Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Comert - Turism - Alimentatie publica Ilfov Pipera

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Recrutam studenti si absolventi vorbareti/dedicati/entuziasti/responsabili pentru a se alatura clientului nostru, un cunoscut magazin ce comercializeaza produse bio - Ce responsabilitati va avea viitorul angajat? - Prezentarea produselor - Oferirea informatiilor despre produse si recomandarea acestora in functie de nevoile clientului - Implicarea in pastrarea si dezvoltarea imaginii firmei - Receptionarea si etichetarea produselor Profilul ideal - Abilitati excelente de comunicare si relationare - Experienta in domeniu reprezinta un avantaj, dar nu este obligatorie - Fire sociabila, aspect ingrijit - Punctualitate! - Training si oportunitati de dezvoltare profesionala Oferta - Program Luni- Duminica,6.30 h/ zi, 2 zile libere pe saptamana - Ture : 08.00- 14.30; 14.30 - 21.00 - Pachet salarial competitiv + bonuri de masa(2200 RON) - Echipa tanara si profesionista

  • Angajam vanzatoare cu experienta pentru magazin cu profil alimentar in Voluntari / Pipera. Salariu intre 2200 - 2500 lei in functie de experienta.

  • Firma FRUITLAND BUCHAREST cauta cofetara profesionista pentru realizarea unor cadouri exclusiviste. Cadourile vor fi realizate din fructe glazurate in ciocolata si ornate in fel si fel de feluri astfel incat sa redea un aspect cat mai placut posibil . Este necesara programarea unui interviu in urma caruia vor fi stabilite toate detaliile necesare ( CARTE DE MUNCA, SALARIU, PROGRAM ,ETC. ) PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM CONTACTATI : 0743700914 CRISTINA BRUDIU.

  • Salveaza cautarea