Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Restaurante - Localuri Bucuresti

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajari la Domino's Chitila Angajeaza: sofer/livrator indiferent de varsta. se cere: -obligatoriu p.c. cat. b -aspect fizic ingrijit si placut. se ofera: -posibilitatea de a ajunge la venituri, pana la 3000 lei, in functie de performante. -program flexibil. -lucrul intr-o echipa tanara. -posibilitatea de avansare. angajam personal indiferent de varsta pe postul de preparator pizza cu /fara experienta in domeniu. se cere: -aspect fizic ingrijit si placut. -dorinta de invatare si munca. -seriozitate. se ofera: -salariu atractiv. -salariul poate creste, depinde doar de performanțele pe care o sa le aveti. -program flexibil. -lucru intr-o echipa tanara. -posibilitatea de avansare -transport asigurat din partea noastra.

 • Angajam part time sau full time absolventi sau studenti , cu sau fara experiata care sa se dezvolte alaturi de noi . Posturile vacante sunt : Preparator pizza; Livrator pe scuter Asistent Manager; Manager de tura. Alte detalii gasiti la un apel distanta

 • Angajari la Domino's Ferdinand Angajeaza: sofer/livrator indiferent de varsta. se cere: -obligatoriu p.c. cat. b -aspect fizic ingrijit si placut. se ofera: -posibilitatea de a ajunge la venituri, pana la 3000 lei, in functie de performante. -program flexibil. -lucrul intr-o echipa tanara. -posibilitatea de avansare. angajam personal indiferent de varsta pe postul de preparator pizza cu /fara experienta in domeniu. se cere: -aspect fizic ingrijit si placut. -dorinta de invatare si munca. -seriozitate. se ofera: -salariu atractiv. -salariul poate creste, depinde doar de performanțele pe care o sa le aveti.

 • 400 - 600 € Salariu negociabil Angajam bucatareasa sau bucatar pentru camin privat pentru batrani. Bucatarie utilata perfect, conditii de lucru excelente intr-un mediu placut, in vila. Telefon 0768.737.246

 • Bucatar specializat in mancare greceasca si peste este in cautarea unui loc de munca, 6907647480

 • Pizza Colosseum Veranda Mall angajeaza bucatar cu experienta si casier. Linie calda + comenzi la pachet (Se lucreaza cu ajutor de bucatar) Salariu net cuprins intre 2700-3000 lei + Tips pentru bucatar si 1800-2000 lei + Tips pentru casier Se luceraza 2 zile cu 2 zile liber Conditii foarte avantajoase

 • Restaurant Grill O’Clock angajeaza: Ajutor in bucatarie Lucrator comercial/bufetier Casier Program: luni - vineri (8.00 - 16.30) Locatie: Militari Shopping Center

 • Restaurant zona Titan,angajem personal pt bucataria rece,salate-desert.Seriozitate si salariu bun

 • Angajam bucatar cu experienta pentru pregatirea de mancaruri.

 • Rustic,lant de Fast-Food cu mancare romaneasca in Mall-URI angajeaza bucatareasa(bucatar) numai cu diploma si experienta in preparate romanesti(cantina,catering)pentru locatia din Sun Plaza Berceni. Salariu 5000ron in mana,program zilnic(8-17)cu lunea libera.

 • Angajam fete harnice,chiar fara experienta pentru servire clienti la Fast-Food Rustic in Auchan Militari. Salariu1800 ron in mana si mancare la alegere,program o zi(9-22)cu una libera. Sunati !

 • Angajam fetei chiar fara experienta,la fast-food Rustic in Park LakeTitan ..Salariu 2000ron in mana si mancare la alegere.)Program o zi(9-22)cu una libera.Mediu de lucru placut,se invata repede. Sunati !

 • Rustic,lant de Fast-Food cu mancare romaneasca angajeaza fete chiar fara experienta,pentru servire clienti.Salariu 1800ron in mana si mancare la alegere,program o zi(9-22)cu una libera. Sunati pentru interviu!

 • Bistro cochet in soseaua Cotroceni isi formeaza echipa. Angajam: -bucatar, ajutor de bucatar si patiser -barman si ospatari -personal curatenie Despre noi: -atmosfera bistroului este usor atipica prin alegerea unui design romantic, unde aerul shabby chic defineste gustul desarsit al mancarii. Program de lucru in doua ture Salariu motivant ce creste o data cu popularitatea noastra (procent din incasari in urma depasirii unui target stabilit) Iti punem la dispozitie echipamente de ultima generatie pentru a-ti usura munca, intr-un mediu cat mai ne-stresant. Ne dorim o echipa dinamica, unita si pozitiva. Nu ezita sa ne contactezi la numarul 0732124344 pentru a te programa la un interviu.

 • Cinema City Romania – locatie mall Park lake, cauta sa angajeze Lucrator Comercial cu norma intreaga, 5 zile pe saptamana sau 3 zile pe saptamana * Vineri-Sambata -Duminica Postul se subordoneaza Supervisorului de tura si va fi responsabil pentru buna si eficienta desfasurare a urmatoarelor activitati din cinematograf: Vanzarea de bilete si de produse: selectarea locurilor, utilizarea sistemului de vanzare, prepararea, ambalarea, servirea si gestionarea produselor(ex. popcorn, nachos, bauturi racoritoare) Directionarea corecta a clientilor in cinematograf (acces in cinematograf, verificare bilete de acces, asigura implementarea politicii referitoare la restrictiile de varsta, asigura suportul necesar pentru o buna gestionare a activitatii) Asigurarea respectarii standardelor de calitate ale produselor si serviciilor Respectarea regulilor companiei Cerinte: Orientarea catre client si catre cresterea calitatii serviciilor Rezistenta la stres Capacitatea de invatare si de adaptare la schimbari Respect fata de politici, proceduri si conformare cu acestea Cunoasterea limbii engleze va fi considerata un plus. Angajatul trebuie sa lucreze in ture de zi si de noapte * in functie de departament programul se incheie in intervalul orar 23:30-01:30 (inclusiv weekend-uri) si va avea zile libere in baza programului saptamanal. Compania ofera conditii excelente de lucru si oportunitati pentru avansare profesionala. Candidatii interesati sunt rugati sa trimita CV-ul la adresa de e-mail: Doar candidatii selectati vor fi contactati. Toate aplicatiile vor fi tratate cu confidentialitate.

 • Angajam brutar,cocator,malaxorist,modelator,pentru brutarie romaneasca,cuptor traditional pe vatra.Salariul 2600-3600,negociabil.Program 9 ore zi.Asiguram cazare cu toate conditiile pentru personalul din provincie. Rugam si oferim seriozitate.

 • Angajez ajutor de bucatar, cu sau fara experienta dar cu chef de munca, pentru bistro in zona Semanatoarea, sector 6.

 • Echipa de sef bucatar, bucatar si ajutor bucătar.. Cu experiență pe restaurant, chetering, evenimente... Dorim sa lucram împreună pe aceeași tura... Oferim si cerem seriozitate...

 • Angajam BARISTA - in PARK LAKE la Handsome Monk Cerintele postului: - Persoana serioasa, responsabila norma Full Time - Abilitatea de a interactiona cu clientii NU necesita experienta sau limita de varsta. Responsabilitati: - Prepararea produselor pe baza de cafea. - salariu atractiv ( 3486 ron brut ) - bonuri de masa ( 310 ron ) - decontarea transportului - curs barista Contractul de munca este pe perioada nedeterminata. Pentru programare la interviu sunati la numarul de telefon 762257260 / 720535033 mail (hmonkpark gmail com )

 • Angajez Ajutor Bucatar pentru Pui Shanghai si Snitel, salariu motivat, program de la 7-17.

 • Salveaza cautarea