Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Restaurante - Localuri

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Suntem o echipa tânără de ospatari , avem chiar si o pagina de facebook. Dorim sa ne mărim echipa si căutăm personal. Colaboram cu peste 10 locații si avem nevoie de oameni pe care sa ne putem baza. Cer experiența minim 2 ani, (daca aveti diploma in domeniu este un plus) Banii se i-a la sfarsit de eveniment si in caz de trimitem ospatari in afara bucurestiului, le asigurăm transport. Ofer si cer seriozitate. Mai multe detalii pe whats app la nr. de telefon: 0753640717 sau pe pagina de facebook Liu&EdrisEvents.

 • Club de noapte angajeaza DANSATOARE/ANIMATOARE/ OSPATARA cu sau fara experienta, vârsta cuprinsa intre 18-35 ani, abilitati comunicare, aspect fizic placut, cunoasterea unei limbi de circulatie internationala constituie un avantaj. Venitul este fix la care se adauga comisioane cuprinse între 20-35% din propria consumație și tipsul. *in caz de necesitate cazarea poate fi asigurata. Cerem si oferim seriozitate. Pentru mai multe detalii,ne puteți contacta la telefon 0722 392 459.

 • Club de noapte angajeaza DANSATOARE/ANIMATOARE/ OSPATARA cu sau fara experienta, vârsta cuprinsa intre 18-35 ani, abilitati comunicare, aspect fizic placut, cunoasterea unei limbi de circulatie internationala constituie un avantaj. Venitul este fix la care se adauga comisioane cuprinse între 20-35% din vanzari și tipsul. *in caz de necesitate cazarea poate fi asigurata. Cerem si oferim seriozitate. Pentru mai multe detalii,ne puteți contacta la telefon 0722 392 459.

 • Club de noapte angajeaza DANSATOARE/ANIMATOARE/ OSPATARA cu sau fara experienta, vârsta cuprinsa intre 18-35 ani, abilitati comunicare, aspect fizic placut, cunoasterea unei limbi de circulatie internationala constituie un avantaj. Venitul este fix la care se adauga comisioane cuprinse între 20-35% din vanzari și tipsul. *in caz de necesitate cazarea poate fi asigurata. Cerem si oferim seriozitate. Pentru mai multe detalii,ne puteți contacta la telefon 0722 392 459.

 • Suntem o familie care administrăm vile,pensiuni , cabane, etc. cu experinta de 10 ani , (avem o fetita și dorim să fie școala aproape de locație ), dorim colaborare pe termen lung bazată pe legalitate cinste și încredere reciprocă. Mai multe detalii la telefon 0730322213.

 • Angajam femeie petru firma de catering, la ambalat comenzi,si prin bucătărie.(Vrîsta 35+, Nu răspund la mesaje și maill).(Pentru relati după ora 14.)

 • Angajam Cofetar Buftea 2500 lei

 • Angajam ospătar Beneficii: Salariul atractiv, transport si alte facilitati. Mai multe informații la nr. de tel. 0745252001

 • Angajam ospătar Beneficii: Salariul atractiv, transport si alte faciliti. Mai multe informații la nr. de tel. 0745252001

 • Cabana Deltei din Sagu , Jud. Arad, angajează ospătar/ ospătară. Beneficii: Salariul atractiv, transport si alte facilitati. Pt cei interesati, va rugam sa atasati un cv acestui anunt sau pentru mai multe informații la nr. de tel. 0745252001

 • Cabana Deltei din Sagu , jud. Arad, angajeaza ajutor bucatar, Salariu atractiv, transport si alte facilitati. Mai multe informatii la nr. de tel. 0745252001.

 • Angajam bucatar cu experienta.

 • Restaurant Sytago situat in zona Magurele Ilfov angajeaza ospatar/ospatarita. Salariu motivant, carte de munca, 2 mese Pe zi.

 • Angajam personal in productie si vanzare produse de patiserie (covrigi, specialitati dulci si sarate) Program de lucru negociabil de 8 ore/zi si 2 weekenduri /luna. Locatie: Damaroaia la capătul mașinii 331. Sarcini si conditii de munca: -preparare produse patiserie -vanzare si recomandare produse -intretinere curatenie spatiu -colectiv placut Calitati solicitate: -indemanare, rapiditate -seriozitate in indeplinirea sarcinilor de lucru -abilitati de lucru in echipa si de comunicare -amabilitate, optimism și corectitudine. -igiena personala ireprosabila Va oferim carte de munca, decontare transport dacă este cazul, salariu motivant, negociabil în funcție de experienta și program. Nu solicitam diploma de calificare profesionala sau experienta in domeniu, important este sa va indepliniti sarcinile de munca si sa va doriți un loc de munca stabil. Experienta în domeniu reprezinta un atu în angajarea dvs cat și în negocierea salariului. Pentru detalii suplimentare si programari la interviu va rugam sa ne contactati la nr. de tel. 0761717779 Va asteptam in echipa!

 • Bistro cochet in soseaua Cotroceni isi formeaza echipa. Angajam: -bucatar, ajutor de bucatar si patiser -barman si ospatari -personal curatenie Despre noi: -atmosfera bistroului este usor atipica prin alegerea unui design romantic, unde aerul shabby chic defineste gustul desarsit al mancarii. Program de lucru in doua ture Salariu motivant ce creste o data cu popularitatea noastra (procent din incasari in urma depasirii unui target stabilit) Iti punem la dispozitie echipamente de ultima generatie pentru a-ti usura munca, intr-un mediu cat mai ne-stresant. Ne dorim o echipa dinamica, unita si pozitiva. Nu ezita sa ne contactezi la numarul 0732124344 pentru a te programa la un interviu.

 • Cafe 13, asteptam in echipa noastră pe postul de bucătar/bucătăreasă, ajutor bucatar inclusiv pensionari cu minim de experiența!

 • Pizzerie din Târgoviște angajează ajutor pizzer, pizzer, casier. Salariul motivant. Informații la 0731886123

 • Palace Casino S.R.L. organizeaza cursuri intensive pentru pozitia de crupier in vederea angajarii. Salariul atractiv. Relatii si inscrieri la telefon 0217963880 sau la sediul din Calea Victoriei nr 132.

 • Cantina in piata Berceni-Oltenitei angajeaza femeie pentru spalat vase si curatenie .Program de lucru 5 zile pe saptamana de la 7 la 15 .Salariul se discuta la fata locului.

 • Pizzeria Maxx din Carei caută să angajeze personal pe postul de bucătar. Pentru detalii suplimentare vă așteptăm în incinta localului sau la numărul de telefon din anunț.

 • Salveaza cautarea