Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Restaurante - Localuri Hunedoara

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • NEW ITALY 2019 Posturi disponibile primăvara vara lui 2019 60/80 cameriste 50/60 ospătari 25 ajutori bucatari 15 barmani 10 curățenie externa ( permis B ) 10 bagajisti Salarii cuprinse între 1000-1300/1400euro. Cel mai mic salariu este 1000 de euro si se poate ajunge si la 1300/1400 in funcție de experiența/ limba / vechime cu noi ca firma. Cazarea si masa sunt asigurate in incinta hoteliera spațiul destinat cazării angajatilor. 3 mese pe zi , mic dejun prânz , cina. Plecare organizata din România sub forma de grup. Acceptam si unele persoane la prima experiența dar sa aibă noțiuni de limba. Rugam persoanele care nu au legătura cu interesul pentru munca sa se abțină , cat si cei care au fost norocoși si au un salariu mai mare comparând situațiile. Jignirile si insulta se pot pedepsi conform legii online-ului. Vom fi cu echipa mobila in București , Slatina , Pitești , Craiova , Timișoara , Tg Jiu , Turnu Severin , Caransebeș Reșița , Timișoara , Arad. Fără comision! Fără taxe de înscriere. Cerem si oferim seriozitate! Persoanele neserioase vor fi excluse din program pe termen nelimitat. Dacă sunteți interesati va rugam sa intrați pe mesageria privată , sa scrieti : Popescu Constantin , 22 ani , oraș Craiova , tel 07... , repet mesageria privata sau pe Whatsapp : 0741359179 De specificat : cuplurile nu primesc cazare împreuna. Se accepta unele cupluri doar cu experiența demonstrabila . Persoanele interesate trebuie sa nu aibă înscrise fapte de natura penală in cazier , sa nu aibe antecedente medicale , si sa nu fie pensionați . Indiferent dacă la termen sau boala Acceptam persoane din Republica Moldova , doar cu cetățenie romană / pașaport românesc / buletin românesc . Cu Pașaport biometric nu se poate!!0741359179

 • Restaurant din Deva angajeaza ajutor de bucatar

 • Angajam, in conditii avantajoase, personal pentru restaurant. Conditii foarte bune de munca si salariu in functie de experienta. Cerem si oferim seriozitate.

 • Caut loc de munca ca ajutor de bucatar, barman-ospatar am in zona Petrosani-Vulcani. Am diploma de calificare ca bucatar.

 • Restaurant cu specific traditional romanesc angajeaza ospatar, bucatar si ajutor de bucatar.

 • Restaurant Dunărea din Deva angajează bucătar și ajutor de bucatar .

 • Angajez meserias pentru ,finisaje interioare glet.faianta,parchet ,vopsea lavabila,PLATA ZILNIC .Relatii la nr.de tel.0744167067.

 • Nou Alexandros coffe&games angajează barmana ospătara in gura barza detalii la tel 0723930327

 • Alexandros coffe&games angajează barmana ospătara in brad, Gura-barza detalii la tel 0799743155

 • Persoana poate fi barbat sau femeie sa cunoasca NOTELE Asiguram cazare si salariu daca este cazul Cer recomandari

 • Informatii la telefon

 • Pizzeria RE SOLE angajeaza barman ospatar

 • APT Work Service recruteaza PERSONAL BUCATARIE si CASIERI pentru un mare lant de restaurante de tip fast-food. Cerinte: Bune abilitati de comunicare; Atentie la detalii si spirit de initiativa; Dorinta de a lucra in echipa; Capacitate de organizare si prioritizare a sarcinilor. Descrierea jobului Asigura produse de calitate respectand retetele de preparare; Pregatesc produsele ce urmeaza a fi servite clientilor; Estimezi necesarul de produse și participi la inventarele periodice; Contribuie la aprovizionarea locului de munca. Preia comenzile clientilor si incaseaza contravaloarea acestora; Pregatesc produsele ce urmeaza a fi servite clientilor; Informeaza si ofera suport clientilor. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 0738 018 358 / 0723 101 368 sau ne puteti trimite cv-ul dvs. in format electronic printr-un mesaj. Va multumim!

 • Cinema City Deva angajeaza barmani si plasatori! Oferim un mediu placut de lucru, o echipa tanara si un program flexibil ce tine cont de nevoile angajatilor. Munca nu este solicitanta, plata se efectueaza pe ora si salariul poate ajunge la 1500 ron net, sau mai mult, plus bonuri de masa, decontare taxi. Depunerea de CV-uri se face la adresa sau direct in incinta cinematografului.

 • Angajam baieti si fete cu minim 10 clase pentru un restaurant de tip Fast Food din Deva. -12 clase pentru caserie. In bucatarie sunt urmatoarele departamente; -marinare, fainare, prajire si ambalare; Se lucreaza in 2 ture, 8h/zi, 6h/zi sau pe weekend. 5 zile pe saptamana cu 2 libere. Salariul: 1840 ( 1525 NET+ 315 Tichete) Suna la 0775 593 037.

 • Noua pizzerie RE SOLE-Vulcan,angajeaza Pizzer,bucatar,barman-ospatar si vanzatoare.Detalii la nr.0729489820-0723761896

 • Restaurant, sala de evenimente în Hunedoara angajează urgent ospătar program 8 ore/zi 3 libere/saptamana, salar motivat + bonus evenimente, se plătesc orele suplimentare Informații la tel. 0722690402

 • Subway Deva din Shopping City Deva angajeaza lucrator comercial. Pachet salarial motivational (include tichete de masa, bonusuri din vanzari, decontare naveta). Programul este de 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana.

 • Patiseriile "Scufita Rosie" angajeaza personal full time/ part time pentru urmatoarele posturi: Vanzator Patiser Cocator Daca cauti un loc de munca stabil, in echipa noastra vei fi sprijinit sa inveti si vei lucra alaturi de oameni implicati si pasionati. Ne place corectitudinea si avem ca si valori increderea, respectul reciproc si bunul simt! Iar de la tine nu asteptam decat implicare, seriozitate si abilitatea de a lucra in cadrul unei echipe. Daca esti atras de ideea de lucra intr-o patiserie cu peste 6 ani de activitate, haide intr-unul din punctele noastre de lucru din Sibiu, si poti BENEFICIA de: Salariu atractiv si motivant PLUS tichete de masa. BONUS DIN VANZARI + zilnic poti consuma produse din gama noastra. Traininguri la locul de munca si posibilitate de avansare *Mai multe detalii se ofera la interviu

 • Ești o vesel, prezentabil, harnic și priceput în a relaționa cu diverși oaspeți ? Cauți un loc de muncă stabil unde responsabilitatea, punctualitatea și efortul sunt răsplătite pe măsură ? PERFECT !! EȘTI EXACT CEEA CE CĂUTĂM !!

 • Salveaza cautarea