigorescu, Cordos, Calea Baciului . Tarife pe ora pentru part time: - 25/h pt Cluj, - 35/h pt Floresti sau alte zone aflate langa Cluj, iar pentru ocazional 30/h Cluj , 40/h localitati apropiate de Cluj - totul se negociaza in functie de nevoia dvs. Pot sa va ajut si in weekend 24 din 24 h - la domiciliul meu cu 3 mese + gustari/ zi incluse in pret - in regim vacanta de weenkend la tara - doar cu programare in prealabil - la nevoie pot sa preiau eu copilul / copiii, iar tariful il putem negocia in functie de nevoia dvs. Mentionez ca NU sunt fumatoare si ii rog, cu mult respect, pe parintii care fumeaza in locuinta, deci in imediata apropiere a copilului, sa NU ma contacteze. Pe parintii fumatori ii pot ajuta cu supravegherea copilului doar la domiciliul meu . Pentru detalii suplimentare puteti sa ma contactati la telefon

 • Angajez secretara persoanala, fara prejudecati, dispusa la deplasari. Trimite 3/4 poze, corp intreg pe mail job.joburi/yahoo.com sau whatsapp la nr din anunt.

 • Oportunitati pentru Asistenti Medicali cu PRN/ PIN si Infirmieri in zone ca: Londra, Liverpool, Gloucester, Manchester, Kent, Essex, Wirral,Birmingham, Shrewsbury,York, Sussex,Hampshire, Portsmouth si altele Salariu pentru Asistenti cu PIN: 17-18 lire/ora Bilet de avion platit de angajator O luna de cazare gratuita Salarii infirmieri : 8,21lire/ora- 9 lire/ora Ore suplimentare disponibile, platite aditional Programe de dezvoltare profesionala Concediu anual: 28 de zile Suport privind DBS-ul, Bank Account,NINO Suport cu relocarea si gasirea unei chirii Cerinte: limba engleza nivel mediu pentru asistentii cu PIN respectiv conversational pentru infirmieri Pentru a participa la interviuri este obligatoriu sa trimiteti CV in ENGLEZA si o adresa de Skype pe e-mail:

 • Caut femeie cu experienta pentru ingrijire femeie in varsta de 86 ani, in Cluj-Napoca. Este imobilizata la pat, necesita schimbare de scutece. Inf. tel.

 • Se cauta ingrijitoare, infirmiere si asistente (cunoscatoare a limbii germane), pentru lucru in Austria, in domeniul ingrijirii persoanelor varstnice la domiciliu. - Se lucreaza in ciclu de 28 de zile, adica o luna lucrata cu o luna pauza. - Se lucreaza cu Gewerbe. - Asigurarile (SVA) sunt platite de agentie pe toata perioada contractului (atat in luna lucrata, cat si in luna de pauza). - Nu se percepe comision lunar. -salariu 1200 Euro NET - transport platit de catre firma CERINTE OBLIGATORII !!! - Varsta maxima 60 de ani - Experienta in domeniu (minim 3 luni) - Cunoasterea limbii germane la nivel conversational - B1 ATENTIE ! Cerintele obligatorii si conditiile de lucru sunt impuse de catre agentia partenera din Austria. Urmariti in fiecare zi noile locuri de munca disponibile. Accesati pentru detalii : sau sunati la 0745/364.857, 077/332.9052,0787/892.578, 0769/025.338 sau 0761/604.829, intre orele 10.00 – 17.00, de luni pana vineri. Transportul se efectueaza de la adresa la adresa.

 • caut femeie libera ptr menaj /DEJ progr de 2 zile pe sapt si in timpul liber valabil de pref f obligatii DEJ sa u zona

 • ai intre 18-35 ani esti tanara si vrei sa participi la un casting? se fac sedinte foto contra cost(100 - 2000€). trimite 3/4 poze corp intreg si un nr de contact la mail job.joburi/yahoo.com si vei fii contactata. doar persoanele selectate vor fi contactate. detalii whatsapp(0725.297169).

 • Buna ziua Caut Ingrijitoar/e pentru un pacient din TROWBRIDGE -Anglia. Pacientul are 61 ani , locuieste singur la casa si are nevoie de cineva in permanenta sa il ajute si sa ii fie alaturi! DIAGNOSTICE: Pacinetul este mobil are uneori starii de frica Anexitate Boli mintale Turnus de 21 zile 1457 lire si (se poate prelungi ) se ofera cazare gratuita si masa ! pentru mai multe detalii lasati un numar de telefon sau mesaj!

 • Buna ziua ! Caut ingrijitor sau ingrijitoare la domiciliu in Germania, mai exact in München . AVEM MULT MAI MULTE CAZURI, SI IN ANGLIA, AUSTRIA ,OLANDA , BELGIA si IRLANDA CERINTE: LB. GERMANA CONVERSATIONAL SALARIUL: 1890 EURO NET PE LUNA TURNUS: 42DE ZILE (se poate prelungi) COMISION 0! Asigurari si transport platite+ Bonus de sarbatorii Detalii caz: Persoana îngrijită: Bărbat Vârsta: 89 Înalțimea: 180 cm Greutate: 70 kg Domnul este mobil, se deplaseaza cu ajutorul bastonului dar nu este imobil, are ca diagnostic un inceput de dementa senila si slabiciune senila . Locuieste singur la casa. Pentru mai multe informatii lasati un mesaj cu nr. de telefon pentru a va contacta!

 • Buna ziua Cautam Ingrijitoare in Munchen , este vorba despre o pacineta de 96 ani , nu se poate deplasa! DIAGNOSTICE: dificultăți la înghițit probleme cu vorbirea cateter urologic - Boli genito-urinare Incontinența - Boli genito-urinare hipertonus Tulburări de ritm cardiac - Boli cardiovasculare Locuieste cu fiica ei si are si un catel care este foarte prietenos! pentru mai multe detalii lasati un numar de telefon sau mesaj!

 • Infirmiera cu experienta ne fumatoare de nat magh caut sa ingrijesc persoane varstnice.

 • Suntem o familie cu doi copii, unul de 6 ani si cel mai mic de un an si doua luni. Locuim in cartierul Zorilor in Cluj Napoca si cautam o doamna serioasa, responsabila, nefumatoare care sa se integreze in familia noastra si sa il ingrijeasca pe cel mic cat noi, parintii suntem la serviciu si fratiorul mai mare este la scoala. Oferim seriozitate si conditii bune de munca. Program de lucru: 9:17.

 • Caut o femeie pentru ajutor casnic( menaj,mici cumparaturi,gatit,insotitoarea la o femeie de 83 ani,odata sau de 2 ori pe saptamana cate 4 ore,eventual la nevoie.In Cluj zona Cipariu(Pata).infpana la ora 17.

 • Caut persoana serioasă pentru îngrijire persoana vârstnica. Detalii în privat.

 • Domnisoara in varsta de 44 de ani, fara obligatii si cu multa experienta, punctuala, cinstita, devotata, altruista si foarte afectiva, cu multa rabdare, costiinciosa, ordonata, culta, vorbitore de limba franceza si iubitoare de carti, ma ofer sa tin companie unei doamne in etate timp de 4 ore sau, daca este necesar ocazinal, 6 ore pe zi. Ma ofer sa-i fac toaleta zilnica, cumparaturi, sa-i dau de mancare, eventual sa gatesc mancaruri simple, sa-i administrez medicamentele, eventual sa fac menaj simplu (sa spal rufele la masina de spalat, sa curat cu aspiratorul, sa fac curat in bucatarie si sa mentin curatnia), sa-i citesc, sau eventual sa ies cu dansa la plimbare, in cazul in care nu este imobilizata la pat. Pot de asemenea sa imi ofer seviciile si in weekend (program flexibil).

 • Salveaza cautarea