Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Vanzatoare Minimarket, oras Pantelimon, program de lucru in ture, o zi cu o zi libera, adresa str. Dobrogeanu Gherea nr. 63, oras Pantelimon, salariu 1800 lei, alte detalii la telefon.

 • Cautam o persoana serioasa,cinstita,punctuala,cu abilitati de comunicare, pe care sa te poti baza si careia sa i placa sa lucreze cu aceste produse. Oferim salariu motivant,carte de munca,prime de sarbatori si seriozitate maxima,L-V 8 ore,S 6 ore,D libera. Locul de munca este situat in Complexul Comercial Connectreal(fost Apromatco), magazia nr 9, pe Dr.Timonierului nr 26,Bucuresti,sector 6.Acest post nu necesita experienta sau atestate suplimentare.Nu se lucreaza in ture si nu se lucreaza de noapte. Relatii la nr. de tel

 • Companie dinamica, tanara cauta Operator pc domeniul vanzari pe zona vest si nord. Selectionam aplicanti din toata tara. - Aplica la email axanseo@gmail.com pentru detalii. Aptitudini solicitate: - obligatoriu studii medii sau superioare - cunostinte minime operare pc - cunostinte minime word, excel, email, navigare net - perseverenta, tenacitate, dinamism - comunicare si adaptare la nou Localitati: - acceptam candidati din toata tara - zona NV: Maramures, Bihor, Arad, Timis, Suceava, Salaj, Cluj, Bistrita Nivel experienta: - fara experienta - se ofera pregatire, suport permanent si metode de lucru in raport cu politica companiei - sau experienta minima, medie ori avansata, dar de asemenea se ofera pregatire in raport cu politica firmei Descriere post: - prospecteaza piata in cautare de noi clienti si contracte - mentinerea legaturii cu clientii existenti - intocmeste rapoarte si comenzi centralizate catre structurile superioare ale companiei - se asigura ca livrarea comenzilor este conforma cu solicitarea clientului - gaseste alternative si oprtunitati noi, dar adecvate companiei, pentru prezentarea produselor oferite Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze cu un mesaj la email axanseo@gmail.com .

 • Companie in expansiune ce are in componenta o echipa tabnara, cauta manager proiect zonal domeniul vanzari. Din toata tara. - Aplica la email axanseo@gmail.com pentru detalii. Aptitudini solicitate: - obligatoriu studii medii sau superioare - cunostinte minime operare pc - cunostinte minime word, excel, email, navigare net - perseverenta, tenacitate, dinamism - comunicare si adaptare la nou Descriere post: - prospecteaza piata in cautare de noi clienti si contracte - mentinerea legaturii cu clientii existenti - intocmeste rapoarte si comenzi centralizate catre structurile superioare ale companiei - se asigura ca livrarea comenzilor este conforma cu solicitarea clientului - gaseste alternative si oprtunitati noi, dar adecvate companiei, pentru prezentarea produselor oferite Localitati: - acceptam candidati din toata tara Nivel experienta: - experienta minima - se ofera pregatire, suport permanent si metode de lucru in raport cu politica companiei Contactati-ne pe email axanseo@gmail.com .

 • Angajez persoana cu experienta;; Indentificare piese auto Permis Auto Cat.B Cunostinte PC (Xcel, maill,) Persoana serioasa si ambitioasa Doresc sa suni Doar daca faci parte din aceasta categorie

 • Companie cauta market researcher domeniul vanzari. Selectionam aplicanti din toata tara, in vederea extinderii ariei de acoperire vanzari la nuvel national. Nivel experienta: - fara experienta - se ofera pregatire, suport permanent si metode de lucru in raport cu politica companiei Aptitudini solicitate: - obligatoriu studii medii sau superioare - cunostinte minime operare pc - cunostinte minime word, excel, email, navigare net - perseverenta, tenacitate, dinamism - comunicare si adaptare la nou Descriere post: - prospecteaza piata in cautare de noi clienti si contracte - mentinerea legaturii cu clientii existenti - intocmeste rapoarte si comenzi centralizate catre structurile superioare ale companiei - se asigura ca livrarea comenzilor este conforma cu solicitarea clientului - gaseste alternative si oprtunitati noi, dar adecvate companiei, pentru prezentarea produselor oferite Localitati: - acceptam candidati din toata tara Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze cu un mesaj la email axanseo@gmail.com .

 • Angajez vânzătoare cu sau fara experienta zona 9 mai

 • Angajam personal pentru bucatarie, in Comuna Pischia. Detalii la nr de telefon 0734070403

 • SC ADY PAPU HOTEL SRL,din strada Stefan Mihaileanu nr 21, sector 2, Bucuresti, angajeaza receptioner/receptionera pe perioada determinata si nedeterminata, program flexibil sau colaborare cu diferiti receptioneri. Angajeaza camerista, bucatar si ajutor de bucatar , program flexibil. Angajeaza lacatus sau muncitor necalificat pentru diferite activitati in cadrul hotelului. Relatii la numerele de telefon 0744 373 025 Patranoiu Marian sau 0751 617 471 Fabiana Tanase.

 • Societate comerciala angajeaza in condiții avantajoase vânzător magazin electrocasnice. Program de lucru L - V = 09.oo - 18.oo. Cerinte : - studii medii. - permis de conducere cat B (prezintă un avantaj). - noțiuni de utilizare pc / case de marcat. - comunicativ, spirit de lucru in echipă. Se oferă salariu atractiv / bonus din vânzari. Cv se pot trimite la adresa : Telefon 0751. 320. 400. .

 • Angajam in condiții avantajoase vânzător in magazin electrocasnice. Program de lucru L - V = 09.oo - 18.oo. Cerinte : - studii medii. - permis de conducere cat B (prezintă un avantaj). - noțiuni de utilizare pc / case de marcat. - comunicativ, spirit de lucru in echipă. Se oferă salariu atractiv / bonus din vânzari. Telefon 0751. 320. 400. .

 • Angajam Bucatar ,ajutor in bucatarie, litoral ,statiunea Neptun, oferim cazare, salariu atractiv, negociabil. Rugam seriozitate. 0730226123

 • SC ALANIO TRADING SRL , angajam SEF TURA, casier si lucrator comercial ( vanzator mezeluri ) pe perioada nedeterminata, la magazinul PROFI din piata Cetate Alba Iulia , respectiv magazinul PROFI din localitatea SASCIORI , Jud. Alba, Va rugam sa trimiteti CV-urile la magazinele PROFI amintite sau pe mail Pentru mai multe detalii veti vorbi cu seful de magazin , respectiv administrator Albu Andrei.

 • Angajez vanzatoare magazin de cartier, salariu incepand de la 1800, lucru o zi cu o zi, carte de munca ....

 • Angajez operatori case de pariuri si jocuri de noroc cu sau fara experienta in SATU MARE sau ORADEA,tel 0747968200

 • ANGAJAM, receptioneri sau receptionere, pe perioada nedeterminata sau determinata, program flexibil sau colaborare cu diferiti receptioneri. ANGAJAM, camerista, bucatar, ajutor de bucatar cu program flexibil. ANGAJAM, lacatus sau muncitor necalificat pentru diferite activitati in cadrul hotelului. Relatii la numarul de telefon 0744 373 025 Patranoiu Marian sau 0751 617 471 Fabiana Tanase.

 • Restaurant Castel Transilvania, angajeaza personal dinamic, dornic de a lucra in conditii maxime oferite, salariul atractiv. Relatii la telefon 0742946348 sau CV-urile se pot trimite la adresa casteltransilvania@gmail.com

 • Hotel de * din Bucuresti,zona centrala,angajeaza cameriste si personal pentru bucatarie cu domiciliul in Oltenita,Curcani,Luica,Soldanu,Negoiesti,Budesti,Frumusani,Popesti Leordeni Programul de lucru este de zile/saptamana cu zile libere. Se asigura transport permanent+alte facilitati Pentru detalii suplimentare va asteptam la telefon ?073221 636? zilnic de luni pana vineri intre orele

 • Angajam vanzatoare pentru un mini market din zona P-ta Domenii,sector 1,Bucuresti. Pentru detalii suplimentare,va rugam sa sunati la 0764477602

 • Salveaza cautarea