Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica Maramures

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Cautam lucrator comercial pentru un viitor magazin, un concept nou in Baia Mare, in zona Parcul Central. Oferim seriozitate maxima, un mediu de munca deosebit si un salariu corespunzator. Conditii : studii medii, operare PC la nivel de baza, aspect fizic placut. Experienta nu este obligatorie dar apreciem persoanele dinamice, comunicative si constiincioase. CV-urile la e-mail: contact@crameromanesti.ro

 • Caut loc de munca stabil,detin competente in domeniu mecanic si economic, domiciliu Baia Mare,momentan sunt somer,cer si ofer seriozitate. Persoana foarte serioasa, Caut loc de munca in Baia Mare, Studii superioare tehnice . Nu deranjati pt. munca necalificata/sau cu ore suplimentare neplatite in zile de sambata/duminica/sarbatori legale… Experienta peste 20de anii in functi de conducere si nu numai, Cunostinte in mai multe domenii tehnice si mecanice ingineresti. Contact telefon, Email pentru detalii si CV… Am domiciliu in Baia Mare, Astept oferte serioase de la oameni seriosi.

 • Ai spirit anteprenorial,ti ai dori o afacere a ta,dar nu ai bani sa investesti.? Agroturismul poate reprezenta o solutie pt.viitorul tau locul perfect unde te poti dezvolta devino partenerul nostru.! Poti dezvolta propia afacere de familie sau munci in cadrul organizatoric existent daca esti serios,muncitor si cu bun simt te asteptam in cadrul holdingului nostru. Oferim cerem seriozitate maxima.!

 • Angajăm barman/barmanita,program in 2 schimburi,salar atractiv.Informatii la tel.0745527423

 • Companie tanara si dinamica in plina expansiune cauta reprezentant domeniul vanzari pe zona centru-sud. Selectionam aplicanti din toata tara. - Aplica la email axanseo@gmail.com pentru detalii. Descriere post: - prospecteaza piata in cautare de noi clienti si contracte - mentinerea legaturii cu clientii existenti - intocmeste rapoarte si comenzi centralizate catre structurile superioare ale companiei - se asigura ca livrarea comenzilor este conforma cu solicitarea clientului - gaseste alternative si oprtunitati noi, dar adecvate companiei, pentru prezentarea produselor oferite Localitati: - acceptam candidati din toata tara - zona centru-sud: Alba Iulia, Sibiu, Brasov, Arges, Bucuresti, Craiova, Slatina, Calarasi Nivel experienta: - fara experienta - se ofera pregatire, suport permanent si metode de lucru in raport cu politica companiei - sau experienta minima, medie ori avansata, dar de asemenea se ofera pregatire in raport cu politica firmei Aptitudini solicitate: - obligatoriu studii medii sau superioare - cunostinte minime operare pc - cunostinte minime word, excel, email, navigare net - perseverenta, tenacitate, dinamism - comunicare si adaptare la nou Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze pe email axanseo@gmail.com .

 • Hotel Roata, locatia Cavnic, MM, angajeaza receptionera si menajera. Pentru detalii va rugam sa ne contactati telefonic la nr.0722 675 157 sau pe email la adresa contact@hotelroata.com. Asteptam sa ne contactati cu incredere!

 • Angajam vanzatoare la magazin de incaltaminte si marochinarie.Preferam persoane cu experienta in comert (incaltaminte sau nu numai),serioasa si stabila,sociabila, cu varsta de peste 35 ani.

 • Angajam vanzatoare magazin alimentar Baia Mare cu sau fara experienta inclusiv promotia 2018, informatii la telefon 0752 661 177 zilnic intre orele 10:00 - 16:00 Va multumim frumos.

 • Ne marim echipa! Daca esti in cautarea unui loc de munca care nu necesita experienta si ofera: salar atractiv, bonusuri lunare, o echipa tanara si dinamica, o atmosfera placuta, tichete de masa si multe alte beneficii, l-ai gasit! Angajam persoane dornice de munca pentru postul de operator comercial, prinicpalele responsabilitati sunt: - procesarea legumelor; - vanzarea salatelor.

 • Angajam agent comercial in judetul Maramures pe zona Sighetul Marmatiei - Borsa. Se overa salariu atractiv functie de realizari, bonusuri, traininguri de vanzari, masina de servici, posibulitarea de promovare. Se cere experienta in vanzari si seriozitate.

 • - Atitudine orientata catre client si bune capacitate de comunicare; - Persoana echilibrata, responsabila si constiincioasa; - Loialitate, corectitudine si seriozitate; - Disponibila la munca de teren; - Oferim posibilitatea unor castiguri substantiale in domeniul vanzarilor de energiei electrica, gaze naturale si servicii aditionale consumatorilor casnici (persoane fizice); - comisioane + bonusuri lunare. Trimite-ti cv la adresa: theosafeservices@gmail.com

 • Angajam vânzătoare la Bijuteria Precious . Salariu avantajos , mediu de lucru plăcut intr-un colectiv prietenos , iar programul e unul pe măsura . Daca îți plac bijuteriile , îți place sa lucrezi cu oamenii , și Cunoști și o limba straina , te aștept cu drag in echipa mea ! Bijuteria se găsește pe Gheorghe Șincai nr 16 ( lângă sandwich house) . 0774943183 Mia Ciocan

 • Angajam: -casier-vanzator -ospatar -muncitor necalificat Program flexibil si salarizare peste medie.

 • Companie dinamica, tanara cauta Operator pc domeniul vanzari pe zona vest si nord. Selectionam aplicanti din toata tara. - Aplica la email axanseo@gmail.com pentru detalii. Aptitudini solicitate: - obligatoriu studii medii sau superioare - cunostinte minime operare pc - cunostinte minime word, excel, email, navigare net - perseverenta, tenacitate, dinamism - comunicare si adaptare la nou Localitati: - acceptam candidati din toata tara - zona NV: Maramures, Bihor, Arad, Timis, Suceava, Salaj, Cluj, Bistrita Nivel experienta: - fara experienta - se ofera pregatire, suport permanent si metode de lucru in raport cu politica companiei - sau experienta minima, medie ori avansata, dar de asemenea se ofera pregatire in raport cu politica firmei Descriere post: - prospecteaza piata in cautare de noi clienti si contracte - mentinerea legaturii cu clientii existenti - intocmeste rapoarte si comenzi centralizate catre structurile superioare ale companiei - se asigura ca livrarea comenzilor este conforma cu solicitarea clientului - gaseste alternative si oprtunitati noi, dar adecvate companiei, pentru prezentarea produselor oferite Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze cu un mesaj la email axanseo@gmail.com .

 • Situata in zona maramuresului istoric valea izei potential deosebit de dezvoltare,atragere si fonduri nerambursabile.0728081008 Ofer/cer seriozitate maxima.!

 • Ești o persoana serioasa, vino intr-o echipa tânără și dinamica . Alege unul dintre posturile enumerate mai jos, post care crezi ca tî se potrivește cel mai bine. Posturi disponibile: - șef tura, - vânzător , - casier, - lucrător comercial, - recepționer. Relații la tel: 0741622684

 • Restaurant Castel Transilvania, angajeaza personal dinamic, dornic de a lucra in conditii maxime oferite, salariul atractiv. Relatii la telefon 0742946348 sau CV-urile se pot trimite la adresa casteltransilvania@gmail.com

 • Angajem agent comercial in Judetul Maramures zona sighetul Marmatiei - Borsa. Se ofera trainiguri de vanzari, salariu atractiv functie de rezultate, posibilitati de promovare, masina de servici. Se cere experienta in vanzari si seriozitate.

 • Angajam receptioner(M/F). Cunoasterea limbii engleza este necesara, orice alta limba constitue un avantaj. Aspectul si nivelul comunicativ este un plus. Experienta constitue un mare avantaj. Angajam camerista. Cu experienta. Va rugam sa ne vizitati pagina de internet pentru a afla mai multe detalii despre hotel. http://hotelnew.ro Numele hotelului este HotelNew localizat in Baia Mare. Daca doriti sa aplicati puteti trimite CV la email angajari@hotelnew.ro

 • Daca: ai si permis de conducere categoria B ai studii medii sau superioare in domeniul tehnic(preferabil) sau economic, esti o persoana agreabila, motivata, cu implicare si entuziasm in activitatea pe care o prestezi, cunosti principiile vanzarii consultative si ai experienta in lucrul cu oamenii Aplica acum si ne vedem la interviu ! https://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/reprezentant-comercial-agent-vanzari/1144592

 • Salveaza cautarea