Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica Constanta

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajăm VÂNZĂTORI LA RAIONUL DE PEȘTE în Auchan Constanța SUD. Program de lucru: • 5 zile pe saptamana, 8 ore pe zi, cu 2 libere consecutive in 3 schimburi in urmatorul interval: • tura 1: 06.00-14.30; • intermediar: 10.30-19:00; • tura 2: 13.30-22.00; Salariu: • Total beneficii 2.054 lei NET în primele 3 luni; • 2.235 începând cu luna a 4-a. Activități: • servește clienții; • cântărește și etichetează produsele; • alimentează raionul cu produse; • activitatea NU presupune lucrul cu casa de marcat! Pentru informatii suplimentare și programări la interviu sunați la: 0756054384.

 • Persoana calificata sau necalificata pentru activitate de procesare carne, tocare, malaxare, ambalare, in loc. Cumpana jud. Cta. Varsta intre 18 si 55 de ani, preferabil cu domiciliul in Cumpana.

 • Angajez lucrator comercial pt magazin Shop &go Mega Image in Constanta , aproape de Cyti Mall

 • Angajam vanzatoare pe termen lung PTR magazin alimentar zona Tomis 3 program 2zile lucrate,2 zile libere Salariu atractiv Relatii la telefon Nr:0722 966 833

 • Hotel Sunquest din statiunea Venus angajeaza cameriste! Se ofera: -salariu atractiv -contract pe 6 luni pentru a beneficia si de somaj -prima la final de sezon -decontarea transportului -cazare si masa in cadrul complexului daca este cazul Domiciliul in Mangalia sau localitatile limitrofe reprezinta un avantaj!

 • Am început angajările pentru Sezonul Estival 2020!!! Hotel Ambasador ** din Mamaia caută candidați pentru următoarele posturi: Ajutor bucătar Cameriste Ajutor ospătar Ce oferim: salariu atractiv; tichete de masă; decont transport; mediu de lucru plăcut + echipă faină Ce vrem de la tine: seriozitate; să vrei să muncești; să fii calificat/ă, dar nu este cerință obligatorie. Dacă prezintă interes, te rugăm să ne transmiți CV-ul tău la adresa de e-mail: sau să ne suni la numărul de telefon: 0737442561

 • Ofer seriozitate ..permanent cu carte de muncă ..salariu negociabil..la Restaurant Albatros ( ciuperca ) str.traian52

 • Lucrator benzinarie OMV Aurel Vlaicu ">va rog sa cititi anuntul pana la capat"> Statia se afla in apropiere de Halta Traian / langa pod IPMC. *se lucreaza afara * nu incaseaza Responsabilitati: -alimenteaza cu combustibil; -sterge parbrizul si luneta; -respecta standardele de curatenie; -gestioneaza marfa expusa afara. Cerinte Studii medii; Atitudine orientata catre client si bune capacitati de comunicare; Initiativa, persoana orientata spre obtinerea de rezultate; Disponibilitate pentru lucru in ture(inclusiv de noapte); Prezenta agreabila, loialitate, corectitudine si seriozitate. Domiciliul stabil in ORASUL CONSTANTA !!! fara localitatile din apropiere. Beneficii: - Salariul 2250lei brut - Cei care sunt seriosi si muncitori isi pot dubla veniturile. ; - Bonuri de masa ~216lei ; - Garantia platii salariului fara intarzieri; - Acordarea concediului de odihna in fiecare an 21zile(+1zi fata lege); - Acordarea uniformei de lucru; - Programe de pregatire profesionala; - Se lucreaza in ture(12/24-12/48) inclusiv de noapte dupa perioada de pregatire; - Lucrul intr-o companie de renume, la standarde de calitate dovedite. Cei interesati sunt rugati sa trimita un CV in format WORD,JPEG,PDF prin mesaj Publi24 (adauga fisier la mesajul tau) sau la adresa DOAR aplicantii care corespund criteriilor se selectie vor fi contactati intr-un termen de maxim 2 zile pentru programarea la un interviu. Informatiile suplimentare se dau doar in timpul interviului. Anuntul este valabil pana la dispariția lui. Notificare GDPR: societatea nu prelucreaza sau stocheaza datele personale ci doar le vizualizeaza in calitate de imputernicit al operatorului Publi 24. Doar in cazul angajarii vor fi solicitate datele in temeiul legal .

 • Hotel Majestic Mamaia angajeaza pentru sezonul estival 2020 personal receptie, cameriste si curieri. Pachet salarial atractiv, decont transport integral, cazare si masa pentru cei din provincie. Detalii la 0734 722 603 / 0241 831 155.

 • Angajez lucrator comercial pt magazin Shop &GO Mega Image in Constanta zona City mall relatii la telf 0725958359

 • Responsabilitati: Prezentarea materialelor catre clienti,preluarea si livrarea comenzilor; Prospectarea pietei pentru identificarea de clienti noi; Promovarea materialelor educative din portofoliu. Castig imediat: veniturile lunare ale unui reprezentant ambitios: peste 3000 ron Oportunitatea dezvoltarii unei cariere reusite in vanzari directe Detalii la: 0770 852 762

 • Ma numesc Silviu Nicolae ,si caut un loc de munca in care sa gasesc : un mediu bine dispus si placut , un colectiv de treaba si dispus bunei cooperari colegiale , conditi de cazare , o masa asigurata , etc. ! Sunt calificat ca Agent de paza , ordine si liniste publica ( experienta in 2 firme , in total 1 an si 5 luni ) , ospatar/barman , lucrator in alimentatie publica ( am lucrat putin pe partea de debarasare mese , pregatirea mise-en-place ului ) , doresc a lucra in Constanta ( la orice statiune , nu in oras ) sezonier ca ospatar/barman sau Agent de securitate , intr-un restaurant sau hotel-restaurant ! Daca sunteti interesat de mine si vreti sa aveti un angajat serios si punctual la locul de munca , astept un apel telefonic pentru a purta un dialog ! In curand voi pregati CV-ul meu electronic !

 • Hotelul HOLIDAY***. din Eforie Nord,va ofera pentru sezonul estival 2020,un loc de munca ,la un salariu,fara concurenta. De ce sa alegeti acest loc de munca si nu altul: - locatia bine pozitionata,statiile de autobuz,in fata hotelului. - loc de munca linistit,personal putin si toti sunt colegi de munca,inclusiv administratorul. - lenjeria este spalata la spalatorie - SALARIUL, DE 3000 LEI/LUNA ( net)cu contract de munca. - transportul .pina la 30 km ,se deconteaza. - program 08 - 16 Daca va intereseaza,sunati cit mai curind la tel.0722316151- Iorgovan.

 • Lemon Cliff Luxury B&B Mamaia Nord angajeaza personal pentru sezonul estival 2020 in conditii foarte avantajoase. - Receptie / Cameriste / Barman/Ospatar /Bucatar/Personal auxiliar Va rog trimiteti CV-ul dvs. la adresa de mail sau tel 0755095481 si specificati postul pentru care doriti sa aplicati! CAMERISTA Ne dorim sa te avem in echipa noastra daca esti persoana dinamica, cu simt de raspundere, serioasa, rezistenta la efort, dispusa la lucrul in tura si foarte atenta la detalii. Lucrul in echipa si colaborarea cu toate departamente hotelului sunt esentiale pentru noi. -Efectuarea zilnica si mentinea curateniei in camerele hotelului, a lobby-ului si a spatiilor administrative ale locatiei -Receptionarea/predarea lenjeriei -Servicii de spalatorie lenjerie in cadrul hotelului - Alte activitati specifice conform fisei postului RECEPTIE Ne dorim in echipa de receptie colegi/e ce poseda urmatoarele aptitudini -Seriozitate, atitudine pozitiva si amabilitate orientate spre oferirea de servicii ireporosabile oaspetilor hotelului -Poseda cunostinte solide de limba engleza scris si citit -Bune abilitati de comunicare, organizare si capacitatea de a rezolva situatii cat mai diverse ce pot aparea in receptia unui hotel -Disponibilitatea de a lucra in ture de zi/noapte. Descrierea jobului - efectueaza prcedurile de check-in si check-out pentru oaspetii hotelului - preia rezervari via telefon/email/platforme online - ofera informatii turistice, efectueaza rezervari pentru transferuri, tururi, restaurante, concerte etc - solutioneaza solicitarile oaspetilor hotelului Se ofera pachet salarial atractiv BARMAN SI OSPATAR PLAJA / MIC DEJUN -Esti jovial si ai o atitudine pozitiva, esti empatic si orientat catre client si catre calitatea serviciului prestat - Esti politicos si prietenos cu cei din jur, iar zambetul este prietenul tau bun; - Te organizezi cu usurinta, esti punctual, corect si disciplinat; - Iti lipsesc antecedentele penale - Vorbesti cu usurinta limba engleza. Barman - Prepararea produselor - Inscrierea si incasarea comenzilor; -Gestionarea documentelor contabile din cafenea - Gestionarea produselor si a materiei prime; realizarea necesarului de marfa si a inventarului periodic - Intretinerea si curatenia echipamentelor folosite si a spatiului alocat. Ospatar -Preluarea comenzilor de mancare si bautura intr-o maniera eficienta si profesionista -Acordarea atentiei cuvenite si asigurarea unor servicii ireprosabile clientilor -Urmarirea comenzilor -Incasarea notelor de plata -Eliberarea bonurilor fiscale -Alte activitati specifice fisei postului BUCATAR si AJUTOR BUCATAR Cunoaşterea proceselor tehnologice de preparare a alimentelor; Cunoaşterea sortimentelor de alimente; Rigurozitate în ceea ce priveşte regulile de igienă HOTELUL ESTE SITUAT IN MAMAIA NORD .

 • Hotel in Venus - Mangalia cu servicii medical SPA angajam asistent medical balneo fizio terapeut si maseoza. rezervari@hotelinromania.eu; 0722305696 Asiguram cazare, masa sau bonuri de masa si salariu atragator.

 • Carmangeria Dobrogea angajează tranșator cu experiență. Detalii doar la locație: Bd. Alexandru Lăpușneanu Nr 194, Constanța.

 • Caut vanzatoare pentru un magazin alimentar.Salariul de la 1500(iarna) pana la 1800(vara). Program 8 ore , o zi dimineata , una dupa-amiaza prin schimb de ture . Post permanent.Ofer contract de munca.Pentru mai multe detalii la nr. de tel. 0720605524 .

 • Restaurant SUNQUEST din statiunea VENUS, angajeaza pe perioada sezonului estival barman cu experienta. Se ofera: contract de munca, salarizare atractiva, cazare si cele 3 mese pe zi, bonificatii in functie de performanta. Experienta intr-un post similar este obligatorie.

 • Palace Hotel & Resort angajeaza nutritionist pentru coordonarea activitatii de alimentatie publica: restaurant, snack bar, cafenea; Asteptam CV pe rezervari@palacehotel.ro 0733 110011; 0722 305696 Ion Lucian

 • Salveaza cautarea