Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Ingrijire persoane Timis

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 2

  Agentia Lebensgfuhl 24 Std Austria zona Steiermark ingrijire batrani la domiciliu are locuri disponibile. Turnus de 28 zile. Salariile sunt in functie de caz de la 55 euro/zi pana la 70 euro pe zi comision 8% din salariu si este retinut direct din salariu de agentia din Austria. Transport organizat si asigurat dus – intors de agentie platit de familie. Mai multe informatii la nr. de telefon : 0040726145958.

 • Tânăr cu servici, caut sa îngrijesc domn /doamna din Timisoara in schimbul unei locuințe lăsate moștenire .Îngrijirea consta în asigurarea de cumpărături ,curățeniei și alt ajutor necesar ! Rog și ofer seriozitate !

 • Îngrijirea unei doamne parțial mobile într-un apartament cu conexiune la internet în Mainburg. Căutăm o ingrijitoare pentru o doamnă de 86 de ani, în orașul german Mainburg. Doamna suferă de demență, cancer și osteoporoză. Este sănătoasă psihic, nu are incontinență. Se deplasează în principal cu ajutorul unui rolator. Nu este necesară îngrijirea de noapte. Interesele ei includ televiziunea și puzzle-urile încrucișate.Ingrijitoarea are propria cameră, un televizor, un radio și o conexiune la Internet. Frecvența este de trei luni. În plus, asistenta medicală primește un bonus special. Lucrând cu noi veți câștiga: - Un loc de muncă pe termen lung, legal și sigur pentru o rundă de trei luni în Germania - Peste 200 de noi oportunități de muncă în fiecare lună - Familii dovedite cu referințe pozitive de la asistenții noștri - Contract de muncă sau comerț, plătim impozitele pentru dumneavoastră - Oportunitatea de a asigura un venit stabil și regulat - Capacitatea de a alege un loc de muncă care se potrivește nevoilor tale - Oportunitatea de a lucra imediat și fără taxe de agenție - Servicii profesionale și ajutor pe parcursul cooperării - Specialiștii noștri organizează călătoria în familia clientului - Personal plăcut și util de la compania noastră pe care vă puteți baza oricând - 10 filiale în toată Europa. Ne puteți găsi în Slovacia (Bratislava, Nitra, Žilina, Prešov), în Cehia (Praga), Ungaria (Budapesta), Bulgaria (Sofia), Croația (Zagreb, Osijek) și România (Timișoara) Aruncați o privire la celelalte oferte de la https://ro.sunset24.eu/locuri-de-munca. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați. SUNSET MSH Tel .: +40 771 233 885 E-mail: Web: https://ro.sunset24.eu/

 • Soț/soție, 55/50 ani,studii superioare, nativi din județul Bacău, cu loc de muncă în Timișoara, dorim să avem grijă de cuplu in vârstă, ca de proprii părinți în schimbul locuinței. Totul pe bază de contract notarial, compatibilitate și atenție sufletească. Vă mulțumim! Tel. 0768844879

 • 51

  Descriere companie: Organizatie nonprofit, desfasuram activitate in domeniul protectiei copilului, ong. Descriere job: Asigurarea educatiei non-formale si informale; dezvoltarea si consolidarea deprinderilor de viata independenta copiilor in vederea cresterii sanselor de integrare sociala. Asigura sprijin la lectii, desfasoara activitati educative si de timp liber. Cerinte: - pregatire pedagogica(constituie avantaj), - capacitatea de a lua decizii, - persoana comunicativa, ordonata, organizata. Oferta:Pachet salarial(salariu, bonuri de masa, o masa/zi, abonament transport RATT, plata orelor suplimentare, control medicina muncii gratuit). Program de lucru: 7 zile program/7 zile liber.

 • 1

  doamna serioasă ,ardeleanca52 ani ofer servici menaj, ingrijire bătrâni. ofer si cer maximă seriozitate. tel. 0730256403

 • Ofer sprijin financiar pentru intalniri ocazionale discrete, varsta si aspectul nu sunt importante. Am 26 de ani, corp atletic.

 • 4

  Personal medical pentru Germania: asistenți medicali și ingrijitori de persoane vârstnice – cu diploma recunoscută in Germania Oferta noastră - contract de muncă pe periodă nedeterminată - condiții de munca in conformitate cu legislația germană - condiții foarte bune de salarizare: salariu net 2400 eur/lună - cazare asigurată și plătită de câtre angajator - 24 zile concediu plătit/an - asigurări sociale (asigurare medicală și de pensie) - servicii de mediere gratuite Cerințe - pregătire profesională (studii postliceale sau universitare) ca și asistent/ă medical, infirmier/ă sau îngrijitor de persoane vârstnice - experiența profesională constituie un avantaj, dar nu este obligatorie - cunoștințe actuale de limbă germană - competențe sociale - disponibilitate de a călători Domeniul dvs. de responsabilități include: - realizarea îngrijirii de bază și tratament a rezidentului - ajutor în mobilizarea și activitățile zilnice ale rezidenților - respectarea și implementarea normelor de igienă - realizarea însărcinărilor - documentarea activităților desfășurat Nu percepem taxe sau comisioane pentru serviciile prestate! Posibilitate de plecare imediată! Compania Pracht & Pracht Personal Consulting GmbH Hindenburgstraße, Ludwigsburg https://www.pracht-personal.de/ro/ Persoana de contact: Iulia Pekni

 • Multi dintre noi ne dorim sa,i protejam pe cei care ne,au crescut, care fie din cauza varstei fie datorita afectiunilor de care sufera, nu,si mai poate purta singur ,,,, singura de grija ca altadata. V,ati gandit cum ar fi sa aveti pe cineva de nadejde care sa,i ajute? Pot oferi dragoste, respect si ingrijire 24 din 24 ore, cu 12 ani de exprienta LA MINE casa si gradina cu pomi fructiferi si flori,,, la tara, unde se aude doar cantecul pasarilor, pe perioada limitata sau nelimitata raspund la 0754622191. Maria.

 • Cautam o femeie serioasa pentru a locui si avea grija de o batranica in Judetul Timis, la 6 km de orasul Deta si 48 km de Timisoara. Batranica are probleme locomotorii, se deplaseaza incet, cu cadru ajutator, dar este independenta (se imbraca, se spala, se ridica singura, e total sanatoasa si constienta). Conditiile sunt acceptabile, casa cu 4 camere, gradina, curte, apa etc. Oferim salar la intelegere, cazare,masa. Toata gospodaria poate fi la discretia ingrijitoarei, intrucat batranica locuieste singura.

 • Familie serioasa oferim ajutor financiar, gospodăresc, hrana, medicamente, îmbrăcăminte, etc unor bunicii fără ajutor sau cu copii plecați în strainatate contra contract întreținere, ofer și cer seriozitate. Telefon 0761689811

 • Asistent Medical SMURD, Certificat Membru OAMMR timisoara Aviz 2020, ofer ingrijiri medicale si tratament la domiciliu clientului efectuez la recomandarea medicului tratamente injectabile pansamente ingrijiri escare perfuzii, tratament medicamentos montare Flexule sonda urinara nazogastrica recoltare probe biologice sange Biochimie Hemoleucograma VSH INR, ingrijire Cateter venos central si Camera implantabila pentru acces venos prelungit,toaletare schimbare pungi Colostoma ACN, ilestomie,Clisma evacuatoare, Acord servici de asistenta la domiciliu persoanelor varstnice etc.

 • 1

  Doamnă cu experiență la bolnavi,fac igiena corporală zilnică bolnavilor imobilizati la pat,ingrijesc bătrani sau /si menaj,mancare (Doresc ca barbatii singuri să nu mă deranjeze fiind măritată si serioasă!)

 • 2

  Locuri de munca in Germania domeniul ingrijii batrani Salarii atractive ,contract legal si transport asigurat Plecari saptamanale locurile sunt atat pt doamne cat si domni Limba germana este necesara

 • 4

  Domn serios 64 ani, locuiesc cu baiatul meu 21 ani, dorim femeie serioasa peste 50 ani pentru a locuii cu noi contra eventual menaj: curatenie, gatit, spalat, calcat etc. in orasul Timisoara Calea Sagului.

 • 4

  Caut o doamna disponibila sa locuiasca la tara in judetul Timis, pentru a da ajutor in gospodarie, companie si ingrijire unei persoane in varsta . Va rog sa lasati mesaj cu numar de telefon pentru contactare.

 • Buna ziua, Suntem o familie serioasă cu o fetiță de 4ani, locuim in Calea Sagului și căutăm o mămică /familie cu fetița de vârstă apropiată,care sa aibă grijă de fetița noastră la domiciliu dumneavoastră,unde fetițele se pot juca împreună. (noi lucram de acasă) Fetița va sta la dva 8ore pe zi.Oferim 1200 lei pe luna iar dumneavoastră asigurați mancarea zilnica a copilului.Dorim să locuiți în zone apropiate de Calea Sagului: Dâmbovița,Chișoda,Sinaia. Telefon:0785316064.Se poate sa nu avem semnal până duminică la amiază pentru că suntem plecați din localitate.

 • Doamnă cu experienta doresc să îngrijesc bătrîni în Timișoara program flexibil. D-na Maria tel 0721027673

 • Persoană serioasă, cu experiență în domeniu îngrijesc bătrâni 4 ore pe zi, în zona Circumvalațiunii, Dacia, Torontalului, Bucovinei. Pentru mai multe detalii sunați la numărul de telefon.

 • 1

  cauti bona pentru copilas eu vin in ajutorul tau sa te ajut cu îngrijirea lui sunt o mămică cu o fetița de aproape 2 anisori iar avand in vedere ca se apropie varsta ce o pot la cresa nu îmi doresc asta si prefer să stau acasă cu ea iar în acest timp pot avea grijă si de un alt bebe la domiciliul meu asta include in îngrijire si tot ce tine de un copilas vârstei lui ..doresc sa am grija pe o perioadă lungă de timp pentru ce.i interesati va rog sa ma contactati cu încredere cer si ofer seriozitate

 • Salveaza cautarea