Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica Buzau

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajam LUCRATOR COMERCIAL CU EXPERIENTA- pentru magazin de produse tradiționale din carne. Se cere: experienta in vanzare si in lucrul cu casa de marcat, seriozitate si stabilitate la locul de munca. Se ofera: salariu atractiv- cuprins intre 1500-1800 lei net. Program de lucru: 2 zile lucrate- 2 zile libere. Pentru detalii sunati la numarul de telefon: 0745 07 06 05 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall etaj.

 • Ne marim echipa! Nu ai nevoie de experienta! Suntem o companie care promoveaza posturi de la incepator pana la manageriala! Livrare directa de fabrica! Full-time! Daca esti o fire serioasa, pozitiva si dinamica vino in echipa noastra! Asteptam telefonul tau intre orele 10,00-16,00!

 • Restaurant angajeaza ospatari si bucatari. Relatii suplimentare la nr.telefon 0762750686.

 • S.C cu specific restaurant si cazare non-stop,angajeaza ospatari si bucatari. Relatii la telefon 0762750686

 • Operator pc zona II fara experienta part/full time Reprezentant domeniul vanzari si distributie pe zona sud-vest. Selectionam din toata tara. - Aplica la email axanseo@gmail.com pentru detalii. Descriere post: - se asigura ca livrarea comenzilor este conforma cu solicitarea clientului - gaseste alternative si oprtunitati noi, dar adecvate companiei, pentru prezentarea produselor oferite - prospecteaza piata in cautare de noi clienti si contracte - mentinerea legaturii cu clientii existenti - intocmeste rapoarte si comenzi centralizate catre structurile superioare ale companiei Localitati: - acceptam candidati din toata tara - zona sud-vest: Bucuresti, Craiova, Timis, Arad, Valcea, Caras-Severin, Dolj Aptitudini solicitate: - obligatoriu studii medii sau superioare finalizate - cunostinte minime operare calculator - cunostinte minime word, excel, power point, email, navigare net - perseverenta, tenacitate, dinamism, simtul raspunderii - comunicare si adaptare la nou Nivel experienta: - fara experienta sau minima - se ofera pregatire, suport permanent si metode de lucru in raport cu politica companiei Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze cu un mesaj la email axanseo@gmail.com .

 • Angajam vanzatoare!!Conditii:seriozitate,fara obligatii,fara complicatii!!Daca are experienta este un mare avantaj la salariu!!Angajam si persoane dupa 40 de ani!!Angajam ospatari Si om in curte policalificat !Angajam si din Republica Moldova,sau alte judete!

 • Societate comerciala angajeaza agent de vanzari pentru depozit Constanta si oras Ploiesti Descrierea jobului Postul presupune stabilirea de relatii comerciale cu noi parteneri in vederea cresterii volumului de vanzari Atributii: -Prospectarea pietei -Extinderea portofoliului de clienti : identificare si atragere de noi clienti -Mentinerea legaturii cu clientii, dezvoltarea relatiilor cu clientii din portofoliu in scopul fidelizarii acestora Descrierea companiei: Obiectul de activitate: Comert cu produse metalurgice si materiale de constructie CV-urile se vor trimite pe adresa de email : comatgrup@gmail.com Persoana de contact: Mocanu Mihail tel. 0740253033

 • Angajam VANZATOARE cu experienta pentru magazin alimentar situat in Plescoi sau Potarnichesti. Se ofera : salariu motivant + alte beneficii. Pentru a discuta mai multe detalii, sunati la numarul de telefon: 0745070605 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, etaj de luni pana vineri.

 • Angajam PERSONAL GRILL- si SHAORMARI pentru fast -food din Buzau. Program de lucru: 2 schimburi- 8h/zi. Se ofera : salariu + masa asigurata. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0744 668 559.

 • SC Allegro Team Vital SRL angajează personal cu experiență pentru patiserie. Oferim salariu atractiv si conditii de lucru fără stres. Cerințe: experiență (capete, japoneze, foietaj si altele), seriozitate abilitatea de a lucra in echipa. Sediul firmei este in Bd. 1 Decembrie 1918, nr. 71. Telefon 0738885177 Vă așteptăm cu drag!

 • Angajam consultant vanzari pentru magazin produse si utilaje pentru agricultura. Cerinte studii medii sau superioare in domeniul agricol, chimie-biologie, silvic. tel 0722300898 cv: administration@loredo.ro

 • Angajez vanzatoare cu experienta. Magazin mixt-Piața Dorobanți-Buzau Varsta: între 30-50 de ani Ofer carte de munca Rog seriozitate Telefon:0744382890

 • SC ANGAJEAZA OSPATARI CU EXPERIENTA .SALARIU MOTIVANT CUPRINS INTRE 1500-2000 LEI NEGOCIABIL. RELATII LA TELEFON 0723778758.

 • SC.angajeaza ospatarI si bucatarI calificati.Salariu motivant 600 euro/lunar. Relatii suplimentare la nr.telefon 0723778758

 • SC ANGAJEAZA OSPATARI CU EXPERIENTA. SALARIUL MOTIVANT INTRE 1500-2000 LEI NEGOCIABIL. RELATII LA TELEFON 0723778758

 • Angajam LUCRATOR COMERCIAL CU EXPERIENTA- pentru magazin de produse tradiționale din carne. Se cere: experienta in vanzare si in lucrul cu casa de marcat, seriozitate si stabilitate la locul de munca. Se ofera: salariu atractiv- cuprins intre 1500-1800 lei net. Program de lucru: 2 zile lucrate- 2 zile libere. Pentru detalii sunati la numarul de telefon: 0744 668 559.

 • Agentia de turism Paralela 45 Buzau angajeaza agent de turism. Cerinte: - Studii superioare - specializarea turism sau geografie constituie un avantaj - Limba engleza - nivel avansat - Cunostinte generale de turism / destinatii / produse - O atitudine deschisa, empatica, dorinta de asimilare de noi cunostinte - Abilitati de vanzare in vederea atragerii de noi clienti - Abilitati de comunicare si planificare

 • Angajam VANZATOARE cu experienta pentru magazin alimentar situat in Plescoi. Se ofera : salariu motivant + alte beneficii. Pentru a discuta mai multe detalii, sunati la numarul de telefon: 0744 668 559.

 • Angajez vanzator pt.magazin care comercializeaza,articole vanatoare si pescuit.

 • Angajam vanzatoare magazin situat in aproprierea garii cfr. Program 8ore pe /zi.Se lucreaza in 2 schimburi.Salariul 1500 lei.Se cauta persoana serioasa cu chef de munca. Pentru detalii 0765372538

 • Salveaza cautarea