Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajam casieri si lucratori pentru magazin shop@go -mega image sector 5

 • Angajam lucrator comercial cu experienta pt magazin shop&go Program 8 ore/zi

 • Cerinte: - femei apte de munca -experienta in domeniu -curatenie in camerele hotelului -seriozitate -indemanare -motivare -determinare; Beneficii: -cazare asigurata -salariu 2160 E net -3 mese/zi cu 65 euro/luna -program 8ore/zi, 6zile/sapt -transport asigurat -se ofera avans dupa primele zile lucrate intre 100-200 euro. Informatii detaliate la 0722 / 24 29 20 sau 0738 * 665424 .

 • Magazin,zona Gara,Slatina

 • Vanzatoare pentru magazin alimentar in Titan - Fizicienilor

 • Caut loc de muncă program 6-8ore de luni pînă vineri..0723423322

 • Angajăm lucrător comercial. Experiența nu este obligatorie.

 • Cerinte:- femei apte de munca -experienta in domeniu -curatenie in camerele hotelului -seriozitate -indemanare -motivare -determinare . Beneficii: -cazare asigurata -salariu 2250 euro net -3 mese/zi cu 65 euro/luna -program 8ore/zi, 6zile/sapt -transport asigurat -se ofera avans dupa primele zile lucrate intre 100-200 euro Informatii detaliate la 0722 / 24 29 20 sau 0738 * 665424 .

 • Cautam tineri talentati! Esti la inceput de drum? Vino sa-ti construiesti cariera alaturi de noi! Daca ai experienta si vrei sa-ti dezvolti abilitatile acumulate, te vom invata sa lucrezi in echipa, sa manageriezi oameni si procese si iti vom arata cum functioneaza o companie multinationala din interior. Dodo Pizza este o scoala de management modern, iar tu vei avea acces la toata baza noastra de cunostinte gratis. Suntem transparenti si vrem sa te convingi ca totul e pe bune! Programeaza o vizita in bucatarie completand chestionarul pe https://angajaridodo.ro sau suna la 0371785293. Oferim: Salariu 2500 lei pe luna: 1700 lei in mana (8 ore* 5 zile/saptamana) - dupa perioada de instruire. Ore suplimentare platite integral + bonusuri de weekend. 500 lei pranz asigurat de catre noi (25 lei/zi) 250 lei taxi decontat pentru turele de seara. 100 lei bonus de vechime dupa primele 6 luni si crestere in concordanta cu vechimea acumulata. Perioada de instruire platita si oportunitati reale de crestere. Vino sa construim reteaua de pizzerii nr. 1 din Romania!

 • Cautam tineri talentati! Daca esti la inceput de drum, vino sa-ti construiesti cariera alaturi de noi! Daca ai experienta si vrei sa-ti dezvolti abilitatile acumulate, te vom invata sa lucrezi in echipa, sa manageriezi oameni si procese si iti vom arata cum functioneaza o companie multinationala din interior. Dodo Pizza este o scoala de management modern, iar tu vei avea acces la toata baza noastra de cunostinte gratis. Suntem transparenti si vrem sa te convingi ca totul e pe bune! Programeaza o vizita in bucatarie completand chestionarul pe https://angajaridodo.ro sau suna la 0371785293. Oferim: - 1700 lei in mana (8 ore* 5 zile/saptamana) - dupa perioada de instruire. Ore suplimentare platite integral + bonusuri de weekend. - pranz asigurat de catre noi (25 lei/zi = 500 lei/luna) - taxi decontat pentru turele de seara (250 lei) - 100 lei bonus de vechime dupa primele 6 luni si crestere in concordanta cu vechimea acumulata. Salariu cu toate beneficiile cumulate = 2500 lei/luna. Perioada de instruire platita si oportunitati reale de crestere. Vino sa construim reteaua de pizzerii nr. 1 din Romania!

 • Pensiune- restaurant in Busteni(PH), ambele clasificate la 4 stele, langa Manastirea Caraiman cauta pentru angajare cu norma intreaga (pensiunea functioneaza tot timpul anului), bucatar cu experienta + personal bucatarie si sala de mese - ideal familie sot/sotie Salariu atractiv + carte de munca cu norma intreaga + se bonuseaza performanta si motivatia. Oferim cazare. Rog seriozitate. Trimiteti CV-ul Dvs pe adresa sau sunati pt relatii la telefon: 0723139344 Dnul Robert

 • Cautam Agenti de vanzari, vanzatori, operator comenzi si administrare magazin online si personal in depozit pentru magazin de papetarie En Gros, En Detail si Online cu experienta in domeniu de 25 de ani, ce isi desfasoara activitatea in complexul comercial Expo Market Doraly, Afumati, Judetul Ilfov. Pentru detalii va rog sa ne contactati la numarul de telefon : 0744355834 sau puteti depune CV la adresa de mail : office@dualex-papetarie.ro .

 • Vino sa te alaturi echipei de specialisti Hotel Transilvania, un hotel de 3 stele, in centrul Clujului, unde oferim un mediu de lucru motivant si program avantajos. Aptitudinile candidatului ideal: -atitudine pozitiva, prezenta si tinuta agreabila; -orientare catre client, amabilitate; -capacitatea de a gasi solutii si de a rezolva probleme; -bune abilitati de comunicare, lucru in echipa; -nivel inalt de responsabilitate; -bune abilitati de organizare si de prioritizare a activitatilor. Cunostintele candidatului ideal: -aptitudini practice de operare pe calculator (Word, Excel); -limba engleza – obligatoriu; -cunoasterea unei alte limbi straine constituie un avantaj; Cv-urile se vor trimite pe adresa de email: reception@hoteltransilvaniacluj.ro.

 • Locatia - Hotel Traian Eforie Nord. Pentru sezonul estival 2020. Salariul negociabil. Se deconteaza transportul (abonament) catre/de la locul de munca pentru persoanele nerezidente in Eforie Nord. Se solicita pregatire/experienta in domeniu si seriozitate.

 • Casier / consultant vanzari OMV Soseaua Giurgiului Cautam o persoana serioasa, care doreste sa lucreze intr-un mediu decent si sa fie parte dintr-o echipa de nota 10 . Oferim un pachet salarial atractiv, training gratuit si un program flexibil. Detalii despre acest loc de munca se obtin in cadrul unui INTERVIU . Adresa este Soseaua Giurgiului 293A, langa DEDEMAN .

 • Angajam vanzatoare magazin furaje in Hunedoara si Orastie,experienta in domeniu prezinta avantaj.Salarizare fixa plus procent din vanzari.Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati la numarul de tel 0723156938 ,0787545731

 • Sofi Market - Cartier Solar Transport : 220 / 141 / 313 / 312 . Punct de reper : Metro Berceni - Salariu + Bonus de performanta. - program -in ture 8h - Loc de munca stabil

 • Buna ziua am nevoie urgent de oameni la vama Siret detalii la Watssap 0786035440

 • Daca esti o persoana dinamica, deschisa, comunicativa, mereu in cautare de noi provocari, atunci avem jobul potrivit pentru tine. Iti oferim un salariu atractiv si sansa sa te dezvolti atat profesional cat si pe plan personal . Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti un CV, insotit de un mic text, prin care sa ne convingi ca doresti sa faci parte din echipa noastra! Program de lucru : full time

 • Descriere Locuri de munca SC REGINA OVERSEAS COM SRL - angajeaza la punctul de lucru al societatii din Sat Fundeni, Com. Dobroesti, Jud. Ilfov, 2 posturi lucrator comercial Cod COR 522303. . Relatii pentru depunerea CV-urilor la tel: 0760.331.356.

 • Salveaza cautarea