Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Caut loc de munca ca vanzatoare sau ajutor bucătar!

 • Market si Supermarket alimentar angajeaza lucratori comerciali cu sau fara experienta, Oferim: Venit corelat cu performantele obtinute ( bonusuri de performanta ,recomandare si fidelitate); Tichete de masa: Decontarea partiala a abonamentului de transport la cei din afara Iasului Ce ar trebui sa faci, mai exact? Vei servi clienții de la raion prin: porționare, feliere, împachetare și etichetare corectă; Vei afișa, obligatoriu, prețurile și termenele de valabilitate, pentru toate mărfurile expuse la vânzare; Vei retrage de la vânzare, în timp util, toate produsele nevandabile ( expirate, deteriorate ) : Vei respecta cerintele de frig pentru toate produsele cu temperatură controlată : Vei aranja marfa, conform procedurilor specifice, în zona de depozitare; Vei scana produsele asezate de catre clienti pe banda; Vei incasa contravaloarea produselor achizitionate de catre clienti; Vei intampina clientii cu respect si cu zambetul pe buze; Vei aseza marfa in raft respectand termenele de valabilitate; Vei participa la acţiunile comerciale din magazin;. Pentru mai multe informati si programare interviu la nr.de telefon:0765744862

 • Angajăm personal cofetarie in Timișoara. Cu sau fara experienta. Se oferă salariu avantajos . Program de Luni pana Vineri 8 pe zi , începând cu ora 7:00 Asteptam mesajele dumneavoastră însoțite de CV.

 • Angajez vânzătoare alimentara cu experienta. Alimentara se află în cartierul Alfa. Salar 2.400 Ron în mana(net). Program de 8 ore.Mai multe informații la telefon. Rog si ofer seriozitate !!!

 • Angajez spalator auto. Spalatoria se afla in cartierul Alfa. Salariu de 2.000 lei in mana+ciubuc+carte de munca. Rog si ofer seriozitate.Mai multe informatii la telefon!!!

 • Vanzatoare pentru magazin alimentar situate in Militari Residence Salariu 2200 lei bani in mana . Orar 6-14 o saptamana 14-22 o saptamana. patru libere pe luna. Experienta in vanzari este un avantaj. Premiere de Paste si Craciun

 • Angajez vanzatoare cu experienta tura de noapte magazin alimentar situate in Militari Residence! Salariu 2300 lei in mana! Patru libere pe luna! Program 22 30-07 00

 • Doua Vanzatoare numai cu experienta pe magazin alimentar mixt in Militari Residence, 2200 lei salariu in mana, carte de munca. Orar magazin o saptamana 6-14 o saptamana 14-22 . Patru libere pe luna.. Domiciliu in apropiere un avantaj. Premiere paste si craciun!

 • firma productie textile cu distributie nationala angajeaza agenti vanzari ,barbati/femei ,pt iasi sau/si cu deplasare in tara. permis auto.

 • Suntem in cautarea unui patiser talentat pentru a se alatura echipei noastre. APTITUDINI SI DEPRINDERI NECESARE: indemanare, punctualitate si seriozitate RESPONSABILITATI: Pregatirea produsele de patiserie, inclusliv a aluaturilor. CERINTE: Experienta in pregatirea produselor de patiserie – min. 1-2 ani Oferim conditii de angajare avantajoase, mediu de lucru placut si salariu atractiv.

 • V&I VOGUE SRL angajeaza: ajutor de bucatar lucrator bucatarie (spalator vase mari) ajutor ospatar bucatar Se ofera salariu avantajos, card de sanatate, o masa calda pe zi. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0730 444 788.

 • Angajez vanzatoare magazin alimentar, program 8 ore in 2 ture, salar 2000 ron net, mai multe detalii la tel 0769 852 474. Asteptam CV- ul la adresa de mail: Prin trimiterea si/sau completarea datelor cu caracter personal, va dati acordul expres ca acestea sa fie folosite in vederea indentificarii unui loc de munca!

 • Cautam coleg, baiat fara experienta in laborator de cofetarie pe termen lung, dornic de a invata si de a lucra intr-o echipa tanara. Datorita fisei si descrierii postului se cauta un baiat sau domn. Salar si conditii de munca atractive. Laboratorul de productie este situata in Satu Mare. Pentru detalii va rugam sa sunati la 0724826363 intre 08:00-21:00.

 • Second-hand Maboul din Craiova, Piata Centrala angajeaza vânzătoare. Salariu: 2000 lei net (in mana). Program: Luni - Vineri 8:00-18:00, Sâmbăta - Duminica 8:00-16:00 O zi libera pe saptamana. Telefon: 0766761133

 • Angajam patiser in Otopeni salariu 2500+bonusuri in functie de performante Contract de munca,program flexibil

 • Cel mai mare supermarket din Ghimbav angajează casieri, șef de raion și lucratori comerciali. Oferim salariu de la 1800 lei (in mana ), bonuri de masa, abonament la salon infrumusetare, transport decontat, prime de sarbatori si alte bonusuri in functie de performanță ! Toate aspectele legate de locul de munca se discuta la interviu! Telefon programari interviu 0734710496.

 • Pozitia jobului vizata: AGENT TURISM / ORGANIZATOR EVENIMENTE Te aşteptăm să faci parte din echipa noastră! Cerinte: - Experiența în domeniu reprezintă un avantaj, însă nu este obligatorie; - Cunoștințe de operare calculator OUTLOOK, WORD, EXCEL, POWERPOINT; - Cunoștințe de limba engleză; - Viziune pozitivă în rezolvarea situațiilor neprevăzute; - Persoană organizată, proactivă, orientată către client şi cu atenție distributivă; - Abilitatea de a face față cerințelor competitive și de a prioritiza sarcinile. Descrierea jobului - Consilierea, ofertarea și rezervarea serviciilor turistice, clienților; - Urmărirea derulării proiectelor și evenimentelor, participarea la acestea și gestionarea lor; - Întocmirea documentelor fiscale și a documentelor de călătorie; - Întocmirea de rapoarte privind activitatea clienților; - Utilizarea sistemelor de rezervări ale agenției; - Menține relații, stabilește contacte și negociază cu furnizorii. Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV la adresa de e-mail:

 • Angajez vanzatoare covrigarie situată in zona Militari, Piața Gorjului. Salariu atractiv și alte beneficii. Detalii la telefon 0769158904

 • Salveaza cautarea