Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica Maramures

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Lucrător comercial pentru bijuterie. Program - luni - vineri 10.00-18.00, sâmbătă 10.00-14.00. Detalii tel. 0744118230, 0732925823 CV urile se depun la adresa de email

 • Ai spirit anteprenorial,ti ai dori o afacere a ta,dar nu ai bani sa investesti.? Agroturismul poate reprezenta o solutie pt.viitorul tau locul perfect unde te poti dezvolta devino partenerul nostru.! Poti dezvolta propia afacere de familie sau munci in cadrul organizatoric existent daca esti serios,muncitor si cu bun simt te asteptam in cadrul holdingului nostru. Oferim cerem seriozitate maxima.!

 • Situata in zona maramuresului istoric valea izei potential deosebit de dezvoltare,atragere si fonduri nerambursabile.0728081008 Ofer/cer seriozitate maxima.!

 • Vând magazin online cu produse tradiționale românești din Maramureș. Magazinul este indexat SEO și generează constant comenzi din țară și străinătate. Datorită nișei de piață și a asocierii cu un brand turistic precum Maramureșul, magazinul are un potențial ridicat de scalare a cifrei de afaceri. Pachetul conține acces la următoarele: - platforma de administrare în WordPress - conturi de e-mail (Gmail, Webmail) - pagini de social media (Facebook, Instagram, Twitter, YouTube) - opțional SRL - date de contact furnizori /parteneri Rog seriozitate !

 • Fabrica de cosmetice și preparate farmaceutice caută chimist pentru angajare. Candidatul ideal Ne dorim colegi in cadrul Departamentului de Productie, pozitia de Inginer Chimist. Daca esti o persoana pasionata de chimie si industria farmaceutica, te invit sa aplici. Descrierea jobului Principalele responsabilitati pentru Inginer chimist Productie Principalele responsabilitati: - Organizeaza si repartizeaza sarcinile pentru fiecare loc de munca din echipa pe care o coordoneaza; - Asigură folosirea completă a capacităţilor de producţie si a fondului de timp, utilizand la randament maxim utilajele prin eliminarea intreruperilor sau deficientelor in funcţionare, datorate activitatii coordonate; - Urmareste, verifica si inregistreaza parametrii tehnologici ai echipamentelor in dosarul de serie pentru fiecare serie de produs; - Raspunde de completarea corecta si in timp real a dosarelor de serie pentru fiecare serie de produs; - Coordoneaza utilizarea in fabricatie a produselor intermediare corespunzatoare din punct de vedere calitativ si cantitativ; - Coordoneaza divizarea, manipularea, depozitarea tuturor materiilor prime folosite in procesul de fabricatie; - Coordoneaza manipularea, depozitarea corespunzatoare a produselor interfazice si vrac; - Coordoneaza predarea cantitativa a produselor vrac la fluxul de ambalare; - Completeaza corect fisele in programul informatic utilizat; - Urmareste incadrarea in consumurile specifice a materiilor prime pentru fiecare serie de produs; - Calculeaza reteta de fabricatie pentru fiecare serie de produs/ faza de fabricatie - Raspunde de respectarea planului zilnic de productie primit de la Seful Atelier, raspunde de organizarea locului de munca prin atribuirea de sarcini precise personalului din subordine, defineste clar prioritatile si continuitaea procesului de productie; - Verifica corectitudinea datelor inscrise pe etichetele de identificare ale containerelor/echipamentelor si a camerelor si certifica aceasta prin semnatura. Misiunea Pop Chemistprod este de a oferi produse sigure, eficiente si accesibile pentru toate categoriile de consumatori. Succesul companiei pe termen lung se datoreaza implicarii, devotamentului si entuziasmului tuturor celor care formeaza nucleul Pop Chemistprod. Suntem o echipa performanta si puternica!

 • Cofetarie nou infintata, suntem in cautarea unui cofetar/a cu experienta si pasiune. Salariu motivant, bonusuri consistente si program de lucru flexibil

 • Restaurant Castel Transilvania, angajeaza personal dinamic, dornic de a lucra in conditii maxime oferite, salariul atractiv. Relatii la telefon 0742946348 sau CV-urile se pot trimite la adresa casteltransilvania@gmail.com

 • SC COMEXMAR SRL Baia Mare angajează vânzător/vânzătoare la magazin alimentar. Experienţa constituie avantaj. Informaţii la telefoanele: 0728-908.536 sau 0729-506.759.

 • Angajam ospătari tineri absolvenți ,bucătar ,ajutor bucătar ,CV se trimite la

 • Angajam lucrator comercial pentru magazin second hand in Baia Mare. Oferim salariu intre 1500-1800 lei in functie de performantele individuale. Programul de lucru este de 8 ore pe zi, de luni pana vineri. Experienta constituie un avantaj. Pentru detalii suplimentare rog contactati la nr tel. 0724088900

 • Magazin alimentar in Baia Mare angajam vanzator/vanzatoare,detalii la numarul 0748683960.

 • Supermarket angajează casier și vânzător vitrina asistata. Mediu de lucru placut, posibilități de promovare. Doritorii sunt rugați sa sune la tel. nr. 0741622684

 • Descriere job: Mentinerea si dezvoltarea unei relatii pozitive cu clientul. Consilierea clientilor si informarea acestora asupra produselor. Utilizarea casei de marcat si incasarea vanzarilor (cash/ carte credit). Pastrarea magazinului in perfecta stare de curatenie si mercantizare. Candidatul ideal: Daca iti place moda si sti sa pui in valoare piesele vestimentare, te asteptam in echipa noastra! Experienta este mai putin importanta pentru noi, conteaza sa iti placa ceea ce faci. CV-ul se poate lasa la locatia magazinului str. Pasunii 1B (langa Electrocenter)

 • Angajez vanzatoare magazin alimentar situat pe bulevardul Bucuresti, langa semiluna. Salariu motivant. Detalii la numarul de telefon. Nu raspund la mesaje!!

 • Inginer industria alimentara, solicit angajare în domeniu sau in diferite domenii de activitate.

 • Angajam vanzatoare pt.magazin alimentar.Program 8ore/zi.Informatii la tel.:0742040162 sau 0742322632

 • Pensiunea se afla in Maramures Ocna Sugatag ,caut o persoana fara vici la curatenie in interior pensiune si exterior program 8 ore inclusiv dumineca .Salar atractiv negociabil incepind din luna mai pina in septembrie.detali in privat .

 • S.C. Daytona angajeaza vanzatoare, salariu sarisfacator, zona centrala.

 • Salveaza cautarea