Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica Brasov Brasov

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Firma L.G.K. EQUIPMENT angajeaza agent vanzari Brasov Descriere: Suntem o firma producatoare de echipamente agricole si atasamente pentru utilaje de constructii. Cerinte: -abilitati de vanzare a produselor comercializate, mai multe informatii si descrieri pe www.lgk.ro -ofertarea produselor -orientare spre clienti, identificarea cerintelor acestora -bune abilitati de comunicare si negociere -persoana organizata, personalitate deschisa -permis conducere categoria B -experienta in vanzari constituie un avantaj Responsabilitati: -promovarea si vanzarea produselor din portofoliul firmei noastre -realizarea obiectivelor de vanzari prin administrarea zonei alocate -prospectarea continua a pietei pentru identificarea de noi oportunitati de dezvoltare -mentinerea relatiei cu clientii firmei de pe zona alocata si dezvoltarea de noi clienti Beneficii: -salariu fix+comision din vanzari -carduri de sanatate -prime de sarbatori -mediu de lucru alaturi de o echipa tanara, intr-un mediu placut -dezvoltarea unei cariere de succes in domeniul vanzarilor

 • Specializat in Domeniul Hotel/Restaurant cu o vechime in domeniu de peste 30 de ani ,Cunoscator a mai multori tipuri ce Cuisine Europene si Internationale , Vorbitor Cursiv de Engleza, Italiana si Spaniola, Cunostinte I.T. ,Calificare Administrator Pensiune Turistica, Doresc Colaborare pe termen Lung, Pentru Admministrrea unei Pensiuni Turistice in zonele Turistice ale Romaniei vizitata de Turisti internationali, unde sa pot sa-mi pun in practica calitatile si cunostintele acumulate! Daca indeplinesc criteriilor dumneavoastra de selectie va stau la Dispozitie 7/24 . la tel +40733312282

 • Angajam Decorator Torturi cu experienta pentru laborator din Brasov. Mediu de lucru placut, potrivit persoanelor creative, care vor sa isi puna in valoare calitatile de decorator si nu numai. Cautam persoane cu experienta in pregatirea si decorarea torturilor si prajiturilor. Salariul se negociaza in functie de experienta (de la 3000 de lei). Oferim o masa pe zi si pachet saptamanal. Pentru persoanele care au experienta si nu sunt din Brasov avem posibilitatea sa oferim cazare.

 • Cooperativa Dacia Unita angajeaza în Brașov vânzătoare, lucrător comercial, casier și gestionar pentru noul magazin de la Patria. Venind acum alături de noi vei participa la deschiderea primului ”Magazinul Nostru” din țară. Detalii pe https://www.cooperativadaciaunita.ro

 • S.C. GOLDEN BIAL MANAGEMENT S.R.L. angajează: Comisioner - COR 962103 – 7 posturi Cerințe: - Studii: gimnaziale; - Experiență: nu este necesară; - Alte cerințe: abilități de lucru cu clienții, spirit de observație și atenție la detalii; Notă: Cei interesați vor depune Curriculum Vitae. Contact: - Email: - telefon: +40 723 220 901

 • Inscriere gratuita,job part time,comision 15-40% din vanzari,program flexibil

 • Pensiune în Poiana-Brașov angajează cameristă.

 • Angajez bucatari de linie cu experienta pentru evenimente plata se face la zi pentru mai multe detali 0749932327

 • Hotel Bella Muzica angajeaza ospatar mic dejun part-time . Pentru detalii ,va asteptam la Hotel Bella Muzica , Piata Sfatului Nr 19 Brasov , sau puteti sa ne contactati la numarul afisat .

 • Hotel Bella Muzica din Brasov angajeaza bucatar cu echipa oferim salariu motivant . Pentru mai multe detalii asteptam sa ne contactati la numarul de telefon afisat .

 • Cerinte: • orientat spre client, dinamic si ambitios • sa manifeste amabilitate, promptitudine si corectitudine in relatiile cu clientii • cunoasterea limbii engleze la nivel conversational Responsabilitati: • ofera serviciile de transport si depozitare a bagajelor ; • supravegheaza accesul si circulatia persoanelor in interiorul hotelului; • prezinta spatiile de cazare clientilor ; • ofera informatii legate de obiectivele turistice din imprejurimi care pot fi vizitate, distantele pana in anumite pucte, oferte transport ; Program de lucru: 2 X 14h/ 48h; Salariu motivant. Posibilitati de promovare. Orele suplimentare se platasc conform grilei de salarizare. Programul de lucru poate fi flexibil; un job ideal pentru studentii care vor sa isi continue facultatea.

 • Magazinul MOURA Deco&Gifts Brasov, cu specific – Vanzare de decoratiuni si cadouri, este in cautare de consilier vanzari pentru punctul de lucru din Magazinul STAR Brasov. Cerinte tehnice: cunostinte de operare PC de nivel mediu Cerinte umane: buna comunicare si deschidere fata de clienti, atentie, amabilitate, responsabilitate Oferim: in afara factorului financiar, un loc de munca minunat, cu energie frumoasa si ambient pe masura. Daca esti interesata, te rugam sa ne contactezi la numarul de telefon 0723 936 055.

 • Statie OMV angajeaza casieri. Salariu brut 2600 lei + 18 bonuri masa. Se lucreaza in ture de 12 ore, de zi si de noapte, 12 cu 24 libere, 12 cu 48 libere. Relatii la telefon 0724691450.

 • Angajez vânzătoare la magazin pescăresc in Brașov piata tractorul salariul 2000 bani in mana mai multe detalii la tel

 • Asteptam CV-urile voastre. Cautam personal cu experienta, de preferat. Veti fi contactata pentru interviu in cel mai scurt timp.

 • Pensiunea Leo,Brasov angajeaza receptioner(a),program 24/48. Se cere limba engleza la nivel conversational. Experienta in receptie hoteliera nu este necesara.

 • Compania Banca de Joburi, avand peste 15 ani experienta in recrutarea si plasarea fortei de munca in Romania si strainatate recruteaza Lucratori comerciali/ casieri pentru unul dintre cele mai mari lanturi de magazine comerciale din Romania din domeniul retail, persoanele recrutate avand posibilitatea de a lucra in cadrul unei companii de renume international, la standardele cele mai ridicate de siguranta, calitate si performanta. Locul desfasurarii muncii se afla in Orasul Brasov si in Orasul Bran, Jud. Brasov. Responsabilitati: - scanare produse; - incasare bani; - primire bani la intrare in tura/ predarea acestora la iesirea din tura; - introducere marfa la raft; - mentinere aspect magazin; - curatenie; - interactiune cu clientii: informatii promotii/ campanii existente in magazin; - monitorizare termene de valabilitate; - orice alte sarcini relevante postului Cerinte - Diploma de 10 clase absolvite - Nu se solicita experienta anterioara - Bun comunicator - Istet si de cuvant - Respectarea obligatiilor - Organizat si atent la detalii - Initiativa - Atitudine pozitiva de lucru - Capacitate de concentrare si analiza - Abilitati de comunicare. Beneficii Oferite - Salariu atractiv - Bonusuri lunare - Activitate in cadrul unei echipe de profesionisti - Bonuri de masa pentru fiecare zi lucrata - Posibilitate de avansare in cariera - Angajari urgente in cadrul unei companii de prestigiu Pentru programari la inscriere contacteza Consultantii nostri Telefon: 0376.444.555 E-mail: cv@bancadejoburi.ro Adresa: Str. Vulturului, nr. 4B, parter, Brasov Site web: Facebook:

 • Angajez barman / barmanița in săli de jocuri de noroc. Se lucrează in ture 12 cu 24 (libere)/ 24 cu 48 (libere). Se poate lucra si exclusiv ture de zi sau noapte sau part time 7-8 zile pe luna, ture de 12 ore, pentru studenți/studente sau pentru cei care optează pentru al doilea loc de munca.

 • Angajez fete si baieti cu sau fara experienta pentru operare jocuri de noroc si pariuri in Brasov.

 • Salveaza cautarea