Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica Covasna

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Esti pregatit pentru schimbare? Daca ai experienta in vanzari, cunostinte operare PC, abilitati de comunicare, relationare si negociere si esti orientat spre rezultate, vino sa te alaturi echipei noastre! Care va fi rolul tau? Să oferi consultanță în vânzarea produselor electronice și electrocasnice în magazinul Practic Electrocasnice prin implementarea strategiilor de vânzare stabilite de conducerea firmei. Constituie un avantaj: – Experiența în vânzări – Permis de conducere: B Beneficii: – perioada de inductie – mediu de lucru placut – salariu fix si posibilitati de promovare.

  • Inchiriez afacere brutariei functionala cu linie completa de productie. Relatii la telefon.

  • Partener LUKOIL ROMANIA Angajeaza pentru Statia de Distributie Carburant Lukoil din localitateaTargu Secuiesc ; Arcus si Chichis. VANZATORI Cerinte : - Studii medii - Seriozitate, promptitudine, amabilitate , responsabilitate , bun gospodar ,capacitatea de a lucra singur si in echipa; - Cunoștințe operare PC, office și mail; - Experienta in vanzari, experienta la casa de marcat si a lucrului cu banii constituie un avantaj; Beneficii : - se acorda bonuri de masa de 15 lei/zi lucratoare; - se acorda bonusuri din vânzări, după perioada de proba; - Program de lucru in ture ,12 cu 24 , 12 cu 48 ; - decontarea navetei. Cv-urile se trimit pot trimite ca răspuns la acest mesaj, pe mail, sau se depun la benzinarii

  • Un peisaj atragator, o imbinare rustica de lemn cu piatra, Cabana 5Frati se infatiseaza intr-un decor feeric drept o locatie care atrage perfectiunea naturii si incita la relaxare si frumusete. Daca doriti sa stati intr-un loc ferit de lume si de zgomote, in mijlocul naturii nu ezitati sa ma contactati.

  • Un peisaj atrăgător, o îmbinare rustică din lemne cu piatra, Cabana 5Frați se înfățișează într-un decor freeric drept o locație care atrage perfecțiunea naturii și incită la relaxare și frumusețe. Dacă doriți să stați într-un loc ferit de lume si de zgomote, în mijlocul naturii nu ezitați să mă contactați.

  • Angajăm vânzător pentru statia de benzina Lukoil din Sf Gheorghe care se va deschide in cel mai scurt timp. Candidatul nostru ideal e: × Energic și zâmbitor × Activ și atent la detalii × Prietenos și activ × Dornic să se dezvolte personal și profesional Ce vei face la noi in echipă: × Vei oferi servicii de calitate clienților noștri,anticipând nevoile acestora și depasindu-le așteptările cu atitudinea ta pozitivă × Vei face plăți și vei intocmi/emite documente specifice ( nicio grijă, îți explicăm noi tot ce trebuie să știi! )

  • Salveaza cautarea