Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica Hunedoara Deva

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Angajam personal pentru sala de jocuri, in Hateg. Program flexibil, salariu avantajos, conditii foarte bune de munca.

  • LOCAȚIE punct fix: Interiorul magazinului DEDEMAN Cauți un loc de muncă la fel de Cool ca și tine ? Te consideri o persoană : ✅ Voioasă ✅ Carismatica ✅ Responsabilă ✅ Sociabilă ✅ Serioasă Îți place să : ✔️ Discuții cu clienții ; ✔️ Înveți lucruri noi legate de domeniul cafelei și al răcoritoarelor; ✔️ Faci parte dintr-o echipă tânără ; ✔️ Îmbrățișez mulțumirile clienților adresate serviciilor noastre. Uite ce trebuie să faci : Promovezi și recomanzi produsele cafenelei noastre ; Prepari produsele în stil TO&GO solicitate de către clienți într-un mod profesional ; Ai oportunitatea de a reprezenta în fața clientului imaginea cafenelei prin aptitudinile tale ; Gestionezi stocul produselor. Cine suntem și ce îți oferim : - Pachet salarial motivant ; - Posibilitatea de pregatire profesională prin acumularea și dobândirea de cunoștințe noi în domeniul cafelei,preparare fresh-uri,smoothie-uri și alte băuturi răcoritoare ; -Avantajul de a lucra într-o echipă tânără,înțelegătoare și cu un simț ridicat al comunicării. “ Bicicleta cu Talent “ reprezintă un concept unic de cafenea mobilă servicii TO&GO,caracterizat prin calitate si profesionalism , comercializarea produselor pe bază de cafea și produse răcoritoare www.bicicletacutalent.ro Dacă ți-am trezit curiozitatea, dacă te gândești la noi la fel cum ne gândim și noi la tine,hai să ne cunoaștem! Ne găsești la : 0727/838.419 ☕️Cafeaua cucerește lumea

  • Angajam in Deva: bucatar, ajutor de bucatar, ospatar, spalator vase, personal curatenie pentru un nou restaurant , cameriste hotel. Detalii la Tel: 0254-212026 int 145, interval orar 10.00-16.00. Luni-Vineri.

  • LOCAȚIE punct fix: Interiorul magazinului DEDEMAN Cauți un loc de muncă la fel de Cool ca și tine ? Te consideri o persoană : ✅ Voioasă ✅ Carismatica ✅ Responsabilă ✅ Sociabilă ✅ Serioasă Îți place să : ✔️ Discuții cu clienții ; ✔️ Înveți lucruri noi legate de domeniul cafelei și al răcoritoarelor; ✔️ Faci parte dintr-o echipă tânără ; ✔️ Îmbrățișez mulțumirile clienților adresate serviciilor noastre. Uite ce trebuie să faci : Promovezi și recomanzi produsele cafenelei noastre ; Prepari produsele în stil TO&GO solicitate de către clienți într-un mod profesional ; Ai oportunitatea de a reprezenta în fața clientului imaginea cafenelei prin aptitudinile tale ; Gestionezi stocul produselor. Cine suntem și ce îți oferim : - Pachet salarial motivant ; - Posibilitatea de pregatire profesională prin acumularea și dobândirea de cunoștințe noi în domeniul cafelei,preparare fresh-uri,smoothie-uri și alte băuturi răcoritoare ; -Avantajul de a lucra într-o echipă tânără,înțelegătoare și cu un simț ridicat al comunicării. “ Bicicleta cu Talent “ reprezintă un concept unic de cafenea mobilă servicii TO&GO,caracterizat prin calitate si profesionalism , comercializarea produselor pe bază de cafea și produse răcoritoare www.bicicletacutalent.ro Dacă ți-am trezit curiozitatea, dacă te gândești la noi la fel cum ne gândim și noi la tine,hai să ne cunoaștem! Ne găsești la : 0727/838.419 ☕️Cafeaua cucerește lumea!

  • Firma de inchirieri auto , angajam agent rent a car cu program flexibil. Responsabilitati: - preda si preia autoturismele de inchiriat de la clienti; -tine legatura cu clientii si ii consiliaza in cazul oricaror situatii neprevazute. - raspunde de intretinerea si mentinerea in stare impecabila a autoturismelor si verificarea actelor la fiecare autoturism in parte ( datele de expirare a rovinietelor, RCA-urilor si ITP ); - asigura relatia cu service-urile si atelierele cu care colaboram - datorita diverselor conjuncturi neprevazute DISPONIBILITATEA este importanta - asigura transferul autoturismelor in alta localitate (conduce autoturismul pana la destinatie). - rezolva diverse task-urile administrative (facturile, ordinele de plata la banca, actele la contabilitate - verifica starea autoturismului in totalitate atat la predare cat si la preluare (identifica eventualele avarii); - intocmeste si mentine evidenta proceselor verbale de predare-primire; Cerinte - atitudine optimista si prietenoasa; - atentie la detalii; - foarte bune abilitati de organizare si ordonat; - DOMICILIUL OBLIGATORIU IN Deva - posesor de PERMIS DE CONDUCERE (experienta minim un an); - cunostinte de limba ENGLEZA, la nivel conversational, cerinta obligatorie; - cunostinte minime utilizare Excell si Word Beneficii: -salariu atractiv; -bonusuri substantiale; -program flexibil; -mediu de lucru placut si antrenant -posibilitati reale de avansare; Va rugam trimiteti cv-ul pe mailul

  • Angajam casieri si ajutor in bucatarie pentru un Fast Food din Shopping city mall. Se lucreaza in 2 schimburi. 5 zile pe saptamana cu 2 libere. Se ofera training. Salariu- 1840 ( 1525 salariu+ 315 tichete) Suna la 0775 593 037.

  • Salveaza cautarea