Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica Cluj

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • * Spirit comercial foarte dezvoltat, orientare catre client * Buna intelegere a comertului traditional si modern * Abilitatea de a identifica nevoile clientilor si de a construi parteneriate * Abilitati de identificare si evaluare a locatiilor potrivite pentru deschiderea de noi magazine * Specialist in vanzari de tip consultativ, cu experienta dovedita (minim 3 ani) * Foarte bune abilitati de organizare a timpului si gestionare a resurselor * Sprit antreprenorial si disponibilitate pentru activitatea operativă, de teren * Cunoştinţe de operare MS Office si de limba angleza * Permis de conducere categoria B Specific Clienti HoReCa: Pasiune pentru industria Horeca Cunostinte despre piata Horeca si livrare, distributie - reprezintă un avantaj Descrierea jobului * Îndeplineşte planul de vânzări in teritoriul alocat * Efectueaza vizite zilnice la clienti, conform rutelor planificate * Identifica oportunitati pentru cresterea comenzilor pe categorii de produse si solutii pentru dezvoltarea afacerilor clienților săi * Construieşte şi menţine relaţiile cu clienţii deja existenţi şi atrage clienti noi * Aplica si evalueaza planurile de promovare a vanzarilor, ofera feedback și ia masuri atunci când este necesar * Asigura incasarea in termenul stabilit a tuturor facturilor de vanzare catre client * Este dedicat, are initiativa si este condus de dorinta de performanta Specific Clienti HoReCa: Asigura integrarea in proiectul de livrare catre client Descrierea companiei METRO Cash & Carry România a fost lansată oficial în România în luna octombrie a anului 1996, prin deschiderea primului centru de distribuţie, în Bucureşti. Distribuţia naţională a magazinelor METRO România este următoarea: 5 centre în Bucureşti, câte 2 centre în Braşov, Constanţa, Timişoara şi câte un centru în fiecare din următoarele oraşe: Cluj, Bacău, Iaşi, Craiova, Baia Mare, Pitești, Galaţi, Ploieşti, Oradea, Sibiu, Suceava, Tg. Mureş, Arad, Deva, Satu Mare, Piatra Neamţ, Buzău, Târgovişte şi Turda. Informaţii suplimentare pe: www.metro.ro

 • * Experienta anterioara in comert * Orientare si deschidere catre clienti * Responsabilitate si seriozitate * Dinamism si spirit de initiativa * Flexibilitate si spirit de echipa * Excelente abilitati de comunicare * Cunostinte de operare MS Office Descrierea jobului * Sa servesti clientii METRO in mod activ, oferind informatii despre produsele si serviciile METRO, ajutand clientii la manipularea produselor astfel incat sa cumpere rapid si usor ceea ce isi doresc; * Sa asiguri prezenta marfurilor la raft in mod direct, asigura prezenta preturilor langa produse si informarea corecta si completa a clientului despre produsele si serviciile comercializate; * Sa receptionezi si sa inventariezi stocul de marfa in acord cu legislatia si standardele METRO pentru a avea stocul scriptic egal cu stocul faptic; * Sa asiguri calitatea, prospetimea si termenul de valabilitate al produselor expuse in zona comerciala si in spatiul de depozitare; * Sa factureezi si sa incaseazi contravaloarea produselor, conform procedurilor si instructiunilor interne, atunci cand este necesar; * Sa instruiesti angajati in acord cu procedurile si principiile de afaceri ale companiei si actioneaza pentru mentinerea si cresterea motivatiei in colectiv; * Să oferi suport colegilor, atunci când este necesar; * Sa dai dovada de amabilitate şi promptitudine în relaţia cu clienţii; * Sa asiguri ordinea si curatenia la locul de munca. Descrierea companiei METRO Cash & Carry România a fost lansată oficial în România în luna octombrie a anului 1996, prin deschiderea primului centru de distribuţie, în Bucureşti. Distribuţia naţională a magazinelor METRO România este următoarea: 5 centre în Bucureşti, câte 2 centre în Braşov, Constanţa, Timişoara şi câte un centru în fiecare din următoarele oraşe: Cluj, Bacău, Iaşi, Craiova, Baia Mare, Pitești, Galaţi, Ploieşti, Oradea, Sibiu, Suceava, Tg. Mureş, Arad, Deva, Satu Mare, Piatra Neamţ, Buzău, Târgovişte şi Turda. Informaţii suplimentare pe: www.metro.ro

 • Firma care comercializeaza produse parafarmaceutice angajeaza ajutor gestionar. Programul de munca este de luni pana vineri. Salariul pentru inceput este 1800 . Locatia este in cartierul Marasti.

 • Cautam personal la receptie pensiune 3 stele. Ai nevoie de un loc de munca stabil? Te asteptam la interviu. Suna pentru programare la nr de tel 0726123154.

 • ANGAJAM, ECONOMISTE, GESTIONARI-INCARCATORI -DESCARCATORI,SEFA PRODUCTIE PATISERIE-COFETARIE, -SOFERI DISTRIBUTIE, -INGINERA INDUSTRIA-ALIMENTARA. INFORMATI LA TELEFON SAU PE IMAIL.

 • Magazin locatie centrala , angajeaza casier / consilier vanzari.Informatii suplimentare la tel 0740479954.

 • Infomunca recrutează cofetar pentru clienții săi din Cluj-Napoca. Atribuții: - Așează produsele din foietaj în tăvi și le introduce în cuptoare - Verifică calitatea materiilor prime; - Întreține și curăță echipamentul din dotarea unității în care lucrează; - Curăță și unge tăvile și recipientele în care se coace pâine; - Modelează, remodelează și poziționează aluatul în cuvă; - Cântărește ingredientele pentru fabricarea aluatului; - Amestecă și frământă aluatul cu mâna sau mașina; - Operează cu linii tehnologice pentru fabricarea aluatului și a produsului finit în cantități mari; - Urmărește fermentarea și prelucrarea aluatului; - Operează cu diferite utilaje de producție Cerinte - experiență - dorință de muncă - seriozitate Beneficii: - salariu se discută la interviu - transport decontat - diverse bonusuri lunare bazate pe performanță - produse de panificație Program: L-V 06:00 - 14:00 (o sâmbătă da, una nu)

 • Infomunca recruteaza patiser, cocator, cofetar si modelatori pentru o brutarie din Dambu Rotund, care are diverse produse. Atributii Cocator: - baga in cuptor produsele - supravegheaza framantarea - sa coordoneze staff-ul - Programul de munca 12/24, sambata si duminica cum pica tura ( duminica se lucreaza doar seara) Atributii Modelatori: - Modeleaza painea si produsele de patiserie - pastreaza curatenia la locul de munca pentru segmentul pe care lucreaza - Programul de munca : 12/24, sambata si duminica cum pica tura ( duminica se lucreaza doar seara, pe zi nu se lucreaza) Atributii Cofetar PATISER - prepararea produselor de cofetarie in conformitate cu retetele stabilite si cu normele igienico-sanitare; - indepartarea de la comercializare a produselor neconforme si expirate; - verificarea calitatii si prospetimii ingredientelor utilizate; - asigurarea depozitarii corespunzatoare a produselor si ingredientelor; Programul de munca : Luni- Vineri ( o sambata se lucreaza, una nu), 06-14, 14-21 Cerinte - experienta de minim 3 luni - seriozitate - disponibilitate pentru intervalul de munca specificat mai sus - dexteritate Se ofera: - beneficii salariale in functie de experienta - paine la discretie - bonusuri de performanta si seriozitate - decontarea transportului - contract pentru perioada nedeterminata

 • Unicarm Grigorescu Cluj angajeaza lucrator comercial. Informatii la telefon. Salariul de incadrare 2800 RON + bonuri de masa. Program de munca 8 ore in schimburi.

 • Pensiunea Maria vis-a-vis de targul auto din Gilau angajeaza bucatari si ospatar. Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie la numerele de telefon 0740843061 sau 0751144647.

 • Angajăm casier, lucrător comercial și sef tura pentru magazinul profi de pe calea turzii. Oferim salar, bonusuri și bonuri de masa. Se deconteaza transportul și dacă ești student plătim căminul. Detalii in privat

 • Angajez lucrătorii comerciali pt magazin alimentar in floresti . Salar motivat Detalii la telefon

 • Firma specializata in realizarea de suveniruri istorice, religioase, magneti si altele cauta vanzatori ambulanti autorizati, cu masina proprie, pentru colaborare in vederea revanzarii produselor in diverse locatii turistice, targuri, expozitii.

 • Firma specializata in realizarea suvenirurilor, busturi istorice, magneti, statuete religioase. Furnizam produse de serie si realizam la comanda orice model. Cautam colaborari cu firme specializate in vanzarea suvenirurilor, cu spatiu de vanzare (magazin / stand) propriu in diverse puncte turistice.

 • Cora Cluj cauta colegi pasionati de comert, dornici sa lucreze intr-un mediu dinamic, pentru postul de agent monitorizare preturi! Cauti un program flexibil, in schimburi, vrei sa fii constant in miscare? Atunci esti angajatul de care avem nevoie! Vei realiza diverse controale (etichete pret, produse catalog, produse marca proprie) in principal in magazin dar si la magazinele concurente. Avem nevoie de implicarea ta, de atentie, seriozitate, asumare si cunostinte medii de operare calculator. Beneficiezi de formare la locul de munca, o echipa dimanica si prietenoasa, program flexibil, decont abonament, abonament clinica medicala, tichete de masa Depune-ti CV-ul in magazinul Cora Cluj-Napoca la serviciul clienti, pe mail: sau suna la: 0744752373.

 • Cora Cluj - Cluj-Napoca cauta noi colegi pasionati de comert, care sa lucreze intr-un mediu dinamic, competitiv si plin de provocari. Cauti un program flexibil, in schimburi si iti place sa lucrezi in echipa ? Atunci esti angajatul de care avem nevoie! Suntem prietenoși, energici si sustinem formarea si ideile fiecarui nou angajat. Atributii: -Realizare si gestionare formulare/afise pret -Utilizare programe/echipamente specifice departamentului -Realizare elemente decorare -Realizare materiale interne/teatralizare alei Beneficii: - un loc de munca stabil si de incredere -contract pe perioada nedeterminata -tichete de masa -abonament medical la o clinica privata Formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamic Cum aplici la noi? Depune-ti CV-ul in magazinul Cora Cluj la serviciul clienti, la adresa de e-mail sau suna la nr. de telefon 0744752373 Cora Romania, parte a grupului Louis Delhaize, este unul dintre cele mai dinamice branduri de retail. Primul magazin cora s-a deschis in Romania, in 2003, in cartierul bucurestean Pantelimon. Au urmat apoi cora Lujerului, Cluj-Napoca, Sun Plaza Bucuresti, Baia Mare, Drobeta Turnu Severin, Constanta City Park, Bacau, Soseaua Alexandriei-Bucuresti, Con-stanta Bratianu si Ploiesti. In 2013, am lansat platforma cora.ro, fiind primul mare lant comercial cu livrare tip drive din Romania. Astazi, reteaua punctelor coraDrive functioneaza la nivelul celor patru magazine din Bucuresti. Serviciul cora.ro cu livrare la domiciliu este disponibil in Bucuresti, Constanta, Cluj, Bacau, Ploiesti si localitatile limitrofe. Filosofia cora Romania ii are in centru pe consumatori, carora le ofera o gama variata de produse, la preturi accesibile. Aproximativ 5.000 de persoane lucreaza astazi pentru cora in Romania. Prin trimiterea CV-ului tau, iti exprimi consimtamantul liber si informat, ca datele tale personale sa fie prelucrate in scopurile si în conditiile mentionate in Politica de prelucrare a datelor personale privind candidatii in procesele de recrutare si selectie Cora, disponibila pe site-ul Cora si la Serviciul clienti.

 • Moldovan Carmangerie angajează soref distribuitor. Candidatul ideal Cerinte - experienta minim 1 an in conducere; - permis categ. B ; - experienta in distributie FMCG constituie un plus; - cazier fara antecedente penale; - aviz psihologic; Descrierea jobului Receptia și pregatirea marfii conform facturi/avize de livrare, predarea marfii la magazinele proprii sau clienti, gestiunea documentelor;

 • Suntem Petry! Deschidem primul Magazin tip Rulota la Cluj! Cautam coleg pasionat de vanzari pentru a vinde in magazinul rulota la targuri si piete din judetul Cluj! Iti place sa lucrezi, dar iti place si mobilitatea? Locul tau e la Petry! Vino pe magazinul mobil si fii unul dintre noi! Oferim salar competitiv, procent din vanzare, bonuri de masa!

 • Suntem o companie de talie națională, cu experiență de 28 de ani, prezentă pe toate piețele de la cea tradițională la online, importatoare și distribuitoare de produse electrice și electronice, baterii, accesorii IT; De-a lungul timpului am dezvoltat două branduri proprii: WELL și CHROME, cunoscute la nivel național. Am dezvoltat parteneriate durabile cu branduri recunoscute la nivel mondial precum: GP Batteries, Apacer, Nedis, Trevi, Maxell, Goobay, NGS, ProsKit, Schrack, Powerwalker, Skross, Allocacoc. DESCRIEREA POSTULUI • Receptia, eliberarea mărfurilor si inventarierea lor pe baza documentelor specifice • Verificare colete retur • Intretinerea stocului • Evidenta gestiunii • Intocmirea documentelor necesare precum si a altor rapoarte cerute CERINȚELE POSTULUI: Studii medii Experiență: minim 1 an pe post similar constituie avantaj Pachet Office (Word, Excel) – nivel mediu Abilități: munca în echipă, comunicare, responsabilitate, organizare Cursuri efectuate: Cursul de Stivuitorist ( Autorizatie ISCIR)– constituie avantaj BENEFICII: Salariu motivant +tichete de masă; Bonusuri de performanță in functie de realizări; Mediu de lucru plăcut alături de un colectiv tanăr si dinamic Daca te entuziasmează ideea de a lucra alături de noi sau te regăsesti in cerintele de mai sus te rugăm să ne contactezi la numărul de telefon 0728503568 sau să ne trimiteti cv-ul tău la adresa de email: Te așteptăm cu drag în echipa Vitacom, să fi colegul nostru!

 • Cautam coleg sau colega pentru perioada 20.11.2019-20.12.2019 care sa isi doreasca sa zambeasca si sa cucereasca lumea impreuna cu echipa LOGIC! Ce oferim? Salariu motivant -2000 ron net, tichete de masa, program de la 8:30 pana la 16:30 de luni pana vineri.Locatia este in UNITED BUSSINES CENTER RIVIERA-IULIUS TOWN! Daca te intereseaza contacteaza pe Otilia la TEL:0753434826 si obtine toate informatiile!

 • Salveaza cautarea