Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • CERINTE: - studii medii - ordonat, capabil de efort fizic de nivel mediu, temperament echilibrat - capacitate de memorare, numarare, identificare erori - experienta in activitati de gestiune RESPONSABILITATI : - livrarea si monitorizarea stocurilor pe termene de valabilitate ; - livrarea si monitorizarea alcatuirii loturilor de produse conform graficelor de livrare si cu respectarea procedurilor legate de termenele de valabilitate - intretinerea curateniei si ordinii in depozit si pe rampa de incarcare - disponibilitate program de lucru :19,00-07,00/7.00-19.00 BENEFICII OFERITE - tichete de masa, decont transport Persoanele interesate pot depune CV-ul personal la sediul firmei din Targoviste : Str. Laminorului, Nr. 56A, sau pot transmite CV -ul la nr.tel/fax 0245/216.008, sau e-mail :

 • Responsabilitati: - Activitate de distributie si vanzare a produselor de panificatie pe zonele alocate. Cerinte - Minim scoala profesionala; - Permis auto, categoria B; - Experienta de minimum 2 ani ca sofer; - Disponibilitate program de lucru incepand cu ora 3.00 dimineata, 8 ore/zi - Disponibilitate de a lucra si in weekend; - Disponibilitate efort fizic ; - Persoana ordonata, cu abilitati bune de comunicare in relatia cu clientii. Beneficii Oferite - Tichete de masa - Bonus de performanta - Decont combustibil pana la 300 lei/luna Persoanele interesate pot depune un CV la sediul societatii sau il pot transmite la adresa de email: , cu specificarea postului pentru care aplica Persoana de contact: Adela Popa, specialist Resurse Umane

 • Nirvana Travel este o agentie de turism infiintata recent, cu dorinta de dezvoltare rapida si ascensiune catre succes. Dorim sa construim echipa, avem nevoie de agenti de turism priceputi si dedicati sau de agenti dornici sa descopere tainele acestui domeniu minunat. Urmarim sa oferim angajatilor un mediu de lucru placut, cald, sa formam legaturi stranse, dorim sa regasim spiritul de echipa si sa facem o treaba extraordinara. Cerintele job-ului: -Cunostinte operare in sistemele de rezervari si ticketing; -Abilitati de vanzare si negociere; -Limba Engleza - la nivel conversational; -O alta limba de circulatie internationala constituie un avantaj; -Cunostinte generale despre destinatii; -O atitudine deschisa, empatica, dornica de dezvoltarea personala; -Dorinta de a lucra in echipa; -Ablitati de comunicare si planificare. Beneficii: ⁃ Bonusuri financiare trimestriale ⁃ Infotripuri Unul dintre punctele de lucru va fi in zona Lujerului. Nu ezitati sa ne contactati! Va asteptam cu drag sa ne cunoastem si sa punem impreuna bazele unei echipe unite!

 • Candidatul ideal Persoana competenta pentru productia de produse de patiserie. Persoana trebuie sa fie in primul rand punctuala, perseverenta, disciplinata, sa manifeste o atitudine proactiva si sa aiba experienta similara in domeniul productiei de produse de patiserie-simigerie. Descrierea jobului Angajam 1 persoana cu experienta in realizarea de produse de patiserie si simigerie, comercializam produse traditionale bucovinene si foarte apreciate de piata. In principal atributiile job-ului constau in producerea de produse de patiserie si simigerie (cantarirea ingredientelor si respectarea retetei) dupa retete traditionale, standardizate si specifice, comunicarea empatica si proactiva cu colegii de echipa. Mediul de lucru este unul profesionist, proactiv, curat si specializat. Aprecierea conducerii fata de indeplinirea corespunzatoare a sarcinilor de serviciu reprezinta o prioritate a societatii noastre. Pozitionarea este ultracentrala aproape de Piata Romana, produsele servite clientilor sunt de calitate superioara si standardizate si exista oportunitati de avansare in cadrul companiei in functie de abilitatile, potentialul si implicarea personala a fiecaruia. Oferim posibilitatea reala de a creste in timp salariul in functie de implicarea si performantele la locul de munca. Programul de lucru este 8 ore pe zi si 2 zile libere pe saptamana Se asigura contract de munca si toate drepturile legale. Constituite avantaj absolvirea cursului de igiena si/sau de patiser. Alte cerinte sunt: - Calificare minima in domeniu; - Atitudinea proactiva, comunicare, empatie cu clientii si colegii; - Capacitate de organizare si decizie; - Responsabilitate, implicare si seriozitate; - Spirit de echipa si adaptabilitate; - Corectitudine si atitudine pozitiva; - Viteza de reactie in fata sarcinilor si capacitatea de a lua decizii; - Competente in dezvoltarea echipei si capacitatea de delegare; - Flexibilitate in organizarea timpului de munca; - Aspect ingrijit si igiena personala adecvata. Trebuie sa posede cunostinte solide si sa cunoasca principiile care stau la baza proceselor tehnologice de preparare a produselor de simigerie - patiserie. Prepara produsele in conformitate cu retetele stabilite si cu normele igienico-sanitare. Respecta retetarul si metodologiile de fabricatie intocmai pentru a mentine standardele de calitate a produselor. Respecta normele de consum a materiilor prime si dozarea produselor. Operează cu linii tehnologice pentru fabricarea aluatului şi a produsului finit in cantităţi mici si mari. Salariu atractiv si in functie de potentialul si implicarea angajatilor, se vor oferi bonusuri lunare si bonusuri zilnice din vanzari si alte facilitati pentru recompensa. In vederea organizarii selectiei, cei interesati si care vor sa faca parte din echipa noastra de profesionisti pot sa aplice cu CV-ul insotit de poza.

 • Loc de munca full time

 • Hotel-restaurant DIESEL,4 Stele,angajeaza bucatar pentru mic dejun .

 • Agentie de turism angajeaza AGENT TURISM. Cerinte: - brevet de turism; - experienţă într-un post similar; - cunoaşterea temeinică cel puţin a unei limbi de circulaţie internaţională; - cunoştinţe operare PC (MS Office, MS OutlookExpress, MS Internet Explorer); Responsabilitati: -promovarea destinatiilor turistice; - vanzarea programelor turistice si personalizarea acestora in functie de cerintele clientilor; - concepere si realizare oferte; - intocmire documente necesareturistului pentru serviciile cumparate. CV-urile pot fi trimise pe email sau pot fi depuse la sediul nostru din Iasi, Sos Moara de Foc nr.4 (tel - 0232/234582).

 • Angajez vanzatoare bijuterie in zona iulius mall! Salar 2500-3000 lei in mana! Program de L-V de la 10:00-20:00,sambata de la 10:00-19:00! Nu necesita experienta,cv-urile (doare Cu Poza) se trimit la adresa de e-mail:

 • S.C. PROFI ROM FOOD S.R.L. angajeaza personal pentru noul magazin din Giarmata

 • S.C. PROFI ROM FOOD S.R.L. angajeaza personal pentru noul magazin din Timisoara

 • S.C. PROFI ROM FOOD S.R.L. angajeaza personal pentru noul magazin Profi din Giarmata VII

 • Angajăm casieră cu experienta pentru locații din mall Vitan si Park Lake. Programul este în ture de 2 zile cu 2 libere. Masa este asigurată de noi. Salariul este de 2500 lei.

 • S.C. PROFI ROM FOOD S.R.L. angajeaza personal pentru noul magazin din Timisoara, Calea Urseni.

 • S.C. PROFI ROM FOOD S.R.L. angajeaza personal pentru noul magazin din Dumbravita.

 • Nu e nevoie de experiență pentru a pregăti o cafea foarte buna. Sunt de ajuns curiozitatea, pasiunea si dorinta de a invata lucruri noi. Leve Coffee deschide in Piatra Neamt prima prajitorie si cafenea de specialitate. Dacă iti place cafeaua si vrei sa afli mai multe despre ea, înseamnă că te entuziasmează ideea de a lucra într-o cafenea și te potrivești 100% cu ceea ce cautam. Așa că, nu mai sta pe gânduri și hai să ne spui povestea ta la o cafea.

 • SC KIN BEN SRL angajeaza personal pentru activitatile de casieri si asistenti platforma la statia de carburanti Gazprom din Dumbravita, Centura Timisoarei. Cautam: Persoane comunicative, serioase, rezistente la stress, apte de a lucra cu clientii. Asteptam cv-urile la adresa gzprm.timisoara2dumbravita@gmail.com sau poti depune la sediul statiei de carburant. Te asteptam in echipa noastra!

 • Angajam casieri si ajutor in bucatarie pentru un Fast Food. Se lucreaza in 2 schimburi. 5 zile pe saptamana cu 2 libere. Se ofera training. Salariu- 1840 ( 1525 salariu+ 315 tichete) Suna la 0775 593 037

 • Angajam casieri si ajutor in bucatarie pentru un Fast Food. Se lucreaza in 2 schimburi. 5 zile pe saptamana cu 2 libere. Se ofera training. Salariu- 1840 ( 1525 salariu+ 315 tichete) Suna la 0775 593 037

 • Salveaza cautarea