Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Firma confectii metalice angajeaza electrician pentru intretinere instalatii hala si utilaje De preferat domiciliu sector 4

  Repostat automat
 • 4

  O diplomă de calificare,înseamnă mai multe șanse în găsirea unui loc de muncă , mai bine plătit. In colaborare cu Patronatele din Romania , organizăm cursuri de calificare,autorizate de Ministerul Muncii și Ministerul educației ,in meserii cerute pe piața muncii. in curând incepe cursul de STIVUITORISTde scurtă durată (o lună și jumătate ) , două treimi fiind practica Costul este de 1000 lei Plata in rate Sprijinim angajarea cursanților Program flexibil .. Lectori cu experiență Asigurăm baza materială și teoretică între 9.00 - 19.00 SCOALA DE MESERII

 • 1

  Cautam dispecer, pentru o firma de transport marufuri Cerinte: - Studii medii/superioare; - Cunoasterea cel putin a unei limbii de circulatie internationala Engleza - Franceza - Germana - Experienta pe o pozitie similara - Experinta de lucru cu bursele de transport ( Timocom,Alpega,Teleroute, etc ) Beneficii: - Salariu în prima lună de 750 euro net (3.500 RON net) si din a doua lună 1.000 euro net, . Posibilitate de avansa profesional . Oferim specializari de inalata calificare suportate de catre companie .

 • 10

  . ANGAJAM SOFERI CU CAT .B, PENTRU DISTRIBUTIE LA SCOLI SI GRADINITE DIN ANINA,ORAVITA,MOLDOVA NOUA,BAILE HERCULANE,SE LUCREAZA 3 ZILE PE SAPTAMANA, LUNI , MARTI SI MIERCURI SALAR ATRACTIV,CARTE DE MUNCA,PE DUBE DE 3,5 TONE. INFORMATII LA TELEFON, SAU PE MAIL.

 • 12

  ANGAJAM MUNCITORI (FEMEI) PENTRU AMBALAT CORNURI,BARBATI LA SECTIA DE AMBALAT MERE,COCATORI(CUPTORARI) PENTRU COPT PRODUSE DE PATISERIE,FRAMANTATOARE ALUAT CU MALAXOR AUTOMAT,INCARCATORI-DESCARCATORI, MECANIC DE INTRETINERE MASINI SI UTILAJE-CU MINIM 3 ANI EXPERIENTA IN DOMENIU, SOFERI CATEGORIA B, B+E SI B+C. SALAR ATRACTIV PROGRAM DE LUCRU IN 3 SCHIMBURI INFORMATII LA TELEFON SAU PE E-MAIL

 • 5

  ANGAJAM SOFERI CU CAT .B, PENTRU DISTRIBUTIE LA SCOLI SI GRADINITE DIN ANINA,ORAVITA,MOLDOVA NOUA,HERCULANE,SE LUCREAZA 3 ZILE PE SAPTAMANA, LUNI , MARTI SI MIERCURI SALAR ATRACTIV,CARTE DE MUNCA,PE DUBE DE 3,5 TONE. INFORMATII LA TELEFON, .

 • 10

  ANGAJAM SOFERI CATEGORIA B si B+E PENTRU DISTRIBUTIE LA SCOLI SI GRADINITE DIN TOPLITA,GHEORGHENI SI COMUNELE APROPIATE, SE LUCREAZA 3 ZILE PE SAPTAMANA, LUNI,MARTI SI MIERCURI PE DUBE DE 3,5 TONE, -SOFERI POT FI DIN PRAID,LAZAREA,REMETEA,TOPLITA,GHEORGHENI SI DIN ALTE LOCALITATI, PUTETI TRIMITE CV-ul PE ADRESA DE IMAIL, INFORMATI LA TELEFON ,

 • 4

  Sofer TIR (prealata ) - cu autobaza in Novara - Italia! Activitatea se poate desfasura doar pe teritoriul Italiei sau doar pe teritoriul Germaniei, in functie de preferinta! Cerinte: - Permis cat. C+E; - Experienta de minim 4 ani pe comunitate; - Limba italiana la nivel conversational. Beneficii: - Se lucreaza de luni-vineri, curse mai mult de noapte; - Salariu 2.600 euro net (in mana); - Contract pe Romania; - La sediul firmei in Italia sunt amenajate dusuri, masina de spalat, bucatarie. - Celor care aleg sa lucreze in Germania li se asigura cazare pe week-end.

 • 5

  Recrutam operatori productie (mase plastice) in Oradea! Cerinte: - Studii medii; - Dexteritate si atentie la detalii; - Capacitate de concentrare si rabdare. Oferta: - Salariu: 2.000 ron net (in mana); - Tichete de masa: 15 RON/zi lucratoare; - Tichete cadou de Paste si Craciun. - Program de lucru: 12/24 si 12/48. Contact de luni-vineri, 09-17

 • 7

  ANGAJAM SOFERI CATEGORIA B+E sau B+C , PENTRU DISTRIBUTIE LA SCOLI SI GRADINITE INDIFERENT DE VARSTA,LOCALITATE, -SOFERI CARE AU LUCRAT IN DISTRIBUTIE AU PRIORITATE, -SE LUCREAZA PE DUBE, -SE LUCREAZA DE LUNI PANA JOI, -SALAR ATRACTIV -CONTRACT DE MUNCA, INFORMATI LA TELEFON SAU TRIMITETI PE IMAIL .

 • 2

  Angajez mecanic auto braila .carte de munca salariu atractiv

 • Angajam barbat cu post de lucru fix intre 45 si 50 ani, pe toata durata anului , la un depozit .

 • Cautam personal pentru abator in Germania. Oferim: - loc de muncă stabil - echipament de lucru gratuit - concediu de odihna platit - program săptămânal de 40 ore - salariu începând de la 11 euro/ora brut pentru necalificați și 14,50 euro/ ora brut pentru calificati - cazare contra cost - sprijin pentru obținerea de alocatii Cerem: - seriozitate - conditie fizica buna (apt de munca) - cazier curat. Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta de luni-vineri între orele 17:00 - 21:00 și sâmbătă de la 9:00 - 18:00 la numărul . Nu percepem taxe sau comisioane!

 • 6

  Cautam personal pentru abator in Germania. Oferim: - loc de muncă stabil - echipament de lucru gratuit - concediu de odihna platit - program săptămânal de 40 ore - salariu începând de la 11 euro/ora brut pentru necalificați și 14,50 euro/ ora brut pentru calificati - cazare contra cost - sprijin pentru obținerea de alocatii Cerem: - seriozitate - conditie fizica buna (apt de munca) - cazier curat. Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta de luni-vineri între orele 17:00 - 21:00 și sâmbătă de la 9:00 - 18:00 la numărul . Nu percepem taxe sau comisioane!

 • 4

  Cautam personal pentru abator in Germania. Oferim: - loc de muncă stabil - echipament de lucru gratuit - concediu de odihna platit - program săptămânal de 40 ore - salariu începând de la 11 euro/ora brut pentru necalificați și 14,50 euro/ ora brut pentru calificati - cazare contra cost - sprijin pentru obținerea de alocatii Cerem: - seriozitate - conditie fizica buna (apt de munca) - cazier curat. Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta de luni-vineri între orele 17:00 - 21:00 și sâmbătă de la 9:00 - 18:00 la numărul . Nu percepem taxe sau comisioane!

 • Salveaza cautarea