Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica Ilfov Afumati

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Producator de dulciuri si produse patiserie angajeaza sofer distribuitor ,gospodar si ambalatoare. Detalii privind salariul ,programul de lucru sistemul de premiere etc la interviu

 • Societate producatoare de semifabricate de patiserie (www.minibites.today) ,coji de tarte ,cauta responsabil vanzari cu experienta in Horeca si portofoliu ptr zona Bucurest-Ilfov si /sau distribuitori in tara full time sau part time Conditii deosebite (care se vor discuta la intervu) si libertate deplina in modul de organizare al activitatii. Se discuta la interviu CV ul la ; info$unitedbrands.ro

 • Angajam stivuitorist,sofer si agent vanzari. Salariu atractiv. Stimulentre.

 • ANGAJAM GESTIONAR, VANZATOARE SI LUCRATORI DEPOZIT IN INCINTA DORALY AFUMATI

 • Angajam vanzatoare si operatoare PC contract de munca perioada nelimitata, salariu atractiv in complexul Doraly Afumati.

 • Societate comerciala cu punct de lucru in Afumati, Linia de centura dreapta Nr.92 in incinta Su-Market Stand D26 , care se ocupa cu distributie de fructe si legume pe HORECA Cerinte: - posesor al permisului de conducere categoria B;(minim 1 in experienta condus) - disponibilitate la efort; - seriozitate maxima si adaptabilitate; - mobilitate pe teren; Pentru mai multe detalii despre acest post ne poti contacta la numarul de telefon: 0738773766 Salariu net : 2500 de lei

 • Casier peco mol afumati jud ilfov

 • Firma de distributie ambalaje de unica folosinta angajeaza lucratoare comerciala cu experenta pentru magazinul nostru din Afumati. Oferim conditii avantajoase !!! Cautam persoane serioase, ordonate, curate, cu initiativa si cu simtul raspunderii!!!

 • SC SIPRO TEXTILE SRL CUI 34605007 ANGAJEAZA:COMISIONER - 2 POSTURI, LUCRATOR COMERCIAL - 2 POSTURI, INCARCATOR DESCARCATOR - 2 POSTURI

 • Monitorizeaza respectarea parametrilor de calitate si a retetelor de fabricatie; Administrareaza si dezvolta retetele de produse zaharoase si fainoase ; Elaboreaza si participa la proiectele de cercetare-dezvoltare produse noi; Propune noi ingrediente si retete de produse in conformitate cu studiile de piata si reglementarile in domeniul alimentar; Evalueaza mostrele de produse si efectueaza modificarile necesare; Propune modalitati de eficientizare a retetelor de produse; Participa direct la realizarea unor produse/retete noi; Intocmeste rapoarte specifice de calitate; Se implica in procesul de planificare a productiei. Cerinte: Experienta relevanta (prajituri cu crema,ciocolata, produse de panificatie) de peste 3 ani este obligatorie; Cunostinte in domeniul materiilor prime folosite in industria produselor fainoase. Cunoasterea producatorilor principali de materii prime pe piata Romaneasca si Europeana. Cunostinte de Legislatie specifice domeniului. Cunostinte limba engleza si operare Word/Excel - nivel mediu.

 • Cautam Agenti de vanzari, vanzatori, operator comenzi si administrare magazin online si personal in depozit pentru magazin de papetarie En Gros, En Detail si Online cu experienta in domeniu de 25 de ani, ce isi desfasoara activitatea in complexul comercial Expo Market Doraly, Afumati, Judetul Ilfov. Pentru detalii va rog sa ne contactati la numarul de telefon : 0744355834 sau puteti depune CV la adresa de mail : office@dualex-papetarie.ro .

 • Firma de distributie ambalaje de unica folosinta angajeaza manipulanti marfa pentru depozitele din Afumati si Stefanestii de Jos cat si motostivuitorist pentru depozitul din Stefanestii de Jos. Cautam numai persoane serioase!!! Oferim conditii avantajoase !!!

 • Firma de distributie ambalaje de unica folosinta angajeaza vanzatoare si operatoare facturare cu experenta pentru magazinul nostru din Afumati. Oferim conditii avantajoase !!! Cautam persoane serioase, ordonate, curate, cu initiativa si cu simtul raspunderii!!!

 • Angajam casiera/casier, cu experienta, varsta minima 30 ani, salariu 3.000 lei net, punct de lucru Doraly Afumati. Detalii la telefon: 0730.681.522

 • Ce oferim? - pachet salarial motivant; - bonusuri ocazionale; - echipa prietenoasa ;) - siguranta unui loc de munca pe termen lung. Ce asteptari avem? - sa ai o experienta de cel putin 6 luni, pe un post similar; - studii medii; - sa fii responsabil si serios; - sa ai o atitudine POZITIVA si RABDARE; - sa dai dovadă de amabilitate şi promptitudine în relaţia cu clienţii. - sa oferi suport colegilor, atunci cand este cazul. Ce presupune postul? - operarea caselor de marcat, incasarea banilor si efectuarea tuturor operatiunilor legate de numerar; - cunoasterea si promovarea produselor. Cu ce ne ocupam? - cu satisfacerea nevoilor clientilor printr-o gama larga de produse si servicii; SHARK GROUP este o societate prezenta pe piata din Romania, din septembrie 2002, cu o bogata experienta in domeniul comercial, o companie dinamica ce se afla in plin proces de expansiune. Indrazneste sa iti pui în valoare potențialul si să te bucuri de ceea ce faci! Te asteptam in echipa noastra!

 • Cerinte: Studii medii Cunoștințe operare PC,programe de facturare; Cunoașterea unui soft de gestiune contabilă- constituie avantaj. Responsabilitati: Intocmirea facturilor in baza comenzilor transmise de catre clienti; Preluarea si prelucrarea comenzilor; Asigura activitatea de arhivare a documentelor comerciale; Participa la efectuarea si operarea inventarelor. Arhivarea documentelor întocmite şi documentelor complementare desfăşurării activităţii; Întocmirea și transmiterea de situații și rapoarte specifice, în conformitate cu procedurile interne ale companiei. Beneficii: - Pachet salarial motivant care reflecta performata; - Posibilitati reale de promovare in cariera; - Mediu de lucru placut si motivant alaturi de o echipa energica si creativa; - Oferim tichete de masa; Indrazneste sa iti pui în valoare potențialul si să te bucuri de ceea ce faci! Te asteptam in echipa noastra! Relatii la telefon: 0737.977.937

 • DEM ELECTRONICS SRL - angajeaza 6 posturi lucrator comercial Cod COR 522303 si 6 posturi manipulant marfuri Cod COR 933303. Relatii pentru depunerea CV-urilor la tel: 0723.261.740.

 • Firma de distributie ambalaje de unica folosinta angajeaza motostivuitorist pentru depozitul din Stefanestii de Jos. Cautam numai persoane serioase, ordonate si curate !!! Oferim conditii avantajoase !!!

 • Salveaza cautarea