Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica Cluj

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajam: - Brutari - Muncitori necalificati pentru brutarie Cerinte: - disponibilitatea de a lucra in 3 schimburi - abilitatea de a lucra in echipa Se ofera: - angajare pe perioada nedeterminata - program de lucru flexibil - tichete de masa - in valoare de 200 lei lunar - calificare in meseria de brutar cu certicat de calificare profesionala - transport gratuit - pentru personalul calificat sau cu vechime in functia de brutar, salariul este adaptat la cunostintele individuale. informatii la tel. 0754 215 951, Luni-Vineri intre orele 9:00-16:00 sau e-mail: hr@agropan.ro

 • Angajez personal magazin alimentar zona Spital “Clujana”. Program flexibil salarizare 2100 RON .Pentru detalii sunați la tel. 0744557639

 • Cautam bucatareasa cu minim de experienta la restaurantul Talora Grill din Turda din spate de la Lukoil, tura este la 7 pana la 12 cu doua zile libere, mai multe detalii la telefon sau la fata locului

 • Angajam brutar, ajutor de brutar, patiser, ajutor de patiser, feliator, sofer, muncitori necalificati dornici sa invete si sa munceasca. Colectiv tanar. Oferim si cerem seriozitate. Pentru mai multe detalii sunati-ne.

 • Unicarm Grigorescu Cluj angajeaza lucrator comercial. Informatii la telefon 0753315256. Salariul de incadrare 2100 RON + bonuri de masa

 • Firma Dennver si-a format un renume pe piata locala in cei peste 20 de ani de activitate, atat prin gama de produse comercializata, cat si prin maniera prompta si eficienta in care echipa sa specilizata vine in ajutorul clientilor. Acum ai sansa sa devii parte din povestea noastra de succes si sa beneficiezi de intreaga noastra experienta pentru a deveni un vanzator desavarsit si un excelent cunoscator al domeniului materialelor de constructii! Postul este pentru locatia noastra din Floresti, magazinul DennverProfi (str. Avram Iancu nr.300), in cadrul depozitului deschis de materiale de constructii si accesorii termopane. Principalele atributii vor fi cele de vanzator, cele legate de gestiunea marfii fiind secundare. Responsabilitati: – Asigura depozitarea corecta a marfurilor; – Verifica stocul de marfuri si intocmeste necesarul de marfa;  – Ordoneaza rafturile pe categorii si tipuri de produse; – Adapteaza etichetele si afisele in functie de cerintele curente; – Preia si pregateste comenzile clientilor; – Pregateste marfa pentru distributie; – Ajuta clientii la incarcarea marfii in autovehicul daca e cazul; – Ofera consultanta tehnica clientilor in vederea comercializarii produselor din portofoliul firmei;   Cerinte: – Cunostinte legate de cel putin una dintre cele 2 categorii de materiale (materiale de constructii – glet/rigips/ciment/polistiren) sau accesorii termopane (feronerie, accesorii PVC, plase de insecte etc.). – Abilitati bune de operare pe calculator (pachetul Microsoft Office nivel mediu-avansat); – Experienta in comert, abilitati bune de vanzare si relationare; – Persoana flexibila si adaptabila; – Abilitati bune de organizare; – Conditie fizica buna; Oferta: - Pachet salarial motivant : salariu fix, bonuri de masa, asigurare individuala de sanatate, acces gratuit la sala de sport, training-uri de vanzari si produse, un mediu de lucru placut la un loc de munca stabil intr-o firma in continua dezvoltare.

 • Postul este pentru locatia noastra din Floresti (jud. Cluj), pe strada Avram Iancu nr. 300, denumita DennverProfi. Responsabilitati - asigurarea unei deserviri amabile si rapide a clientilor; - oferirea de informatii de specialitate/tehnice despre produsele din depozitul de materiale de constructii; - depozitarea si manipularea corespunzatoare a marfii; Cerinte - Spirit de echipa si orientare catre client; - Responsabilitate, implicare, seriozitate,dorinta de dezvoltare in cariera; - Reprezinta avantaj: cunostintele tehnice despre produse (gleturi,tencuieli,tevi,adevizi,profile gips carton, termosistem) sau experienta in debitare diverse profile PVC sau aluminiu; Beneficii Oferite Pachet salarial motivant: salariu fix, bonuri de masa, asigurare individuala de sanatate, acces gratuit la sala de sport, training-uri de vanzari si produse .

 • PGA Electric Dej ,angajeaza lucratori comerciali pentru magazin electrice. Informatii la tel.0755077014

 • Moldovan Carmangerie Sannicoara este in continua dezvoltare si cauta mereu oameni dispusi sa ni se alature in efortul pe care-l facem de a dezvolta un puternic brand local. Magazinele noastre sunt deschise in aproape toate cartierele din Cluj-Napoca, ceea ce poate constitui un avantaj pentru potentialii candidati Candidatul ideal: Trebuie sa fie dornic sa invete si sa puna in aplicare cunostintele dobandite cat mai repede cu putinta. Obiectivele postului sunt: sa indepliniti corect si la timp sarcinile primite; sa cunoasteti si sa promovati produsele si marca proprie; sa dati dovada de amabilitate si promptitudine in relatia cu clientii; sa contribuiti la asigurarea unei imagini de calitate a brandului pe care-l reprezinti; Pachetul salarial si beneficiile extra salariale vor fi discutate cu fiecare candidat selectat.

 • De peste 20 de ani firma Dennver Comimpex ofera clientilor sai o gama variata de produse de calitate, servite cu promptitudine si amabilitate de catre echipa noastra specializata. Succesul nostru se datoreaza respectului si angajamentului pe care il avem atat fata de clienti, cat si fata de angajatii nostri. Daca iti doresti un loc de munca stabil, cu program fix, un mediu de lucru placut si sansa de a te dezvolta in cariera, te asteptam in echipa noastra! Avem 2 posturi disponibile: unul pentru magazinul de pe strada Campului nr., iar celalalt la cel de pe Campului nrin Cluj Napoca. Responsabilitati: - asigurarea unei deserviri amabile si rapide a clientilor; - informarea clientilor referitor la sortimentul din magazin, cat si oferirea de informatii de specialitate; - aprovizionarea corecta si eficienta a rafturilor din magazin; - depozitarea si manipularea corespunzatoare a marfii; Cerinte: - Spirit de echipa, abilitati de comunicare si orientare catre client; - Experienta si cunostinte tehnice in domeniul instalatiilor termice/sanitare; - Reprezinta avantaje: cunoasterea limbii maghiare si experienta in comert; Oferta: - Pachet salarial motivant : salariu fix, bonuri de masa, asigurare individuala de sanatate, acces gratuit la sala de sport, training-uri de vanzari si produse, un mediu de lucru placut la un loc de munca stabil intr-o firma in continua dezvoltare. - Program de lucru: - str. Campului nr. 69: Luni-Vineri 8:00-16:00, cu doua sambete lucrate pe luna (8:00-14:00); - str. Campului nr. 84-86: Luni-Vineri 8:00-16:00/12:00-20:00 (doua schimburi), cu doua sambete lucrate pe luna (8:00-16:00)

 • Pensiunea Vidalis angajeaza bucatari si cameriste. Daca sunteti interesati asteptam sa ne contactati pe mail petuny25@gmail.com sau la tel: 0730 619193

 • Pensiunea Vidalis *** din Cluj-Napoca, Strada Republicii, nr.25 angajează RECEPȚIONER. Candidatul trebuie să fie o persoană dinamică, comunicativă, responsabilă, care se poate adapta cu ușurință unui mediu nou de lucru, având cunoștințe de bază în utilizarea computerului. Nu este obligatorie experiența în domeniul serviciilor turistice, dar constituie avantaj pentru candidat. Vă rugăm trimiteti CV-ul dumneavoastră cu o poza recentă la adresa petuny25@gmail.com. Informații suplimentare la tel. 0730.619193.

 • Agent vanzari experienta minima part time. Poti comanda Catalogul gratuit dupa ce te- ai inscris pe site. Testere gratuite. Castig pe baza de comision! Valabil toata tara !

 • Gorgeous Villa (cart.Someseni) angajeaza camerista cu program intreg (8 ore) cu un salariu de 2.000 lei net, cu carte de munca. Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la 0744-512.349 in intervalul 10:00-18:00. Experienta in domeniu constituie un avantaj.

 • Castiguri La Domiciliu. Cautam urgent persoane interesate sa lucreze la domiciliu. Rugam seriozitate maxima ! Detalii numai la email: oferta.actuala@gmail.com.

 • Urgent. Venituri La Domiciliu. Cautam urgent persoane interesate sa lucreze pe calculator. Rugam seriozitate maxima ! Detalii numai la email: oferta.actuala@gmail.com.

 • Castiguri Acasa. Cautam urgent persoane interesate sa lucreze online in vanzari. Rugam seriozitate maxima ! Detalii numai la email: oferta.actuala@gmail.com.

 • Suntem o companie de talie națională, cu experiență de 27 de ani, prezentă pe toate piețele de la cea tradițională la online, importatoare și distribuitoare de produse electrice și electronice, baterii, accesorii IT; De-a lungul timpului am dezvoltat două branduri proprii: WELL și CHROME, cunoscute la nivel național. Am dezvoltat parteneriate durabile cu branduri recunoscute la nivel mondial precum: GP Batteries, Apacer, Konig, Trevi, Valueline, Cyberpower, Maxell, Goobay, NGS, ProsKit, HQ. SALE SUPPORT REPRESENTATIVE Ești DINAMIC și PASIONAT de VÂNZĂRI? Iți plac PROVOCĂRILE? Ești condus de dorința de a PERFORMA? Atunci VITACOM ELECTRONICS TE DOREȘTE în ECHIPĂ! CERINȚELE POSTULUI: Dorința noastră este să ai abilități de comunicare, negociere și convingere, afinitate sau pasiune pentru produse electronice și gadget-uri; Limba engleză - constituie avantaj. Permis auto, categoria B DESCRIEREA POSTULUI: Prezentarea, promovarea și vânzarea produselor din portofoliu; Suport reprezentanților de vânzări aflați pe teren; Prezentarea și promovarea paginilor web ale companiei; Dezvoltarea în permanență a portofoliului de clienti activi; Consilierea clienților oferind soluții optime în funcție de nevoile fiecăruia. BENEFICII: Salariu competitiv pe piața muncii; Bonusuri de performanță; Participare la cursuri susținute de traineri cu o carieră remarcabilă în vânzări. Aplică, ACUM! Te primim cu drag în echipa Vitacom!

 • Suntem o companie de talie națională, cu experiență de 27 de ani, prezentă pe toate piețele de la cea tradițională la online, importatoare și distribuitoare de produse electrice și electronice, baterii, accesorii IT; De-a lungul timpului am dezvoltat două branduri proprii:WELL și CHROME, cunoscute la nivel național. Am dezvoltat parteneriate durabile cu branduri recunoscute la nivel mondial precum: GP Batteries, Apacer, Konig, Trevi, Valueline, Cyberpower, Maxell, Goobay, NGS, ProsKit, HQ. Hai să ne cunoaștem dacă ești o persoană care se focusează pe găsirea de soluții și ai următoarele competențe: Studii superioare în domeniul IT; Experiență minim 2 ani pe post similar ; Cunoștințe T-SQL / PL-SQL; Experiență în dezvoltarea bazei de date MS-SQL si Oracle; Experiență în analiza, modelarea și dezvoltarea soluțiilor software - constituie avantaj; Cunoașterea platformei Sharepoint, Linux si Reporting Services este un avantaj; Cunoștințe avansate de limba engleză; Îți plac provocările, ești autodidact/ă și îți place să înveți lucrui noi; Cu ce o să petreci zilele alături de echipa Vitacom: Întreținerea aplicației CRM și dezvoltare noi fluxuri în CRM; Analiza erorilor de soft și înregistrarea lor în case-uri; Optimizare fluxuri din punct de vedere tehnic la departamentele companiei; Testarea funcționalității noi dezvoltate intern sau de furnizorii externi (testare și din punct de vedere al integrării în aplicațiile existente); Întocmire documentații know-how către utilizatori, în vederea evitării erorilor de utilizare soft; Alătură-te echipei noastre și bucură-te de: Salariu competitiv pe piața muncii+tichete de masa; Bonusuri de performanță in functie de realizari; Participare la cursuri oferite specialiști externi pentru dezvoltare profesională; Aplică ACUM! Te asteptam cu drag alaturi de echipa Vitacom , o echipa tanara si dinamica!

 • Suntem o companie de talie națională, cu experiență de 27 de ani, prezentă pe toate piețele de la cea tradițională la online, importatoare și distribuitoare de produse electrice și electronice, baterii, accesorii IT;  De-a lungul timpului am dezvoltat două branduri proprii: WELL și CHROME, cunoscute la nivel național.  Am dezvoltat parteneriate durabile cu branduri recunoscute la nivel mondial precum: GP Batteries, Apacer, Konig, Trevi, Valueline, Cyberpower, Maxell, Goobay, NGS, ProsKit, HQ. CERINTE: - Studii superioare/ medii de specialitate - Experienţă relevantă în domeniu de minim 1 an - Capacitate de a derula activităţi cu deadlineuri stricte - Fire analitică, cu abilitate foarte bună de comunicare DESCRIEREA POSTULUI: Inregistreaza  zilnic extrasele de cont bancare eliberate de bancile cu care societatea colaboreaza,  repartizeaza  pe clienti si contabilizeaza toate  aceste operatiuni, astfel incat la finalul fiecarei zile de munca extrasul de cont al zilei precedente sa fie inchis si finalizat. Intocmeste zilnic si raspunde de corecta intocmire a Registrului de casa care ii revine, in strictă conformitate cu legislatia in vigoare; Efectueaza si raspunde de operatiunile de ridicare si depunere de numerar la banci, in stricta conformitate cu legislatia in vigoare privind operatiunile in numerar, respectand plafonul zilnic al soldului de casa conform regulamentului intern al firmei  pentru toate firmele din grupul Vitacom; Verifica soldurile clientilor, Centralizeaza documentele necesare predarii creantelor la jurist sau Firmei de Asigurari Tine legatura zilnic cu clienti cu depasiri de termene de plata. Intocmeste si transmite rapoartele specifice postului fara intarzieri Verifica zilnic depunerile agentilor     BENEFICII: Salariu motivant +tichete de masa;  Bonusuri de performanță in functie de realizari; Mediu de lucru placut alaturi de un colectiv tanar si dinamic Daca te entuziasmeaza idea de a lucra alaturi de noi sau te  regasesti  in cerintele de mai sus : Te așteptăm cu drag  în echipa Vitacom, sa fi colegul nostru!  

 • Salveaza cautarea