Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Restaurante - Localuri Alba

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Vrei sa faci parte dintr-o echipă dinamică și pasionată de ceea ce face ? Restaurant din Sebes angajează ospătar/ospătăriță , bucătar si ajutor de bucătar ! ☎☏ Relații la nr. : 0757. 467. 764 sau 0751. 012. 641 ☏☎

 • Restaurant cu specific international modern cu locație ultra-centrala, angajeaza sef de sala coordonator, cu experienta relevanta in domeniu. Se cere: - seriozitate - aspect fizic ingrijit - atitudine proactiva si orientare spre client - bun organizator si team leader - experienta in organizarea evenimentelor festive, corporate - atentie la detalii - cunoasterea si punerea in aplicare a normelor de igiena HACCP - dorinta de a se perfectiona continuu - cunostinte depre gastronomie, bauturi, asocieri Se ofera: - salariu atractiv - mediu de lucru in cadrul unui restaurant elegant cu o clientela pe masura - sprijin in dezvoltarea pe plan profesional - bonusuri in functie de activitatea prestata si dorinta de implementare a unui serviciu de cea mai buna calitate -la nevoie putem oferii si cazare ( chirie mica ) Pentru ma multe detaii ne puteti contacta la numarul 0756154515 .

 • Restaurant Riviere Brasserie angajeaza barman cu experienta si ajutor de barman . Ce ne dorim de la tine : - buna dispozitie - aspect fizic ingrijit - seriozitate si punctualitate Oferim conditii bune de lucru , un salariu motivant , posibilitatea de a progresa , contract de munca din prima zi , iar la nevoie oferim si cazare ( chirie mica ) daca este nevoie . Pentru detalii ne poti contacta telefonic la numarul 0756154515 .

 • Cafenea Arizona in sebes pe Lucian Blaga 77 ,dorim sa ne mărim echipa cu o fata ..salariu atractiv !! Detalii la nr 0751582947

 • Daca esti in cautarea unui loc de munca cu : -tichete de masa de 15 lei -salar motivant -bonusuri lunare -o atmosfera placuta -colegi dinamici -adevarate sanse de promovare l-ai gasit! Salad Box Alba Iulia cauta colegi noi! Experienta nu este necesara, invatati tot la locul de munca. Nu ezitati sa ne contactati cu un cv la jobs@dmagroup.ro sau un telefon 0758248029

 • Avem nevoie urgentă de muncitori ospitalieri. Lucrătorii trebuie să fie un absolvent de diplomă de licență sau altele grade. Lucrătorul trebuie să aibă o experiență de lucru de cel puțin 2 ani. Muncitorul va lucra de luni până vineri. Vom oferi lucrătorului cu cazare gratuită. Lucrătorul trebuie să aibă abilități excelente de gestionare a timpului și capacitatea de a prioritiza munca. A face contact cu al tău CV pentru mai multe informații despre oferta de locuri de muncă pentru a fi trimis la tine.

 • Avem nevoie urgentă de lucrători în ospitalitate. Lucrătorii trebuie să fie un absolvent de grad de licență sau alte grade. Lucrătorul trebuie să aibă experiență de lucru de cel puțin 2 ani. Lucrătorul va lucra de luni până vineri. Vom fi furnizarea de lucrător cu cazare gratuita. Lucrătorul trebuie să aibă abilități excelente de gestionare a timpului și capacitatea de a prioritiza munca.

 • Gestionează activitatea de bar.Serveste clienților produsele restaurantului.Cerem și oferim seriozitate!

 • Angajez barman/ospatar, in Alba Iulia fata sau baiat, full time, salariu atractiv program flexubil. Daca esti interesat suna la 0723218149

 • Caut ospatar(a) si receptioner(a) pentru pensiune selecta in statiunea montana Arieseni, in judetul Alba. Caut o persoana amabila si prezentabila pentru colaborare de lunga durata. Rog seriozitate.

 • Angajez personal cafenea

 • Angajez bucatar in restaurant + sala de evenimente de aproximativ 400 persoane

 • Mai multe detalii la 0742246047

 • Restaurant in curs de deschidere din Alba Iulia angajeaza barmani, ospatari, bucatari, ajutor bucatari si personal pentru curatenie. Candidatul perfect este dornic sa invete lucruri noi si sa isi ajute echipa pentru a evolua impreuna. Relatii la numarul de telefon: 0720323884.

 • Salveaza cautarea