Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica Constanta Costinesti

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Angajari in Costinesti personal bucatarie si terasa Terasa 10 STEAGURI invita persoanele dinamice si motivate sa se alature echipei! Se cauta personal sezonier pentru: Bucatar si ajutori bucatari; Muncitori necalificati; Debarasatori terasa; Personal linie autoservire; Pachet salarial atractiv. Salariul este negociabil in functie de calificare. Oferim cazare, masa, program de lucru variabil.

  • Angajez camerista pentru sezonul estival 2019 ..Locatia se afla in statiunea Costinesti jud.Constanta .Ofer cazare,masa gratuita la cei din tara si la cei locali asigur abonament , salariu atractiv Relatii la telefon 0763144276 .Rog seriozitate. .La sfarșit sezon bonus loialitate.Rog seriozitate.

  • Complex turistic din Costinesti angajeaza personal sezonier : camerista, femeie de serviciu, muncitoare bucatarie,,ospatar,aj.ospatar, paznic. Oferim cazare si masa gratuite. Salariul este atractiv si negociabil. Relatii.

  • Pensiune din Costinesti angajăm cameristă pentru sezonul estival 2020, perioada iunie-septembrie, salariu atractiv Program de lucru 08:00 – 15:00, ușor flexibil, depinde de fluxul de turiști. Candidatul nostru ideal: - Studii medii - Experiența de lucru în domeniu constituie un avantaj - De asemenea, cursul de calificare camerista constituie un avantaj - Atitudine orientata către client - Politețe si discreție - Persoana foarte harnica si serioasa Dar pentru mai multe detalii mesaj în privat sau la numarul de telefon 0724582414 O zi buna

  • Angajam personal ( 2 fete sau 1 cuplu) pentru curatenie pensiune la Costinesti. Oferim cazare si salariu atractiv. Perioada 01 Iunie- 10 Septembrie. Cu sansa de crestere a salariului in lunile Iulie - August. Daniel 0752311122

  • Salveaza cautarea