Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Restaurante - Localuri Constanta

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Vrei sa faci parte din echipa Popasul Pescarilor? Angajam personal pentru sezonul estival 2020: -ajutor bucatar -grataragiu -ospatar -ajutor ospatar -ajutor barman -muncitor necalificat Relatii la telefon:0743336952 C.V la adresa de email:

 • Angajez preparator fast food fete si baieti . Bulevardul Mamaia

 • 5

  Restaurant/Pensiune situata in centrul orasului Navodari , cautam o persoana ,permanent pentru restaurantul nostru(ospatar, aj ospatar) Conditii avantajoase)

 • Restaurant Perla din Mamaia cu o structura a echipei de lucru total noua, angajeaza pentru perioada 10 iunie _15 sept :Bucătar, bucătar_ciorbe, femeie vase, muncitor necalificat, ajutor ospatar! Relații la restaurant de luni pana vineri între 09:00_12:00 și la numărul de telefon :0728638385!

 • Caut job in bucatarie pentru sezon in bucatarie.experienta aj bucatar.bucatar.grataragiu...tel 0743971495 laurentiu

 • Caut loc de munca in eforie nord ca debarasator sau spalator vase ... Ofer seriozitate

 • 2

  Terasa tip linie autoservire din 2011 cu o echipa tanara formata in timp ne cautam colegi noi, ajutori de bucatar ,fete pentru servire linie, debarasatori ,personal la vase ,femeie de serviciu,barman fara prea mare experienta,oferim salarii atractive plus bonusuri in functie de implicare si seriozitate. oferim cazare fara costuri suplimentare .detalii la telefon. nu angajam cupluri sau grupuri din motive depistate si traite de'a lungul anilor petrecuti in domeniu.

 • Terasa tip restaurant -linie autoservire angajam bucatar ,bucatareasa cu experienta in mancare de linie cu flux mare pe masa de pranz si cina.oferim seriozitate cerem seriozitate ,salariu negociabil in functie de performante .puteti beneficia de bonusuri consistente.oferim cazare. pentru detalii va rugam sa sunati.

 • 5

  Atentie . Esti un bun meserias dar nu detii acte doveditoare pentru a fi angajat corespunzator ? Obtine certificat de calificare, fara curs, doar testare prin evaluarea competentelor . Certificate recunoscute la nivel national si pe teritoriul UE . Constanta ,Tel 0731176563 1Ospatar 2 Lucrator in comert 3 Pizzar 4 Bucatar 5 Ingrijitoare batrani la domiciliu 6 Sudor Electric nivel 2 7 Tamplar ,Dulgher Parchetar 8 Tamplar universal 9 Zidar ,Pietrar , Tencuitor 10 Zugrav ,Ipsosar ,Tapetar,Vopsitor 11 Instalator tehnico sanitare si Gaze 12 Confectioner constructii metalice 13 Masinist masini terasamente nivel 2 14 Infirmiera 15 Fierar betonist ,montator prefabricate 16 Lacatus Mecanic 17 Vopsitor industrial 18 Mecanic Auto 19Electrician Constructor 20Confectioner Textile Etapele procesului de evaluare sunt: 1: Programarea la evaluare 2: Completarea cererii de înscriere la examen 3: Desemnarea unui evaluator și stabilirea programului de desfășurare a procesului de evaluare. Evaluatorii sunt acreditați de A.N.C. (Autoritatea Națională pentru Calificări) 4 Completarea fișei de autoevaluare 5 Susținerea examenului (test grilă și probă practică) 6: Eliberarea certificatului de competențe profesionale. Alte documente ce pot demonstra experiența în domeniu (se poate anexa la cererea de înscriere): - Raport din partea altor persoane (recomandare); ❗Art. 32 din Ordonanţa Guvernului nrprivind formarea profesională a adulţilor, prevede: ”(1) Evaluarea şi certificarea competenţelor profesionale obţinute pe alte căi decât cele formale se fac în centre de evaluare a competenţelor profesionale.” Având în vedere prevederile articolului menţionat mai sus, Ministrul Educaţiei şi Cercetării şi Ministrul Muncii, Solidarităţii Sociale şi Familiei au emis ordinul comun nrdin 2004 pentru aprobarea Procedurii de evaluare şi certificare a competenţelor profesionale obţinute pe alte căi decât cele formale, care precizează următoarele: ❗Art. 25: ”Persoanele care doresc să fie evaluate în vederea recunoaşterii competenţelor profesionale obţinute pe alte căi decât cele formale, pe baza unui standard ocupaţional/standard de pregătire profesională, se adresează unui centru autorizat pentru ocupaţia/calificarea respectivă.” ❗Art.33/alin.1-3 din același act normativ specifică faptul că persoanele declarate competente în urma procesului de evaluare primesc un certificat de competenţe profesionale care are aceeași valoare ca şi certificatele de absolvire, respectiv de calificare cu recunoaştere naţională, eliberate în sistemul formal de formare profesională. În contextul de mai sus venim în întâmpinarea persoanelor necalificate cu programe autorizate .

 • 1

  SC TIMNIC SRL CONSTANTA Bd 1 Decembrie 1918 nr 29 (cabinet Mediere ) TEL 0731176563 ;0744686945 Cursuri privind notiuni fundamentale de igiena necesare pentru : Servicii de productie,depozitare,transport si comecializarea alimentelor ,inclusiv alimentatie publica si a colectivitatilor Servicii de curatenie in unitati de asistenta medicala , colectivitati de copii si tineri , unitati de cazare (hoteluri ,moteluri, pensiuni , cabane etc ) Productia si distributia apei potabile, productia apei minerale Servicii de ingrijire corporala (cosmetica ,frizerie ,coafura ,manechiura ,pedichiura , Servicii tip dezinfectie ,dezinsectie , deratizare Cursul NOTIUNI FUNDAMENTALE DE IGIENA este avizat de Ministerul Sanatatii si Ministerul Educatiei Nationale si se desfasoara conform cerintelor Ordinului Ministerului Sanatatii nr. 1225 / 2003 cu modificarile ulterioare privind insusirea notiunilor fundamentale de igiena si Hotararii de Guvern nr.857/2011 care reglementeaza sanctiunile aplicabile in cazul nerespectarii normelor de igiena..

 • 24

  Locul de munca este pe litoral la Hotel Palace 4* din Venus sau in Delta Dunarii, la hotel Delta Palace din Sulina. Se ofera cazare daca este cazul, masa sau bonuri de masa, salariu.

 • 3

  Locatie noua restaurant, situat in Eforie Sud pe malul marii, angajam ospatari si barman.

 • Autoservire din Eforie Nord angajează, începând cu data de 15iunie: -Bucătar (preponderent bucatarie traditionala) -Ajutor bucătar -Pizzar Eventual se asigura cazare

 • Blue Serenade Restaurant , Irlanda , Castlebar , angajeaza BUCATAR calificat si cu ceva experienta in bucatarie internationala. Salariul de pornire , intre 1500 - 1750 euro pe primele 6 luni , cazare , mancare, bonus saptamanal si concediul de odihna platit. Se lucreaza 5 zile pe saptamana . Cei interesati pot trimite CV la adresa de email :

 • Buna! Daca esti o persoana muncitoare si iti doresti sa lucrezi intr-o echipa prietenoasa, aici este ocul tau! Cautam osapatari, bucatari, ajutori de ospatari/bucatari, femeie la vase9 chiar daca nu ai experienta, te invatam noi ce trebuie sa faci). Noi avem un resaturant pe plaja Corbu si te asteptam la mareee!! - Oferim cazare si masa si un salariu atractiv ce depinde doar de cat de mult muncesti tu! Pentru orice detalii asteptam sa ne contactezi ! 0730313736

 • 6

  Complex SUNQUEST din statiunea Venus angajeaza personal pentru sezonul estival 2020: -Bucatari si Ajutori de bucatari -Personal pentru spalat vase -Barmani -Ospatari si Ajutori de ospatari -Receptionere -Cameriste Se ofera: contract de munca, salarizare atractiva, cazare si cele 3 mese pe zi, bonificatii in functie de performanta, posibilitate de angajare pe 6 luni pentru a beneficia de somaj

 • 1

  bucatar cu experienta doresc angajare sau colaborae tel 0768 046 962

 • 4

  pentru detalii sunați 0727582140 doar daca ati mai lucrat in bucătărie, nu angajăm femei

 • Salveaza cautarea