Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Restaurante - Localuri doar cu poze

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajam fetei chiar fara experienta,la fast-food Rustic in Park LakeTitan ..Salariu 2000ron in mana si mancare la alegere.)Program o zi(9-22)cu una libera.Mediu de lucru placut,se invata repede. Sunati !

 • Angajam fete harnice,chiar fara experienta pentru servire clienti la Fast-Food Rustic in Auchan Militari..Salariu1800 ron in mana si mancare la alegere,program o zi(9-22)cu una libera. Sunati !

 • Rustic angajeaza fete chiar fara experienta pentru servire clienti i in Sun Plaza Berceni. Salariu 1800 ron in mana si mancare la alegere,program o zi(9-22)cu una libera. Mediu de lucru placut,se invata repede! Sunati !

 • Rustic,lant de Fast-Food cu mancare romaneasca angajeaza fete chiar fara experienta,pentru servire clienti.Salariu 1800ron in mana si mancare la alegere,program o zi(9-22)cu una libera. Sunati pentru interviu!

 • Salariul net 1600 lei cu tichete incluse (in valoare de 15 lei x cate zile lucratoare sunt intr-o luna)

 • Salariul net 1700 lei (cu tichete incluse in valoare de 15 lei x cate zile lucratoare sunt intr-o luna)

 • Ajutor Bucatar, pentru Restaurant You&Me . Salariu in mana 2.800 Lei + tips, posibilitate avansare, program 2/2 zile. Se cere experienta anterioara. Interviu Blv. Constantin Brâncoveanu 110 D, la 50 metri de Spitalul Marie Curie.

 • Meat Busters angajeaza oameni pasionati de tot ce inseamna porc. Cautam bucatar si ajutor de bucatar. Daca esti cool si simpatic, daca ai simtul umorului si esti un team player, te vrem in echipa noastra! Descrierea jobului Iti oferim: - conditii avantajoase de salarizare - un mediu de lucru super prietenos - bonuri de masa - orar flexibil - muzica de calitate - mancare buna - sansa sa nu te mai trezesti devreme! Ce vrem de la tine? Sa fii deschis la nou, natural, relaxat, responsabil, profesionist si super atent cu clientii nostri, pentru ca nu oferim doar "Pork to the People" ci si "Good vibes to the people!" Program: 2 cu 2 si 2 weekenduri libere pe luna. Descrierea companiei MeatBusters, creat din anul 2016, a intrat deja într-o perioadă de consolidare, prin deschiderea in 2018 a primei locații fixe Meat Busters Timisoara. Meat Busters inseamna in primul rand sandviș american pulled pork. Prepararea acestuia presupune un proces de gătire lent – în jur de 18 ore – la temperaturi joase. Reputatia castigata de Meat Busters in randul clientilor nostri, nu este deloc intamplatoare, si ca ea se datoreaza in primul rand modului unic de gatire al preparatelor si calitatii acestora. In anul 2019 restaurantul Meat Busters din Timisoara a fost selectionat in ghidul gastronimic Gault & Millau.

 • Spartan Cluj-Napoca angajeaza -casier -preparator -tăietor carne rotisata -bucătar -brutar/pizzer Se oferă: - CAZARE GRATUITĂ - Salar fix atractiv - Bonusuri in funcție de performanța - bonuri de masa - posibilitate de promovare Chiar dacă nu ai experiența întreaga echipa te va ajuta sa devii un membru important al familiei noastre

 • RIN Grand Hotel si RIN Central Hotel angajeaza bucatar Cerinte: Detine cursuri de calificare in domeniu Cunoaste procesele tehnologice de preparare a alimentelor Experienta de 3 ani pe o pozitie similara. Disponibil la un program de lucru in ture Responsabilitatile postului: Pregateste preparatele din retetarul unitatii in conformitate cu standardele in vigoare (pentru restaurant a la carte, bufet suedez, evenimente si conferinte) Monteaza preparatele inainte de servire Monitorizeaza indeplinirea standardelor HACCP (etichetare, curatenie etc) Verifica si respecta zilnic fisa de productie (fisa de evenimente, bufete) Beneficii: prime de sarbatori, acces gratuit la Water Park Otopeni pentru angajat si membrii familiei, petreceri pentru angajati si copiii acestora. Trimite CV-ul pe adresa de email sau il poti depune la receptia hotelului RIN Grand (Soseaua Vitan-Barzesti, nr. 7D, sector 4, Bucuresti - puncte de reper:Targul de masini Autovit sau Vitantis Shopping Center)

 • RIN Grand Hotel te invita sa te alaturi echipei in postul de Ospatar colaborator (part time) OSPATAR COLABORATOR (part-time) Cerinte: Abilitati foarte bune de lucru in echipa si comunicare cu clientii Calificare profesionala de ospatar Experienta in domeniu, Persoana comunicativa, responsabila, cu atentie la detalii Cunostinte de limba engleza. Disponibil/ disponibila pentru a lucra in cursul saptamanii dar si in weekend-uri la evenimentele festive desfasurate in hotel (conferinte, congrese, nunti, botezuri, petreceri private etc.). Responsabilitati: Efectueaza mise en place-ul in restaurant Pregateste setup-ul in sala de eveniment conform fisei Intampina clientii si preia comenzile intr-o maniera profesionala Ofera servicii ireprosabile clientilor. Trimite CV-ul pe adresa sau il poti depune la receptia hotelului RIN Grand (Soseaua Vitan-Barzesti, nr. 7D - puncte de reper: Targul de masini Autovit sau Vitantis Shopping Center)

 • RIN Grand Hotel angajeaza Spalator de vase Responsabilitati: spalat vasela, tacamuri, pahare; curatat masini, cuptoare si alte aparate de lucru; efectuarea curateniei in bucatarii si cantina. Cerinte: persoana muncitoare si serioasa, disponibila pentru ture de zi si de noapteOferim: contract de munca perioada nedeterminata, tichete de masa, prime de sarbatori, petreceri de Craciun pentru angajati si copiii acestora, acces gratuit la Water Park Otopeni Trimite CV-ul pe adresa de email sau il poti depune la receptia hotelului RIN Grand (Soseaua Vitan-Barzesti, nr. 7D, sector 4, Bucuresti - puncte de reper:Targul de masini Autovit sau Brico DepotVitan)

 • locatie noua ce se va deschide in brasov are nevoie pentru o colaborare de Lungă durata de Bucatar, ajutor de bucatar, ospatar, barman! Relatii Doar la telefon!

 • Infomunca recruteaza barman pentru un bar/ club din Cluj-Napoca. Atributii: - deservire băuturi alcoolice şi nealcoolice conform reţetarului propriu al unităţii; - admninistrarea corectă a stocului de băuturi; - înregistrarea vânzărilor; - politeţe şi profesionalism în servirea clienţilor; - păstrarea igienei şi a curăţeniei la locul de muncă; - dozarea judicioasă a băuturilor servite în conformitate cu reţetarul aprobat; - întocmirea listei de vânzare de peste zi; - întocmirea inventarului ori de câte ori este nevoie în conf. cu legislaţia în vigoare. Cerinte - disponibilitate pentru programul de munca : 2 zile intr-o saptamana, 5 in alta saptamana de la ora 6-22 - Prezență și prestanță - Abilități de comunicare - seriozitate - studii medii Se ofera: - contract pentru perioada nedeterminata - beneficii salariale 1700 ron net

 • Avem nevoie de oameni dinamici si voiosi pentru posturile de PREPARATORI si CASIERI pentru un lant restaurante multinational! LOCATIE: TARGU-MURES DATE DE CONTACT: 0787---838---173 CASIER: - Intampina clientii si preia comanda acestora; - Incaseaza contravaloarea comenzii si livreaza comanda; - Are o atitudine pozitiva cu clientii; PREPARATOR: - Pregateste si prepara produsele din pui; - Lucreaza cu carne cruda, faina si condimente; - Respecta standardele si procedurile de preparare; Cerinte: - atitudine pozitiva si bune abilitati de comunicare; - bune abilitati de cooperare; - prezenta placuta; Program de lucru: 8 ore Beneficii: - salariu de 1525 NET - bonuri de masa - 15 lei/zi; - mediu de lucru placut; - flexibilitatea programului;

 • Angajam FARA experienta, de la 18 ani! Esti tanar, energic si vrei sa cresti impreuna cu noi? Atunci te vrem in Echipa noastra! Responsabilitati: - preluarea comenzilor/deservirea clientilor la casa; - prepararea bauturilor (ceai, cafea); - mentinerea ordinei in zona de lucru. Beneficii: - program flexibil - avansare rapida - pachet salarial atractiv - scolarizare si uniforma gratuite - o masa calda pe zi - o echipa tanara si vesela cu multe activitati comune. Suna lasau completeaza aplicatia pe site-ul nostru ---> https://angajaridodo.ro/

 • Angajam FARA experienta cu calificare la locul de munca pentru Pizzar si Casier. Salariu 1800 lei in mina, ore suplimentare platite integral, salariu net cu ore suplimentare - 2000 lei, o masa pe zi si un mediu de lucru curat si placut. Avansare la sef de tura pentru cei cu calitati de organizare a echipei - 2800 lei/luna. Aplicati pe angajaridodo.ro sau Sunati oricand!

 • Angajam curieri pe masina personala! - Salariu fix + plata pe comanda - O masa pe zi - Mediu de lucru curat si placut - Echipa vesela cu interese comune - Zona de livrare delimitata - Clienti generosi si cele mai multe comenzi per livrator - Castig lunar pana la 4000 lei in mana. Te asteptam in schipa Dodo Pizza! Suna sau aplica oricand --> https://angajaridodo.ro/

 • Angajam FARA experienta cu calificare la locul de muncă in functia de ajutor bucatar. Salariu in mana 1800 lei, o masă pe zi, transport asigurat pentru tura de noapte si un mediu de lucru curat si placut. www.angajaridodo.ro - Suna oricand!

 • Restaurant Via Aurelia (vis a vis de Metro 1, Calea Sagului) angajeaza ospatar cu experienta. Informatii lasau.

 • Salveaza cautarea