Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica Brasov

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Statie OMV angajeaza casieri. Salariu brut 2600 lei + 18 bonuri masa. Se lucreaza in ture de 12 ore, de zi si de noapte, 12 cu 24 libere, 12 cu 48 libere. Relatii la telefon 0724691450.

 • Promoveaza produsele brandului conform metodelor implementate de companie - Se asigura in permanenta ca magazinul este aranjat conform metodelor de prezentare si comercializare implementate de companie - Ofera consiliere eficienta clientilor - Atrage si fidelizeaza clientii prin serviciile de buna calitate - Receptioneaza articolele primite in magazin conform avizelor, impreuna cu seful de magazin - Aprovizioneaza in permanenta magazinul din depozit, pe masura vanzarilor - Participa la inventare lunare si anuale in magazin - Intretine ordine si curatenia in magazin si depozit

 • Candidatul ideal poate castiga incepand de la 2500* lei daca indeplineste conditiile de mai jos: -Este serios-ă -Rezista la stres,si are spirit comercial -Este o prezenta placută si are limbaj ingrijit -Persoana ambitiosă comunicativă -Are putere de convingere -Abilitati estetice - *BUCURESTI BENEFICII: Prime de sarbatori (in functie de performante) Bonusuri de performanta Cresteri salariale raportate la vechime Bonus de targhet Primesti 400 lei pentru fiecare persoana adusa in firma Transport asigurat pentru persoana din afara orasului Descriere Locuri de muncaPentru magazinele CATO din Bucuresti , recrutam personal care: - Promoveaza produsele brandului conform metodelor implementate de companie - Se asigura in permanenta ca magazinul este aranjat conform metodelor de prezentare si comercializare implementate de companie - Ofera consiliere eficienta clientilor - Atrage si fidelizeaza clientii prin serviciile de buna calitate - Receptioneaza articolele primite in magazin conform avizelor, impreuna cu seful de magazin - Aprovizioneaza in permanenta magazinul din depozit, pe masura vanzarilor - Participa la inventare lunare si anuale in magazin - Intretine ordine si curatenia in magazin si depozit

 • Candidatul ideal - experienţa într-un post similar constituie un avantaj; - persoană activă, amabilă, comunicativă, cu iniţiativă. Descrierea jobului Responsabilităţi: - DESFASOARA ACTIVITATI DE VANZARE A PREPARATELOR DIN CARNE LA VITRINA ASISTATA; - cunoaşte magazinul şi produsele din magazin; - disponibilitate pentru lucrul în două schimburi; - îndepărtează de la raft produsele deteriorate sau care nu respectă standardele; - raspunde solicitării clienţilor cu privire la informaţii despre produse şi preţuri; - asigură curăţenia la locul de muncă. BENEFICII: - mediu de lucru plăcut; - posibilitatea dezvoltării profesionale; - pachet salarial motivant; - instruire la locul de muncă. CV-urile se pot depune pe adresa de mail sau direct in magazin pe Str. Uranus, nr. 14, Brasov.

 • Responsabilitățile postului: * Pregătește materiile prime și echipamentele de bucătărie pentru prepararea produselor la timp și conform calității solicitate; * Execută sarcinile preliminare gătitului: sortează, curăță, spală, divizează; * Ajută bucătarii la prepararea produselor culinare, în conformitate cu rețetele existente; * Debarasează și asigură curățenia in bucătărie. Cerințele postului: * Experiență într-un post similar; * Abilități foarte bune de comunicare; * Persoana responsabilă, organizată, cu inițiativă. Oferta: * Salariu atractiv; * Bonuri de masa; * Spor de fidelitate; * Bonus pentru recomandare de personal; * Prime de Pasti și de Crăciun; * Card de sănătate la o clinică privată; * Decontarea transportului pe raza municipiului Brașov.

 • Angajăm Barmanita sau Barman pentru bar cu jocuri, cu sau FARA EXPERIENTA. REL LA TEL 0766207551

 • Inscriere gratuita,job part time,comision 15-40% din vanzari,program flexibil

 • Angajez lucrator comercial,studenti/ pensionari/ fara studii pentru bar de zi. Program 16:00-22:00 ,de luni pana vineri, si 2 weeekend uri pe luna. Salariu 1800 de lei + carte de munca.

 • S.C. Electroconstructia Elecon S.A. Brasov isi mareste echipa!! Angajam: -SEF SERVICIU APROVIZIONARE Cautam o persoana care sa aibă obligatoriu cunostinte in domeniul electric si experienta in activitatea de aprovizionare-depozit. Cerinte: studii superioare finalizate, capacitate de a organiza o activitate cu elementele ce le incuba, capacitate de autoinstruire, capacitate de analiza si sinteza, perseverenta in finalizarea hotararilor luate, tenacitate, perseverenta in atingerea obiectivelor. Se asigura: -oferta salariala atractiva; -plata ore suplimentare; -tichete de masa; -tichete cadou(Paste si Craciun); -asigurare medicala; -contract perioada nedeterminata. Va rugam sa ne trimiteti C.V.-ul pe adresa de e-mail afisata pe site-ul nostru www.eleconbv.ro iar pentru mai multe informatii, la nr. de telefon 0268/332.123. Asteptam cu mare interes C.V.-urile dumneavoastra! Multumim!

 • Cerinte: • orientat spre client, dinamic si ambitios • sa manifeste amabilitate, promptitudine si corectitudine in relatiile cu clientii • cunoasterea limbii engleze la nivel conversational Responsabilitati: • ofera serviciile de transport si depozitare a bagajelor ; • supravegheaza accesul si circulatia persoanelor in interiorul hotelului; • prezinta spatiile de cazare clientilor ; • ofera informatii legate de obiectivele turistice din imprejurimi care pot fi vizitate, distantele pana in anumite pucte, oferte transport ; Program de lucru: 2 X 14h/ 48h; Salariu motivant. Posibilitati de promovare. Orele suplimentare se platasc conform grilei de salarizare. Programul de lucru poate fi flexibil; un job ideal pentru studentii care vor sa isi continue facultatea.

 • Angajez bucatari de linie cu experienta pentru evenimente plata se face la zi pentru mai multe detali 0749932327

 • Angajăm vanzatoare, program de luni pana vineri doar sch.1 de la 7.00 la 15.00 , relatii la telefon 0799160740.

 • Angajam bucatar calificat,oferim salariu motivant si bonus. Cerem seriozitate,dedicatie,flexibilitate.

 • Angajam camerista pentru pensiune turistica, o persoana harnica, cu simt de raspundere si serioasa. Oferim cazare si masa, 700 lei/saptamana, conditii avantajoase. Pentru mai multe detalii si programare interviu, va rugam sa ne contactati telefonic la nr

 • Compania TORGSERVICE RM SRL angajeaza LUCRATORI COMERCIALI pentru magazinul din Mun. Brasov, Str. Zizinului nr. 113 A, Jud. Brasov. Cerințe : Cu sau fara experienta profesionala. Responsabilități : Îți vei ajuta colegii în preluarea comenzilor și servirea clienților cu deosebită stimă; Vei ajuta colegii la completarea stocului de marfă, la recepție marfă, verificare și aranjarea produselor în depozit și în magazin; Beneficii : Ne dorim o colaborare de lunga durata cu tine, asadar contractul tau de munca va fi pe perioada nedeterminata. Programul de lucru este in ture, doua zile lucrate urmate de doua zile libere, in program de lucru de 11 ore/zi. Îți oferim un pachet salarial cu parte fixa + bonus lunar functie de prezenta la lucru si performanta/implicare. Descrierea companiei: • Suntem parte din rețeaua internațională de magazine de tip discount din Rusia care opereaza sub marca „Svetofor“, prezenta în Rusia, Kazahstan, Belarus si China; • In țările din UE suntem cunoscuti prin supermarketurile sub denumirea “MERE", iar in Romania suntem prezenti in 5 locatii importante.

 • Cautam tineri talentati! Daca esti la inceput de drum, vino sa-ti construiesti cariera alaturi de noi! Daca ai experienta si vrei sa-ti dezvolti abilitatile acumulate, te vom invata sa lucrezi in echipa, sa manageriezi oameni si procese si iti vom arata cum functioneaza o companie multinationala din interior. Dodo Pizza este o scoala de management modern, iar tu vei avea acces la toata baza noastra de cunostinte gratis. Suntem transparenti si vrem sa te convingi ca totul e pe bune! Programeaza o vizita in bucatarie completand chestionarul pe https://angajaridodo.ro sau suna la 0371785293. Oferim: - 1700 lei in mana (8 ore* 5 zile/saptamana) - dupa perioada de instruire. Ore suplimentare platite integral + bonusuri de weekend. - pranz asigurat de catre noi (25 lei/zi = 500 lei/luna) - taxi decontat pentru turele de seara (250 lei) - 100 lei bonus de vechime dupa primele 6 luni si crestere in concordanta cu vechimea acumulata. Salariu cu toate beneficiile cumulate = 2500 lei/luna. Perioada de instruire platita si oportunitati reale de crestere. Vino sa construim reteaua de pizzerii nr. 1 din Romania!

 • Cerinte: a. studii : medii sau profesionale de profil mecanic, electric, operator chimist sau preparator produse alimentare ; b. experienta: minim 2 luni; c. domiciliul stabilit in jud. Brasov Aptitudini si caracteristici personale cerute: -discernamant in rezolvarea problemelor; - capacitatea de a lua decizii; - capacitate de lucru in echipa si flexibiliate; - receptivitate la nou, capacitate de insusire a tehnicii si tehnologiei moderne; Atributii: Inainte de inceperea activitatii pregateste utilajele si verifica starea de functionare a acestora; Urmareste respectarea instructiunilor de lucru si de exploatare ale utilajelor; Controleaza parametrii de functionare ale utilajelor : debit lapte, debit de apa, presiunea aburului, temperaturile de lucru, presiunea de omogenizare, etc.; Raspunde de utilizarea completa a capacitatilor de productie, utilizarea cu randament maxim a instalatiilor prin prevenirea si eliminarea intreruperilor sau defectiunilor in functionarea acestora; Salariu (3000 RON) + Bonuri de masa Program de lucru: 2 schimburi Plata Ore suplimentare conform legii Contract de Munca pe perioada nedeterminata Decontare transport (pentru persoanele dinafara orasului Brasov)

 • Program full time sau part time

 • Salveaza cautarea