Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajam Barman. Ospatar, Asistent Manager, pentru Hotel Delta Palace din Sulina ; 0733 110011; rezervari@palacehotel.ro; Asiguram cazare, bonuri de masa si salariu atragator.

 • Angajam lucrator necalificat in bucatarie pentru restaurantul nostru situat in incinta Shopping City Mall Calea Sagului. Oferim salariu motivant, contract de munca pe perioada nedeterminata, conditii de lucru foarte bune.

 • Angajam personal pentru servire clienti la linia de servire a restaurantului nostru situat la etajul de food-court din Shopping City Mall Calea Sagului, program doua zile cu doua zile. Oferim contract de munca pe perioada nedeterminata, conditii de munca profesioniste, mediu placut, salariu motivant.

 • Angajam lucrator necalificat in bucatarie pentru restaurantul nostru situat in incinta Shopping City Mall Calea Sagului. Oferim salariu motivant, contract de munca pe perioada nedeterminata, conditii de lucru foarte bune.

 • - locatie : zona Sinaia Timisoara - salariu : 1300 lei net - experienta nu este necesara - mai multe detalii la telefon : 0723524195

 • - locatie : zona Sinaia Timisoara - salariu : 1300 lei net - mai multe detalii la telefon : 0722376195

 • Severin SRL cauta casiera/vanzatoare pentru magazin de electrice in zona Lacul Tei-Maica Domnului. Cerinte: - Minim studii medii - Abilitati de comunicare - Seriozitate in indeplinirea sarcinilor - Atentie la detalii, responsabilitate, corectitudine Beneficii: -Training special de pregatire -Salariu: 1900 lei NET -Prime de sarbatori -Sarbatorile legale libere -Oportunitati de promovare in cadrul companiei -Atmosfera prietenoasa, echipa ambitioasa si pozitiva Program Luni-Vineri 9:00-18:00 Sambata 9:30-14:30 Duminica INCHIS.

 • Angajez vanzatoare sau vanzator pentru magazin alimentar in zona 13 septembrie (Marriott)

 • Partener Orange TV angajează agenți de vânzări pentru Județul Neamț, pentru cei care vor sa facă vânzări directe televiziune, internet și telefonie prin Fibra sunt rugați sa trimită CV-ul pe sau sa sune la nr. de telefon 0747171764.

 • 1 MONEDE DE. 2€ 3 MONEDE DE. 1€ 3 MONEDE DE 50 E C. 5 MONEDE DE 20 E C. 5 MONEDE DE 10 E C. 3 MONEDE DE 5 E C. 6 MONEDE DE 2 E C. 3 MONEDE DE 1 E C. Schimb cu 10 euro TotalAlte monede: 1x 10 pesos (chile) 1x 1jiao 1x 100 forinti maghiari.

 • Angajam vanzator/vanzatoare pentru chiosc alimentar NON STOP zona bazinul Olimpic. Program 24/72

 • Program 15:00 -19:00 de Luni pana Vineri Firma de producere produse de Patiserie, pozitionata Central, caut sa angajez Cofetar Patiser. Oferim conditii de salarizare excelente,. conform cu calificarea. Administratorii sunt persoane de incredere care cauta sa integreze in echipa persoane serioase , entuziaste , beneficiile fiind pe masura. Te asteptam in echipa noastra daca esti persoana potrivita!!!

 • Angajam receptioner part time cu sau fara experienta .Salar atractiv.10 ture pe luna program de noapte.Avantajos pentru studenti ,studente .

 • Take ME angajează lucrător comercial Pt locația din Winmarkt Ploiesti .

 • AUTO DIN SRL - Lider al comertului online de anvelope si jante auto prin www.anveloshop.ro si www.anvelopemag.ro angajeaza Director comercial cu urmatoarele cerinte si atributii principale: - experienta in vanzari si intr-un post de conducere de minim 2 ani; - experienta in coordonarea echipei comerciale; - foarte bune abilitati de comunicare, relationare, organizare; - orientare catre dezvoltarea business-ului, initiative, implicare, focusare pe rezultat; - jucator de echipa; - implicare in supervizarea, instruirea, motivarea, evaluarea si dezvoltarea echipei; - domiciliul stabil in Piatra Neamt. Descrierea jobului : - Coordoneaza si dezvolta activitatea operationala a echipei; - Implementeaza politica de vanzari si de marketing a companiei; - Coordoneaza activitatea de vanzare a produselor companiei; - Urmareste derularea activitatilor comerciale in conformitate cu politica societatii; - Instruieste, integreaza, supervizeaza, evalueaza, motiveaza si dezvolta angajatii din subordine - Monitorizeaza si raspunde direct de realizarea targetului de vanzari de catre echipa de vanzari; - Propune solutii si face recomandari de consolidare a vanzarilor prin identificare de noi oportunitati; - Este preocupat de culegerea informatiilor din piata (competitie, autoritati, clienti); - Intocmeste rapoarte specifice catre administratorul societatii si face propuneri de imbunatatire a activitatii, atat operationale, cat si de vanzari.

 • Job Entry Level ! Daca cauti o modalitate sa-ti rotunjesti veniturile si sa lucrezi alaturi de o echipa tanara si dinamica atunci trebuie sa stii ca noi cautam coleg pentru centru personalizare obiecte, centru copiere/xerox ATRIBUTII: - Multiplica, scaneaza, editeaza documente si materiale; - Executa operatiuni de finisare a comenzilor ( biguire, capsare, laminare, legatorie etc); - Acorda consultanta clientului cu privire la serviciile si produsele disponibile; - Personalizeaza diverse obiecte (tricouri, cani, obiecte promotionale, etc. CE OFERIM -SALARIU ATRACTIV + comison din lucrari + comision din vanzari; -posibilitatea de dezvoltare personala; -program de lucru in sistem part time sau full time; -perioada de training; -ideal pentru STUDENTI Locatia in apropierea complexului studentesc !!! NU CEREM EXPERIENTA !!! Te asteptam in echipa noastra !!! TRIMITE CV CU POZA pe adresa de e-mail: contact@smartgraffiti.ro Detalii la telefon: 0730.704.943 sau 0730.704.939 FACEBOOK: facebook.com/smartgraffititm sau cautati @smartgraffititm

 • • Ture: - Full Time: 06:00-14:00 / 14:00-22:00 (salariu: 2000-2300 lei, in functie de experienta - Part Time: 17:00-23:00 (salariu: 75lei/zi) • Zona: Ghencea • Aptitudini solicitate: rapiditate in servire si in manipularea marfii (magazin cu rulaj accelerat, deci solicitant), experienta de lucru pe cantar, feliator si casa de marcat, minime cunostinte de lucru pe calculator si NU in cele din urma abilitati de lucru in echipa si de comunicare cu clientii. • Experienta necesara: minim 1 an. • Responsabilitatile postului: - Incasarea banilor de la clienti; - Intocmirea borderourilor de evidenta, a registrului de casa; - Raspunde de gestiunea magazinului - atat de monetar si marfa cat si de mobilier si accesorii; - Informarea clientilor, consultanta despre produse si informatii despre promotiile existente; - Promovarea produsele din magazin; - Aranjarea marfii la raft; - Rezolvarea oricaror incidente care se ivesc in relatia cu clientii; - Inventarierea stocului de marfa; - Mentinerea curateniei (maturat, sters pe jos, spalat vitrine). • Descrierea companiei: Magazin tip minimarket cu profil alimentar dar si cu o gama variata de produse nealimentare (cosmetice, produse de curatenie, de papetarie, jucarii, cadouri, produse electrice etc.). Punem accent pe diversitatea produselor oferite si de asemenea pe calitatea servirii.

 • Starting Immediately Atributele cheie, mintea analitică, atenția excepțională pentru detalii și pasiunea pentru precizie.Trebuie să aibă abilități de limbă engleză. Salariu de până la 2500 ron net plus beneficii. Suntem un angajator de șanse egale, fără restricții de vârstă. Position available : OPERATIONS EXECUTIVE - - Experiență în lucrul în operații dintr-un teren similar din spate - Atenție la detalii - Multifunctional - Abilitatea de a lucra la termene, de a da prioritate și de a coordona sarcinile. - cunoștințe Excel / Word esențiale - Cunoașterea Europei - Pentru a putea lucra sub presiune - Atitudinea flexibilă „poate face” și sentimentul de urgență, capacitatea de a prospera într-un mediu de lucru rapid - Calm - Abilitate puternică de servicii pentru clienți. - Capacitatea de a lucra nesupravegheat și de a respecta termene limitate Specificatii postului - - Pentru a pregăti itinerarii timpul înțelept - Rezervarea serviciilor în buget - Pentru a asigura o înaltă calitate a serviciului - Pentru a confirma toate serviciile rezervate înainte de data serviciului - Pentru a relaționa / construi relația cu furnizorii - Pentru a încărca servicii pe sistemul nostru intern - Pentru a face față schimbărilor de ultimă oră - Modificări și anulări - Plăți către furnizori în termen - Trimiterea listei de camere - Relaționare zilnică cu biroul din Londra - Negocierea cu furnizorii - Asigurarea respectării cererilor speciale - Pregătirea documentelor finale de predare pentru clienți (Bonuri, detalii despre serviciu, itinerariu) - Cercetarea informațiilor generale despre destinație Europe Incoming is growing DMC wholesale tour operator, we work with major international tour operators helping arrange and serve group travel across Europe. A good level of written and spoken English is required, a second language is desirable (German or other.) Please send you CV in English to : davidr (@) europeincoming.com / https://www.europeincoming.com/careers/

 • Angajez lucrătorii comerciali pt magazin alimentar in floresti . Salar motivat Detalii la telefon

 • Salveaza cautarea