Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Sterge toate filtrele 5149 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Rolul tau in companie o Instalare, extindere, reparatii, servicii de mentenanta pentru instalatiile sanitare si de stingere incendiu ale clientilor nostri, in termenii contractuali stabiliti; o Contribui cu sugestii si initiative la imbunatatirea si eficientizarea activitatii companiei, pentru cresterea calitatii serviciilor sale; Profilul tau o Experienta dovedita in acelasi dimeniu de activitate sau in domeniu similar; o Certificat ARTS - constituie avantaj; o Studii tehnice de profil sau cursuri de calificare urmate anterior; o Entuziasm si dorinta de a face munca de calitate in termenii stabiliti impreuna cu clientii nostri; o Disponibilitate pentru lucru in sistem planificat cu rute zilnice si in conditii de santier; o Cunoasterea instalatiilor sanitare si cele de limitare si stingere incendiu de la marii producatori de profil constituie un avantaj major in stabilirea salariului; o Cunoasterea normativelor si standardelor aplicabile; o Alte cunostinte solide in domenii de activitate conexe (Ex instalatii electrice, automatizari) sunt apreciate si retribuite suplimentar; o Meticulozitate, atentie la detaliu, acuratete si lucru eficient in echipa; o Sa fie serios, responsabil si sa respecte standardele de lucru; o Sa dispuna de o buna capacitate de organizare, invatare si adaptare; o Apt pentru lucru la înălțime. Ce iti oferim o Salariu competitiv, la nivelul celor mai bune companii din piata romaneasca de profil; o Contract individual de munca incheiat pentru perioada nedeterminata; o Bonus pentru realizari personale deosebite (proiecte speciale, certificari si specializari avansate); o Program flexibil de lucru; o Training, formare continua in pas cu evolutia sistemelor pe care le instalam si a tehnologiilor pe care le promovam; o Avansare rapida in functie de competentele tale si implicarea in activitatea companiei. Nivelul carierei Middle (2-5 ani), Senior (5-10 ani) Tip job Full time / Anunt ce permite munca la distanta Limbi vorbite engleză – constituie un avantaj Adresa Constanta Recrutez candidati dispusi sa se relocheze Da Posturi disponibile 2 Salariu Brut : 600 € – 1200 € Descrierea companiei Cu o experienta de peste 25 de ani in Sisteme de Securitate, suntem o firma cu personal tanar, ambitios si dornic de afirmare. Clientii ne apreciaza pentru promptitudine, profesionalism si rapiditate si noi ne respectam angajatii.

 • 1

  Colaborare Constructii, reparatii in constructii dupa norme de deviz, executie la cantitate ( la MP), Venituri ce pot ajunge la 14400lei BRUT impozitul pe venitul din constructii este de 21,25% Venitul minim BRUT pe ramura de constructii este 3000lei,impozit 21,25%-637.50lei venit net -2362,50lei 14,09lei pe ora. Din venitul brut realizat se scad costuri cu transportul sau cazarea,iar restul se impoziteaza cu 21,25% Venitul pentru personal experimentat poate ajunge la 60 lei (saizecilei ) pe ora realizind o anumita cantitate de lucrare in respectivul interval de timp,60x168=10080lei venit BRUT, ( 60lei x 240 ore = 14400lei). Colaborarea consta in formarea de echipe ce pot realiza o lucrare pina la finalizarea lucrari respective si predarea beneficiarului , sa faca receptia lucrari. Platile lucrarilor vor fi etapizate, lunar daca lucrarea este pe dutata mai multor luni, daca durata lucrari este mai mica de cincizeci zile calendarastice va fi o singura plata la finalizarea si receptia lucrari. In colaborare trebuie sa veniti cu capital uman (prin voinata de lucru bine facut) si capital propiu, sa te sustii financiar pina la incasarea contravalori munci executate in decurs de o luna sau o lucrare ce dureaza pina la cincizecizile calendaristice. In colaborare societatea vine cu utilaje, masina de transport, capital pentru materiale, capital pentru plata cazari in zona lucrarilor. Pentru inceput la lucrari se acorda un avans pentru cheltuieli cu hrana, pina la incasarea primei plati de la lucrarea executata. Personele care nu cunosc sa execute minim o categorie de lucrari de, tencuit , gletuit, zugravit sa nu sune . Pentru a accede la un post de colaborare vom face o proba de lucru pentru fiecare persoana individual. IInf. Tel.

 • 2

  Angajam inginer constructor cu specializarea CFDP pentru punctul de lucru din Arad

 • 6

  Execut gauri Ptr stalpi gard, pentru pomi, stalpi etc, cu burghiu , sfredel.

 • 1

  Gresie faianță gleturi decorative vopsiri decorative stuco venețian picturi pe perete placări cu piatra naturala grătare rustice din cărămidă aparentă lucrări rustice si moderne

 • 11

  Caut un finisor, sau un muncitor necalificat cu experienta in finisaje care sa lucreze cu mine in amenajari interioare.Salariu in functie de experiență.

 • Executam tencuiala gleturi zugrăveli gresie faianță parchet fațade garduri la prețuri avantajoase

 • 1

  Seriozitate anainte de tot cu experienta din strainatate de peste 20 de ani Experti an constructi : zidarie cu ori c'è tip de caramida, sape , grazie faianta installati caloriferi si pardoseli, sanitarie si Electric..

 • Angajez montatori panouri sandwich.acoperise hale metalice.etc.lucrarile sant in .iasi..se oferă cazare carte de muncă. Salar in functie de experienta.nu deranjați dacă nu ați lucrat în domeniu.

 • Execut lucrări de construcții interioare finisări gleturi rigips lavabil gresie faianță ect

 • 6

  Societate de constructii din Republica Moldova recruteaza si angajeaza muncitori calificati si necalificati in domeniu(construcții,,in vederea detasarii catre firmele din Romania care au deficit de muncitori - De toate formalitățile se ocupă firma noastră, după semnarea unui contract. Info watsap .tony.vorbim si italiană.

 • 3

  Societate de constructii din Republica Moldova recruteaza si detașează muncitori calificati si necalificati in domeniu(construcții,,in vederea detasarii catre firmele din Romania care au deficit de muncitori - De toate formalitățile se ocupă firma noastră,.după semnarea unui contract etc.info watsap .

 • 1

  Meserias Profesionist Execut La Pretențiile Clienților Indiferent De Complexitatea Lucrarii Urmatoarele Operatiuni De Amenajări Interioare (Gresie-30ron/mp, Faianță-30ron/mp, Marmura, Granit, Travertin, Glet, Var Lavabil, Parchet Laminat-15ron/mp, Parchet Stratificat-15ron/mp, Glafuri, Gheuri, Sapa Autonivelanta, Piatra Decorativa, Piatra Ornamentala, Montaj Uși De Interior, Montaj Uși De Exterior,Reconditionare Cadă Veche, Montaj Baghete De Polistiren, Etc.) Colaborez Doar Cu Persoane Serioase,Colaborez Și Cu Firme De Construcții Dacă Au Nevoie. Cer Și Ofer Seriozitate Maximă.Plata Pentru Ce Se Muncește Este Ceruta La Finalul Fiecărei Operatiuni Când Aceasta Este Terminata Și Clientul Este Multumit, Nu Se Lucrează Cu Banii Ceruți Inainte De La Client. Apelati Cu Încredere La Următorul Număr De Telefon

 • Angajez Muncitorii Calificați si Necalificați dar cu experiență în Domeniul Construcțiilor FINISAJE interioare exterioare salariul se Negociază în Funcție de experiența pentru mai multe informatii sunati-mă la Nr Program de lucru de L-V de La 8 La 6 pauza de masă o oră Sâmbăta este opțională se plătește separat de salariu . transportul asigurat din oraș la șantier și înapoi în oraș (NU OFER CAZARE ) salariul la Două săptămâni 15-30 in fiecare luna

 • 4

  Angajez montatori uși din lemn/sticlă part tine sau full time

 • Va stam la dispozitie pentru Hidroizolatii, Terase, si Acoperise Blocuri .

 • Meseriasi Executam Interioare si Exterioare. Gleturi 8-10 lei mp, Gresie+Faianta 45-55 lei mp, Pereti din Rigips, 40 lei mp la gata , Tavane structura Rigips 50 lei mo la gata. Parchet de la 10 mp, Zugraveli de la 10 lei mp, tencuieli manuale de la 15 lei mp, Placari exterioare, Polistiren, sau Vata Basilicata. de la 50 lei mp la gata. Pentru mai multe detali va asteptam la , cerem si oferim seriozitate.

 • Angajez muncitori calificați și necalificati in domeniul construcțiilor de retele apa_canalizare. Pentru cei din tara se asigură cazare.

 • Angajez opeator utilaj in domeniul constructiilor. Salariu 3500-4000 lei. Pentru cei din tara se asigura cazare.

 • 29

  ANGAJĂM: muncitori calificați pentru montaj termosistem (placări fațade cu polistiren), montatori cărămidă aparentă (bratca), montatori parchet, montatori ceramica,(gresie, faianță, travertin). Se cere capacitatea de a lucra in echipa. Seriozitate. Punctualitate.Tel .

 • Salveaza cautarea