Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica Bacau

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Dorim să ne mărim echipa de operatori de automate de cafea Daily și suntem în căutare de colegi dornici să ni se alăture. ATRIBUTIILE ANGAJATULUI: - Asigură diagnosticarea, repararea, alimentarea și întreținerea automatelor de bauturi calde. - Igienizarea automatelor și buna funcționare a acestora. - Completarea responsabila a rapoartelor cerute prin intermediul aplicației Daily Caffe. CERINTE: - Studii medii și/sau superioare absolvent in cadrul Liceului/Universității. - Simț tehnic dezvoltat. - Cunoştinţe tehnice de bază. - Cunoștințe de limba engleză; - Permis categoria B. - Persoana responsabilă, serioasă, atentă la detalii, dinamica, orientată către rezultat, creativă și cu inițiativă; OFERTA (bonusuri, beneficii) - Salariu motivant; - Bonusuri în funcție de performanță; - Scolarizare de specialitate în țară și in străinatate; - Posibilități de dezvoltare profesională și promovare. - Asigurarea unei mașini de serviciu si telefon. - CV se trimit la adresa mentionand numele postului dorit -Relatii la telefon 0751111344

 • Magazin mobila angajeaza montator mobila .Relatii la tel:0742209952, 0722282295

 • MAGAZIN SECOND HAND ANGAJEAZA VANZATOARE cv la mail sau direct pe aplicatie tel. 0766.279.573

 • Locatie noua situata in zona centrala cu un desing original, cauta pentru angajare: -Barmani -Ospatari Daca te regasesti in descrierea de mai jos: * esti o persoana dinamica, dornica de experiente noi * ai capacitatea de a invata rapid * ai dorinta de a te dezvolta profesional * esti energic, proactiv, cu spirit de echipa si initiativa * ai bune abilitati de comunicare * esti deschis catre o cariera in domeniul ospitalitatii Noi, iti oferim: * mai mult decat un job, un stil de viata * mediu de lucru placut, modern si dinamic * oportunitati de dezvoltare * traininguri gratuite * locatie unica prin stil * salariu atractiv si bonusuri in functie de performante Te aspteptam sa ne contactezi prin intermediul: tel:0741.070.070. sau e-mail:

 • Angajăm vanzatoare magazin alimentar (2 persoane), contract de munca, se lucreaza 2 cu 2, de preferat minima experienta,mai multe detalii in privat...

 • GEPEX S.R.L. angajeaza lucrator pentru BERARIA G, cu varsta minima de 25 ani. CV-urile se pot depune la sediul firmei din Bacau, str. Bradului, nr. 51 sau atasate acestui mesaj. Relatii la telefon: 0730633330.

 • VASION SRL angajeaza gestionar materiale de constructii. CV-urile se pot depune pe e-mail: resurse.umane@vasion.ro sau la sediul firmei din Bacau, str. Bradului, nr. 51, judetul Bacau. Relatii la telefon: 0730.633.330.

 • S.c. Zimprest serv s.r.l. angajeaza vanzatoare pentru magazin mixt in localitatile Comanesti, Moinesti si Tg. Ocna .Rel. tel 0726733343(nu raspundem la mesaje)

 • Angajam Vanzatoare / Vanzator Experienta constituie un avantaj! Salariu atractiv! Detalii la

 • S.C. angajeaza cofetar cu experienta ! Salar atractiv! Mediu de lucru placut ! Full-time

 • VITRAJ Restaurant & Lounge angajeaza barman cu experienta. Relatii la telefon: 0730633330.

 • VASION S.R.L. angajeaza SEF DEPOZIT. Cerinte: • bun cunoscator al materialelor de constructii; • cunostinte operare PC. CV-urile se primesc pe adresa str. Bradului, nr. 51 sau prin e-mail la adresa: Relatii la tel. 0730230058.

 • Angajam lucrator comercial pentru statie peco amplasata pe raza mun. Bacau. Conditii de munca decente, salariu motivant. Mai multe relatii la telefon 0722684493 sau 0745298862.

 • Producator de renume pe piata produselor lactate din zona Moldovei angajeaza agent de vanzari. CV-urile se pot trimite pe adresa de email , iar relatii suplimentare se pot obtine la nr de tel 0740032290.

 • societate comerciala angajeaja lucrator contabilitate primara pentru punctul de lucru din localitatea Buhusi, jud Bacau, relatii la tel 0747112276

 • VASION S.R.L. angajeaza lucrator gestionar pentru magazin instalatii sanitare. Relatii la telefon: 0730633330.

 • GEPEX SRL angajeaza vanzator pentru fast-food. Relatii la telefon: 0730230058. CV-urile se pot depune la sediul firmei din Bacau, str. Bradului, nr. 51 sau atasate acestui mesaj.

 • SC GEPEX SRL angajeaza lucrator comercial. Relatii la telefon: 0730230058, 0730633330.

 • Îți oferim: Salariu 1500 Ron net; Spor de noapte; Spor de weekend; Spor de sărbători legale; Echipament de lucru. Vei fi responsabil de: Gestiunea stației de distribuție. Activități zilnice: Emiți bon sau factură fiscală clienților; Faci raportul de gestiune zilnică; Menții curățenia la locul de muncă ; Urmărești sistemul de supraveghere; Urmărești aplicabilitatea regulilor PSI ; Raportezi către colegi eventuale probleme; Întocmești bonuri, înregistrezi avize, bonuri de consum, cash, card, contract. Candidatul ideal: -cunoștințe de matematică; -vigilent; -utilizator PC; -comunicativ; capacitate de reacție în caz de incidente; -fără stări de panică; -cunoștințe comerciale: bonuri, chitanțe, NIR; -curat și ordonat; -studii medii. De ce să lucrezi la noi: Societatea noastră este înființată în anul 2003 și a pornit din Galati cu 1 punct de lucru; experiența în domeniul petrolier și cererea de pe piață ne-a ajutat ca într-un timp foarte scurt să deschidem, treptat si alte stații, în mai multe județe din țară. Ne mândrim cu colegii care au fost alături de noi de la început până în prezent. Noi oferim sprijin și înțelegere angajaților și funcționăm astfel: Contract nedeterminat , program de lucru: 12 cu 24 /12 cu 48, locație stabilă, cu relocare ocazională, fără schimb de localitate; salariu 1500, în funcție de orele lucrate/sărbători legale/ture de noapte etc; program lejer pentru desfășurarea altor activități, salarii și contribuții plătite la timp, interacționezi cu oameni noi zilnic, poți ieși la pensie cu noi.

 • Îți oferim: Salariu 1500 Ron net; Spor de noapte; Spor de weekend; Spor de sărbători legale; Echipament de lucru. Vei fi responsabil de: Gestiunea stației de distribuție. Activități zilnice: Emiți bon sau factură fiscală clienților; Faci raportul de gestiune zilnică; Menții curățenia la locul de muncă ; Urmărești sistemul de supraveghere; Urmărești aplicabilitatea regulilor PSI ; Raportezi către colegi eventuale probleme; Întocmești bonuri, înregistrezi avize, bonuri de consum, cash, card, contract. Candidatul ideal: -cunoștințe de matematică; -vigilent; -utilizator PC; -comunicativ; capacitate de reacție în caz de incidente; -fără stări de panică; -cunoștințe comerciale: bonuri, chitanțe, NIR; -curat și ordonat; -studii medii. De ce să lucrezi la noi: Societatea noastră este înființată în anul 2003 și a pornit din Galati cu 1 punct de lucru; experiența în domeniul petrolier și cererea de pe piață ne-a ajutat ca într-un timp foarte scurt să deschidem, treptat si alte stații, în mai multe județe din țară. Ne mândrim cu colegii care au fost alături de noi de la început până în prezent. Noi oferim sprijin și înțelegere angajaților și funcționăm astfel: Contract nedeterminat , program de lucru: 12 cu 24 /12 cu 48, locație stabilă, cu relocare ocazională, fără schimb de localitate; salariu 1500, în funcție de orele lucrate/sărbători legale/ture de noapte etc; program lejer pentru desfășurarea altor activități, salarii și contribuții plătite la timp, interacționezi cu oameni noi zilnic, poți ieși la pensie cu noi. Nu aplica dacă: NU ai atenție distributivă; NU ai abilități de comunicare (vânzare, povești etc); NU ai capacitate de reacție în caz de incidente neprevăzute; AI stări de panică; NU ai 18 ani împliniți; Dacă vrei acest JOB, completează câmpurile de mai jos și apasă pe butonul APLICĂ!

 • Salveaza cautarea