Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Restaurante - Localuri Iasi

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Buna ziua! caut loc de munca pe post restaurant mentionez ca am mai lucrat pe post restaurant, ca si ( pitar,tanduri spalator de vase,,friptioza,,si pe bucatarie tigaie,rogg seriozitate pentru mai multe datali ma puteti contacta la numarul meu de telefon 0743432316 . Va multumesc!

 • Buna ziua ! caut loc de munca in domeniul (Restaurant) Mentionez ca am mai lucrat, pe post pitar,tanduri,spalator de vase,friptioza,si pe tigaie rog seriozitate pentru mai multe detali contactati.ma la numarul meu de telefon 0743432316 .

 • Cerinte: -femei,barbati,cupluri apti de munca -seriozitate -spalarea veselei si a tacamurilor -indemanare -motivare Beneficii: -program de 8h/zi,5zile/sapt. -posibilitate de ore suplimentare -cazare si masa asigurata -salariu 2160 net -avans dupa primele zile lucrate -pensie,asigurala medicala,asigurare sociala. Informatii detaliate la O725 ( 92l 3ll ) ; O72O ( 525 22O ).

 • Esti un incepator sau lucrezi in domeniu? MammaMia te ajuta sa te califici si sa devii un bucatar cu experienta vasta. La noi gasesti: - Curs de calificare, cu diploma de bucatar, acreditat national si european; - Contract de munca cu norma intreaga; - Salariu atractiv si la timp; - Bonusuri in functie de performantele tale; - Sprijin pentru integrarea in echipa; - Masa asigurata in timpul programului; - Reale posibilitati de avansare; - Card Mamma Mia-loyalty, cu discount special pentru angajati; - Program flexibil; - Traininguri si evenimente de team building. *In functie de IMPLICAREA TA, poti ajunge la VENITUL DORIT. Descrierea jobului: - Vei pregati preparatele din retetarul unitatii in conformitate cu standardele in vigoare; - Vei respecta fisele tehnologice; - Vei pastra in bune conditii ustensilele si aparatura din dotare; - Vei respecta normele de igiena si securitatea in munca. Chiar daca diploma obtinuta este recunoscuta si la nivel European, vei vedea ca poti fi multumit si la tine in tara. Cu noi vei reusi sa nu cauti alte optiuni...iar daca totusi intentionezi sa pleci din tara, după obținerea diplomei de bucatar, iti putem recomanda un loc de munca remunerat conform tarii respective, fie pe vas de croaziera, hoteluri, restaurante. Cu rabdare si determinare, TU poti fi urmatorul BUCATAR SEF! Ne poti suna la 0799202002 sau trimite-ne un CV si te sunam noi.

 • Esti un incepator sau lucrezi in domeniu? MammaMia te ajuta sa te califici si sa devii un bucatar cu experienta vasta. La noi gasesti: - Curs de calificare, cu diploma de bucatar, acreditat national si european, platit de angajator; - Contract de munca cu norma intreaga; - Salariu atractiv si la timp; - Bonusuri in functie de performantele tale; - Sprijin pentru integrarea in echipa; - Reale posibilitati de avansare; - Card Mamma Mia-loyalty, cu discount special pentru angajati; - Program flexibil; - Traininguri si evenimente de team building. *In functie de IMPLICAREA TA, poti ajunge la VENITUL DORIT. Descrierea jobului: - Vei pregati preparatele din retetarul unitatii in conformitate cu standardele in vigoare; - Vei respecta fisele tehnologice; - Vei pastra in bune conditii ustensilele si aparatura din dotare; - Vei respecta normele de igiena si securitatea in munca. Chiar daca diploma obtinuta este recunoscuta si la nivel European, vei vedea ca poti fi multumit si la tine in tara. Cu noi vei reusi sa nu cauti alte optiuni...iar daca totusi intentionezi sa pleci din tara, după obținerea diplomei de bucatar, iti putem asigura un loc de munca remunerat conform tarii respective (Germania, Italia, Franta, Grecia, etc), fie pe vas de croaziera, hoteluri, restaurante. Cu rabdare si determinare, TU poti fi urmatorul BUCATAR SEF! Ne poti suna la 0799202002 sau trimite un CV si te sunam noi.

 • ospătar /barman

 • Sunt Ospătar calificat caut loc de muncă in Iași

 • Căutăm fete pentru bar din Grecia pentru mai multe informații lăsațimi mesaj

 • Angajez fata pt bar varsta intre 35-40 ani.mai multe relatii la nr 0744514508

 • Pizza Yes! Se extinde! 0760613344 Nu rata ocazia și alatura-te echipei noastre! Angajăm bucătar, pizzer, vânzător, preparator, personal bucătărie. Nu ai experimenta, dar esti o persoană serioasă, muncitoare si dornică de afirmare? Ce mai stai? 0760613344 Suna acum si programează-ti un interviu! Dacă nu răspundem, înseamnă că suntem foarte aglomerați, dar nu te lăsa, mai insistă, avem nevoie de tine: 0760613344

 • Restaurant angajeaza femeie de serviciu, program de luni pana duminica in intervalul orar 08-12. Salariu avantajos.

 • Restaurant Blue Acqua Iasi angajeaza: bucatar, ajutor bucatar, ospatar cu experienta ,ajutor de ospatar, barman cu experienta, ajutor de barman si muncitor in servicii pentru curatenie - (curateniie curte restaurant) Pentru detalii sunati de luni pana vineri intre orele 9.00-16.00.

 • Angajam ajutor bucatarie,program doua zile lucrate cu doua libere. Programul de luni pana vineri este de la 8-20 cu o ora pauza,iar in weekend de la 9-21. Experienta nu este necesara,oferim instruire la locul de munca.

 • Fac 16 ani peste câteva luni și sunt în căutare de un loc de munca după ora 2 în orice domeniu, fără pretenții

 • Program două zilele cu două zile(08:20:00) Se asigura o masă pe zi Mai multe detalii la numărul de telefon 0756949342 Locația se află în Palas Mall

 • Vreau un loc de munca in iasi ca ospătar..Am 16 ani si sunt foarte energetică si chef de munca si pot prindem rapid din mers orce trebuie invatat.

 • Vrem sa ne marim echipa ! Daca ai experienta si doresti in continuare sa acumulezi informatii noi, daca esti pasionat si responsabil, daca ai o atitudine pozitiva, te asteptam sa ni te alaturi! Beneficii: - Vei face parte dintr-o echipa motivata si implicata - Dezvoltare profesionala - Salarizare avantajoasa in functie de experienta - Siguranta locului de munca Detalii la numarul de telefon 0746984883

 • Restaurant angajeaza bucar si personal auxiliar (spalat vase,curatenie )ospatari in zona de agrement Ciric salariu motivant asiguram transportul.

 • Angajam barman pentru cafeneaua La corniche din palas! program 8h cu 2 libere,salar avantajos Pentru detalii 0747805462

 • Munceste si calatoreste! Sunt disponibile joburi in Restaurante chinezesti(CHINESE CUISINES) care ofera :cazare +mancare free si un salaru decent. Joburile sunt disponibile pe tot teritoriul Englezesc in peste 1000 de restaurante in Orase diferite. Posturi disponibile : ⛔ Barmani , ajutor de bar, barist. (£260-320 pe saptamana) ⛔ Bucatari , ajutor de bucatari, gratar(teppanyaki) , fripteoza, paste si orez(tigaie).(£260-400 - - /- - ) ⛔ Ospatari , ajutor de ospatari (£260-320 - - /- -) ⛔ Spalator de vase (£220-250 - - /- - ) ⛔ Va putem oferi si transport din: Romania - Anglia(door to door) Anglia - Romania(door to door) Sau pe tot teritoriul Englezesc de la adresa la adresa. (In cazul in care sunt persoane care nu au bani de transport plata se poate face la destinatie de catre patron si se vor retrage ulterior din salariu) ⛔ Pentru mai multe detalii despre job si transport contactati-ma in privat sau pe What's App

 • Salveaza cautarea