Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Restaurante - Localuri Arges

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajeaza bucatareasa pentru fast food

 • Incepand cu 10 ianuarie primim comenzi de catering familial in zona Pitesti si imprejurimi din produse Bio.Toate produsele sunt productie proprie.Toate comenzile se primesc cu 24 de ore inainte .Fiecare comanda este personalizata ,nu se prepara decat cantitatea solicitata.Livrarea se face in maximum 2 h de la preparare.Comenzi si detalii la 0740253715.Oferim servicii ca bucatar sau ajutor de bucatar ,1 sau 2 persoane la diverse evenimente sau in restaurante in Pitesti sau imprejurimi.Posesor permis profesionist,alte aptitudini si activitati diverse.Asigur si administrare sau intretinere la peniuni,hoteluri sau casa de vacanta.0740253715

 • Bună. Ma numesc Roxana Sunt din Curtea de Argeș Comuna arefu. Caut de munca ca ospătar nu am mai lucrat în domeniul acesta. Doar ce am terminat cursurile pentru ospătar. Rog Seriozitate.

 • Angajam ospatar/barman in Pitesti relatii la telefon : 0761.666.333

 • Angajez ospatar/a, ajutor de ospatar si grataragiu. Pitesti, Prundu.

 • Angajeaza bucatareasa fast food

 • Restaurant & Pub angajeaza ospatar , bucatar ,ajutor de bucatar si livrator.Mai multe detalii la telefon.

 • Dorim sa oferim postul liber de ospatar pentru restaurantul nostru cu specific traditional moldovenesc unei persoane atente si dornice de invatare, intotdeauna dispusa sa observe nevoile clientului de la masa. Cerem si oferim seriozitate! Va rugam sa ne contactati telefonic. informatii si angajare la numarul de telefon 0731378451

 • Restaurant central cu profil italian, angajez ospatar si pizzer cu sau fara exerienta. Detalii gasiti la nr de tel: 0724122753; 0731252808, de preferinta sunati intre orele 12-15.

 • Responsabilitati: Casier: • Intampina clientul, preia comanda clientului, incaseaza contravaloarea comenzii, livreaza comanda, multumeste clientului pentru vizita Lucrator in bucatarie: • Pregateste si prepara produsele din pui, lucreaza cu carne cruda, faina si condimente, respecta standardele si procedurile de preparare (marinare, breading/fainare, prajire, ambalare)

 • Angajez 2 brutari cu experiență! Salariu 2200 lei în brutarie nou deschisa în Pitesti!

 • APT Work Service recruteaza PERSONAL BUCATARIE si CASIERI pentru un mare lant de restaurante de tip fast-food. Cerinte: Bune abilitati de comunicare; Atentie la detalii si spirit de initiativa; Dorinta de a lucra in echipa; Capacitate de organizare si prioritizare a sarcinilor. Descrierea jobului Asigura produse de calitate respectand retetele de preparare; Pregatesc produsele ce urmeaza a fi servite clientilor; Estimezi necesarul de produse și participi la inventarele periodice; Contribuie la aprovizionarea locului de munca. Preia comenzile clientilor si incaseaza contravaloarea acestora; Pregatesc produsele ce urmeaza a fi servite clientilor; Informeaza si ofera suport clientilor. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 0723 101 368 sau ne puteti trimite cv-ul dvs. in format electronic printr-un mesaj. Va multumim!

 • Angajam personal fast food salariul intre 1800-2500 ,program 8 ore , cazare. Tel la tel 0720253253

 • Caut loc de munca part time in pitesti dupa orele 17:30

 • Angajez personal fastfood in Mioveni tel. 0740021676. Angajez bucatareasa fastfood !!!

 • Program in ture doua zile lucrate cu doua zile liberezi/noaptesau la 9 ore. Oferim salariu fix, tichete de masa, spor de vechime totala in munca, spor de noapte, spor de weekend. Asiguram masa calda + cazare la o vila din Otopeni, langa Bucuresti, bonusuri periodice acordate in functie de vanzari. Locatie cafenea: In incinta Aeroportului Henri Coanda. Persoanele interesate sunt invitate sa trimita un CV la adresa de e-mail Te informam ca datele cu caracter personal sunt colectate si prelucrate de DNATA CATERING in cadrul acestui proces de recrutare pentru pozitia la care ai aplicat. Datele cu caracter personal sunt colectate si procesate in acord cu legislatia in vigoare, cu politicile, practicile, standardele si procedurile interne in materia protectiei datelor cu caracter personal. Daca doresti sa modifici, actualizezi, corectezi sau stergi, in tot sau in parte, oricare dintre datele personale pe care le-ai completat, te rugam sa ne contactezi la urmatoarea adresa de e-mail:

 • Principalele atribuţii și responsabilități: - Efetuează curățenia, igienizarea și amenajarea în camere și în spațiile de folosință comună; - Verifică situația scriptică a camerelor ocupate și libere, situație provenită de la recepție; - Verifică funcționalitatea dotărilor din spațiul de cazare, raportând receptionerului eventualele defecțiuni; - Raportează recepționerului orice pagubă cauzată de client; - Raportează recepționerului obiectele uitate sau abandonate de client în hotel; - Pregătește lenjeria pentru spălătorie; - Asigură păstrarea în bune condiții a materialelor de curățenie, a consumabilelor și a echipamentului de curățenie; - Asigură curățenia, întreținerea și amenajarea spațiilor conexe. Cerinţe: - Persoană responsabilă, conștiincioasă și punctuală; - Stare de sănătate bună; - Spirit gospodăresc; - Bun simț; - Spirit de observație; - Simțul ordinei; - Energică. Oferim: - Salariu competitiv; - Cazare gratuită; - Pachet asigurare medicală privată; - Mediu de lucru plăcut, dinamic; - Training pentru formare și dezvoltare profesională; - Posibilitate de dezvoltare a carierei. Lanțul Hotelier Mera include complexul Mera Resort de 4 stele din Venus (Hotel Mera Sky, Hotel Mera Blue si Vilele Mera), Mera Brise din Mangalia și Mera Onix din Cap Aurora.

 • Doresc sa vin ospatar part time

 • Angajam ospatari (vorbitori lb engleza), bucatar si camerista pentru restaurantul unui hotel din Jud. Arges, zona de munte. Pe langa salariul motivant, asiguram cazare, transport si masa.

 • Complex turistic Dracula situat in judetul Arges angajeaza ospatar Salariu atractiv Asiguram cazare si masa Perioda de colaborare de minim 2 ani Vechime minima un an Persoana serioasa executiv Relatii la telefon 0745473381

 • Salveaza cautarea