Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Ingrijire persoane Timis

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Domn serios 63 ani primesc in gazda doamna serioasa eventual contra sevicii casnice: spalat calcat, gatit in Calea Saului.

 • Buna,mă numesc Iulia,și am 22 de ani in ciuda acestei varste fragede am experiență în lucrul cu copii,am mai avut grija de copii avand doua nepotele de care ma ocup in lipsa parintiilor Sunt o persoana calma și blândă, îmi place să mă joc cu copii. Dacă aveți nevoie de cineva care sa va ajute cu copilul astept sa ma contactati Specific ca in prezent sunt inscrisa in cadrul unui curs drept pentru care am nevoie de un program flexibil acesta fiind motivul pentru care nu ma angajez la un program normal

 • Angajez personal calificat sau nu pentru îngrijirea zilnică a persoanelor vârstnice la domiciliu.Salariul se v-a calcula in funcție de orele prestate intr-o luna iar în zilele de weekend se v-a plati dublu.Transportul se v-a deconta la sfârșitul fiecărei luni.Serviciul necesită deplasări la domiciliul pacienților (vor fi necesare mai multe deplasări pe zi,atât dimineața cat și seara,in funcție de cerințele persoanelor aflate în îngrijire sau ale aparținătorilor).Relații la telefon 0751053080.Rog seriozitate.

 • Familie care locuieste la casa,cu stare buna,luam in,ingrijire batrini care sunt singuri si au nevoie de dragostea si atentia unei familii cu suflet.Daca doriti sa faceti parte din familia noastra,va asteptam cu mult drag sa ne contactati.

 • Cautam bona pentru o fetita de 10 luni in Dumbravita, program de luni pana vineri, de la 10 la 16. Programul poate fi flexibil, in functie de programul si nevoile mamicii. Copilul are un program foarte bine stabilit, bona va trebui sa se ocupe exclusiv de el si de mancarea acestuia (gatit, hranit, strans). Nu este nevoie de menaj in casa! Familia doreste o bona cu masina personala, benzina/ motorina va fi decontata. Conditiile de munca sunt excelente! Salariul este de 1200 Ron. Pentru o persoana cu calificare in educatia copiilor, acesta poate creste simtitor. Pentru detalii, sunati la 0724641466.

 • Familie serioasa luam batrani in intretinere contra contract uzufruct.Oferim seriozitate si o batranete absolut linistita in cadru familial. Oferim si rugam maxima seriozitate si responsabilitate

 • in grijesc batani la domicilu, mai multe detali la telefon

 • Domn serios vârsta a doua întreținere gospodarie contra gazda . Ofer SI cer maxima seriozitate. Tel. 0762025323

 • Caut o casa sa locuiesc si sa am grija de ia sa o antretin daca are cineva si nu locuieste nimeni Lugoj

 • Firma de ingrijiri medicale la domiciliu angajeaza part-time,infirmiere care sa efectueze ingrijiri zilnice la domiciliu pentru persoane varstnice.Relatii la tel:0751 053 080.

 • Infiintata acum 20 de ani, firma noastra are reputatia de a oferi cea mai buna ingrijire in Oxfordshire, Marea Britanie. Ne pasa de clientii nostri la fel cum de pasa de ingrijitorii nostri. Pentru acest loc de munca nu trebuie sa aveti experienta, este necesar doar sa vorbiti limba engleza la nivel mediu, conversational (scris, vorbit, citit). Fara comision sau alte taxe. Angajarea si semnarea contractului se va face in Anglia dar dumneavoastra veti avea posibilitatea sa cititi si sa intelegeti contractul de munca inainte de plecare. Avem doua posibilitati de angajare: 1. Ingrijire la domiciliu - se locuieste in casa cu persoana varstnica si este disponibila doar pentru femei. Salariul este de 1800 de lire 2. Ingrijitori cu permis de conducere - sprijin pentru varstnicii care nu au un stadiu foarte avansat al afectiunii de care sufera, astfel ca isi permit sa stea acasa. Acest loc de munca este disponibil pentru femei si barbati. Salariul este in functie de orele lucrate si poate ajunge pana la 1800 de lire. Cazarea este gratuita pe durata trainingului iar apoi este necesara achitarea unei plati lunare. Oferim un pachet de pregatire initiala si oportunitati de dezvoltare in viitor. Daca se doreste se poate urma un curs suplimentar in domeniul sanatatii si asistentei sociale (nivelurile 2 si mai sus). Responsabilitati: pregatirea meselor, sprijin in igiena personala (imbracare/dezbracare, spalare); acordarea medicamentelor; asistență la cumpărături si plata facturilor; asistența clientilor care se deplaseaza greu utilizând echipamente specializate, pansare, sprijin emotional. Daca sunteti o persoana prietenoasa careia ii place sa aduca lumina in viata varstnicilor, acest loc de munca este cu siguranta pentru dumneavoastra. Pentru detalii cu privire la pasii urmatori si detalii suplimentare, va rog sa sunati la numarul afisat.

 • Descriere companie: Organizatie nonprofit, desfasuram activitate in domeniul protectiei copilului, ong. Descriere job: Asigurarea educatiei non-formale si informale; dezvoltarea si consolidarea deprinderilor de viata independenta copiilor in vederea cresterii sanselor de integrare sociala. Asigura sprijin la lectii, desfasoara activitati educative si de timp liber. Cerinte: - pregatire pedagogica(de preferat) - capacitatea de a lua decizii - persoana comunicativa, ordonata, organizata. Oferta: Salariu, bonuri de masa, masa, abonament RATT. Program de lucru: 7 zile program / 7 zile liber.

 • Incepem curs"Ingrijitoare batrini la domiciliu" diploma elibarata de ANC si recunoscuta in UE, relatii la telefon: secretariat 0356-462024

 • Caut bona cunoscatoare de lb. engleza ( mediu ) pt. o draguta de fetita de 5 ani. Programul este: luni 8-15, marti 8-12, miercuri 8-12, joi 8-14 si vineri 8-12. Detalii la telefon 0764425702 Luminita.

 • Doamna serioasa doresc sa ingrijesc batrani bolnavi la domiciliu 8 ore/zi. Am experienta! De preferat urmatoarele zone: Calea Lipovei, Take Ionescu, Tipografilor

 • Ingrijesc batrani imobilizati la pat 8 ore/ zi.Am experienta .De preferat in zinele: Calea Lipovei, Tipografilor, Modern

 • Buna, am 18 ani, sunt eleva si imi place sa interactionez cu copii de toate varstele. Am experienta in lucrul cu copiii, fiind voluntar in proiecte de educare si intergrare in societate a copiilor. In weekend imi ofer disponibilitatea de a avea grija de copii (3-10 ani), pentru cateva ore (teme, joaca, supraveghere).

 • duc/aduc copil gradinita/scoala,supraveghez cateva ore.tel.0727673007

 • Am 31de ani și am mai avut grijă de copii și de oameni in varsta mai multe detalii la telefon

 • Salveaza cautarea