Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica Constanta Mamaia

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 7

  Angajam receptionere si cameriste pentru sezon 2020. Interviurile vor avea loc la sediul societatii in Mamaia, la Hotel Dunarea in data de 28.04 si 29.04.2020 ora 11.00.

 • 14

  Lemon Cliff Luxury B&B Mamaia Nord angajeaza personal pentru sezonul estival 2020 in conditii foarte avantajoase. - Guvernanta /Cameriste / Barman/Ospatar /Personal auxiliar Va rog trimiteti CV-ul dvs. la adresa de mail sau tel 0755095481 si specificati postul pentru care doriti sa aplicati! GUVERNANATA cu experienta CAMERISTA cu experienta BARMAN cu experienta si recomandari OSPATARI cu experienta SE OFERA PACHET SALARIAL ATRACTIV. VA RUGAM TRIMITETI CV cu Fotografie NU OFERIM CAZARE

 • 5

  Stelmar Orizont SRL angajeaza receptionera hotel 4* in statiunea Mamaia

 • Hotel Majestic Mamaia angajeaza pentru sezonul estival 2020 ajutor de bucatar si ajutor de ospatar. Pachet salarial atractiv, decont transport. Asiguram cazare si masa pentru cei din provincie. Detalii la 0734 722 603 / 0241 831 155.

 • Angajam vanzatoare pentru magazin nealimentar ( lenjerie, marochinarie ) situat in Complex Perla Mamaia ( teatru de vara ). Salariu 1800 net . Relații la tel 0744377122

 • 15

  HOTELUL ZENITH din MAMAIA Incepand cu data de 11 mai angajeaza personal pe urmatoarele posturi: - Agenți Paza si Securitate - Cameriste - Ospatari / Picoli - Bucatari - Muncitori Vase - Lucratori Plaja - Tehnician It - Receptioneri - Curieri/Bagajisti CERINȚE: - absolvent de studii medii; - cunoștințe teoretice si practice in domeniul sau; - capacitate de muncă, comunicativ; - atent, eficient si responsabil; - disponibilitate pentru activitate susținută; BENEFICII: - Salariu motivant; - Prime de merit si pentru efort suplimentar; - Decontarea transportului; - Masă de prânz Salarii bune platite integral la data fixa in baza unui contract individual de munca legal ! Asteptam CV-ul Dvs. pe adresa:

 • 6

  Hotel Majestic Mamaia angajeaza pentru sezonul estival 2020 ajutor de bucatar si ajutor de ospatar. Pachet salarial atractiv, decont transport. Asiguram cazare si masa pentru cei din provincie. Detalii la 0734 722 603 / 0241 831 155.

 • 5

  Am început angajările pentru Sezonul Estival 2020!!! Hotel Ambasador ** din Mamaia caută candidați pentru următoarele posturi: Ajutor bucătar Cameriste Ajutor ospătar Ce oferim: salariu atractiv; tichete de masă; decont transport; mediu de lucru plăcut + echipă faină Ce vrem de la tine: seriozitate; să vrei să muncești; să fii calificat/ă, dar nu este cerință obligatorie. Dacă prezintă interes, te rugăm să ne transmiți CV-ul tău la adresa de e-mail: sau să ne suni la numărul de telefon: 0737442561

 • 5

  Hotel Bulevard din Constanta angajeaza pe perioada nedeterminata: bucatar, sef bucatar, director restaurant, receptioner, camerista. Pentru informatii suplimentare va rugam sa sunati la numarul din anunt.

 • Salveaza cautarea