Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Sterge toate filtrele 5823 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Descriere Firma de constructii si mentenanta din Bucuresti angajam in conditii de seriozitate: -Tehnician mentenanta -Electrician -Electromecanic -Frigotehnist -Instalator -Tehnician curenti slabi Experienta in domeniu si permis de conducere reprezinta avantaje. Asteptam CV-ul cu interes.

 • URGENT!!! Se cauta zidari, constructori cu experiență pentru renovări interioare și exterioare in Augsburg, Germania, pentru o perioadă de aprox. 2 luni!!!! SALARIU 1800-2500 Netto!! CAZARE SI MASA ASIGURATA!! PLECARE URGENT!! TEL

 • Candidatul ideal Experienta pe un post similar 1-5 ani; Cunostinte pachet MS Office, AutoCad; Abilități interpersonale bune, persoana orientata spre munca în echipă; Persoana proactiva si organizata; Disponibilitate pentru deplasare; Permis de conducere categ. B. Descrierea jobului Organizeaza lucrarile pe santier; Verifica planurile de executie si propune solutii constructive pentru rezolvarea neconformitatilor identificate si tehnologii; Studiaza detaliile de proiectare si documentatia tehnica necesara pentru lucrarile de constructie; Urmareste executia lucrarilor pe santier din punct de vedere al cantitatii, calitatii si respectarii termenelor de executie si a bugetului; Intocmeste si/sau verifica situatiile de lucrari, rapoarte de lucru, procese verbale si orice alta documentatie cu caracter tehnic; Urmareste ca aprovizionarea cu materiale comandate sa se faca la timp si verifica existenta documentelor de calitate

 • Responsabilități: Societate de constructii angajeaza mecanic utilaj/masinist pe: Buldoexcavator 8 tone Cilindru compactor 18 tone Relatii la telefon:

 • SC WERT SRL din Constanta, firma cu peste 20 de ani experienta in domeniul instalatiilor electrice cauta sa-si mareasca echipa. Cautam electricieni cu experienta in instalatii electice, constructii, uzinare tablouri si bransamente electrice, cat si ajutori electricieni. Permisul categoria B constituie avantaj. Activitatea se desfasoara in Judetul Constanta dar pot exista si deplasari in afara judetului. Pentru cine este interesat ne puteti contacta la numarul sau trimiteti un CV la adresa de mail PS: Interviurile se vor desfasura doar la sediul firmei.

 • Echipa exacutam amenajari interioare exterioare rigips glet zugraveala sape tencuiala fatade pavele etc oferimsi cerem seriozitate...

 • 1

  Faiantari, instalatori in Pitesti.! Nu vad pe nicaieri, exista?! Vreau sa.mi pui gresie si dezinstalat/instalat 2 vase wc, instalat chiuveta si masina de spalat etc.Vreau sa ai recomandari de pricepere, seriozitate.Putin dar, important in ziua de azi! Multumesc!

 • 8

  Firma de constructii, angajam urgent inginer/ subinginer pentru serviciul ofertare / tehnic, experienta pe o pozitie similara constituie un avantaj. Oferim un pachet salariu atractiv posibilitati reale de promovare,mediu de lucru placut. Candidati interesati sa ne contacteze la tel.

 • 7

  Angajez muncitori calificati sau pentru formare in confectie si montaj tamplarie de aluminiu si PVC

 • Zangior sarpantier. C

 • Montatori panouri sandwich , montatori structuri metalice.Firma de constructii hale metalice , angajeaza muncitori pentru Santiere. Salariu negociabil la interviul de angajare in functie de experienta. Pentru provincie asiguram cazare. Relatii la telefon :

 • caut meseriasii constructii pentru a forma o echipa plata se face la jumatate detalii in privat

 • Se angajează necalificați pt lucrari in constructii! Se oferă si se dorește seriozitate! Detalii la tel

 • caut un meseriasi constructii pentru a forma o echipa am lucrarii in tg iu iar plata jumate jumate detalii in privat

 • Angajam muncitori in contructii pt placat.

 • 2

  Angajăm mecanici deserventi buldoexcavatoare. Contact: 0768194437

 • 2

  Angajăm mecanici deserventi buldoexcavator,cu experienta. Ne puteti contacta la nr.: 0768194437

 • 9

  Firma de instalatii existenta in piata din 1999 angajeaza instalatori cu sau fara diploma.Se ofera salariu motivant si conditii de munca bune.Se cere disponibilitate la program de santier.Cerem si oferim seriozitate.Pentru programarea unui interviu va rugam sunati la 0723.546575.

 • HR Direct Interim este o companie Franco-Romana cu sediul in Bucuresti autorizata de catre Ministerul Muncii pe plan National si International. Echipa noastra va sta la dispozitie 7 zile din 7 in cazul in care aveti nevoie de asistenta pe teritoriul strain. De asemenea reprezentantii societatii noastre care se afla pe teritoriul francez va vor facilita integrarea in noua misiune. HR Direct Interim recruteaza Lacatus mecanic pentru un client din Franta zona Aubagne (Marseille), o locatie superba, cu plaja aproape. Descrierea Misiunii -Producere si montaj garduri, porti, schele si alte confectii metalice Descrierea Candidatului Ideal -Experienta in domeniu OBLIGATORIU -Atentie la detalii, pricepere, orientare catre calitate, motivatie, autonomie -Cunoasterea limbii franceze la nivel minim mediu OBLIGATORIU (se testeaza telefonic) -Permis de conducere categoria B reprezinta un avantaj Avantaje/Beneficii -Contract de munca francez (avantaje: asigurare de sanatate, asigurare de somaj etc platite in Franta) -0 taxe sau comisioane -Cazare asigurata de catre angajator -Transport asigurat (preferam intotdeuna avionul) -Transport la si de la munca asigurat -Posibilitate de avans dupa prima saptamana de munca Informatii salariale -Salariu 1880 eur NET pe luna -Program de 39 ore pe saptamana -Prima de sfarsit de misiune Mult success, Echipa HR Direct Interim - Prin trimiterea de documente necesare in procesul de recrutare sau apelarea numarului de telefon pus la dispozitie in anunt vă exprimați în mod liber și neechivoc consimțământul privind furnizarea informațiilor necesare derulării procesului de recrutare cu societatea HR Direct Interim SRL. Datele personale vor fi utilizate doar în scopuri de colaborare cu HR Direct Interim și clienții societății la care vor fi detașați candidații în cauză. Consimțământul poate fi retras oricând. Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrării pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

 • Salveaza cautarea