Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 7

  Angajez persoana cu studii medii ptr munca de birou, facturare marfa. De preferinta persoana de gen feminin. Program de lucru de la orele 6,30 pana la orele 14,30, de lunea pana sambata inclusiv. Salariul atractiv, se discuta la interviu.

 • 2

  Brutaria ELM /Rapsodia angajeaza brutari cu experienta si muncitori necalificati pentru munci in brutarie. Oferim salariu bun si bonuri de masa. Prin rotatie se lucreaza si in schimb de noapte. Detalii la tel 0758 233 950

 • Buna ziua , caut locuri de muncă ca lucrător comercial și pază . Amândouă având cursuri de calificare . Mulțumesc.

 • 55

  Ne marim echipa! Companie cu exclusivitate in judetul Buzau angajeaza agenti vanzari cu si fara experienta! Cerinte: - sa fii o persoana serioasa, cu chef de munca, punctuala si motivata; - entuziast si energic, curios de a-si insusi tot ce e mai bun de la profesionisti in domeniul vanzarilor; - abilitati de comunicare; - persoana ambitioasa si competitiva, cu dorinta de a deveni mai buna cu fiecare experienta; Beneficii: - training gratuit; - salariu 2300-4000 lei; - bonusuri saptamanale, lunare si trimestriale. Te asteptam in echipa noastra!

 • 4

  Angajam agent turism, experienta in domeniu minim 1 an, limba engleza, abilitati bune de comunicare, pasionat de geografie, calatorii si turism, permisul de conducere categoria B reprezinta un avantaj. Responsabilitati: - preluarea solicitarilor clientilor si realizarea unor oferte personalizate pentru acestia; - realizarea rezervarilor si urmarirea intregului proces aferent (confirmarea rezervarii, intocmirea facturii, urmarire termene de rezervare etc.); - comunicarea permanenta cu clientul in scopul unui colaborari cat mai bune, intelegerea nevoilor, cerintelor specifice si oferirii de solutii personalizate; - emiterea documentelor de plata si a contractului cu turistii; intocmirea si evidenta contractelor cu furnizorii (hoteluri, pensiuni etc.). Trimite CV-ul cu poza: fabiolaturism@gmail.com Nr. telefon: 021.344.77.32

 • 21

  Firma SC LUNEX SRL, importatoare si producatoare de mobilier si tapiterii, angajeaza Consilier Vanzari pentru showroom de mobila, in Timisoara. Cerinte: - Seriozitate, punctualitate, corectitudine - Abilitati de comunicare si relationare cu clientii cat si cu restul echipei. Asteptam CV-urile dumneavoastra pe mail : sau Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic la 0753 040 317 .

 • Selecţie pentru filmări sau şedinţe foto profesionale. Prima şedinţă plătită 100 RON - 100 EUR în funcţie de disponibilitate. Posibil câştiguri substanţiale ulterior, în funcţie de disponibilitate! Numai doamne mature 45+, MILF sau GILF, fără limită superioară de vârstă, indiferent de aspect sau etnie. Numai doamne curate, dezinhibate. Pentru înscriere aşteptăm POZE, VÂRSTA şi NR. TELEFON, pe adresa castingpentrumature@ gmail.com

 • 3

  Angajez camerista 4h Eforie Nord, preferabil din zona statiunii, pentru o vila de 8 camere, sezon 2020. Doua zile pe saptamana liber, detalii la telefon.

 • 9

  Supermarket zona Alexandru cel Bun angajam personal.Detalii la 0745224877.

 • 5

  SG Mega Image Shop&Go Berceni - Moldovita, sector 4 angajeaza casieri si lucratori comerciali. Program de 7:00 - 22:00. Se lucreaza in 2 schimburi. Salariu si bonus in functie de performanta.

 • Cabana Sura Getilor Arinis-Voronet angajeaza receptioner - ospatar, Persoana Bucatarie cu Experienta program 2/2

 • Terasă de vara angajează persoana cu program 4 ore, după amiază.Tel.0744826343

 • 2

  Angajăm preparator fast food

 • 7

  SALARIUL NET 2300-2600, PROGRAM FLEXIBIL, 12 ZILE LIBERE PE LUNA plus alte avantaje, conditii de munca foarte bune Magazinul CU non stop, PRODUSE ALIMENTARE,BAUTURI,CAFEA,COSMETICE ETC. se gaseste pe B-dul. Unirii Nr.12 langa CEC Baia Mare, cv-ul se poate trimite pe mail,PE MESINGER sau la magazin, pentru informatii sunati la tel 722 - arata telefon -CAUT CONTABILA CU EXPERIENTA evidente primare !!!

 • 5

  Magazin mixt angajeaza vanzatoare/lucrator comercial, doamna cu aspect placut, abilitate in comunicare, pricepere in vanzare en detail. Oferim salariu motivant functie de gradul de pregatire, gestionarea eficienta a spatiului si timpului de lucru.

 • Cerinte: - Bune abilitati de comunicare cu clientii - Punctualitate - Aspect fizic placut - Spirit de echipa Oferim: - Salariu atractiv, in functie de calificare si experienta - Tips zilnic -posibilitate perfectionare. CV cu poza se transmite pe adresa de email: sau la receptia Vega Hotel, Galati. Relatii la telefon: 0742033033

 • 10

  Daca sunteti disponibila imediat si sunteti o persoana serioasa asteptam sa ne contactati Cerinte: -corectitudine(cerinta obligatorie) -ordonata si extrem de comunicativa Oferim: -contract de munca din prima zi -procent din vanzari -mediu placut,prietenos

 • 12

  Cerinte:; -corectitudine(se lucreaza cu stoc - gestiune -predare-primire) -ordonata(ordine si curatenie in magazin) -nu exista limita de varsta(cu conditia unei stari de sanatate buna) Oferim: -contract de munca din prima zi(evident) -salariu cu procent din vanzari -mai multe detalii la nr de tel afisat! Anuntul este doar pentru persoanele serioase!

 • Angajam patiser in Otopen,salariu motivant,program flexibil,contract de munca

 • 13

  Societate in parteneriat Mega Image,angajeaza lucratori comerciali,manipulanti marfuri pentru deservire magazin alimentar.Detalii la telefon 0723 544 466.

 • Salveaza cautarea