Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Restaurante - Localuri

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Restaurantul LA ROUSSE- organizeaza evenimente intre 30-170 persoane, in 3 sali ( 70+100+170 locuri), cu meniuri ALL INCLUSIVE incepand de la 127 lei/pers. Profita de oferta speciala - pana la 30% reducere la meniuri si fantana cu ciocolata belgiana GRATUIT. Peste 700 evenimente organizate, avem propriile decoratiuni, meniuri bogate, bucatarie proprie, oferte promotionale, camera joaca copii, patut bebe, si alte surprize ! Va oferim si lista cu contacte- foto, video, dj, formatii, tort, candybar, fantana de ciocolata, ursitoare, aranjamente florale, gheata carbonica, cabina foto, la care primiti reducere pentru eveniment LA ROUSSE. Suna acum la 0744777384 - spune data dorita si numarul de persoane si primesti pe loc cea mai buna oferta si un BONUS in valoare de pana la 1000 lei !

 • Restaurant cu sali de evenimente angajeaza 2 persoane pentru postul de ospatara si sefa sala. Salar+ contract+ 1 masa+ ciubuc+ bonusuri+ plata in plus la evenimente organizate ! Conditii- harnica, sociabila, spirit echipa, dornica de dezvoltare, comunicativa, optimista. Program telefon = luni-vineri

 • Bistro cochet in soseaua Cotroceni isi formeaza echipa. Angajam: -bucatar, ajutor de bucatar si patiser -barman si ospatari -personal curatenie Despre noi: -atmosfera bistroului este usor atipica prin alegerea unui design romantic, unde aerul shabby chic defineste gustul desarsit al mancarii. Program de lucru in doua ture Salariu motivant ce creste o data cu popularitatea noastra (procent din incasari in urma depasirii unui target stabilit) Iti punem la dispozitie echipamente de ultima generatie pentru a-ti usura munca, intr-un mediu cat mai ne-stresant. Ne dorim o echipa dinamica, unita si pozitiva. Nu ezita sa ne contactezi la numarul 0732124344 pentru a te programa la un interviu.

  Repostat automat
 • Rustic angajeaza fete chiar fara experienta pentru servire clienti i in locatia din Sun Plaza Berceni. Salariu 2000ron in mana si mancare la alegere,program o zi(9-22)cu una libera. Mediu de lucru placut,se invata repede! Sunati pentru detalii!

 • Angajam fetei chiar fara experienta,la fast-food Rustic in Park LakeTitan ..Salariu 2000ron in mana si mancare la alegere.)Program o zi(9-22)cu una libera.Mediu de lucru placut,se invata repede. Sunati !

 • Rustic Fast-Food cu mancare romaneasca angajeaza femeie ajutor bucatareasa(curatat legume,paneuri etc),chiar fara experienta pentru locatia din Auchan Vitan. Salariu 1800ron in mana si mancare,program o zi(8-21) cu una libera. Sunati!

 • Rustic,lant de Fast-Food cu mancare romaneasca angajeaza fete chiar fara experienta,pentru servire clienti.Salariu 1800ron in mana si mancare la alegere,program o zi(9-22)cu una libera. Sunati pentru interviu!

 • Pizzeria Claviky angajează fete cu sau fără experiența pentru vânzare 1900 lei net.

 • Restaurant situat in centru Brasovului angajeaza: Ospatari cu experienta Ajutor Ospatar Barman Bucatar pentru sectia Gratar Lucrator Bucatarie pentru sectia vase mici Pentru mai multe detali va rugam sa ne contactati la numerele de telefon : 0786112525 sau 0786112526 SALARII ATRACTIVE SI CONDITI DE MUNCA BUNE VA ASTEPTAM!!!

 • Restaurantul Kantina City Business Centre din Timișoara, zona Piața 700, centru, angajează lucrator in alimentație publică, vânzători. Oferim salarii atractive, condiții de muncă foarte bune, mediu de lucru profesionist. Orar de lucru: de luni până vineri de la 11 la 15.

 • Restaurant in zona ultracentrală a Sucevei, angajează ospătari . Pentru relații la tel 0733700106

 • Esti un incepator sau lucrezi in domeniu? MammaMia te ajuta sa te califici si sa devii un bucatar cu experienta vasta. La noi gasesti: - Curs de calificare, cu diploma de bucatar, acreditat national si european, platit de angajator; - Contract de munca cu norma intreaga; - Salariu atractiv si la timp; - Bonusuri in functie de performantele tale; - Sprijin pentru integrarea in echipa; - Masa asigurata in timpul programului; - Reale posibilitati de avansare; - Card Mamma Mia-loyalty, cu discount special pentru angajati; - Program flexibil, in functie de nevoile tale; - Traininguri si evenimente de team building; - Se poate obtine decontarea cheltuielilor de transport si chirie. *In functie de IMPLICAREA TA, poti ajunge la VENITUL DORIT. Descrierea jobului: - Vei pregati preparatele din retetarul unitatii in conformitate cu standardele in vigoare; - Vei respecta fisele tehnologice; - Vei pastra in bune conditii ustensilele si aparatura din dotare; - Vei respecta normele de igiena si securitatea in munca. Chiar daca diploma obtinuta este recunoscuta si la nivel European, vei vedea ca poti fi multumit si la tine in tara. Cu noi vei reusi sa nu cauti alte optiuni...iar daca totusi intentionezi sa pleci din tara, după obținerea diplomei de bucatar, iti putem asigura un loc de munca remunerat conform tarii respective (Germania, Italia, Franta, Grecia, etc), fie pe vas de croaziera, hoteluri, restaurante. Cu rabdare si determinare, TU poti fi urmatorul BUCATAR SEF! Ne poti suna la 0799202002 sau trimite-ne un CV si te sunam noi.

 • Club White Nights Bucuresti angajeaza animatoare/dansatoare/ospatarite cu sau fara experienta -salariu atractiv -oferim cazare gratuita

 • Caut loc de munca, am putina experienta ca si ospatar, dar invat repede si in alte domenii. Ţin sa mentionez ca am 30 ani.

 • Oferim doua posturi barman/ospătar pentru domnișoare cu vârsta minimă 18 ani, absolvente liceu, cu aspect fizic plăcut, îngrijit, să fie sociabile, cu bune abilități comunicative și de lucru în echipă. Experiența anterioară și limba engleză nivel minim conversațional constituie avantaj. Garantăm contract de muncă, program foarte flexibil.

 • 400 - 600 € Salariu negociabil Angajam bucatareasa sau bucatar pentru camin privat pentru batrani. Bucatarie utilata perfect, conditii de lucru excelente intr-un mediu placut, in vila. Telefon 0768.737.246

 • CAFENEA IN APROPRIERE DE PTA DOMENII (ION MIHALACHE) ANGAJEAZA BARIST PT PROGRAMUL DE DIMINEATA TEL 0727093071

 • Pasionat de bucatarie? Te asteptam in echipa noastra, la restaurantul cu specific mediteranean situat in Piata Floreasca, Sector 1, Bucuresti. Mediu de lucru profesionist si venituri substantiale: afla detalii la:0765 111 739

 • Pasionat de bucatarie? Te asteptam in echipa noastra la restaurantul cu specific mediteranean, situat in Piata Floreasca, sector 1, Bucuresti. Responsabilitati - Dispune materialele necesare in locatiile prestabilite; - Gestioneaza echipamentele si obiectele de inventar incredintate in conformitate cu procedurile prestabilite; - La solicitarea superiorilor debaraseaza mesele de vesela utilizata, dupa caz, sticle goale, cesti goale, ulterior golirii acestora; - Depune resturile menajere selectiv in recipiente; - Vesela reutilizabila se va depozita in vederea curatarii ulterioare; - Verifica nivelul de curatenie a veselei, a tacamurilor, precum si a oricarui recipient folosit in prelucrarea alimentelor; - Asista bucatarii, la solicitarea acestora, prin actiuni simple ce tin de procurarea alimentelor din depozit, spalarea alimentelor, unde este cazul, urmarire procese decongelare, prajire, coacere, debarasare, framantare coca, amestecuri simple, tocare manuala legume, indepartare reziduuri alimentare, ambalare produse destinate vanzarii la pachet. Cerinte - Studii medii; - Disciplina, spirit de orientare, viteza de reactie, autocontrol; - Asumarea responsabilitatilor; - Rezistenta fizica normala; - Integrare in organizatie. Descriere companie: Restaurant select cu specific mediteranean. Mediu de lucru profesionist si venituri substantiale: Afla detalii la: 0765 111 739

 • Salveaza cautarea