Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Persoanele interesate sunt rugate sa lase mesaj cu datele de contact.

 • S. C. Angajăm vanzatoare/vânzător pentru magazin legume fructe in sector 2 Bucuresti , blvd. Carol. Pentru mai multe detalii va rog nu ezitați să ne contactați la nr . 0738535008

 • Clientul nostru reprezinta un cunoscut lant de fast-fooduri din Cluj. Daca esti o persoana pasioanata de arta culinara, energica si amabila, asteptam sa te cunoastem! Responsabilitatile postului: - Sa preia comenzile de mancare si bautura intr-o maniera eficienta si profesionista si servireaclientilor; - Acordarea atentiei cuvenite si asigurarea unor servicii ireprosabile clientilor; - Sa cunoasca meniul astfel incat sa poata oferi in orice situatie informatii competente cu privirela felurile de mancare si bauturi; - Controleaza zilnic valabilitatea produselor; - Incaseaza banii sau/si bonurile de asa si ii depoziteaza in locurile speciale create pentru asta; - Cunoaste toate produsele si utilitatea acestora, fiind in stare sa informze clientul despre toate produsele. Cerinte necesare ocuparii postului: - Cunoasterea modului profesional de a raspunde la solicitarile clientilor legate de procesul de servire; - Cunoasterea modului de functionare si curatare a utilajelor din sector; - Rigurozitate in ceeea ce priveste regulile de igiena in alimentatia publica; - Experienta minima in domeniu; - Diponibilitatea de a lucra in ture. Aptitudini necesare ocuparii postului: - Atitudine orientata catre client; - Atitudine pozitiva si concilianta in relatiile cu clientii si colegii; - Abilitati bune de comunicare. Se ofera: - Salariu de inceput pentru cei care nu au mai lucrat in domeniu este de 2.300 ron net (in mana); - O masa pe zi din partea firmei. Contact de luni pana vineri, intre orele 08.00 si 16.00 la telefon 0728.572.880 sau e-mail: cv(A rond)publiceuroconsulting.ro Doar candidatii selectati vor fi contactati.

 • Persoanele interesate sunt rugate sa lase mesaj cu datele de contact.

 • Restaurant zona Unirii angajeaza femeie la vase/curatenie. Program 2 zile pe săptămână sau 2 cu 2 de la ora 10.30 la 22.00. Se cere și se oferă seriozitate.

 • Lantul de restaurante "La Placinte" angajeaza livratori cu masina personala. Pachet salarial lunar peste 2000 lei/Net! Oferim: - program de lucru in ture; - salariu motivant; - bonusuri in functie de performanta; - contract perioada nedeterminata; Daca ti-am starnit interesul, te asteptam in echipa noastra!

 • Angajam urgent lucratori comerciali pentu magazin alimenta in Dej. Cerinte: cunostinte de operare calculator si gestiune. Oferta: Salariu motivant Bonuri de masa in valoare de 300 de lei, Prime de sarbatori (Craciun, Paste) Pentru relatii va rog sa ne contactati la numarul de telefon:0727301064 sau la adresa de email: Compania noastra se bucura de peste 130 de salariati si numeroase puncte de lucru in orasul Cluj-Napoca.

 • Deschizi un restaurant si nu ai suficient personal? Ai nevoie de un meniu nou si atractiv? Doresti un eveniment gastronomic unic ? Primul serviciu Rent-A-Chef !! Angajatii tai au nevoie de training? Doresti sa iti cresti veniturile si sa iti optimizezi costurile? Suna-ma! In echipa noastra sunt bucatari cu o mare experienta internationala , bucatari medaliati la concursurile internationala . https://www.facebook.com/rentachefEvents/

 • Angajez barman / barmanița in săli de jocuri de noroc. Se lucrează in ture 12 cu 24 (libere)/ 24 cu 48 (libere). Se poate lucra si exclusiv ture de zi sau noapte sau part time 7-8 zile pe luna, ture de 12 ore, pentru studenți/studente sau pentru cei care optează pentru al doilea loc de munca.

 • PIZZERIE angajeeaza - pizzer cu/ fara experienta 1500/-2500 ron/ luna - preparator fast food cu/fara experienta 1500- 2500 ron luna - bucatar - cu experienta 1500-2500 ron/ luna - operatoare preluare comenzi 1500ron/ luna relatii 0746480444

 • Clarismart Consulting cauta pentru unul dintre partenerii sai, persoane pentru postul de Vanzator/Vanzatoare Cerinte -studii medii - experienta nu este necesara - Implicare în activitate - Dorință de a munci - persoana onesta, harnica si ordonata - cunostinte de utilizare PC - bune abilitati de comunicare Descriere post: - Asigură necesarul de marfă la raft - Asigură prețul produselor - Vanzarea produselor din magazin- preluarea si consilierea clientilor - incasarea banilor - mentinerea ordinii si curateniei in magazin Beneficii: - salariu atractiv Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV- ul la adresa sau sa apeleze nr. de telefon 0730643789/0723186646

 • Cautam tineri talentati! Esti la inceput de drum? Vino sa-ti construiesti cariera alaturi de noi! Daca ai experienta si vrei sa-ti dezvolti abilitatile acumulate, te vom invata sa lucrezi in echipa, sa manageriezi oameni si procese si iti vom arata cum functioneaza o companie multinationala din interior. Dodo Pizza este o scoala de management modern, iar tu vei avea acces la toata baza noastra de cunostinte gratis. Suntem transparenti si vrem sa te convingi ca totul e pe bune! Programeaza o vizita in bucatarie completand chestionarul pe https://angajaridodo.ro sau suna la 0371785293. Oferim: Salariu 2500 lei pe luna: 1700 lei in mana (8 ore* 5 zile/saptamana) - dupa perioada de instruire. Ore suplimentare platite integral + bonusuri de weekend. 500 lei pranz asigurat de catre noi (25 lei/zi) 250 lei taxi decontat pentru turele de seara. 100 lei bonus de vechime dupa primele 6 luni si crestere in concordanta cu vechimea acumulata. Perioada de instruire platita si oportunitati reale de crestere. Vino sa construim reteaua de pizzerii nr. 1 din Romania!

 • FABRICA DE MEZELURI ANGAJEAZA VANZATOARE PENTRU MAGAZINELE DIN PLOIESTI SI VALENI DE MUNTE

 • Cerinte: - Permis categoria B; - Experienta in domeniul vanzarilor; - Experinta/cunostinte in domeniul comertului cu produse agricole constituie un avantaj. - Bune abilitati de comunicare, negociere si persuasiune; - Putere de convingere, rabdare, orientare in functie de tipologia clientilor; - Colaborare cu alte departamente; - Realizarea targetelor privind volumul/valoarea vanzarilor si targetelor in zona alocata, promovand imaginea si standardele impuse de societate; - Predarea marfurilor transportate catre clienti/ parteneri; - Dezvolta zona alocata prin mentinerea clientilor vechi si gasirea de noi clienti; Beneficii: - Pachet salarial motivant, - Masina si telefon de serviciu,

 • angajez vinzatoare perdele draperii pentru magainul big berceni

 • Angajam vanzator , vanzatoare,pt.magazin mixt in zona Freidorf(Liceul Auto). Salariul este f motivant minim2500lei net,8 ore pe zi,concediu platit,scaner,iar ca cerinte sunt cinstea, dorinta de a lucra, persoana sa fie din zona sau zona apropiata,cinstita si harnica.tel 0721013478.

 • Evolution HCC recruteaza pentru unul dintre clientii sai, un brand international de moda : Section managers/VM/Sales assistants Candidatul ideal: Ce urmarim: Section managers - minim 2 ani experienta într-un brand international de modă / experiență ca manager magazin de tip boutique. - foarte bune abilitati de management al oamenilor - cunoștințe administrative si de contabilitate primara - foarte bună relaționare cu clienții - limba engleză – mediu-avansat VM - minim 2 ani experienta într-un brand international de modă - pasiune pentru moda si vizual - limba engleză – mediu-avansat Sales assistants - cu sau fără experiență profesională - persoane pasionate de modă și de vânzări - disponibilitate de a lucra cu normă întreagă, dar suntem flexibili și la 6 ore - persoane carora le place interactiunea cu clienții. Beneficii: Pachet salarial competitiv Abonament clinica privata de sanatate Tichete de masa Bonuri de vacanta Reduceri pentru angajati Asteptam aplicatia ta si te vom contacta sa te cunoastem! Ne poti trimite CV- ul aici in mesaj.

 • Salveaza cautarea