Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Pensiunea Restaurant Alpin angajează ospătari /ospatarita se lucreaza in ture. Pentru cei care nu sunt din Sibiu se asigura cazare si masa. Relații la telefon 0749709193 ioana.

 • Benzinarie Rompetrol angajeaza Lucrator comercial. Se asigura transport gratui de la Metrou Dristor pana la benzinarie si retur. Se ofera salariu atractiv, bonuri de masa, se lucreaza in ture. Cautam persoana dinamica, experienta constituie un avantaj. Se lucreaza in mod pecial la casa de marcat.

 • Benzinarie Rompetrol angajeaza ajutor de bucatar, preparator de senvisuri. Nu se cere experienta, se lucreaza atat in bucatarie, cat si la casa de marcat. Se ofera salariu atractiv, bonuri de masa, se lucreaza in ture. Se ofera transport gratuit din zona Dristor pana la benzinarie si retur.

 • Angajeaza personal pentru: -Caserie Shop si Bar -Spalatorie auto automata - Deservire platou Nu necesita experienta se ofera pregatire la locul de munca, echipament de lucru, Relatii suplimentare la telefon 0721841846, 0769054000, sau cu C.V. la sediul firmei si la adresa de mail a statiei : FS5410414@OMV.COM.

 • Angajez vanzatoare cu experienta pentru magazin alimentar situat in Timisoara ,zona Soarelui. Salariu 2000 lei plus diverse bonusuri. Detalii la Tel.0731.260.078

 • PREMIER Grup Imobiliare își mărește echipa! Dacă îți dorești să te dezvolți profesional într-o echipă tânără și performantă, îți punem la dispoziție tot ce ai nevoie pentru a deveni un Consilier Imobiliar de succes. Responsabilitățile tale vor fi: - să administrezi eficient portofoliul de oferte și clienți; - să organizezi întâlnirile cu clienții, în vederea vizionării ofertelor; - să promovezi ofertele folosind strategia internă a companiei; - să negociezi ofertele imobiliare; Efectuarea tranzacțiilor, în condiții optime, va rămâne în sarcina directorului de vânzări al companiei. Viitorul nostru coleg/ă trebuie să aibă permis de conducere, atitudine profesionistă, să fie motivat să învețe, să fie o persoană pozitivă și carismatică și să-și dorească să facă performanță în cadrul companiei noastre. Îți oferim: - suport și instruire profesionistă; - o arie considerabilă de oferte imobiliare în exclusivitate; - promovare online a ofertelor la cel mai înalt nivel de calitate; - logistica necesară; - birou central; Te motivăm prin salarizare avantajoasă, direct proporțională cu rezultatele tale, și bonusuri. Dacă îți dorești o carieră de succes în domeniul imobiliar, te așteptăm la un interviu. Trimite-ne CV-ul tău la office@ premierimob.ro sau sună-ne la 0745084039 și vino să fii coleg cu #premierii!

 • Angajam Manipulant Marfa pentru Supermarket - situat in zona Rogerius si IOSIA - Manipulant Marfa- fara experienta; (este vorba despre manipularea marfii; munca fizica pentru barbati.) Oferim : Salarizare Atractiva acodata la timp. Colectiv Tanar, Sociabil si Responsabil. Instruire la Locul de Munca, Contract de Munca pe perioada nedeterminata.

 • Hostel zona Lipovei, angajam camerista, cu sau fara experienta, Cautam persoane serioase, muncitoare, ordonate, stabile.

 • Angajez vanzatoare pt magazin alimentar situat in zona Bucur Obor, program 16 zile lucratoare/luna

 • Ce ai de facut: pregatesti pentru livrare comenzile realizate online de clienti prin colectarea produselor din magazin. Te asiguri de depozitarea produselor, impartirea pe comenzi si verifici comenzile nepreluate/returnate la final de zi. Ce iti oferim: un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata. Program flexibil (4-8h/zi), 5 zile lucratoare/saptamana, 2 weekenduri lucrate. Se lucreaza pe schimburi in intervalul 6:00 – 21:00 (L-S) si 6:00 - 19:00 (D). Pentru mai multe detalii, suna la: 0746.668.830

 • Candidatul ideal -absolvent de facultate sau cursuri de Management turistic -persoana responsabila,punctuala cu buna stapanire a managementului timpului -aspect ingrijit -buna stapanire a tehnicilor de comunicare -fluent in lb.engleza -bune cunosiinte de operare IT. Descrierea jobului -preia si inregistreaza rezervarile -primeste,inregistreaza si cazeaza clientii -tine evidenta clientilor in programul informatic de receptie hoteliera -promoveaza serviciile hotelului: room-service,spalatorie,acces internet,inchiriere masina etc. -mentine o ambianta placuta -solutioneaza solicitarile clientilor -organizeaza plecarea,intocmeste nota de plata si incaseaza contravaloarea serviciilor de la clienti(numerar,card)

 • Macelar in zona Titan - complex Matei Ambrozie

 • Cautam vanzatoare alimentara cu experienta Salariu: 2000 lei net / luna Zona Giulesti, Bucuresti

 • -asigura curatenia in camere -se asigura salar + bonuri de masa + asigurare medicala privata + transport + masa de pranz, cafea -face parte dintr-o echipa de cameriste -program de lucru: 2 zile 12 ore cu 2 zile liber. Receptioner hotel gajam receptionera hotel si camerista Timis, Timisoara CV-rile la adresa mverba@eta2u.ro sau ETA2U str.Gh Dima nr.1 Timisoara RECEPTIONER/A hotel. Candidatul ideal: - Persoana organizata, proactiva, dinamica, determinata, programul de lucru 8-20 cu 24 liber si 20-8 cu 48 liber. Cerinte obligatoriii: - Cunoasterea limbii engleze: scris si vorbit (A doua limba straina reprezinta un avantaj). - Cunostinte operare PC Se ofera salariu motivant. C.V.-urile pot fi trimise prin - e-mail la adresa: mverba@eta2u - sau direct la sediul ETA2U str.Ghe.Dima nr.1 – Timisoara.

 • Angajam lucratori comerciali, lucratoare comerciale benzinarie. Oferim: 2550 ron venit brut, bonuri de masa in valoare de 300 ron, bonuri cadou de Paste si de Craciun in valoare de 200 ron, card de sanatate, program flexibil. Cerinta principala cunostinte operare PC. Va rugam transmiteti CV la adresa de mail: drakarnoir97@yahoo.com. Mai multe informatii la nr de telefon 0722381749.

 • Rompetrol recruteaza, in numele partenerilor, colegi ( Sef de tura, Lucrator comercial si Barman) pentru Statiile din Timisoara, Dumbravita si Ghiroda. Candidatilor din jurul localitatilor li se deconteaza transportul! Esti ceea ce cautam daca: Vrei sa te alaturi echipei noastre – Noi te sustinem si instruim. Esti orientat catre client, ai atitudine pozitiva si esti comunicativ; Iti place munca in echipa; Ai disponibilitate de a lucra in ture; Esti loial, corect si serios. Cautam lucrator comercial care sa: Vanda combustibil si produse din magazinul statiei; Participe la gestionarea marfurilor si produselor petroliere din statie conform procedurilor si instructiunilor; Intocmeasca documente fiscale si sa efectueze monetarul; Consilieze proactiv clientii si sa rezolve potentialele neintelegeri aparute; Asigure curatenia in statia de distributie carburanti.

 • Angajam 2 vanzatoare, program fexibil de lucru ! Salariu motivant cu bonusuri din vanzari. Cu sau fara experienta, putem sa ne cunoastem si sa devenim colegi. Am prefera doua persoane agreabile, comunicative, cu zambetul pe buze si cu o atitudine pozitiva. Asiguram pregatire profesionala, training gratuit, multe alte beneficii pe care le veti descoperi pe parcurs!! Totul va fi nou si va incepe cu 01.10.2019!!! Cv-ul Dvs. insotit de fotografie il puteti trimite pe adresa de email . Toti cei care vor trimite cv-uri vor fi contactati de noi!

 • Angajez reprezentant vanzari Door to Door. Salariu format din parte fixa + comision din vanzari + bonusuri de realizare. Relatii la tel.

 • Salveaza cautarea