Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Ingrijire persoane Ilfov

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 1

  Ne marim echipa! Camin de batrani, zona Voluntari, angajeaza asistenti medicali si infirmiere cu experinta.Program si salariu foarte bune! Va rugam sa ne contactati la 0724205565 pentru programarea unui interviu.

 • 1

  Camin batrani Mogosoaia,angajam bucatar,femeie de servici,infirmier,asistent medical cu/fara experienta.

 • 1

  Angajam infirmier/ingrijitor batrani in regim intern,pentru camin batrani situat in Mogosoaia ,Ilfov Cerinte:seriozitate,rabdare,dedicare. Beneficii:salariu atractiv cu posibilitate rapida de crestere,cazare,3 mese/zi Contac: 0730281234

 • 1

  Doamna , 56 ani , cu experiență 19 ani in domeniu, îngrijesc bătrâni la domiciliu . Recomandări + cazier , rog și ofer seriozitate . 0790516680

 • Cautam o doamna care sa aiba grija de o fetita de 1 an si 7 luni, in Bragadiru; program de 10 ore de luni pana joi si vinerea de 9 ore; salariul 2500 de lei. Agentie fara comision.

 • 4

  ANGAJAM INFIRMIER(A)/ingrijitoare, cu sau fara experienta, in Otopeni pentru camin de batrani privat, ture de 12 ore, plata corecta si la timp, masa asigurata, carte de munca. Acces usor cu transport in comun. Posibilitate de cazare pentru personal in conditii bune, daca este nevoie sau pentru cei care doresc intern. Acceptam si barbati. Cerinte: seriozitate, punctualitate, spirit de echipa, empatie fata de persoane varstnice. Rugam seriozitate, post pe termen lung. Salariul de la 2.000 - 2700 Lei/luna. 0726.081.666 - Roxana, 0732.33.21.22 - Liliana

 • Caut doamna serioasa, răbdătoare pt 2 băieți. 5 și 6 ani . Program luni -vineri, orele 08:00-17:00. Prețul este negociabil.

 • 1

  Caminul Elena Doamna angajeaza infirmiera cu bune abilitati de comunicare, orientata catre client. Asiguram masa angajatilor, un salariu atractiv intr-un mediu placut de lucru. Programul este in ture de 12 ore dar suntem deschisi si colaborarilor. C. V- urile pot fi trimise la mail alexandra.gheorghiu@ymail.com restul detaliilor urmand a se discuta la interviu

 • Cautam bona pt fetita de 1 an si 6 luni; la intrarea in Magurele; program 9:30-17:30, de luni pana vineri; salariul 2500 de lei. Agentie fara comision.

 • Angajez infirmiera/r pentru camin de bătrâni situat in Voluntari, condiții bune de lucru, salariu atractiv. Cer și ofer seriozitate maxima.

 • Buna ! Caut un loc de munca cum ar fii îngrijirea unui bătrân sau unei bătrâne, pot sa spun ca am experiență, am lucrat cu bătrâni cativa ani in italia, am 32 ani sunt o persoană, serioasă muncitoare !

 • 1

  Cautam persoana serioasa pentru ingrijiri la domiciliu persoana in varsta. Programa intre 4-6 ore /zi de luni pana vineri inclusiv;locuim in Mogosoaia si dorim aplicanti din apropiere. Detalii la tel 0744649045

 • Camin de batrani, zona Mogosoaia, angajeaza 2 infirmiere, cu sau fara experienta, salariu motivant! Detalii la numarul 0742088955

 • 1

  Îngrijitoare pt. o doamnă de 87 ani cu handicap locomotor. Salariu net 2500 lei lunar. Atribuții post: asistența persoanei cu handicap (dusă la masă, la WC, spălat, îngrijit la pat, schimbat pampers, asistat la exerciții de mers cu cadrul, etc), gătit, curățenie, spălat rufe, etc. Se acordă gratuit cazare confort sporit (cameră separată cu TV, apă caldă, încălzire, etc) și masa zilnică (mic dejun, prânz, cină). Pt. 2 masaje zilnice intense se acordă un bonus de 500 lei lunar. Se acceptă doar persoane de sex feminin cu vârsta maximă de 60 ani, nefumătoare, având o bună stare de sănătate, capabile să se deplaseze cu ușurință (camera îngrijitoarei este la mansardă iar a bătrânei la parter). Eventuale referințe/recomandări vor constitui un atu suplimentar pt. angajare. Se acceptă și 2 îngrijitoare care lucrează alternativ (fiecare câte o jumătate de lună sau, la alegere, fiecare câte o lună întreagă), în cazul în care au obligații familiale de care trebuie să se achite.

 • 5

  Camin de batrani din Voluntari,angajaza URGENT bucatar/ajutor de bucatar cu/fara experienta,cu/fara calificare. Se ofera:conditii avantajoase de munca,program flexibil,masa asigurata,o paine pe zi,se deconteaza transportul in limita legala, contract de munca pe durata nedeterminata,salariu net de la 2000 lei.

 • Gradinita particulala Popesti - Leordeni, 2 min de statia de metrou Dimitrie Leonida. angajeaza educatoare calificata pentru grupa baby si mica, cunoscatoare de limba engleza.

 • Familie serioaa angajam bona interna pentru 2 copii de 2 ani, gemeni. Vom locui impreuna in jud. Ilfov si vara ila mare, asiguram cazare, intimitate, mese sanatoase, un climat sanatos si propice dezvoltarii copiilor. Oferim 150 lei/zi pentru programde lucru de max . 12h/zi program L-V, Duminicile libere. Optional maxim 2 x Sambete pe luna pot fi lucrate daca sunt agreate de comun acord. Exclus persoane fumatoare, sau fara cazier judiciar curat si fara analize medicale (platite de noi) verificabile. Asiguram transport , cazare mese si in vacante unde bona ne insoteste. NOTA: Bona nu va fi niciodata singura cu amandoi copiii, unul dintre parinti, sau unica va fi prezent asigurant ajutor continuu.

 • 1

  Angajez bona internă, cu experiență, pentru copii in vârstă de 2 ani și menaj, cât timp copiii sunt la grădiniță. Salariul este de 4000 lei. Doresc ca vârsta sa fie de maximum 55 de ani și să aveți permis de conducere.

 • Salveaza cautarea