Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica Bistrita-nasaud

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajăm un băiat la un depozit de legume fructe în Bistrița în incinta complexului comercial cibela relații la tel 0745119065

 • Angajam un băiat la un depozit de legume fructe în incinta complexului comercial cibela relații tel 0745119065

 • Vanzator magazin mixt, loc. Blajenii de Sus, jud. Bistrita-Nasaud. Salariul negociabil, Transport asigurat la si de la locul de munca.

 • Pregătește preparatele conform comenzilor și retetarului,asigura necesarul de marfa,verifica stocurile și conformitatea preparatelor ,asigura și verifica condițiile de igiena.

 • Pregătește preparatele conform comenzilor și retetarului,asigura necesarul de marfa,verifica stocurile și conformitatea preparatelor ,asigura și verifica condițiile de igiena.

 • promovează produsele si serviciille unitatii preia comenzile clientilor, servirea preparatelor culinare si a bauturilor, incasarea contravalorii serviciilor oferite, pregatirea locului de servire pentru o noua comanda, mentinerea unui mediu de munca sigur si curat, organizarea cadrului general de deschidere, desfasurare si inchidere a activitatii locului de servire

 • CERINTE: - Absolventi cu diploma de bacalaureat, - Constituie un avantaj curusrile de vanzari sau lucrator comercial - Abilitati de comunicare SE OFERA: - Conditii de munca civilizate, intr-o echipa dinamica - Tichete de masa - Instruiri periodice

 • -titularul postului are rolul de a asigura prepararea comenzilor (meniurilor) într-o maniera eficienta si profesionista. -utilizeaza materialele si aparatura puse la dispozitie de firma. Atributiile principale si sarcinile specifice: - pregateste mâncarurile din retetarul unitatii în conformitate cu standardele în vigoare; - monteaza preparatele pe obiectele adecvate pentru servire si realizeaza elementele estetice ale preparatelor; - participa cu supervizare la determinarea necesarului de materii prime de comandat si la realizarea comenzilor de aprovizionare; - preia comenzile de la clienti si asigura servirea acestora; - debaraseaza si asigura curatenia bucatariei; - asigura implementarea si mentinerea standardelor de pastrare si depozitare a produselor, semipreparatelor si preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico-sanitare în vigoare. Specificatiile postului: -diploma de calificare in domeniu -rigurozitate în ceea ce priveste regulile de igiena în alimentatia publica; -imaginatie culinara, ordonat si disciplinat

 • Angajăm ajutor de bucătar pentru Cantină. Program de la 7 la 15. Sâmbăta și Duminica liber. Să aibă și carnet de sofer- Relații la telefon- 0740084969-

 • Lucrator comercial in magazinele alimentare / nealimentare. Magazin cu autoservire. Program de lucru 8 ore / zi, program de lucru in 2 schimburi.

 • Buna ziua.Caut urgent un loc de munca ca si vanzatoare,lucrator comercial,camerista,personal curatenie,etc.Astept sugestii.Am experienta in vanzari,iubesc sa lucrez cu oamenii,curs pc si contabilitate primara,curs vanzator etc.Rog oferte serioase..Lacrimioara tel 0758724826

 • Candidatul ideal - Sociabil, cu un nivel de comunicare peste medie - Ambițioasă și cu capacitatea de a lucra în grup. - Experiența în vânzări directe și promovarea produselor este binevenită - Capacitatea de a construi și întreține relații cu clienții - Studii universitare are avantajul în biologie / chimie sau farmacie - Limbi: italiană și engleză - Permis de conducere Cat B - Mașina disponibilă pentru lucru, are avantajul Descrierea postului - Promovarea produselor companiei către clienți, crearea portofoliului de clienți. - Promovarea beneficiilor oferite de produsele companiei într-o manieră profesională și etică. AVANTAJE: - venituri peste medie, constând din: porțiune fixă ​​+ comision de vânzări care poate ajunge până la 15% - Instruire gratuită și școlarizare în țară și străinătate - bonusuri și premii - Mediu de lucru atractiv și dinamic Descrierea companiei Companie italiană cu filiale europene cu experiență de peste 20 de ani pe piața medicală din Europa, specializată în îmbunătățirea sănătății oamenilor în confortul locuințelor. Ne realizăm obiectele prin aplicarea reglementărilor de mediu și securitate la locul de muncă.

 • Angajez vanzatoare la chioșc non stop Big. Programul este 12 cu 24, 12 cu 48 (după schimbul de noapte aveți 2 zile libere . Salariu este 1800 lei. Cu carte de munca neapărat.

 • LOCATIA: Magazin in mall langa Selgros Cerinte: Persoana iubitoare de animale de companie, sociabila, responsabila, corecta, cu spirit de echipa. Cunostinte operare PC la un nivel mediu Descrierea jobului Responsabilitatile postului: Vanzarea hranei si accesorilor destinate animalelor de companie Mentinerea relatiilor directe cu clientii in cadrul magazinului; Rezolvarea cerintelor clientilor si dezvoltarea unor relatii personalizate cu acestia, contribuind astfel la dezvoltarea afacerii; Asigura disponibilitatea produselor in raion prin aprovizionarea permanenta, in functie de necesitati, si aranjarea produsele la raft; Incasarea contravalorii marfii vandute si gestiunea casieriei. Oferta: Pachet salarial motivant. Bonusuri in functie de performanta Formare profesionala continua; Mediu de lucru placut; Posibilitati de dezvoltare profesionala. Descrierea companiei Vabro Retail SRL este o vasta retea de magazine, specializate in comertul de hrana si accesorii pentru animalele de companie , avand un spatiu de expunere de pestem2. Reteaua cuprinde magazine in principale orase ale tarii: Arad,Bacau ,Brasov, Baia Mare, Bucuresti, Cluj Napoca,Constanta, Oradea, Pitesti,Piatra Neamt, Iasi, Ploiesti, Suceava, Timisoara , Alba Iulia, Deva,Targoviste,Drobeta Turnu Severin si Buzau. Portofoliul firmei cuprinde pestede produse continand o gama diversificata de hrana si accesorii, produse de uz veterinar si parafarmaceutice, publicatii de specialitate. Asigurand cea mai mare gama de produse si fiind intotdeuna in sprijinul clientilor,Sc Vabro Retail SRL doreste sa-si extinda reteau de magazine in toate orasele medii si mari,atat din Romania cat si din tarile invecinate.

 • Fisherman's Resort Colibita isi reface echipa, astfel suntem in cautare de persoane dispuse sa faca parte din o noua etapa a resortului. Ce iti cerem ? Comunicare. Sa fii serios in munca ta, sa pui suflet si asta sa se vada in primul rand in interactiunea ta cu colegii si bineinteles, clientii. Ce iti oferim ? Cazare si masa pe toata durata contractului. Echipa noua si in formare. Posibilitatea de a creste profesional si personal. Salariul este voit lasat la urma, deoarece totul depinde strict de daruirea, vointa, ambitia, si seriozitatea de care vei da dovada. Pentru informatii suplimentare nu ezita sa ne contactezi.

 • Angajăm casieră. Inf. tel. 0746109208, 0753543173 sau în incinta magazinului Carrefour, Calea Moldovei, nr. 13.

 • Hotel Codrisor Bistrita angajeaza camerista. Se ofera salariu motivant si program convenabil. Informatii la telefonCV-urile se pot trimite la sau la receptie.

 • Cautam o persoana responsabila, organizata si comunicativa pentru receptie, pentru perioada nedeterminata. Asteptam CV-urile voastre la receptia hotelului sau pe mail.

 • Angajam ASISTENT VANZARE/ LUCRATOR COMERCIAL in Bistrita: CERINTE: -Absolvent studii medii sau superioare; - Cunostinte in materialelor de constructii reprezinta un avantaj; - Persoana responsabila, dinamica; - Abilitati de comunicare; atitudine proactiva , orienatata catre client; - Spirit de echipa; - Seriozitate, responsabilitate si implicare. RESPONSABILITATI: -aprovizionarea raionului cu marfa si aranjarea acesteia pe raft; -verificarea si actualizarea etichetarii produselor la raft; -intampinarea clientilor; -identificarea proictului de amenajare la care lucreaza in prezent clientul; -identificarea nevoilor clientilor si propunerea celor mai potrivite solutii pentru nevoile si dorintele acestora; -indrumarea clientilor catre celelalte raioane. BENEFICII: 1.Salariu atractiv, format din salariu fix + bonuri de masa 2.Posibilitati de dezvoltare si promovare in cadrul unei echipe dinamice; 3.Posibilitate de achizitionare a produselor companiei la preturi reduse; 4.Bonusuri ocazionale. Mai multe detalii laAsteptam cu interes CV-urile dumneavoastra.

 • Ajutor bucătar pentru Cantină.Program de la 7 la 15. Sâmbăta și duminica- liber. Salar la angajare - 2080 lei brut

 • Salveaza cautarea